Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

slm bonusum kız nerelerdesin valla gözlerim yaşardı şoke oldum 10 kilo vermişsin ayol ben bebk doğururken sen boş durmamışın yaneee aeferim eferim paçalı don işe yarıyo sanırım:))) vallahi listeyi yena yapıyodu ama bu hafta yaparmı bilemem kapsamdışı olmuş doğrucudavutluğu tutmuştur kesin kime ne söylediyse banlanmış onsuzda olmuyo yane buralar öksüz kaldı

citol arada geliyo motivasyonu heç yok bu aralar girmiyo çoğu zaman beyzus yağmurgözlü daha adını hatırlayamadığım eskiler ve birbirinden mikemmel tontiş bayanlarla yola devam ediyoruz

sen gelmiyomusun yoksa kurban bayramınımı bekliyon danayı götüreyim ondan sonramı veririm diyosun:))
yakışklı oğluşunu öppp

bugünki menüm....
sabah
2 bardak iksir,tiroid ilacım
yolda
2 mandalina
kahvaltı
denge ekmek,peynir,zeytin,maydanoz,salatalık,çay
ara
capuccini ( şekersiz )
öğle
hamsi buğulama,bol göbek salata
ara
elma
akşam
kıymalı patlıcan yemeği,yoğurt

su,yeşilçay,iksir,elma çayı

spor
45 dk bantta yürüyüş

:))) o paçalı donumu sana gönderecem hep aklımda

Ramazandan bu yana girmemişim topiğe az önce bakınca hatırladım...92-93 olmuştum ramazanın sonunda iyice şişmiştim yani geçen haftalarda midem ağrıdı biraz o arada verdim 1-2 kilo

Yani hala verecek kilom var bitmiş değil göynüm razı gelmedi bensiz kilo vermenize

Listebaşına duyurula.. Bonus derhal listedeki eski yerine eklene
Yağmurum gözüm selamlar sanada diğer herkesede

Son düzenleme:

BONUSSSSS..... hoşgeldin bebeğim.Vallahi çok özledik.Bizi bırakma artık.....Kilolarda çok yakışıklı görünüyor.Tebrik ederim canım...Boşlamamışsın diyeti......Biz buradayız canım.İki ileri bir geri etrafa selamlar vererek devam ediyoruz.
Sen gelince daha iyi oluruz diye düşünüyorum.....Buradasın artık değilmi.....Kara boncuk gözlü oğlunu da seni de çok öpüyorum...

YENACIĞIM; bir haksızlığa uğramış ve yöneticiler bunu fark edince yasaklamasını kaldırmışlar.Yine bizimle.Durum anlaşılmış ve YENA'NIN bir hatası olmadığı anlaşılmış (olmaz zaten bundan eminim;hepiniz de eminsinizdir zaten).Sonuç olarak YENAMIZ aramızda........Listeyi Yena tutuyor canım;spor listesinide ben tutuyorum.......

OSSSNUR;

Hoşgeldin canım.....
Hadi gel artık aramıza....Bak Bonuscuğumda geldi....Seni ve Seçil'i bekliyoruz.El ele tutuşup gelin artık...Çok boşladınız bizi.......

Yağuşuklu olmuş dimi he ben yaptım Sen ne datlı bi ablasın yerim ben seni BEYZUSUM..burdayım inş kovsanızda getmem
Aslında niyetim ramazan sonrası hemen gelmekti ama olmadı bugün nasipmiş..

YENA nın hatasının olmadığına bende inanıyorum ama ya dutamamışsa kendini
Napsın kadın haksızlığa tahammülü yoksa patlasınmı yani

selamlar arkadaşlar,buraya sevgili anneciğim (kaynanam)adına yazıyorum.103 kilo ve ayın 26 sndan beri diyet yapıyor.o da sizlerle birlikte kilo verir umarım.

hoşgeldinnnnnnnn

BEYZUS'um çamaşır,sigara,kitap göndermene gerek kalmadan çıktım içerden...

Şu an yemek neyin işleri olucak,daha sonra toplaşalım dalalım muhabbete..

Son düzenleme:
Ooooo romantik kalem bonus'da teşrif etmişler..Kilolarda verilmiş..ne güzel ne güzel...:)

BEYZUS'um çamaşır,sigara,kitap göndermene gerek kalmadan çıktım içerden...

Şu an yemek neyin işleri olucak,daha sonra toplaşalım dalalım muhabbete..

Çok sevindim canım...Çamaşır,kitap getirme işleri çok canımı sıkabilirdi.Gelip gitmek değil canım.Seni içerlerde görmeye yüreğim nasıl dayanırdı benim.....

Aslan YENA'M benim.Avukata bile ihtiyaç duymadan kendi kendini savundu işte yine dışarda.

günayyydınnn güzel bayanlar kahvaltımı yaptım şimcik iş zamanı ablamız okula yollandı minikimide emzirim mamasını yedireyim temizliğe öpüyorum sizi

canim merak ettim.emzirdigini soyluyorsun.peki uyguladigin diyet sutunu etkiliyor mu?kac aylik bebegin?benim 6 haftalik.emziriyorum.bana sanki ikisini birarada yurutemiycekmisim gibi geliyo.sen nasil basariyorsun bunu?

iyi akşamlar kızlar bugün pek giremedim siteye bugün pek boş vaktim olmadı bugün eğitim vardı eğitime gittim haftaya aşı kampanyaları var bakalım ne yapacağız bugünkü yediklerim ve kalorileri bakalım menumu beğenecekmisiniz
KAHVALTI
tulum peyniri 30 gr. 77 cal.
ekmek - beyaz 2 dilim 180 cal.
domates 0.5 tane 7 cal.
1. ARA ÖĞÜN
elma 1 ad. 60 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ
ezogelin çorbası 1 por. 190 cal.
ekmek 2 dilim 180 cal.
2. ARA ÖĞÜN
grissini kepekli tane 4 ad. 132 cal.
AKŞAM YEMEĞİ
ekmek 1 dilim 90 cal.
ekmek - kepekli 2 dilim 120 cal.
tulum peyniri 50 gr. 128 cal.
domates 1 tane 14 cal.

264 cal.
60 cal.
370 cal.
132 cal.
352 cal.
toplam1178 cal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…