Buna bende çok sevindim.Gerçekten yavrular çocukluklarını yaşayamıyorlar.Yazık bu kadar stres onların küçücük bünyelerini ne kadar sarsıyor kimbilir....
Üniversite son sınıfta iken tek dersten çok fena takılmış ve son hakkımda mezun olabilmiştim.Neredeyse senede bir defa rüyama girer.Mezun olamamışım.Tekrar ders çalışıyorum.Hiç bir şey öğrenemiyorum.Tam bir kabus. Mezun olalı kaç yıl geçti(sormayın sakın çoooook yıl geçti) hala korkuyla uyanıyorum.Küçücük çocuklar ne yapsın.......
İyiyim canım sen nasılsın..Bende çok güldüm fıkraya,bir arkadaşım e postayla göndermiş,sizinle paylaşmak istedim..:)))
Bende iyiyim yarın hastahaneye gidicez artık tedavi için ne olacağı kesinleşicek tarihi falan ondan çok stresliyim sabah nasıl olucak hiç bilmiyorum...
BEYZUS'um birşey sorucam, benim bacaklarımda şöyle kalem misali varislerim oluştu..
Önceleri incecik kılcal damarlardı,daha sonraları besledim büyüttüm onları...uzun süre ayakta çalışmak,sık kilo alıp vermek etkenmiş diimi...
KAlp damar bölümünde tedavi ediliyormuş,doğrumudur..??.Korkmama gerek varmı..??
herşeyin hayırlısı canım..Stress olmaman gerektiğini hepimizden çok sen biliyorsundur...Bol bol dua et ve sakin ol...allah yardımcınız olsun...
Daha önce denemişmiydiniz..?
BEYZUS'um birşey sorucam, benim bacaklarımda şöyle kalem misali varislerim oluştu..
Önceleri incecik kılcal damarlardı,daha sonraları besledim büyüttüm onları...uzun süre ayakta çalışmak,sık kilo alıp vermek etkenmiş diimi...
KAlp damar bölümünde tedavi ediliyormuş,doğrumudur..??.Korkmama gerek varmı..??
Ablam varislerden ameliyat oldu.Korkulacak birşey yok hemde o dikişli oldu şimdi dikişsiz yapıyorlarmış bir hafta evde yattı birde varis çorabı giydi.Sonra tekrar kilo aldı bebek doğurdu gene çıktı.[/QUO
Demekki kilo almayla ilgisi bir hayli fazla varisin...Benimkiler varismidir biilmiyorum,acaip şekilli tuhaf birşey,araştırma hastanesine gitsem güzel bacaklarımda araştırma yaparlar kesin..
Hayır bu ilk olucak bir kere kendiliğinden olmuştu.Ondan fazla stres yapıyorum.Doğru stres yapmamam lazım geçen sene gelenide stres yapayapa düşürdüm bence
Çok geçmiş olsun canım...İnşallah bu sefer birşey olmaz,hepimiz senin için dua edeceğiz...
Geçmiş olsun Yenacığım...Zor ve ağrılı bir rahatsızlık maalesef.Allah kolaylık versin.....
Bende kalp damar cerrahisi bölümünü ilgilendiren bir hastalık diye biliyorum.Korkma ama tabii tedavini geciktirme.Sürekli ayakta çalışılan meslekler,kilolular veya bu etkenlere hiç bağlı olmadan damar yapısı dolayısıyla yatkınlık en belli başlı etkenler diye hatırlıyorum....
Hemen cerrahi tedavi önermiyorlar.Bazı ilçlar deniyorlar(genişlemiş damarları daraltan bir ilaç) veya lazer deniyorlar....
Babamın çok feci varisleri var.Yıllardır ayakta çalışmaktan.(market işi).Şimdi yeğenim işi devam ettiriyor ve maalesef onda da başlamış....
Duş başlığını varisli bölgeye yakın tutarak basınçlı soğuk su uygulamak hatta bunu gün içinde defalarca yapmak belli bir rahatlama ve ağrılarda azalmaya sebep olabiliyor....
Çok sıcak suyla duş alıp damarları daha fazla genişletmemek gerekiyor....
Tekrar geçmiş olsun canım....
Ablam varislerden ameliyat oldu.Korkulacak birşey yok hemde o dikişli oldu şimdi dikişsiz yapıyorlarmış bir hafta evde yattı birde varis çorabı giydi.Sonra tekrar kilo aldı bebek doğurdu gene çıktı.[/QUO
Demekki kilo almayla ilgisi bir hayli fazla varisin...Benimkile varismidir biilmiyorum,acaip şekilli tuhaf birşey,araştırma hastanesine gitsem güzel bacaklarımda araştırma yaparlar kesin..
Çok geçmiş olsun canım...İnşallah bu sefer birşey olmaz,hepimiz senin için dua edeceğiz...
Kiloyla herşeyin ilgisi var ne yazıkkibendekilerde berbat ama kalın değiller amöa bacağım harita gibi incecik kılcal damarlarla birde dikkat etmek lazım bacaklarını alırken falan bazen kanama yapa biliyormuş tabi bu sadece kulaktan dolma bir bilkgi...
Kiloyla herşeyin ilgisi var ne yazıkkibendekilerde berbat ama kalın değiller amöa bacağım harita gibi incecik kılcal damarlarla birde dikkat etmek lazım bacaklarını alırken falan bazen kanama yapa biliyormuş tabi bu sadece kulaktan dolma bir bilkgi...
Yaaa sorma benimde aklıma geliyor o,kanarsa nasıl durdurcam falan..
Benimde baldırımda var resmen şiş top gibi kılcal damar bende ondan korkuyorum.Dikkat etmek lazım Allah korusun
Bu kadar korkma canım....Kaşırken dikkat et...Çok nadir şiddetli kaşıma sonucu kanayabilirmiş ama sık rastlanan bir şey değil....Ben duymadım en azından....
Kızlar hepinize iyi geceler ben gidiyim yatakta döniyim uyuyamam kesin ama olsun hepinizi öpüyorum.
Bu kadar korkma canım....Kaşırken dikkat et...Çok nadir şiddetli kaşıma sonucu kanayabilirmiş ama sık rastlanan bir şey değil....Ben duymadım en azından....
İyi geceler banucum...allah yardımcınız olsun...
Allah korusun beyzusum,hep ihmal ediyoruz kendimizi...
Senin bugün temizlik gününmüydü..:)) Yoksa öyle gündelik işlermi,hani duymadın ya beni..:)))))
Normal günlük toparlama idi canım....Ucunu bırakınca ne hale geliyor biliyorsun....Arkada bir odam var.Genellikle ütülenecekler,fazlalık eşyalar duruyor.İhmal ettiğim zaman ardiyeye dönüyor.Bu gün oranın biraz hatırını sordum.Süpürüyordum sen aradığında ;süpürgenin sesinden geç duydum telefonu....
Hepinize iyi geceler güzeller.
Yarın görüşmek üzere.....
An itibariyle cumaya 1 gün kaldı.......
Umarım herkes iyi sonuçlar alır......
Öyle fazlalık odanın olması çok iyi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?