Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

saferan sporamı gidiyorsun bir ara bende gitmiştim fi tarihinde

saferan sporamı gidiyorsun bir ara bende gitmiştim fi tarihinde

evet canım. bizim burda belediyenin ücretsiz spor salonu var ona gidiyorum şimdilik fitnesle başladım 1 ay oldu okul gibi 1.2. dönem var 2. dönem plates e geçmeyi düşünüyorum.......

80-82 kiloyken2 ay gitmiştim 2 saattı 5 kişi gidiyorduk işyerinden hocayla konuştuk 1 saatın yarısında hareket yaptırıyordu yarısındadaharika aletler vardı kullandırıyordu sonra ramazan geldi kış geldi vs derken zor oluyordu bıraktık

burdayımm ev işleri .iş hayatı birde üstüne derslerim başladı sormayın dertlerimi

saferan seni 7.takımda yakadım naber kız kuzu boş yerimiz ve yeni takım arkadaşına ihtiyacımız var gelmek istermisin..

Günaydın Kızlar
Sabah icra mektubuyla uyandım çok kötü birgün bugün 400 TL ödeme yapmam lazım mahkemeye kadar yolu var avukata gideceğim şimdi dua edin lütfen ... 200 TL lik borcu 405 TL yapmışlar milleti nasıl soyacaklarını biliyorlar. Ekincik sen avukattın sanırım yazımı okursan sana soracağım birkaç hukuki işlem olacak.
Şimdilik sadece şansa ihtiyacım var.
İyi günler.

geçmiş olsun canım .. hçi acımaz bunlar valla.... i

ne yedim ara :1 kase yoğurtlu kereviz salatası

tamam canım özelden mesaj atarsın

saferan bekliyorum kuzum .. 7.takımdan.. bu arada geçmiş olsun kelebekim üzüldüm..:2:

Ben geldim canım ama kimsecikler yok
Ben bugün dr gittim kalp ekosu efor testim yapıldı herşey iyi çıktı ama dr ağır egzersiz yok dedi kilolardan dolayı sende dikkat et enfazla bu kiloda yürüyüş dedi.

baharcım üzüldüm...inş halledersin...
banucum geçmiş olsun canım kalp ekoları falan hayırdır...?????
yenacım beyzuş ablam zeynep ablam yok bugün....((

bugünki menüm....
kahvaltı
tb ekmek tost,salatalık,çay
öğle
tavuk şiş,ayran,4 minik biber turşusu
ara
elma
akşam
kıymalı ıspanak,yoğurt

su,yeşilçay,ıhlamur,çay

spor
30 dk yürüyüş

iyi akşamlar topikler bugünkü menüm
KAHVALTI
domates 0.5 tane 7 cal.
yeşil biber - taze 100 gr. 12 cal.
ekmek - kepekli 1 dilim 60 cal.
1. ARA ÖĞÜN
trabzon hurması 200 gr. 130 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ
hamsi buğulama 14 tane 2 por. 280 cal. dünden kalma idi bitmesi gerekiyordu bu kh diyetini yapanla nasıl yapıyor midem çok kötü
2. ARA ÖĞÜN
mandalina 4 ad. 200 cal. içim yanıyor balıklardan sonra
AKŞAM YEMEĞİ
ekmek - beyaz 3 dilim 270 cal. hiç birşey yiyesim yok bu balık dokundumu ne

79 cal.
130 cal.
280 cal.
200 cal.
270 cal.
toplam 959 cal.

saferan bekliyorum kuzum .. 7.takımdan.. bu arada geçmiş olsun kelebekim üzüldüm..:2:
tamam canım ne yapıcam .. cuma kilo bildirimimi.. nereye...aynı sayfayama...
Ben geldim canım ama kimsecikler yok
Ben bugün dr gittim kalp ekosu efor testim yapıldı herşey iyi çıktı ama dr ağır egzersiz yok dedi kilolardan dolayı sende dikkat et enfazla bu kiloda yürüyüş dedi.
fazla yorulmamaya çalışıyorum ..geçmiş olsun..
yaa sorma kimseler uğramıyor ... ne oldunuz kızlar... derinde yok....:26::26:

kalmış balık yemeseydin.... yoğurt ye belki iyi gelir........
İMZA:TOPİK NÖBETÇİSİ.......

Son düzenleme:
İyi akşamlar hanımlar......
Dün akşam misafirim vardı;topiğe giremedim;bu günde dışarda olmam gerekiyordu......Dün gece misafirlere uyup diyetimi bozmadım....Bu gün de dışarda olduğum için öğlen küçük bir tabak tavuklu pilav yedim ve 1 bardak ayran içtim.....Diyette bozulma yok ama spor yapamadım....Yarın inşallah.......

BAHARCIĞIM;
Geçmiş olsun canım.Umarım halledebileceğin bir konudur....Çok üzüldüm ;kredi kartı sorunu yaşıyorsun galiba.Allah kolaylıklar versin canım....

Son düzenleme:

sen gel 7.takıma herkes anlatır ne yapılacağını merak etme

kızlar nerdesiniz yahu ben bugün sabahtan anneme gittim.az önce geldim .açtım kkyı kimbilir ne kadar birikmiştir dedim 2 sayfa olmuş .benim bugün kaçamaklarım oldu annemde olunca yarına toparlarım artık haftasonuda zaten geçen hafta verdiğimi almıştım ne olacak böyle al ver al ver bilemiyorum .

Ya çok şükür temiz çıktı.Heralde spor yaparken kaslarım sıkıştı bende korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…