Evet beyzusum ders saatleri daha önemli tabiii..
Sen nasılsın,makinan düzeldimi..?
Lost half our weight - 3 Fat Chicks on a Diet Weight Loss Community Goal Photo Album
Biraz motivasyonumuz artsın arkadaşlar.Buyrun bakın eller nasıl zayıflamış....
Evet biliyorum bunu görmüştüm daha önce...NAsıl gençleşmişler değilmi..
Darısı başımıza..herşeyde olduğu gibi çabalamak lazım..Demekki ben kendi adıma söylüyorum yeterince çabalamıyorum...Bazen o kadar üzlüyorumki bukadar mı iradesizim diye,.
İyiyim canım...Sağ olasın.Makinam düzeldi.Motoruna 260 TL sıkışmış.Motoru ve kapak kilidi değişti.Şimdi iyi;gayet iyi yıkıyor ama;eski motorum süpermiş meğer bunun biraz sesi yüksek.Çalışsın da işimizi görsün yeter...
Öffffff ne pahallı yaaaa....Kaç yıllık senin makinan.??
ben ilk makinamı 12 yıl kullandım..Sonra yine aynı marka aldık bu makinamda 4.yıl olucak inşallah uzun ömürlü olur...
Çok sağol zeynepçim..Güzel düşüncelerin için..2 saate yakın bir görüşme oldu,çok tatlı bir bayandı...
%50 burs sağlıyorlarmış yaklaşık 300tl.civarındaki eğitim materyalları ücretsiz vs.
Gel gelelimki eğitim saatleri berfin'in okul saatiyle aynı,kısacası çok ters..Haftasonu doluymuş,yarın tekrar bir görüşme ve sınıf değerlendirmesi yapıp son kez görüşücez...
Hayırlısı olsun diyorum...
sonuçta başarının tescillenmesi bile ne gurur verici olmuştur.devamının geleceğine eminim..
Zeynepçim yazdıkarını okuduğumda işte ''yaşamın içinden'' dedim..hatta öyle bir program vardı...:)
İyiki senin gibi insanlar var..Sadece kendini düşünüp vay efendim bana bu kötülüğü yaptıda bende bir tekme daha vurayım ne hali varsa görsün..Demeyip gerçekten insani yönünü öne çıkarıp bir kalp taşıdığını gösterdin...Şu an çok zorlanıyorsun,tek başınasın sana yardımcı olucak yükünü hafifleticek kimse yok...Ama vicdanın çok rahat diimi,başıını yastığa koyduğunda keşkelerin yok..işte bu durumun seni yüceltiyor..
İyiki sen ve senin gibi gerçekten yürekli insanlar var yeryüzünde..İçim çok rahat o yüzden...Allah sana güç,kuvvet,sabır ve sağlık versin..Seni çok seviyorum zeynepçim...[/ çok seviy
hepsi doğru..ama allah kimseye taşımayacağı yükü vermezmiş..ben şanslıyım galiba..ya ben aynı durumda olaydım...düşünmek bile istemiyorum..
bende hepnizi çok seviorum..erkek kardeşimin kızının adı da ''berfin''karçiçeği....
Canım benim yaaa..Çok tatlısın inan..:)
eşinin tamamen iyileşmesi ve seninde bu emelini yerine getirmen için dua edeceğim gerçekten...:)) UZun ince sigaralardan olsun ama elinde,yüzüne üflerken ruj sürersin en kırmızısından..:))
Afiyet olsun canım,içli köfte yediğin için hiç pişmanlık duyma bence..Sıkma nedir merak ettim..
yeni bir ev yeni bir yaşam yeni bir umut ve yeni heyecanlar demek..bir bak yıllarnasıl da hızlı geçiyor..boşuna dememişler mekan değişikliğinde fayda vardır diye.inşallah sana ve ailene umut getirir..Selam arkadaşlar,
yine yoğun bir pazardı her zamanki gibi...Kahvaltııya misafirim vardı,tahmin edersiniz yeme durumumu,sonra ev için koçtaş ve benzeri yerlere uğradık..nasipse 1-1,5 ay sonra taşınmayı planlıyoruz...
yeni ev yeni heyecanlar yeni bir umut ve yaşam demek..bir bak yıllar daha çobuk geçiyor.boşuna dememişler..mekan değişikliğinde fayda var diye.inşallah sana ve ailene uğur getirir..
Bugün burda hava gayet iyiydi...baharcım resim çok hoş...
kimseye böyle bir tecrübeyi allah yaşatmasın..sakın ben olsam ne yapardım diye sormayın bile..yargılarımızdan bile sorumluyuz..sahip oldukların küçük huzursuzluklar karşısında önemsiz hale gelmesin..seni seven bir eş,murparçası bir evlat..oturacak bir ev..en önemlisi sağlık..gerisi boş..zeynep abla yazdıklarını okuyunca dondum kaldım resmen ama içini fazla acıtmak istemiyorum. ne desem boş zaten o üç ay sana 3 yıl gibi gelmiştir.yaptığın fedakarlıklara bakıyorumda gerçekten çok mükemmel bir eş ve annesin bende şimdi düşündümde acaba apabilirmiyim diye ama yapardım heralde eşimi çok seviyorum çünki
yenacım allah yardımcın olsun taşınmak çok zor ama kendi evin olacak güle güle otur inşallah yeni evinde sağlıkla huzurla eşinle çocuklarınla beraber....
bende bugün montignac diyetine son vermiş olduğumdan elime ne geçerse yedim .çünki kayınvalideye bozuldum yine gerçi benim çocuğuma bakmak zornda değil ama...bugün pazar olduğu için pazara markete çarşıya gidelim dedik nazıda ona bırakacaktık tamam demişti ....sonra ne olduysa kızının çocuğunun satranç turnuvasına gitti bizde evde kapalı kaldık...çok sinirlendim..sonra köye zeytin toplamaya gittik anneannem çağırdı ben yine dayanamadım onuda götürdüm......ben naza baktım eşimle ikisi zeytine gittiler ama çok üzüldüm ..haftanın üç günü kızının çocuklarınabakmaya gidiyor birgünde benim kızımla ilgilenmiyor alıyor yarımsaat sevip getiriyor geri.....ohhh beee iyiki sizler varsınız yazınca rahatlıyor insan..adı güya diyet topiği ama her derdimizi paylaşıyoruz
Ablacım
sen hayatınla ilgili birşeyler anlattığından hep şaşırıyorum
düşünüyorum bu olay benim başıma gelse ben ne yapardım diye
ama bilemiyorum
bana böyle şeyler söyleyip beni terkedip gitse
ben senin yaptıklarını yapabilirmiydim bilmiyorum
ama iyiliklerinin karşılıksız kalmayacağını biliyorum
sıkma adanaya özgü bir bazlama(gözleme türüdür.içi değişik malzemelerden oluşur.en önemlisi hamuru..her evde en az haftada bir yapılır..ve birkaç gün dayanır.
anneannem hamurunu yaparken bayat ekmeklerden faydalanır.daha yumuşak olsun diye.normal hamur pişince bir süre sonra kurur ve kırılır.bayat ekmekler ıslanır.suyu sıkılır..iyice ufalanır..unla karıştırıp hamur yapılır.hem ekmekler atılmaz,hemde çok güzel bir malzeme olur.biraz bekletilen hamurdan 25 cm çapında çok ince olmayan yufka açılır.alt üst pişirilir.pişen gözlemeye hemen hazırlanan iç konulur..ve sıkıca sarılır.daha sonra hemen soğumadan bir sofranın içine konulur.ben en çok içine yağ sürülen sıkmayı severim..ama en yaygını koyun peynirinin kavrulmuş soğana doğranmasından elde edilen malzemedir.maydonoz ve kırmızı biber eşliğinde..
yaşamak için her zaman bir neden buluyorsun..bir yerden sonra onu hatalarıyla kabulleniyorsun..hele bakıma muhtaç ve hastaysa zalim olmanın ya da ''o olmanın'' gereği yok.kazanılan edinimleri kaybetmek istemem..bu bir sınav..ve o da beni eğiten öğretmenim..aslında onun için çok üzülüyorum..başı hep eğik..ve hep pişman..dalaylama'nın bir sözü vardı.bizim kötü olarak adlandırdığımız kişiler yada olaylar aslında bizi eğitmek için gelmiş öğretiçilerdir diye..onun misyonu daha zor galiba..
hepinize iyi geceler..alıntı yapamadıklarım kusura bakmasın..YENA'cığım bu hafta izin istiyorum.daha evvel yazmıştım cuma günü vasi tayini mahkememiz var.perşembe günü heyeteçıkacağız.pazartesi sabah 8'de mahkemede olacağız.ordan hstaneye sevk edilecek.diğer günler de devam edecek..şimdiden hepinize sevgiler..beni dinlediğiniz için..dua edin de kolayca atlatayım şu haftayı..
canım haftaiçide sürekli evdeyim zaten hep nazla ilgileniyorumpazardan pazara birgün çıkabiliyorum .stres atıyordum bana söyleseydi bakmam diye annemi çağırırdım. neyse geldi geçtiBoşver derincim ya napıcan hemen hemen hepsi aynı sende iyi yanından bak bu güzel pazarı kızınla geçirdin
yenacım kendi evinya 2+1 olsun hiç önemli değil güle güle otur inşallah...Allah razı olsun Derincim...Ocak ta evliliğimizin 16.yılı olucak zar zor 2+1 ev alabildik,yinede binlerce kez şükürler olsun..Allah sağlık ,huzur verdikten sonra..Hiiç önemli değil..
KAyınvalden konusuna gelince hiiç üzülme benimkide öyle,kızı çalışırken çocuklarına baktı bize gelince sürekli bahane buldu..O güzel canını hiiç sıkma boşver canım...
Teşekkür ederim...
Evet banucum hep onu düşünüyorum,çocuklarla çok zor olucak,birde okul durumuz var...
Ama en önemlisi kendi evimiz olucak o mutlu ediyor bizi..:))
Çok sağol canım,Allah herkese nasip etsin..
Hayırlı olsun canım yeni evin.....Allah güzel günler göstersin yeni evceğizinde....
Hiç üzülme canım...Senin canın sağ olsun.Sevdiklerin sağlıklı,iyi olsun;kayınvaliden de varsın sözünü tutmasın ne yapalım.Beterin beteri var.Neler duyuyoruz ...Yuva yıkmaya çalışanlar var.....Boş ver sen kocana kızına sarıl;gününü gün et.....
sağol beyzus ablacımda üzülüyorum işte naz bütün gün mızmız birtek pazar günü eşimle gezebiliyordum bana deseydi bakmam diye anneme bırakırdım .çocuk uyuyordu çünki bırakamadım ama pazarım mahvoldu
Çok sağol zeynepçim..Güzel düşüncelerin için..2 saate yakın bir görüşme oldu,çok tatlı bir bayandı...
%50 burs sağlıyorlarmış yaklaşık 300tl.civarındaki eğitim materyalları ücretsiz vs.
Gel gelelimki eğitim saatleri berfin'in okul saatiyle aynı,kısacası çok ters..Haftasonu doluymuş,yarın tekrar bir görüşme ve sınıf değerlendirmesi yapıp son kez görüşücez...
Hayırlısı olsun diyorum...
Hayırlısı olsun canım......Ders saatlerinin çakışması ters olmuş ama belki bir yolu bulunur....
yeni bir ev yeni bir yaşam yeni bir umut ve yeni heyecanlar demek..bir bak yıllarnasıl da hızlı geçiyor..boşuna dememişler mekan değişikliğinde fayda vardır diye.inşallah sana ve ailene umut getirir..
kimseye böyle bir tecrübeyi allah yaşatmasın..sakın ben olsam ne yapardım diye sormayın bile..yargılarımızdan bile sorumluyuz..sahip oldukların küçük huzursuzluklar karşısında önemsiz hale gelmesin..seni seven bir eş,murparçası bir evlat..oturacak bir ev..en önemlisi sağlık..gerisi boş..
evet burda ,nsan çok rahatlıyor.ben yazdıktan sonra çok rahatldım.ama pişman da oldum.kimseyi kendi dertlerimle üzmeye gününü zehir etmeye hakkım yok diye..daha dikkatli olmam lazım..bence kayınvaliden kötü niyetten değil de fazla ince düşünmediğinden öyle davranmıştır.birde çok yakınsınız ya..hep birlikte olduğunuzu düşünüp öbür tarafa haksızlık olmasın demiştir.kendince dengeyi sağlıyor..ama keşke en lazım olduğu zaman da ortada bırakmasaydı..[/QU
zeynep abla olurmu hiç her derdimizi paylaşıyoruz insan en yakınına anlatamadığını burda anlatıp destek görüyor birbirinden ...insan çok rahatlıyor..hiç üzülme
kayınvalidem haftanın üç günü onlara bakıyor zaten cumaretside bütün gün satrançta bekledi torununu dün amannnn gitmesemde olur dedi bakarım naza dedi sonra aklına ne şeytanlık geldiyse .......neyse olan oldu ben kendimi üzmekle kaldım tabiii elimide elime kızdım bu sefer adamın ne suçu varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?