Çok iyi de canım.Zor zamanda elime ne geçse oraya tıkıyorum sonra toparlaması çok zor oluyor.Benim bir eksikliğim var maalesef kullanmadığım şeyleri atamıyorum.Mutlaka birine vermem gerek.Birini bulana kadar bu odada konuşlanıyorlar...
gözün aydın canım..:13:.. k.h mı yapıyordun sende .. bende takıldım kaldım kh ile aşmaya çalışıyorum inş.cumaya sürpriz yapar bana kilolarım..........mrb arkadaslar 7hafta direni$den sonra bugün kg verdigimi gördüm cook sükür nihayet90i görebildim..insallah bundan sonra tikir tikir gider kg larim
7hafta öldüm bittim
hiç dert etme inş. herşey güzel olur .... yeter ki sen pozitif ol...Bende iyiyim yarın hastahaneye gidicez artık tedavi için ne olacağı kesinleşicek tarihi falan ondan çok stresliyim sabah nasıl olucak hiç bilmiyorum...
bu hafta süperim ....gitsin kilolar artık....Hepinize iyi geceler güzeller.
Yarın görüşmek üzere.....
An itibariyle cumaya 1 gün kaldı.......
Umarım herkes iyi sonuçlar alır......
bende hem burda hem ankarada aynı yöntemi kullanıyorum.biri geleceği zaman hop her türlü fazlalığı oraya aktarıyorum..sonra orayı toplayacağım zamankendimi bulamıyorum..
banu145,dağa3 ve saferan .iyi dilekleriniz için çok teşekkürler..dularınıza ihticaım vardı.çok makbule geçti.
YENA cığım geçmiş olmuşş.en kısa zamanda yanlış anlaşılıp aramıza döndüğün için çok mutlu oldum..
günaydın kızlar
yena hoşgeldin
ben gene dün ipin ucunu kaçırdım kaçırmak ne kelime tutamadım (lahana dolması -biber dolması )
BEYZUS'um çamaşır,sigara,kitap göndermene gerek kalmadan çıktım içerden...
Şu an yemek neyin işleri olucak,daha sonra toplaşalım dalalım muhabbete..
yenacım hoşgeldinnnn...Allah düşürmesin bir daha...:))) tesbih sallamayı öğrendinmi
ayy bu yeni smleylere bayıldım:92::92:......:82::83:
Günaydın arkadaşlarım,
Herkese hayırlı mutlu ve neşeli bir gün diliyorum,
Geçen de kolesterol baktırdım kızlar ama maalesef yine yüksek çıktı. Şimdiden kolesterolümle başım dertte yaş:26 ilerisini düşünemiyorum ben ...
Kaç çıktı kolestrolün.?? Benim geçen yıl 201 di..
Benim 217 çıktı canım. Kırmızı eti de pek sevmem ama yağlı yiyoruz bunu kabul etmem lazım:93:
Üzme kendini,hassas bir dönemdesin bunu anlıyorum..Çok abartılacak bir durumda değilsin...beslenme olduğu kadar stressde etkili kötü kolestrolün yüksekliğinde diye biliyorum...BEYZUS bunları daha iyi anlatır sana...
Azıcık dikkat edip birde yürüyüş yaparsak rahatlıkla halledebiliriz...
Günaydın Kızlar
Aklımdan atmaya çalışıyorum sürekli ama her anlamda yalnız olduğunu görünce insan çok daha fazla üzülüyor.
Takmamaya çalışıyorum halledeceğim icra problemini ama işte borcu varken rahat olamayanlardanım ben.
Canım çok sıkkınnn çoookkk...
günaydın kızlar
aklımdan atmaya çalışıyorum sürekli ama her anlamda yalnız olduğunu görünce insan çok daha fazla üzülüyor.
Takmamaya çalışıyorum halledeceğim icra problemini ama işte borcu varken rahat olamayanlardanım ben.
Canım çok sıkkınnn çoookkk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?