Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet beyzusum ders saatleri daha önemli tabiii..

Sen nasılsın,makinan düzeldimi..?

İyiyim canım...Sağ olasın.Makinam düzeldi.Motoruna 260 TL sıkışmış.Motoru ve kapak kilidi değişti.Şimdi iyi;gayet iyi yıkıyor ama;eski motorum süpermiş meğer bunun biraz sesi yüksek.Çalışsın da işimizi görsün yeter...

Ben senin çabaladığını biliyorum.Bazen şanssızlıklar oluyor tabii ama hepimiz için geçerli bunlar....

Resimdekiler mide by pass'ı veya mide kelepçesi operasyonu geçirmiş olabilir diye düşünüyorum.Amerikada epey yaygınmış bu operasyonlar.....

Öffffff ne pahallı yaaaa....Kaç yıllık senin makinan.??
ben ilk makinamı 12 yıl kullandım..Sonra yine aynı marka aldık bu makinamda 4.yıl olucak inşallah uzun ömürlü olur...

Öffffff ne pahallı yaaaa....Kaç yıllık senin makinan.??
ben ilk makinamı 12 yıl kullandım..Sonra yine aynı marka aldık bu makinamda 4.yıl olucak inşallah uzun ömürlü olur...

Makinam 20 yılı geçti galiba canım.Tam hesaplayamadım ama 20 den fazla kesin...
Orjinal B...h olduğu için ve iyi kullandığım için çok dayandı galiba....

Son düzenleme:

tamam seni mi kıracağım..bir de elimde şöyle dantel eldiven olsun..o anki çalımıma etki etmesin..reçber eline döndü mübarekler..

Afiyet olsun canım,içli köfte yediğin için hiç pişmanlık duyma bence..Sıkma nedir merak ettim..

sıkma adanaya özgü bir bazlama(gözleme türüdür.içi değişik malzemelerden oluşur.en önemlisi hamuru..her evde en az haftada bir yapılır..ve birkaç gün dayanır.
anneannem hamurunu yaparken bayat ekmeklerden faydalanır.daha yumuşak olsun diye.normal hamur pişince bir süre sonra kurur ve kırılır.bayat ekmekler ıslanır.suyu sıkılır..iyice ufalanır..unla karıştırıp hamur yapılır.hem ekmekler atılmaz,hemde çok güzel bir malzeme olur.biraz bekletilen hamurdan 25 cm çapında çok ince olmayan yufka açılır.alt üst pişirilir.pişen gözlemeye hemen hazırlanan iç konulur..ve sıkıca sarılır.daha sonra hemen soğumadan bir sofranın içine konulur.ben en çok içine yağ sürülen sıkmayı severim..ama en yaygını koyun peynirinin kavrulmuş soğana doğranmasından elde edilen malzemedir.maydonoz ve kırmızı biber eşliğinde..

yeni bir ev yeni bir yaşam yeni bir umut ve yeni heyecanlar demek..bir bak yıllarnasıl da hızlı geçiyor..boşuna dememişler mekan değişikliğinde fayda vardır diye.inşallah sana ve ailene umut getirir..
kimseye böyle bir tecrübeyi allah yaşatmasın..sakın ben olsam ne yapardım diye sormayın bile..yargılarımızdan bile sorumluyuz..sahip oldukların küçük huzursuzluklar karşısında önemsiz hale gelmesin..seni seven bir eş,murparçası bir evlat..oturacak bir ev..en önemlisi sağlık..gerisi boş..

evet burda ,nsan çok rahatlıyor.ben yazdıktan sonra çok rahatldım.ama pişman da oldum.kimseyi kendi dertlerimle üzmeye gününü zehir etmeye hakkım yok diye..daha dikkatli olmam lazım..bence kayınvaliden kötü niyetten değil de fazla ince düşünmediğinden öyle davranmıştır.birde çok yakınsınız ya..hep birlikte olduğunuzu düşünüp öbür tarafa haksızlık olmasın demiştir.kendince dengeyi sağlıyor..ama keşke en lazım olduğu zaman da ortada bırakmasaydı..

Son düzenleme:

yaşamak için her zaman bir neden buluyorsun..bir yerden sonra onu hatalarıyla kabulleniyorsun..hele bakıma muhtaç ve hastaysa zalim olmanın ya da ''o olmanın'' gereği yok.kazanılan edinimleri kaybetmek istemem..bu bir sınav..ve o da beni eğiten öğretmenim..aslında onun için çok üzülüyorum..başı hep eğik..ve hep pişman..dalaylama'nın bir sözü vardı.bizim kötü olarak adlandırdığımız kişiler yada olaylar aslında bizi eğitmek için gelmiş öğretiçilerdir diye..onun misyonu daha zor galiba..

hepinize iyi geceler..alıntı yapamadıklarım kusura bakmasın..YENA'cığım bu hafta izin istiyorum.daha evvel yazmıştım cuma günü vasi tayini mahkememiz var.perşembe günü heyeteçıkacağız.pazartesi sabah 8'de mahkemede olacağız.ordan hstaneye sevk edilecek.diğer günler de devam edecek..şimdiden hepinize sevgiler..beni dinlediğiniz için..dua edin de kolayca atlatayım şu haftayı..

Günaydın arkadaşlar,güzel bir hafta diliyorum...

Okurken bile ağzım sulandı...Mübarek boğazıma birazcık sahip çıksaydım zaten böyle olmazdı..:))
80 kilo olayım bunu ve beyzus'umun tarifiyle muhlama yapıcam muhakak..:)))))))

Zeynepçim budizmle ilgili kaynaklarda ookuyorsun sanırım...Huzurlu olmak için gayet doğru seçimler....

Tamam canım,işleriniz seni yormadan yolunda gider inşallah...

Son düzenleme:
hepinize iyi haftalar kızlar. 2 aydır spor yapamama durumunu geçen hafta düzelttim ve her gün sabah akşam kan ter içinde eliptik bisikletle çalıştım. sonuç yine aynı 1 gr bile verememişim. walla çok bozuldum. neyse olur böyle şeyler diyerek bu hafta da devam edeceğim. zaten cumartesi diyetisyen randevum var. bu sefer yeni bir diyetisyene gidiyorum. diyetisyene gitmenin verdiği gazla bu hafta da sıkarım kendimi. spora devam. bu hafta sonu tartıda yüzüm gülecek inşallah. hepinizi öpüyorum kızlar. (bu arada ay takvimine göre bugün sorunlardan kolay kurtulabileceğimiz bir gün !)

herkese günaydııınn...........

Eklentiler

• $xzx.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 34
günayyyddınn kızlar geçmişi okuyamıyorum minik aşıya gidecek inşallah vururlar 1 hafta gecikti hastalıktan neyse öpüyom sizi sabah peynir zeytin 2 dlim ekmekle kahvaltı yaptım şimdi ev toplaayım ablamız okula giderken talan etti evi darma duman odası gelince görüşürüz kanal d de çok güzel konuşma var doktorum programı çok az yediğimiz için kilo alıyoruz diyo herşeyi yemek az yemek lazımmış

Boşver derincim ya napıcan hemen hemen hepsi aynı sende iyi yanından bak bu güzel pazarı kızınla geçirdin
canım haftaiçide sürekli evdeyim zaten hep nazla ilgileniyorumpazardan pazara birgün çıkabiliyorum .stres atıyordum bana söyleseydi bakmam diye annemi çağırırdım. neyse geldi geçti
yenacım kendi evinya 2+1 olsun hiç önemli değil güle güle otur inşallah...
kayınvlidem hafta içi üç gün kızında iyide oluyor ev bana kalıyor kafamı dinliyorum ama sağolsun naz sürekli kucağımda bütün gün ağlıyor evde olduğu günlerdede bana yardımcı olmasını istiyorum ama maalesefki olmuyor .bende sinirleniyorum .çünki misafiri gelir ben ağırlarım ikramlarını yaparım her işleri ile eşim ilgilenir. ama bundan sonra bende tavrımı alacağım .artık teklif bile etmem naza bak diye

günaydın arkadaşlar
sabah kepek ekmekli tostumu yedim 5 yeşil zeytin 1 haşlanmış yumurta dom salt
öğlnede kıymalı pırasa pişiriyorum kendime havuçsuz pirinçsiz yanında salata ve yoğurtla beraber birde kırmızı pancar salatası yaptım küçük bir kase içerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…