hangisi o anlayamadım
selam herkese...
internete giremedim hiç, ancak bugün girebildim...
benim dünde bugünde diyetim bozuldu, yani dünden beri diyette değilim. ne zaman tekrar başlarım diyetime şuan hiç bilmiyorum :18:
görüşürüz kızlar...
meraba kızlr nasılsnz ?
ben geldim aşımızı olduk ateşlenmez inşallah yena hayırlı olsun evin darısı bize evi olmayanlara inşallah taşınmaya 8yıllık evlilik haytımda 8 ev deiştirmiş biri olaraktan yardıma bi koşou gelem taşınmak çok iyidir kim iyigün kim kötü gün dostu anlıyon iş var diye kimse sana 1 bardak çay demleyip 1 tas çorba yapıp getirmez yerleşte öle gelelim bir ihtiyacın varmı diy e yarım ağız sorarlar off bak dellendim gene 20 günlük lohusa halimle teee tokattan bingöle geldim kaynanam gelirim dedi amma yol uzun diye vaz geçti ayyy hatırlamak istemiyorum bile ne zordu allah kolaylık versin ay bu hafta amma dertliyiz hee
Sağol nursena iyi dileklerin için...Muhtemelen bende yanlız taşınırım heralde..
Kayınvaldem ikide bir eşimi arayıp muhakak haber verin diyor,çocuklarla ilgilenmesi bile yeterli..fazla yormam zaten, oda yaşlı çünkü...
Daha önce sormuşmuydum bilmiyorum ama,sizin atamalar 5 yılda bir olmuyormu,neden her yıl..??eğer öyleyse şimdi değil ama çocuk okula başlayınca zor olucak...
Allah yardımcın olsun...
ilk sene adana ilçesinde 8 ay oturdum eşim 2 yıl kaldı orda sonra urfada 3 aev deiştirdim 1ini lağam bastı birinde 8 ay oturdum sonra loj çıktı 3 yıl orda kaldık etti 4 ev tokatın ilçesinin bir dağ köyünde 2 yıl kaldık sonra 1 yıl ilçede 6 ev etti sonra bingöle geldik dışaarda oturduk önce sonra loj çıktı 2 evde burdan etti 8 ev şaka gibi demi allah izin verirse 2 yıl burdayız rütbe arttıkca süra uzuyo çocukların okulu başladıköa çocuğa göre tain görüyoruz onun için doğuruyorum bacım
rezilik diyebi,lirsin amma eşimi seviyorum memleket gezmek güzel taşınmayınca sıkılıyorum ev deişikliği süper her evde yeni evleniyo gibisin hayatını silbaştan yasıyosun çok arkadaşlarını geride burakıyosun yeni hayatlar öğreniyosun babamda asker emeklisi bacım ben doğdum doğalı geziyom babam saolsun doğuya hiç gitmedide kocam baba evinde görmedimi gösteriyo doğuyu:)))) evlened gör derler ya hayatın cilveleri hakaten evleenince başlıyo çok yazdım hee benim hayat evliya çelebi gibi eee kilo da bu yüzden her gittiğim yerin yemeklerini öğrenirsem olaca bu 95 kilo
Sağol nursena iyi dileklerin için...Muhtemelen bende yanlız taşınırım heralde..
Kayınvaldem ikide bir eşimi arayıp muhakak haber verin diyor,çocuklarla ilgilenmesi bile yeterli..fazla yormam zaten, oda yaşlı çünkü...
Daha önce sormuşmuydum bilmiyorum ama,sizin atamalar 5 yılda bir olmuyormu,neden her yıl..??eğer öyleyse şimdi değil ama çocuk okula başlayınca zor olucak...
Allah yardımcın olsun...[/QUOTE
Ne hikmetse iş oldumu etrafındaki insanlar kayboluyor.Allahtan benim bir ablam ve kardeşim var ne zaman taşınsam yada bir işim olsa benden önce koşuyolar canlarım
selam herkese...
internete giremedim hiç, ancak bugün girebildim...
benim dünde bugünde diyetim bozuldu, yani dünden beri diyette değilim. ne zaman tekrar başlarım diyetime şuan hiç bilmiyorum :18:
görüşürüz kızlar...
iyi akşamlar kızlar bugün diyet biraz uçtu ama yinede -
Slm arife sürekli takip ediyorum menünü ve maşallah her hafta kilo veriyorsun spor yapıyormusun kalori hesabı dışında ?
spor pek yapmıyorumçünkü spor yapmayı sevmiyorum ama doktorlarda fazla kilo insanlara ilk başta sporu tavsiye etmiyor çünkü okadar yükle birde spor artık eklem diye birşey kalmaz spor yapıcağım tabi ama önce 90 kg düşüp ondan sonra spor düşünüyorum
bende çok severim.çok değişik yemeklerini yaparım..bak basit bir tarif vereyim.
1 kilo kabak,2 soğan 2 yeşil biber,1 domates 1 kaşık salça
kabaklar çok küçük doğranır.soğanlar kavrulur,domates ve biber ilave edilir.sanra kabaklar,,en son da salça ilave edilir.su konulmaz.kendi sulanıyor.iyice pişer..üstüne sarımsaklı yoğur,pul biber ve nane ilave edilir..çok hafif bir yemek..artanlara annem bulgur ilave edip plav yapar..çok güzel olur..
günayyydınnn güzel bayanlar kahvaltımı yaptım şimcik iş zamanı ablamız okula yollandı minikimide emzirim mamasını yedireyim temizliğe öpüyorum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?