Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok haklısın valla ne zor şey küçücük yavrular koşdur en kötüsüde bazı anne babaların yaptığı.Çocukların ruh sağlığı bir kenara atılıyor.Ayyy o sınav dönemlerini hatırlamak bile istemiyorum

İyiyim canım sen nasılsın..Bende çok güldüm fıkraya,bir arkadaşım e postayla göndermiş,sizinle paylaşmak istedim..:)))

Bende iyiyim yarın hastahaneye gidicez artık tedavi için ne olacağı kesinleşicek tarihi falan ondan çok stresliyim sabah nasıl olucak hiç bilmiyorum...

BEYZUS'um birşey sorucam, benim bacaklarımda şöyle kalem misali varislerim oluştu..

Önceleri incecik kılcal damarlardı,daha sonraları besledim büyüttüm onları...uzun süre ayakta çalışmak,sık kilo alıp vermek etkenmiş diimi...

KAlp damar bölümünde tedavi ediliyormuş,doğrumudur..??.Korkmama gerek varmı..??

Bende iyiyim yarın hastahaneye gidicez artık tedavi için ne olacağı kesinleşicek tarihi falan ondan çok stresliyim sabah nasıl olucak hiç bilmiyorum...

herşeyin hayırlısı canım..Stress olmaman gerektiğini hepimizden çok sen biliyorsundur...Bol bol dua et ve sakin ol...allah yardımcınız olsun...

Daha önce denemişmiydiniz..?

Ablam varislerden ameliyat oldu.Korkulacak birşey yok hemde o dikişli oldu şimdi dikişsiz yapıyorlarmış bir hafta evde yattı birde varis çorabı giydi.Sonra tekrar kilo aldı bebek doğurdu gene çıktı.

herşeyin hayırlısı canım..Stress olmaman gerektiğini hepimizden çok sen biliyorsundur...Bol bol dua et ve sakin ol...allah yardımcınız olsun...

Daha önce denemişmiydiniz..?

Hayır bu ilk olucak bir kere kendiliğinden olmuştu.Ondan fazla stres yapıyorum.Doğru stres yapmamam lazım geçen sene gelenide stres yapayapa düşürdüm bence

Geçmiş olsun Yenacığım...Zor ve ağrılı bir rahatsızlık maalesef.Allah kolaylık versin.....
Bende kalp damar cerrahisi bölümünü ilgilendiren bir hastalık diye biliyorum.Korkma ama tabii tedavini geciktirme.Sürekli ayakta çalışılan meslekler,kilolular veya bu etkenlere hiç bağlı olmadan damar yapısı dolayısıyla yatkınlık en belli başlı etkenler diye hatırlıyorum....
Hemen cerrahi tedavi önermiyorlar.Bazı ilçlar deniyorlar(genişlemiş damarları daraltan bir ilaç) veya lazer deniyorlar....
Babamın çok feci varisleri var.Yıllardır ayakta çalışmaktan.(market işi).Şimdi yeğenim işi devam ettiriyor ve maalesef onda da başlamış....
Duş başlığını varisli bölgeye yakın tutarak basınçlı soğuk su uygulamak hatta bunu gün içinde defalarca yapmak belli bir rahatlama ve ağrılarda azalmaya sebep olabiliyor....
Çok sıcak suyla duş alıp damarları daha fazla genişletmemek gerekiyor....
Tekrar geçmiş olsun canım....

Son düzenleme:

Çok sağol canım benim..Laser olayını bende duymuştum...soğuk duş dedinde..bende özellikle kışın nasıl seviyorum biliyormusun kaynara yakın suyla yıkanmayı,banyodan bir çıkıyorum kıpkırmızı bir şekilde,gözlerimin içi bile kırmızı,haşlanıp çıkıyorum resmen..

Kızlar hepinize iyi geceler ben gidiyim yatakta döniyim uyuyamam kesin ama olsun hepinizi öpüyorum.

İyi geceler banucum...allah yardımcınız olsun...

Bu kadar korkma canım....Kaşırken dikkat et...Çok nadir şiddetli kaşıma sonucu kanayabilirmiş ama sık rastlanan bir şey değil....Ben duymadım en azından....

Allah korusun beyzusum,hep ihmal ediyoruz kendimizi...

Senin bugün temizlik gününmüydü..:)) Yoksa öyle gündelik işlermi,hani duymadın ya beni..:)))))

Son düzenleme:

Normal günlük toparlama idi canım....Ucunu bırakınca ne hale geliyor biliyorsun....Arkada bir odam var.Genellikle ütülenecekler,fazlalık eşyalar duruyor.İhmal ettiğim zaman ardiyeye dönüyor.Bu gün oranın biraz hatırını sordum.Süpürüyordum sen aradığında ;süpürgenin sesinden geç duydum telefonu....

Öyle fazlalık odanın olması çok iyi...

Hepinize iyi geceler güzeller.
Yarın görüşmek üzere.....
An itibariyle cumaya 1 gün kaldı.......
Umarım herkes iyi sonuçlar alır......

Hepinize iyi geceler güzeller.
Yarın görüşmek üzere.....
An itibariyle cumaya 1 gün kaldı.......
Umarım herkes iyi sonuçlar alır......

İyi geceler canım....Allah rahatlık versin...

Öyle fazlalık odanın olması çok iyi...

Çok iyi de canım.Zor zamanda elime ne geçse oraya tıkıyorum sonra toparlaması çok zor oluyor.Benim bir eksikliğim var maalesef kullanmadığım şeyleri atamıyorum.Mutlaka birine vermem gerek.Birini bulana kadar bu odada konuşlanıyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…