Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar toplu alıntı yapmayı bilmiyorum da

Son düzenleme:
Yaa sinir oldum bende bu hafta tık yok hemde diet süper gitti::(((((((((((
Acaba strestenmi yarın inşallah sonuçlanırda rahatlarım

günaydın herkeze
yena banlanmış ne oldu acaba son mesajlarınıda okudu birşey göremedim banlanacak kadar... neyse inşalalha uzun süremez bende birkez banlanmıştım çok bilmiş birisinin yüzünden suçum olmadığı halde 5 gün siteye girememiştim dışarıdan okuyordum sadece..
ben dünki kaçamağa rağmen kilo almamışım hayert spor yaptığım için heralde kaçamağımda annem sütlaç yapmış öğlen bir kase yedim akşam yemeğindde ekmeksiz kıymalı lahana dolması yedim bir tabaktı tabiii 3 yada 5 tane olsa kaçamak sayılmazdı

Ohhh afiyet olsun canım sütlacıda lahana dolmasınada bayılırım.Sporun faydası çok tabiki ben bu hafta yapamadım kiloda veremedim ::((

canın sağolsun..... sütlaç.. lahana sarması.. ben olsam bende yerdim......
yenaaa....geçmiş olsun ne zaman dönücen buralara...
sabah ne yedim:1 yum.peynirli,dom. salatalık,5 zeytin,peynir,1dil.kep.ekm.3 dil.salam,yeşil çay..........

Ohhh afiyet olsun canım sütlacıda lahana dolmasınada bayılırım.Sporun faydası çok tabiki ben bu hafta yapamadım kiloda veremedim ::((
değilmi canım yaa benimde çok sevdiğim yiyecekler alardır sütlaç yapmıyordum.lahana dolamsınıda ilk defa yaptım yeni çıktı çünki...neyse spor sayesinde artıya geçmemişim en azından..

değilmi canım yneilmezmi onlar şimdi onların yüzünden bu hale geldik zaten

Az bakayım dedim sayfalara beynim sulanmadan vazgeçtim...Nursenayı gördüm sevindim

BEYZUS ablam YENA, citol özledim hepinizi iyimisiniz ne var ne yok kim müsaitse bana bi özet geçsin lütfen :)

Herkeşler burdamı? liste devam ediyomu? listeyi kim yapıyo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…