Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bende hem burda hem ankarada aynı yöntemi kullanıyorum.biri geleceği zaman hop her türlü fazlalığı oraya aktarıyorum..sonra orayı toplayacağım zamankendimi bulamıyorum..
banu145,dağa3 ve saferan .iyi dilekleriniz için çok teşekkürler..dularınıza ihticaım vardı.çok makbule geçti.
YENA cığım geçmiş olmuşş.en kısa zamanda yanlış anlaşılıp aramıza döndüğün için çok mutlu oldum..

BEYZUS funda suyu pek fayda vermedi.üstelik midemi haşat etti..
bugünkü menüm:
sabah:1 kupa açık çay 1 topkek
öğle:1 kaşrlı tost,1 bardak çay,
ara 2 mandalina
akşam:mantarlı tavuk çorbası.2 kabak tatlısı
ara 2 mandlina 2 bardak kahve
sabah 8 de çıkacağım.10'da emar sonucu alıp nörolajiye götüreceğim.2'de heyete yetişmem lazım.kulak kürü pazartesiye kaldı.ama sonuca etkisi yok.

mrb arkadaslar 7hafta direni$den sonra bugün kg verdigimi gördüm cook sükür nihayet90i görebildim..insallah bundan sonra tikir tikir gider kg larim

7hafta öldüm bittim
gözün aydın canım..:13:.. k.h mı yapıyordun sende .. bende takıldım kaldım kh ile aşmaya çalışıyorum inş.cumaya sürpriz yapar bana kilolarım..........
Bende iyiyim yarın hastahaneye gidicez artık tedavi için ne olacağı kesinleşicek tarihi falan ondan çok stresliyim sabah nasıl olucak hiç bilmiyorum...
hiç dert etme inş. herşey güzel olur .... yeter ki sen pozitif ol...
Hepinize iyi geceler güzeller.
Yarın görüşmek üzere.....
An itibariyle cumaya 1 gün kaldı.......
Umarım herkes iyi sonuçlar alır......
bu hafta süperim ....gitsin kilolar artık....

günaydın kızlar
yena hoşgeldin
ben gene dün ipin ucunu kaçırdım kaçırmak ne kelime tutamadım (lahana dolması -biber dolması )

Hamınıza günaydınnn Hoşbulmuşam tekrardan

YENA cığım romantik kalem lafı çok hoşuma gitti sağolasın. Romatikliğim başıma bela :)

Akşam 6 da ekmeksiz kıymalı barbunya yedim 9-10 kaşık falan vardı çok güzel pişirmişim yemeye doyamadım valla.

Az öncede kahvaltı yaptım yarım dilim ekmek birazda peynirli yımırta üstünede çay

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlarım,

Herkese hayırlı mutlu ve neşeli bir gün diliyorum,

Geçen de kolesterol baktırdım kızlar ama maalesef yine yüksek çıktı. Şimdiden kolesterolümle başım dertte yaş:26 ilerisini düşünemiyorum ben ...

BEYZUS'um çamaşır,sigara,kitap göndermene gerek kalmadan çıktım içerden...

Şu an yemek neyin işleri olucak,daha sonra toplaşalım dalalım muhabbete..

yenacım hoşgeldinnnn...Allah düşürmesin bir daha...:))) tesbih sallamayı öğrendinmi

ayy bu yeni smleylere bayıldım:92::92:......:82::83:

yenacım hoşgeldinnnn...Allah düşürmesin bir daha...:))) tesbih sallamayı öğrendinmi

ayy bu yeni smleylere bayıldım:92::92:......:82::83:

Tespih sallamayı biliyordum zaten,volta atmayı öğrendim...

Son düzenleme:

Kaç çıktı kolestrolün.?? Benim geçen yıl 201 di..

Benim 217 çıktı canım. Kırmızı eti de pek sevmem ama yağlı yiyoruz bunu kabul etmem lazım:93:

Üzme kendini,hassas bir dönemdesin bunu anlıyorum..Çok abartılacak bir durumda değilsin...beslenme olduğu kadar stressde etkili kötü kolestrolün yüksekliğinde diye biliyorum...BEYZUS bunları daha iyi anlatır sana...
Azıcık dikkat edip birde yürüyüş yaparsak rahatlıkla halledebiliriz...

Günaydın Kızlar
Aklımdan atmaya çalışıyorum sürekli ama her anlamda yalnız olduğunu görünce insan çok daha fazla üzülüyor.
Takmamaya çalışıyorum halledeceğim icra problemini ama işte borcu varken rahat olamayanlardanım ben.
Canım çok sıkkınnn çoookkk...

Valla yenacım bilemiyom ki major depresyon olmuşum ben haberim yok. Doktor geçen de çok ağır ilaçlar verdi. Ben kendimi iyi gibi görüyordum ama geçende tiyatroda komedi oyununun başından sonuna kadar hiç gülmeyince( ki normalde çok gülerim) bende bir gariplik olduğunu farkederek doktora gittim. ÜZmemeye çalışıyorum ama o da mı kötü acaba. Üzülüp de atmak mı lazım acaba bilemiyorum?

baharcım üzme kendini allah verecekse böyle borç versin sen her türlü ödersin onu. haline şükret tatlım insanların ne büyük borçları altından kalkamıyorlar. her şey hallolur. yeter ki sen umudunu yitirme.

...........

günaydın herkese .. ben de kafayı yicem.. 1 aydan fazla oldu çıkıyom iniyom.. ben neyi yanlış yapıyom...
sabah :1yum. peynirli, 5 zeytin 1dil.kep.ekm.1 dom.yarım dilim peynir.1dil. salam ,yeşil çay şekersiz
ara :1 mandalin.
öğlen 3 köfte 1bardak süt 1 dil kep ekm. olucak...
akşama belli değil ....ne olucak benim bu halim.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…