günaydın arkadaşlar
sabah kepek ekmekli tostumu yedim 5 yeşil zeytin 1 haşlanmış yumurta dom salt
öğlnede kıymalı pırasa pişiriyorum kendime havuçsuz pirinçsiz yanında salata ve yoğurtla beraber birde kırmızı pancar salatası yaptım küçük bir kase içerim
Herkese güzel mutlu sağlıklı haftalar.Bu hafta benim için çok önemli inşallah herşey güzel olurda haftayı çok mutlu kapatırım.
dualarımız seninle ...herşey gönlünce olsun........
günaydın kızlar nasılsınız bakalım ben bu aralar hamur işlerinden gidiyorum ama kalorilerini hesaplamay çalışıyorum inş yanlış hesaplamıyorumdur
leslieci kızlar ben leslie ye başlıycam ilk hangisinden başlamayım ..nekadar sürede artırıyorsunuz
Valla 2 milde başla ben 2 mili birkere yapıp hop 3 mile geçtim ama şuan heryerim ağrıyor valla büyük ihtimalle kaslarım sıkıştı ama kalbime vuruyor onun için benim akibetime uğrama 2 mil bir hafta yap ondan sonra arttırırsın
banucum inş istediğin gibi olur
Yağmurgözlü günaydın canım,
cuma günü kilo bildirmedin,merak ettim...Genelde düzenli bildirimini yapardın ya o bakımdan...:)
leslieci kızlar ben leslie ye başlıycam ilk hangisinden başlamayım ..nekadar sürede artırıyorsunuz
ben yaptığım zaman 500 metrelikten 6 defa yapıyodum çünkü hareketleri diğerlerinde takip etmekte zorlanıyorum 500 metrelik bana daha basit geliyor 6 kere 500 =3000 metre ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?