günaydın herkese .. ben de kafayı yicem.. 1 aydan fazla oldu çıkıyom iniyom.. ben neyi yanlış yapıyom...
sabah :1yum. peynirli, 5 zeytin 1dil.kep.ekm.1 dom.yarım dilim peynir.1dil. salam ,yeşil çay şekersiz
ara :1 mandalin.
öğlen 3 köfte 1bardak süt 1 dil kep ekm. olucak...
akşama belli değil ....ne olucak benim bu halim.........
Ahhhh ahhh bende öyleyim canım,arada yapılan kaçamaklar buna sebeb oluyor..
ne olacak peki .. eskiden yediğimin yarısını anca yiyorum eksik kalori alınca kilo verilirmiş nerde peki karşılığı resmen eziyet bizimki.. sporada gidiyorum yaaa...:84::83:.. cıldırıciim..
günaydın herkese .. ben de kafayı yicem.. 1 aydan fazla oldu çıkıyom iniyom.. ben neyi yanlış yapıyom...
sabah :1yum. peynirli, 5 zeytin 1dil.kep.ekm.1 dom.yarım dilim peynir.1dil. salam ,yeşil çay şekersiz
Günaydın Kızlar
Aklımdan atmaya çalışıyorum sürekli ama her anlamda yalnız olduğunu görünce insan çok daha fazla üzülüyor.
Takmamaya çalışıyorum halledeceğim icra problemini ama işte borcu varken rahat olamayanlardanım ben.
Canım çok sıkkınnn çoookkk...
Pısssst Lunaazul,nasılsın..
ne olacak peki .. eskiden yediğimin yarısını anca yiyorum eksik kalori alınca kilo verilirmiş nerde peki karşılığı resmen eziyet bizimki.. sporada gidiyorum yaaa...:84::83:.. cıldırıciim..
temizlik yapıyorum anacımmm
1 haftadır işte çok yoruldum :95:
eve bakamadım bugün yine yorgunum ama başladım artık
sizide bırakamıyorum
molalarda sizler ne yapmışsınız bakıyorum
Kolay gelsin...
bir kaç kere gittim doktora tahlilde yapıldı hiç bişey çıkmıyor bende anlamadım gitti yaa canımdan bezdim yani...
ilginç
doktorların bu kadar kilo almandaki etken hakkında hiç bir fikirleri yokmu yaniii
Valla yenacım bilemiyom ki major depresyon olmuşum ben haberim yok. Doktor geçen de çok ağır ilaçlar verdi. Ben kendimi iyi gibi görüyordum ama geçende tiyatroda komedi oyununun başından sonuna kadar hiç gülmeyince( ki normalde çok gülerim) bende bir gariplik olduğunu farkederek doktora gittim. ÜZmemeye çalışıyorum ama o da mı kötü acaba. Üzülüp de atmak mı lazım acaba bilemiyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?