Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün yediklerim
Sabah :2 dilim ekmek peynir dom sal biber sosu
Öğlen :6 yk makarna yoğurt
Akşam:Kapuska 1 dilim ekmek ayran salata
Ara :Tarçınlı süt içicem
Buhafta daha spor 30 dakikada suda içemiyorum yeşil çayda inşallah kilo veririm.

saferan merak etmişsin beni sağol canım anneme gitmiştim orada net yok facee giremiyorum nasıl alışmışım .
banucum hadi gözünaydın canım temiz çıkmış sonuçlar

saferan merak etmişsin beni sağol canım anneme gitmiştim orada net yok facee giremiyorum nasıl alışmışım .
banucum hadi gözünaydın canım temiz çıkmış sonuçlar

Sağol derincim bayağa tedirgin olmuştum ama doktor genede ağır spordan kaçın belli kiloya inene kadar dedi bende leslie bundan sonra 30 dk indiricem...

Şşşşşşşşşttt şişkolar nasılsınız...

Öpüyorum hepinizi şap şup...

Banucum geçmiş olsun...

Baharcım
sende inşallah halledersin sorununu..

Zeynep bu hafta işlerinden dolayı giremeyecek öyle söylemişti...

Saferan
demek spora devam ediyorsun ne güzel,çok özeniyorum spora gidenlere..:)

KENDİNİ SEVMEK AYNA ÇALIŞMASI

Hayatımızı sürdürmeye çalışırken,o kadar iş güç, aşk meşk derken bir şeyi unutuyoruz sanırım..KENDİMİZİ...

Kendini sevmek bencillik değildir bize öğretildiği gibi...Her zaman başkalarını düşünüp,başkaları için yaşarken bir de bakmışız ki kendimizi çok ihmal etmişiz..Oysa insanın kendisi olma...dığı zaman başka hiçbir şeyin önemi yoktur ki..BEN olmazsam ne sevgilim, ne ailem, ne de arkadaşım olur..

En kötü hissettiğiniz zamanlarda,en büyük hataları yaptığınızı düşündüğünüz zamanlarda bir 5 dakika durun ve kendinize bakın..İçinizdeki gerçek BEN e..O orada bir yerlerde küskün bir şekilde duruyor ve sevilmeyi bekliyordur.Sizin sevmenizi....Onu sarıp sarmalayın sizin için en gerçek O dur hayatta..

Siz kendinizi sevmezseniz ne başkaları sizi sevebilir ne de siz başkalarını sevebilirsiniz..Arada bir durun ve kendinizi şımartın..Ne harika bir insan olduğunuzu,bu dünyada eşiniz ve benzeriniz olmadığını,hatalarınız olsa bile bunların üstesinden gelecek gücünüz olduğunu fark edin..Aynaya bakın ve kendimi seviyorum ve her şeyin en iyisini hak ediyorum deyin..Emin olun enerjiniz artacak ve kendinizi çok daha güçlü hissedeceksiniz...
İlk başlarda tuhaf gelebilir inanmayabilirsiniz buna ama zamanla kendinizdeki değişikliği görüp siz de şaşıracaksınız...

hatta bir metin bile hazırlayabilirsiniz..

Ben...........(İsminiz)

Kendimi çok seviyorum
Her şeyin en güzelini ve iyisini hak ediyorum..
Her geçen gün daha mükemmel oluyorum..Sorunlarımın üstesinden çok daha kolay geliyorum..Güçlüyüm sağlıklıyım mutluyum..Çok şükür..

Ya da buna benzer kendinizin en sevdiğiniz özelliklerini yazabilirsiniz...

saygılar..

Treysi Kazmirci
Uzman Psikolog
(Şebnem)

selam kzlar..bir kaç dkikalığına girdim..pazartesi saat 7 'de evden çıktık.mahkemeye gittik.orda koluna mühür vuruldu ve hastaneye sevk etiler.iki ayrı hastanede 6 doktora göründü.ben de arabayla taşıdım.ikimizin de eve geldiğinde hali kalmamıştı.hastanede kaşarlı tost ve çayla günü geçirdik.giderken 3 mandalina koparıp cebime atmıştım.aralarda onu yedik.akşam 6 gibi eve geldik.tavuk kanat ızgara,menemen ve salatayla günü bitirdik.nöroloji test için balıkesire sevk eti.ama bu sabah ayını testin ayvalıkta yapıldığını öğrenince bugün oraya gittik.ayvalık hastanesinden çıktığımızda 2ye geliyordu.3.30 edremit hastanesi 4'te diş hastanesi..akşam yine 6 da evdeydik.
yarın sabah emar çekimi var..bu gün ayvalıkta da tost ve çayla günü geçirdik.akşam tonbalıklı salata ve makarna yedik.bu günleri alelacele yapıln şeylerle geçiriyoruz.yarın emar sonucunu alabilirsek perşembe heyete girecek.cuma mahkeme..yarısını hallettik..sabah oğlumdan mesah aldım..bayağı yüklü bir para yatırmış hesabıma..babam için kullan diyor..hiç olmazsa bu zorlukta rahat olun diye..ses çıkarmadım..ama iki günde
g iden parayı görünce hak verdim..en azından kısa mesafelerde taksiyi kullanırım.derinciğim psikiyatr dilruba çok tatlı ve çok güzel bir kız.çok ta ilgilendi..hastaneniz çok güzel..allah düşürmesin..ama eksikliğini de vermesin..

Zeynep abla Allah yardım etsin inşallah tez zamanda iyi bir şekilde sonuçlanır.Bütün dualarımda varsın eşinin ne tür bir rahatsızlığı var bilmiyorum ama çok geçmiş olsun

Çok güzel bir yazı umarım hepimiz uygulayabiliriz

allah yardımcın olsun ablacım.........çabuk dön aramıza ...
Şşşşşşşşşttt şişkolar nasılsınız...

Öpüyorum hepinizi şap şup...

biz de seni öptük............ kaçaak.....

günayyydıınnn yena neden çevrimdışı olmuş acep merak ettim çayımı yudumluyorum canım bişey istemiyo kocama kızdım az gıcık şeyler

Ben geldim canım ama kimsecikler yok
Ben bugün dr gittim kalp ekosu efor testim yapıldı herşey iyi çıktı ama dr ağır egzersiz yok dedi kilolardan dolayı sende dikkat et enfazla bu kiloda yürüyüş dedi.

kendine dikkat et daha seni ne eğzersizler bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…