Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugünkü menüm:

SABAH: 2 Dilim kepek ekmeği,lor,kaşar,kahvaltılık salça

ARA: 2 Mandalina

ÖĞLE: 150 gr kadar tavuk ızgara;salata,1 bardak ayran,1 dilim kepek ekmeği

ARA: 2 Mandalina

AKŞAM: 1 tabak bamya,1 bardak ayran,salata,1 dilim kepek ekmeği

Spor: 45 dakika yürüyüş

Listen çok güzel.Kaçgündür nerelerdeydiniz özledim valla

Listen çok güzel.Kaçgündür nerelerdeydiniz özledim valla

Teşekkürler canım.Umarım işe yarar.Biraz yavaş kilo veriyorum.Sık sık diyet yapıp bırakmak ve yaş nedeniyle galiba....Şükür bunada...Az olsun bizim olsun diyoruz devam ediyoruz hep birlikte.....

Pazartesi gecesi misafirlerim vardı,salıda akşam 17 ye kadar dışardaydık biraz yoruldum galiba erken uyudum.Bu nedenlerle topiğe giremedim...
[/B]Bende özlüyorum sizleri...

Son düzenleme:
Bugün yediklerim
Sabah:1 dilim ekmek peynir dom sal
Ara :3 tane light bisküvi
Öğlen :1 tabak çorba 1 dilim ekmek
Ara :4/1 elma
Akşam:Karnıbahar yemeği 1 dilim ekmek ayran
1 tane yeşil çay
Bu arada yarının heyacanı çok bastı inşallah iyi haberler alırız.Bakalım sabah nasıl olucak

Son düzenleme:
BEYZUS'um çamaşır,sigara,kitap göndermene gerek kalmadan çıktım içerden...

Şu an yemek neyin işleri olucak,daha sonra toplaşalım dalalım muhabbete..

Geçmiş olsun Yena
Bonus tekrardan hoşgelmişsin
pregant nerelerde acaba :26:

İnşallah çok iyi haberler alırsınız canım....Hayırlısıyla....

mrb arkadaslar 7hafta direni$den sonra bugün kg verdigimi gördüm cook sükür nihayet90i görebildim..insallah bundan sonra tikir tikir gider kg larim

7hafta öldüm bittim

mrb arkadaslar 7hafta direni$den sonra bugün kg verdigimi gördüm cook sükür nihayet90i görebildim..insallah bundan sonra tikir tikir gider kg larim

7hafta öldüm bittim

7 hafta hiçmi veremedin ya benimd bu hafta durdu inşallah bu kadar uzun süre takılmam benim kilo vermem içinde çok acelem var.Senin adına çok sevindim inşallah bundan sonra hiç takılmadan verirsin.

selamlar arkadaşlar,buraya sevgili anneciğim (kaynanam)adına yazıyorum.103 kilo ve ayın 26 sndan beri diyet yapıyor.o da sizlerle birlikte kilo verir umarım.
ayy olamaz kaynanalara gıcımız var zayıflayamaz biz gelinlrerçıtır olcez ondan sonra hasetinden zayıflıcak onlar:)) şaka bi yana hoş gelmiş cuma günü yenaya kilo bildiriyoruz hep beraber vercez inşallah benim kaygana tığ gibi ben tontiş herkez eltisi sanıyo beni yada ablam o göklerde bense yerlerde oluyorum bu durumlarda oda baya dalgasını geçiyo
canim merak ettim.emzirdigini soyluyorsun.peki uyguladigin diyet sutunu etkiliyor mu?kac aylik bebegin?benim 6 haftalik.emziriyorum.bana sanki ikisini birarada yurutemiycekmisim gibi geliyo.sen nasil basariyorsun bunu?
öyle sıkı yapmıyorum zaten yedimi yazmıyorum ama üzerine daha fazla almıyorum bu topik beni frenliyo hamurişi ekmek kestim birde lesli ile yürüyorum 2 kızımdan zaman kaldıkça 2 hafta oldu 1 kilo verdim doğumdan önce 88 dim 6 kilo vkaldı ilk kızımda doğum üzerine 15 kilo kalmıştı süt olsun dedim löp löp et oldu bu arada 23 haziran doğumlu kızım anne sütü ve mama veriyorum baya azaldı ek gıdaya baslıyorum yavas yavas

süper gidiyosunnnn topiğin şekeri.

geçmiş olsuuun....

Yenacım yokluğun belliydi.Çok sevindim seni anladıkları için :::::)))))))))

Teşekkür ederim arkadaşlar...

Geçmiş olsun Yena
Bonus tekrardan hoşgelmişsin
pregant nerelerde acaba :26:

Baharcım inşallah seninde işlerin hallolur...Evliliğimizin 3.yılıydı bizimde kartla ilgili bayağı sorunlarımız olmuştu maddi anlamda,hatırlamak bile istemiyorum..

YENACIĞIM;

İyi akşamlar ....Hoşgeldin....

İyi akşamlar canım,kusura bakmayın geciktim....Kızımın dersleri vardı,oğlum geç uyudu,teknik aksaklıkdan dolayı böyle oldu....:)

Bu arada bir velinin şikayeti üzerine SBS iptal olmuş..Yargıtayın kararı böyleymiş ama milli eğitim müdürlüğü karşı çıkabilirmiş çok merak ediyorum neticeyi..Bugün netde öyle bir haber vardı,inşallah doğrudurda,çocuklar yarış atı durumundan çıkarlar...

çizmelikedis bebişin nasıl,senin oğlunmu vardı kızınmı..?

Buna bende çok sevindim.Gerçekten yavrular çocukluklarını yaşayamıyorlar.Yazık bu kadar stres onların küçücük bünyelerini ne kadar sarsıyor kimbilir....
Üniversite son sınıfta iken tek dersten çok fena takılmış ve son hakkımda mezun olabilmiştim.Neredeyse senede bir defa rüyama girer.Mezun olamamışım.Tekrar ders çalışıyorum.Hiç bir şey öğrenemiyorum.Tam bir kabus.Mezun olalı kaç yıl geçti(sormayın sakın çoooook yıl geçti) hala korkuyla uyanıyorum.Küçücük çocuklar ne yapsın.......

Bu fıkra beni çok güldürdü..

Gelinler ve kayinvalideler ayri ayri otobuslerde tatile gitmisler....

tatil dönusu kayinvalidelerin icinde bulundugu otobus kaza yapar ve tum kayinvalideler ölurr...

tum gelinler göbek atip eglenirken iclerinden 1 tanesi bir kosede agliyormus,gelinler yanina gider ve bu kadarmi cok seviyordun kayinvalideni yazik derler

gelinin cevabi:kayinvalidemi evde unuttum onun icin agliyorum demis..

Merhaba yena nasılsın valla yokluğun belliydi kimseler yoktu buralarda.Gülmeye ihtiyacım vardı süper bir fıkraymış

Merhaba yena nasılsın valla yokluğun belliydi kimseler yoktu buralarda.Gülmeye ihtiyacım vardı süper bir fıkraymış

İyiyim canım sen nasılsın..Bende çok güldüm fıkraya,bir arkadaşım e postayla göndermiş,sizinle paylaşmak istedim..:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…