Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ahhhh ahhh bende öyleyim canım,arada yapılan kaçamaklar buna sebeb oluyor..

Ahhhh ahhh bende öyleyim canım,arada yapılan kaçamaklar buna sebeb oluyor..

ne olacak peki .. eskiden yediğimin yarısını anca yiyorum eksik kalori alınca kilo verilirmiş nerde peki karşılığı resmen eziyet bizimki.. sporada gidiyorum yaaa...:84::83:.. cıldırıciim..

ne olacak peki .. eskiden yediğimin yarısını anca yiyorum eksik kalori alınca kilo verilirmiş nerde peki karşılığı resmen eziyet bizimki.. sporada gidiyorum yaaa...:84::83:.. cıldırıciim..

Evet spora gidiyorsun ben bu yıl hiiç disiplinli egsersiz yapmıyorum ve çok kızıyorum kendime...Sürekli hareket halindeyim ama yeterli olmuyor o...

acaba çokmu az yiyorsun canım...Şu metabolizma çok ilginç bir sistem çok az yiyincede aç kalıcam diye depolayıp yine yağa çeviriyormuş yediklerimizi öyle diyo uzman ablalar ve abiler..:))))

Birde yeme şeklini değiştir sebzeye ağırlık ver bakalım..
Ben bu sıralar çok dikkat edemiyorum,düzensiz saatlerde besleniyorum o yüzden ibre oynamıyor ama sen dikkatde ediyorsun...

Son düzenleme:

Saferancım sanki sabah biraz kuvvetli olmuş gibi. diyetisyenim salam yediğim zaman peynir tüketmememi söylemişti, sende peynirli yumurta ve salam birlikte. Bir de yumurtayı tava yerine haşlayarak tüketirsen daha olumlu sonuç alabilirsin sanırım. Ben de akşama ne yemek pişireceğimi bilmiyorum, bir önerisi olan var mı?:78:

Pısssst Lunaazul,nasılsın..

kar.hid. diyeti yapıyorum 3 haftadır protein alıyorum yunurta serbest ondan yiyorum yoksa çok az kalorı oluyor.. canım bişeyde istemiyor protein tok tutuyor zoraki yiyorum yanii.. kahvaltı ettim bulantı yapıyor hemen...

saferancığım belki sende şeker direnci olabilir şeker direnci olan kişiler baya zor kilo verir birde yediklerinin kalorilerini hesapla derim ben yediğimiz azdır ama kalorisi yüksekse böyle olur ben geçen sene diyetisyene gittiğimde bana günlük 2000 kalorilik diyet vermişti araları atlarsanda vücudun aç kalmaktan korktuğu için kendini korumaya alır örnek olarak eşin sana düzenli olarak hiç aksatmadan 6 defa para verse ne yaparsın har vurup harman savurursun bilirsinki bi daha para vercek ama düzenli vermese ne yaparsın belki paraya ihtiyacım olur diye bi kenara atarsın vücüdümuzda aynı süretli verirsin harcar düzensiz verince biriktirir

canım arkadaşlarında dediği gibi üstesinden gelirsin insanlar borç yüzünden canlarından sağlığından oluyor senin yanlız olmanda moralini bozmuş kendine dikkat et altından kalkamayacagın birşey deil moralini yüksek tut inşallah halledersin

canım benim

arkadaşların dediği gibi eğer tahlillerini yaptırmadıysan

bir dahiliye ya da endokronoloji uzmanına gidip tam bir kan tahlili iste

ben iş olsun diye gittim doktora

insülin direnci, hipotiroidi çıktı bunlar insanın kilo vermesini zorlaştıran hastalıklar

eğer bir hastalığın varsa ilaç alıp metabolizmanı düzene koymadan kilo vermen zor olabilir

ben ilaçlarımı alarak ( insülin için verilen hariç onuda tembellikten kullanmıyorum)

sadece şeker ve ekmeği azaltarak tam 9 kilo verdim

senin kilonda bir insanın bu kadar emeğine karşılık daha fazla kilo vermesi gerekirdi

bence sen kendine eziyet etmeyi bırakıp bir doktor kontrolünden geç canım...

hiç değilse emeğinin karşılığını aldığını görüp mutlu olursun.....

temizlik yapıyorum anacımmm

1 haftadır işte çok yoruldum :95:

eve bakamadım bugün yine yorgunum ama başladım artık

sizide bırakamıyorum

molalarda sizler ne yapmışsınız bakıyorum

Kolay gelsin...

bir kaç kere gittim doktora tahlilde yapıldı hiç bişey çıkmıyor bende anlamadım gitti yaa canımdan bezdim yani...

ilginç

doktorların bu kadar kilo almandaki etken hakkında hiç bir fikirleri yokmu yaniii

yaa ben liseden beri 90 nın altına düş medim ki zaten .. bir kere 98 de 106 dan 80 e düşmüştüm oda hayal oldu tabii...ama şimdi int. randevu aldım yarın bikere daha dahiliyeye gidicem bakalım bi şey çıkıcak mı..........ben derdimi biliyorum sıkıntı basınca kendimi hep yemeye verirdim şimdi hiçbirşeyi takmıyorum yeme krizlerim geçti osayade 7 kilo verdim zaten devamıda gelsin artık yaaa....

Son düzenleme:
bugünki yediklerim ve yemeyi planladıklarım...:))
sabah
1 bardak iksir,tiroid ilacım
yolda
1 elma
kahvaltı
denge ekmek,peynir,maydanoz,salatalık,çay
öğle
kıymalı ıspanak,yoğurtlu köz patlıcan salatası
ara
mandalina
akşam
tonlu salata,yoğurt ( annemde balık yoksa daha haber gelmedi )

su,bitki çayları,çay
:78::81:

he valla ben yediklerimi yazamıyorum sizi görünce neyse yarın ak mı karamı belli olur:83: bide kızlar ptesi başladım lesliye 1 mil+500 step yapıyorum azmı hafta sonu artırıp 2 mil+500 step yapıym diyorum ne dersiniz

Tanışmadığım ama sevgili arkadaşım :) majör depresyon illetini 2 kez teşhisten sonra atlatmış birisi olarak sana tavsiye edeceğim şey mutlaka ilaç tedavisine uyman...İllede ilaç kullan diyemem tabi ama ben ilaç yardımı almadan yapamadım.

Çok ağırsa ilaçların daha hafif olanlarını isteyebilirisin dr dan...

İlaçlar 20 günden sonra fayda etmeye başlıycak kendini kötü hissetsen bile sakın bırakma devam et...Hatta bu ilaç bi işe yaramıyo diyosan bile devam et...Sabrın sonu selamettir inş

İlaçların tek kötü yanı iştah açıp kilo yapması...bunun içinde dr la konuş farklı ialç alternatifleri vardır mutlaka...kaş yapalım derken göz çıkaramayalım demi :87:

Canın ne istiyosa tersini yapmaya bak :)

Öğlen 1 de dışarı çıkmam gerekti yemek yiyemedim 1 mandalina 1 dilimde ayva yedim gelincede su içtim...ağşamada bakacağum artık.
Yarın zabahtan gelir kilomu şeyderim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…