Hoşgeldin canım umarım kısa zamanda bizlerle zayıflarsın.Benide aranıza alırmısnız 95 kilo ile
BEYZUS funda suyu pek fayda vermedi.üstelik midemi haşat etti..
bugünkü menüm:
sabah:1 kupa açık çay 1 topkek
öğle:1 kaşrlı tost,1 bardak çay,
ara 2 mandalina
akşam:mantarlı tavuk çorbası.2 kabak tatlısı
ara 2 mandlina 2 bardak kahve
sabah 8 de çıkacağım.10'da emar sonucu alıp nörolajiye götüreceğim.2'de heyete yetişmem lazım.kulak kürü pazartesiye kaldı.ama sonuca etkisi yok.
eyü akşamlar akşamınan 1 tabak yoğurt çorbası 3 kaşık pırasa götürdüm yarın belli olur bakalım ne olcezzz
biri lahmacunmu dedi ayy vardır kalorisi en iyisi 1 tane ye yanınada 2 demet maydonoz llimonla limonla yeee 1 de ayran hüplet sanırım doyarsın kalan 1 taneyide bana yollasana sütüm çekti:))))))))))
Üzme kendini,hassas bir dönemdesin bunu anlıyorum..Çok abartılacak bir durumda değilsin...beslenme olduğu kadar stressde etkili kötü kolestrolün yüksekliğinde diye biliyorum...BEYZUS bunları daha iyi anlatır sana...
Azıcık dikkat edip birde yürüyüş yaparsak rahatlıkla halledebiliriz...
Merhaba arkadaşlar doktordan geldim çok şükür raporuuz çıkıyor salı günü belli olucak
Çok mutluyum ayy en akşam iki lahmacun yesem klaç kalori bileniniz varmı
bonus senin donar piyasaya düşmüş istemem gali herkez gördü:)))))))))))
Offf bu hafta hiç kaçırmadım ama veremedim inşallah yarın 300 500 gr eksik çıkarım.Bu hafta sporda 30 dakika:((((
bende 2 tene alım bari hiçte yiyesim yok ama:78::90:Kız 1 tane lahmacun bn bünyeye yetmezki:::)))ben iki yiyim sanada yollıyım olmazmı:90:
:92: beyzus kı bu takkelere bizim kiler sığmazki bu nik leri 90 60 90 lıklar için koymuşlar sanırım anam bizimkiler banannemin yoğurt süzdürdüğü torba kadar var:))) inşallah güleriz dicem amma ben gram gram veriyomAllah iyiliğinizi versin ;ikinizinde.Güldürdünüz beni.Allahta sizi güldürsün inşallah....
Umarım yarın sabahtan başlarsınız gülmeye....
geçmiş olsunnn ne yaptın ağrıyo bacım:94:oy oy oy belim çok fena ağrıyıveripduru:125::130:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?