Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam herkese...

internete giremedim hiç, ancak bugün girebildim...

benim dünde bugünde diyetim bozuldu, yani dünden beri diyette değilim. ne zaman tekrar başlarım diyetime şuan hiç bilmiyorum :18:

görüşürüz kızlar...

bilemiyormusun meyracığım ben sana diyeyim benim mesajımı okuyunca başlayacaksın bırakırsan diyetini eski kilonu hemen alırsın üstünede kdv sini tabi bu sefer bunalıma girersin daha fazlasını alırsın istermisin böyle olmasını bende bıraka bıraka bak 113 kg olmuştum

Sağol nursena iyi dileklerin için...Muhtemelen bende yanlız taşınırım heralde..
Kayınvaldem ikide bir eşimi arayıp muhakak haber verin diyor,çocuklarla ilgilenmesi bile yeterli..fazla yormam zaten, oda yaşlı çünkü...

Daha önce sormuşmuydum bilmiyorum ama,sizin atamalar 5 yılda bir olmuyormu,neden her yıl..??eğer öyleyse şimdi değil ama çocuk okula başlayınca zor olucak...
Allah yardımcın olsun...

Son düzenleme:

ilk sene adana ilçesinde 8 ay oturdum eşim 2 yıl kaldı orda sonra urfada 3 aev deiştirdim 1ini lağam bastı birinde 8 ay oturdum sonra loj çıktı 3 yıl orda kaldık etti 4 ev tokatın ilçesinin bir dağ köyünde 2 yıl kaldık sonra 1 yıl ilçede 6 ev etti sonra bingöle geldik dışaarda oturduk önce sonra loj çıktı 2 evde burdan etti 8 ev şaka gibi demi allah izin verirse 2 yıl burdayız rütbe arttıkca süra uzuyo çocukların okulu başladıköa çocuğa göre tain görüyoruz onun için doğuruyorum bacım

rezilik diyebi,lirsin amma eşimi seviyorum memleket gezmek güzel taşınmayınca sıkılıyorum ev deişikliği süper her evde yeni evleniyo gibisin hayatını silbaştan yasıyosun çok arkadaşlarını geride burakıyosun yeni hayatlar öğreniyosun babamda asker emeklisi bacım ben doğdum doğalı geziyom babam saolsun doğuya hiç gitmedide kocam baba evinde görmedimi gösteriyo doğuyu:)))) evlened gör derler ya hayatın cilveleri hakaten evleenince başlıyo çok yazdım hee benim hayat evliya çelebi gibi eee kilo da bu yüzden her gittiğim yerin yemeklerini öğrenirsem olaca bu 95 kilo

İşin hem zor hemde güzel dediğin gibi bir sürü il bir sürü insan.Bende rekor bende diyordum.10 yılda 5 evle amma sen bizi sollamışsın

Bugün yediklerim
Sabah:1 dilim ekmek peynir dom sal
Ara : 1 mandalina
Öğlen :Çorba 1dilim ekmek
Ara :2 tane büsk.(light)
Akşam:Kapuska 1 dilim ekmek ayran

Naber meyracım olsun 2 gün bozsanda yine devam et insan bırakınca çok kilo alıyor aman dikkat

iyi akşamlar kızlar bugün diyet biraz uçtu ama yinede yazayım yedim ve pişman değilim verilen 9 kg ardından 1 günlük 1500 kalorinin üstünde yemek hakkım diye düşünüyorum yedim ohhhhhhh sefam olsun ama yarın yok inşallah
KAHVALTI
tulum peyniri 20 gr. 51 cal.
bazlama 120 gr. 295 cal.
1. ARA ÖĞÜN
elma 2 ad. 120 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ
mercimek çorbası 1 por. 183 cal.
beyaz lahana salatası 210 gr. 105 cal.
ekmek - kepekli 1 dilim 60 cal.
2. ARA ÖĞÜN
muz 1 ad. 100 cal.
bazlama 50 gr. 123 cal.
trabzon hurması 200 gr. 130 cal.
AKŞAM YEMEĞİ
hamsi buğulama 14 tane 1 por. 140 cal.
beyaz lahana salatası 250 gr. 125 cal.
kepekli ekmek (kepek ekmeği) 2 dilim 120 cal.
mercimek çorbası 1 por. 183 cal.
346 cal.
120 cal.
348 cal.
353 cal.
568 cal.
toplam 1735 kalori-

ben de öğlen:yoğurt mandalina peynir akşam: haşlama tavuk turşu yoğurt peynir 1dilkep ekm. azar azar yedim tavuk suyu içtim feci şiştim...

Slm arife sürekli takip ediyorum menünü ve maşallah her hafta kilo veriyorsun spor yapıyormusun kalori hesabı dışında ?

spor pek yapmıyorumçünkü spor yapmayı sevmiyorum ama doktorlarda fazla kilo insanlara ilk başta sporu tavsiye etmiyor çünkü okadar yükle birde spor artık eklem diye birşey kalmaz spor yapıcağım tabi ama önce 90 kg düşüp ondan sonra spor düşünüyorum

Katılıyorum sana ben 3 haftadır yapıyorum ama heryerim ağrıyor korkudan yarın doktora gidicem kalbime ağrılar giriyor.Ama birde şöyle birşey var sporla destekli rejimlerde daha hızlı veriliyor.Bakalım yarın gidiyim gene başlıycam ama daha az ve haftada 3 kere

ayyy zeynep ablacım müthiş olur şimdi olsa da yesem, canım çektiii

günaydın kızlar dün 500 stepden 1 defa 1 mildende 1 defa yaptım azmı olduki??
zeynep ablam bu yemegi benim büyük oğlan çok sever

Son düzenleme:
günayyydınnn güzel bayanlar kahvaltımı yaptım şimcik iş zamanı ablamız okula yollandı minikimide emzirim mamasını yedireyim temizliğe öpüyorum sizi

günayyydınnn güzel bayanlar kahvaltımı yaptım şimcik iş zamanı ablamız okula yollandı minikimide emzirim mamasını yedireyim temizliğe öpüyorum sizi

sanada günaydın canım.....ben de kızları okula yolladım ayşecikle kahvaltı yaptık...
sabah:1dil.kep ekm.peynir 1 yum.az salam sucuk 1 domat. 23 kh.
dün gece buralar pek ıssız kalmış.. nerde bu kızlar beyzus zeynep banu kelebekiim yena arifeebe doğa meyra elma dersem çıkın armut dersem çıkmayın.........elmaaaa.........
bu gün sporum var ....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…