Bugünkü menüm:
SABAH: 2 Dilim kepek ekmeği,lor,kaşar,kahvaltılık salça
ARA: 2 Mandalina
ÖĞLE: 150 gr kadar tavuk ızgara;salata,1 bardak ayran,1 dilim kepek ekmeği
AKŞAM: 1 tabak bamya,1 bardak ayran,salata,1 dilim kepek ekmeği
Spor: 45 dakika yürüyüş
Yok canım ödeyeceksin diyor avukat yarısını ödedim diğer yarısını da arıyorum bulunca ödeyeceğim. Canım çok sıkkın 2 gündür.
BEYZUS'um çamaşır,sigara,kitap göndermene gerek kalmadan çıktım içerden...
Şu an yemek neyin işleri olucak,daha sonra toplaşalım dalalım muhabbete..
Listen çok güzel.Kaçgündür nerelerdeydiniz özledim valla
BEYZUS'um çamaşır,sigara,kitap göndermene gerek kalmadan çıktım içerden...
Şu an yemek neyin işleri olucak,daha sonra toplaşalım dalalım muhabbete..
Bugün yediklerim
Sabah:1 dilim ekmek peynir dom sal
Ara :3 tane light bisküvi
Öğlen :1 tabak çorba 1 dilim ekmek
Ara :4/1 elma
Akşam:Karnıbahar yemeği 1 dilim ekmek ayran
1 tane yeşil çay
Bu arada yarının heyacanı çok bastı inşallah iyi haberler alırız.Bakalım sabah nasıl olucak
mrb arkadaslar 7hafta direni$den sonra bugün kg verdigimi gördüm cook sükür nihayet90i görebildim..insallah bundan sonra tikir tikir gider kg larim
7hafta öldüm bittim
ayy olamaz kaynanalara gıcımız var zayıflayamaz biz gelinlrerçıtır olcez ondan sonra hasetinden zayıflıcak onlar:)) şaka bi yana hoş gelmiş cuma günü yenaya kilo bildiriyoruz hep beraber vercez inşallah benim kaygana tığ gibi ben tontiş herkez eltisi sanıyo beni yada ablam o göklerde bense yerlerde oluyorum bu durumlarda oda baya dalgasını geçiyoselamlar arkadaşlar,buraya sevgili anneciğim (kaynanam)adına yazıyorum.103 kilo ve ayın 26 sndan beri diyet yapıyor.o da sizlerle birlikte kilo verir umarım.
öyle sıkı yapmıyorum zaten yedimi yazmıyorum ama üzerine daha fazla almıyorum bu topik beni frenliyo hamurişi ekmek kestim birde lesli ile yürüyorum 2 kızımdan zaman kaldıkça 2 hafta oldu 1 kilo verdim doğumdan önce 88 dim 6 kilo vkaldı ilk kızımda doğum üzerine 15 kilo kalmıştı süt olsun dedim löp löp et oldu bu arada 23 haziran doğumlu kızım anne sütü ve mama veriyorum baya azaldı ek gıdaya baslıyorum yavas yavascanim merak ettim.emzirdigini soyluyorsun.peki uyguladigin diyet sutunu etkiliyor mu?kac aylik bebegin?benim 6 haftalik.emziriyorum.bana sanki ikisini birarada yurutemiycekmisim gibi geliyo.sen nasil basariyorsun bunu?
Bugünkü menüm:
SABAH: 2 Dilim kepek ekmeği,lor,kaşar,kahvaltılık salça
ÖĞLE: 150 gr kadar tavuk ızgara;salata,1 bardak ayran,1 dilim kepek ekmeği
AKŞAM: 1 tabak bamya,1 bardak ayran,salata,1 dilim kepek ekmeği
Spor: 45 dakika yürüyüş
geçmiş olsuuun....
Yenacım yokluğun belliydi.Çok sevindim seni anladıkları için :::::)))))))))
Geçmiş olsun Yena
Bonus tekrardan hoşgelmişsin
pregant nerelerde acaba :26:
YENACIĞIM;
İyi akşamlar ....Hoşgeldin....
Bu arada bir velinin şikayeti üzerine SBS iptal olmuş..Yargıtayın kararı böyleymiş ama milli eğitim müdürlüğü karşı çıkabilirmiş çok merak ediyorum neticeyi..Bugün netde öyle bir haber vardı,inşallah doğrudurda,çocuklar yarış atı durumundan çıkarlar...
Bu fıkra beni çok güldürdü..
Gelinler ve kayinvalideler ayri ayri otobuslerde tatile gitmisler....
tatil dönusu kayinvalidelerin icinde bulundugu otobus kaza yapar ve tum kayinvalideler ölurr...
tum gelinler göbek atip eglenirken iclerinden 1 tanesi bir kosede agliyormus,gelinler yanina gider ve bu kadarmi cok seviyordun kayinvalideni yazik derler
gelinin cevabi:kayinvalidemi evde unuttum onun icin agliyorum demis..
Merhaba yena nasılsın valla yokluğun belliydi kimseler yoktu buralarda.Gülmeye ihtiyacım vardı süper bir fıkraymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?