hoşgeldiin...Benide aranıza alırmısnız 95 kilo ile
iyigeceler beyzus abla..... ben sizi geçiceemm...İnşallah vermişsindir Banucuğum.....
Ben bu hafta sporda seni geçmişim........45 dakika.....
Sanırım ben birinci sen ikinci olursun...:92:
valla bu haftada vermezsem diyet değiştiricem....iyiakşamlar herkeze
zeynep ablacım buraya gelmişsin haberim olsaydı gelirdim seni görmeye inanki ..
drdan memnun kalmışsınız ma tanımıyorum ben .bizim burdan herkez edremite geliyor dra sizi neden buraya gönderdiler acaba...özellikle akçay yolundaki yeni açılan hastaneyi çok övüyorlar...
saferan senmi benmi ikimizinde kilosu çok daha çok vermemiz lazım ama gram oynamıyor ...inanınki okadar az yiyorumki neden gitmiyor çıldıracağım.birde 3 haftadır düzenli sporumuda yapıyorum sadece sıkılaşmışım kilo vermişsin diyorlar çünki bende görünümümdeki değişikliği anlıyorum spordan dolayı...
yenacım varis derdi bendede var ...36 yaındayım nerdeyse 30 senedir ayaktayım yinede bu kilodayım .....hiç oturduğumu bilmem uyurken dinleniyorum ..varislerimde çok berbat..özellikle yazın çok çirkin duryor.ama ameliyat diyorlar korkuyorum dra gitemeye ebned sen git bakalım neler olacak bende gideyim.....
banucum çok sevindim canım ..inşallah dilediğin bebeişe kavuşursun bir an önce....hiç stres yapma rahat ol bende çok yapıyordum tüp bebek nasıl olacak diye iki kez yapıldı korkulacak hiçbirşey yok adet dönemi başlayınca sürekli vajinal muayene oluyorsun yumurtaların büyümesi takip ediliyor ona göre iğnenin dozu ayarlanıyor sonra olgunlaşınca yumurtalar toplanıyor ..o biraz ağrılı bir işlme olduğu için ben uyumak istedim uyuttular uyanıncada biraz ağrın oluyor oakadr çok hafif... embriyoların yerleştirilmeside çok basit vajinal muayene gibi..bende çok korkuyordum ama hiçbirşey yok inanki
ben anca bunla rahat ederim herhal benim gibi yatıyorlar:84:
Shuma Hamile Yast[/QUOT
oh ne de rahat gözüküyo....
slm ! :) bu gruba nasıl dahil olabilirim... yani ben de katıldım demekle katılabiliyor muyum?
kızlar benim fıstık tartıyı bozmuş ben gene adet olduğu üzere 500 gram deyim spor 150 dk ah bide neon ışıkları kaysalardı kk ye sporumu neon ışıkları altında yazardım (ilk spor bildirimi idare edin )
günaydınnnnnnnnnn...:80:
yenacım...
başlangıç.....117,1
geçen hafta....100,3
bu hafta..........99,8:79::92:
hedef..............90
spordan sorumlu bakanımız beyzuş ablam....225 dk yürüyüş
gunaydin fistiklar uzun zamandan sonra aranizdayim bir kac haftadir internet yoktu sukur iki gun once baglandi iki gundur gecmisi okumaya calisiyorum ama masallah biecek gibi degil neyse
kilom 99 yani 500gram fazlayim olsun geriye gonderim ben o 500grami dimi kizlar.
spor super gidiyor haftada 2-3 defa fitness 1 defada yuzuyorum toplam bu hafta 350 dakika.
bn hasta olduym içn bldrm yapsam kilom ynlış çkr die yapmıorum sanırım ama spor 315 Dk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?