Az bakayım dedim sayfalara beynim sulanmadan vazgeçtim...Nursenayı gördüm sevindim
BEYZUS ablam YENA, citol özledim hepiniziiyimisiniz ne var ne yok kim müsaitse bana bi özet geçsin lütfen :)
Herkeşler burdamı? liste devam ediyomu? listeyi kim yapıyo?
slm bonusum kız nerelerdesin valla gözlerim yaşardı şoke oldum 10 kilo vermişsin ayol ben bebk doğururken sen boş durmamışın yaneee aeferim eferim paçalı don işe yarıyo sanırım:))) vallahi listeyi yena yapıyodu ama bu hafta yaparmı bilemem kapsamdışı olmuş doğrucudavutluğu tutmuştur kesin kime ne söylediyse banlanmış onsuzda olmuyo yane buralar öksüz kaldı
citol arada geliyo motivasyonu heç yok bu aralar girmiyo çoğu zaman beyzus yağmurgözlü daha adını hatırlayamadığım eskiler ve birbirinden mikemmel tontiş bayanlarla yola devam ediyoruz
sen gelmiyomusun yoksa kurban bayramınımı bekliyon danayı götüreyim ondan sonramı veririm diyosun:))
yakışklı oğluşunu öppp
Az bakayım dedim sayfalara beynim sulanmadan vazgeçtim...Nursenayı gördüm sevindim
BEYZUS ablam YENA, citol özledim hepiniziiyimisiniz ne var ne yok kim müsaitse bana bi özet geçsin lütfen :)
Herkeşler burdamı? liste devam ediyomu? listeyi kim yapıyo?
BONUSSSSS..... hoşgeldin bebeğim.Vallahi çok özledik.Bizi bırakma artık.....Kilolarda çok yakışıklı görünüyor.Tebrik ederim canım...Boşlamamışsın diyeti......Biz buradayız canım.İki ileri bir geri etrafa selamlar vererek devam ediyoruz.
Sen gelince daha iyi oluruz diye düşünüyorum.....Buradasın artık değilmi.....Kara boncuk gözlü oğlunu da seni de çok öpüyorum...
YENACIĞIM; bir haksızlığa uğramış ve yöneticiler bunu fark edince yasaklamasını kaldırmışlar.Yine bizimle.Durum anlaşılmış ve YENA'NIN bir hatası olmadığı anlaşılmış (olmaz zaten bundan eminim;hepiniz de eminsinizdir zaten).Sonuç olarak YENAMIZ aramızda........Listeyi Yena tutuyor canım;spor listesinide ben tutuyorum.......
selamlar arkadaşlar,buraya sevgili anneciğim (kaynanam)adına yazıyorum.103 kilo ve ayın 26 sndan beri diyet yapıyor.o da sizlerle birlikte kilo verir umarım.
:))) o paçalı donumu sana gönderecem hep aklımda
Ramazandan bu yana girmemişim topiğe az önce bakınca hatırladım...92-93 olmuştum ramazanın sonunda iyice şişmiştim yani geçen haftalarda midem ağrıdı biraz o arada verdim 1-2 kilo
Yani hala verecek kilom var bitmiş değilgöynüm razı gelmedi bensiz kilo vermenize
Listebaşına duyurula.. Bonus derhal listedeki eski yerine eklene
Yağmurum gözüm selamlar sanada diğer herkesede
Merhaba bahar sorununu halledebildinmi?
Buyursun gelsin canım.......Memnun oluruz...Elimizden gelen desteği de veririz .
selamlar arkadaşlar,buraya sevgili anneciğim (kaynanam)adına yazıyorum.103 kilo ve ayın 26 sndan beri diyet yapıyor.o da sizlerle birlikte kilo verir umarım.
teşekkür ediyoruz,hedefimiz şimdilik 90 bakalım ne zaman olacak.
BEYZUS'um çamaşır,sigara,kitap göndermene gerek kalmadan çıktım içerden...
Şu an yemek neyin işleri olucak,daha sonra toplaşalım dalalım muhabbete..
günayyydınnn güzel bayanlar kahvaltımı yaptım şimcik iş zamanı ablamız okula yollandı minikimide emzirim mamasını yedireyim temizliğe öpüyorum sizi
BEYZUS'um çamaşır,sigara,kitap göndermene gerek kalmadan çıktım içerden...
Şu an yemek neyin işleri olucak,daha sonra toplaşalım dalalım muhabbete..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?