Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba arkadaşlar doktordan geldim çok şükür raporuuz çıkıyor salı günü belli olucak
Çok mutluyum ayy en akşam iki lahmacun yesem klaç kalori bileniniz varmı

eyü akşamlar akşamınan 1 tabak yoğurt çorbası 3 kaşık pırasa götürdüm yarın belli olur bakalım ne olcezzz

biri lahmacunmu dedi ayy vardır kalorisi en iyisi 1 tane ye yanınada 2 demet maydonoz llimonla limonla yeee 1 de ayran hüplet sanırım doyarsın kalan 1 taneyide bana yollasana sütüm çekti:))))))))))

Allah yardımcın olsun canım...İnşallah kolaylıkla tüm işlerini halleder bir an önce rahatlarsın.....
Funda suyu işini bir ümit olabilirmi acaba diye merak ediyordum.Birde mideyi haşat ediyorsa hiç işimiz olmaz.Bizim çaremiz dengeli beslenip,hareketi arttırmak ve çoooook sabırlı olmak.Bu belli oldu artık.

Kız 1 tane lahmacun bn bünyeye yetmezki:::)))ben iki yiyim sanada yollıyım olmazmı:90:

Sağol YENACIĞIM;Söylediklerine ekleyebileceğim bir şey yok.Gayet yeterli yazdıkların canım......
Yalnız şunu ekleyebilirim: 201 ve 217 çokta korkulacak bir sonuç değil...Bu sonuçların açılımı : Dikkat kolesterol sınırda dikkat edilmezse yükselebilir.......

Gülümsemeler çok güzel gerçekten.Kullanasım geldi.....:92::95::86::82:

Offf bu hafta hiç kaçırmadım ama veremedim inşallah yarın 300 500 gr eksik çıkarım.Bu hafta sporda 30 dakika:((((

kızlar iyi akşamlar bu günkü menum ve kalorileri
KAHVALTI
kepekli tost ekmek bim 2 dilim 86 cal.
beyaz peynir 1 kib. kut. 80 cal.
yeşil biber - taze 100 gr. 12 cal.
domates 1 tane 14 cal.
zeytin 10 gr. 20 cal.
1. ARA ÖĞÜN
elma 2 ad. 120 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ
yoğurt (yağlı) 200 gr. 190 cal.
gözleme 0.5 ad. 245 cal.
2. ARA ÖĞÜN
elma 1 ad. 60 cal.
trabzon hurması 150 gr. 97 cal.
AKŞAM YEMEĞİ
kepekli tost ekmek bim 1 dilim 43 cal.
yeşil biber - taze 50 gr. 6 cal.
soğan 50 gr. 17 cal.
haşlanmış kurufasulye 150 gr. 156 cal.
kapuska - kıymalı 0.75 por. 142 cal.
212 cal.
120 cal.
435 cal.
157 cal.
364 cal.
toplam1288 cal.

Bugünkü menüm:

SABAH: 2 dilim kepekli ekmek,lor,kaşar,kahvaltılık salça

ARA: 1 Mandalina

ÖĞLE: 1 Paket kepekli bisküvi,1 bardak ayran (dışardaydım)

AKŞAM. 1 Tabak bamya,1 bardak ayran,1 dilim beyaz ekmek.....

ARA: 1 Mandalina yerim diye düşünüyorum...

iyiakşamlar herkeze
zeynep ablacım buraya gelmişsin haberim olsaydı gelirdim seni görmeye inanki ..
drdan memnun kalmışsınız ma tanımıyorum ben .bizim burdan herkez edremite geliyor dra sizi neden buraya gönderdiler acaba...özellikle akçay yolundaki yeni açılan hastaneyi çok övüyorlar...

saferan senmi benmi ikimizinde kilosu çok daha çok vermemiz lazım ama gram oynamıyor ...inanınki okadar az yiyorumki neden gitmiyor çıldıracağım.birde 3 haftadır düzenli sporumuda yapıyorum sadece sıkılaşmışım kilo vermişsin diyorlar çünki bende görünümümdeki değişikliği anlıyorum spordan dolayı...

yenacım varis derdi bendede var ...36 yaındayım nerdeyse 30 senedir ayaktayım yinede bu kilodayım .....hiç oturduğumu bilmem uyurken dinleniyorum ..varislerimde çok berbat..özellikle yazın çok çirkin duryor.ama ameliyat diyorlar korkuyorum dra gitemeye ebned sen git bakalım neler olacak bende gideyim.....

banucum çok sevindim canım ..inşallah dilediğin bebeişe kavuşursun bir an önce....hiç stres yapma rahat ol bende çok yapıyordum tüp bebek nasıl olacak diye iki kez yapıldı korkulacak hiçbirşey yok adet dönemi başlayınca sürekli vajinal muayene oluyorsun yumurtaların büyümesi takip ediliyor ona göre iğnenin dozu ayarlanıyor sonra olgunlaşınca yumurtalar toplanıyor ..o biraz ağrılı bir işlme olduğu için ben uyumak istedim uyuttular uyanıncada biraz ağrın oluyor oakadr çok hafif... embriyoların yerleştirilmeside çok basit vajinal muayene gibi..bende çok korkuyordum ama hiçbirşey yok inanki

Kız 1 tane lahmacun bn bünyeye yetmezki:::)))ben iki yiyim sanada yollıyım olmazmı:90:
bende 2 tene alım bari hiçte yiyesim yok ama:78::90:
Allah iyiliğinizi versin ;ikinizinde.Güldürdünüz beni.Allahta sizi güldürsün inşallah....
Umarım yarın sabahtan başlarsınız gülmeye....
:92: beyzus kı bu takkelere bizim kiler sığmazki bu nik leri 90 60 90 lıklar için koymuşlar sanırım anam bizimkiler banannemin yoğurt süzdürdüğü torba kadar var:))) inşallah güleriz dicem amma ben gram gram veriyom
oy oy oy belim çok fena ağrıyıveripduru:125::130:
geçmiş olsunnn ne yaptın ağrıyo bacım:94:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…