Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bende kahvaltımı yaptım.
2 yum haşlanmış
4 dilim sucuk haşlanmış
1 dil.kep ekm.
1 dom.7 zeytin
20 k.h

günaydınnnn kızlarrr......

bugünki menüm...

sabah
tiroid ilacı,1 bardak iksir
kahvaltı
tb ekmek,peynir,zeytin,maydanoz,domates,çay
öğle
kıymalı patlıcan yemeği,brokoli salatası,ayran
ara
mandalina,elma
akşam
arkadaşıma gideceğim için belli değil

Yağmurgözlü günaydın canım,
cuma günü kilo bildirmedin,merak ettim...Genelde düzenli bildirimini yapardın ya o bakımdan...:)

Son düzenleme:

Günaydın derin yazdıklarında çok haklısın ama dediğin gibi geçmiş etrafımdaki izlenimlerime göre bir çok insan senin yaşadığını yaşıyor yani kısaca gene insanın kendi ailesinden fayda var o yüzden çokta kendini üzüp stres yapma .
Ben ıspanak ve pırasaya bulgur koyuyorum çokta güzel oluyor pirinçten daha sağlıklı birde zaten butür sebzeleri başka türlü yiyemiyorum.Kahvaltın çok güzel olmuş.

Herkese güzel mutlu sağlıklı haftalar.Bu hafta benim için çok önemli inşallah herşey güzel olurda haftayı çok mutlu kapatırım.

günaydın kızlar nasılsınız bakalım ben bu aralar hamur işlerinden gidiyorum ama kalorilerini hesaplamay çalışıyorum inş yanlış hesaplamıyorumdur

Offff ya sabah tartıldım 400 gr fazla çıktım dietide bozmadımki insan sinir oluyor.Acaba tartımı bozuk üfff

leslieci kızlar ben leslie ye başlıycam ilk hangisinden başlamayım .. nekadar sürede artırıyorsunuz

leslieci kızlar ben leslie ye başlıycam ilk hangisinden başlamayım .. nekadar sürede artırıyorsunuz

Valla 2 milde başla ben 2 mili birkere yapıp hop 3 mile geçtim ama şuan heryerim ağrıyor valla büyük ihtimalle kaslarım sıkıştı ama kalbime vuruyor onun için benim akibetime uğrama 2 mil bir hafta yap ondan sonra arttırırsın

hımmmmmmm tamam canım saol indiremezsem yine yardım isterim

ben yaptığım zaman 500 metrelikten 6 defa yapıyodum çünkü hareketleri diğerlerinde takip etmekte zorlanıyorum 500 metrelik bana daha basit geliyor 6 kere 500 =3000 metre ediyor

ben geldim aşımızı olduk ateşlenmez inşallah yena hayırlı olsun evin darısı bize evi olmayanlara inşallah taşınmaya 8yıllık evlilik haytımda 8 ev deiştirmiş biri olaraktan yardıma bi koşou gelem taşınmak çok iyidir kim iyigün kim kötü gün dostu anlıyon iş var diye kimse sana 1 bardak çay demleyip 1 tas çorba yapıp getirmez yerleşte öle gelelim bir ihtiyacın varmı diy e yarım ağız sorarlar off bak dellendim gene 20 günlük lohusa halimle teee tokattan bingöle geldim kaynanam gelirim dedi amma yol uzun diye vaz geçti ayyy hatırlamak istemiyorum bile ne zordu allah kolaylık versin ay bu hafta amma dertliyiz hee

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…