Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınnnnnnnnnn...:80:

yenacım...

başlangıç.....117,1
geçen hafta....100,3
bu hafta..........99,8:79::92:
hedef..............90

spordan sorumlu bakanımız beyzuş ablam....225 dk yürüyüş

Teşekkürler canımmmmm....

Bakan oldum.........:92::92::92:Bakan oldum......:74:Yaşasın......:52:

Son düzenleme:
günaydın kilom 121.4 geçen hafta 120.5tu galiba hafta sonu 123 olmuştum stresten yedimde yedim montignac diyeti ni bırakınca mutfakta buldum kendimi o kadar yaptığım spora rağmen aldığımı bile verememişim..
beyzus ablacım spor 120 dakika leslie

Günaydın derincim,

Üzme kendini,bundan sonra dikkat edersin...Bende veremedim kilo ama bu hafta hiiç dikkat etmedim...

Günaydın canım,
Sen yine iyisin benim spor sıfır..:))

Günaydın YENACIĞIM;

Demek bu hafta benim spor senin sporu döver......

Hayatım bak geçen hafta sporum iyi idi 1.100 kilo verdim.Bu hafta spor yok......Kilo gidişi

yok...Demekki ne yapacakmışım:Spor......spor.....spor......:84::84::84::84:

Aynen öyle..:13:

bi iniyom bi çıkıyom bende anlamadım..
başlangıç: 143
geçen hafta:136
bu hafta:137.5
süper yaaa.............
spor:130 dk fitness

duymak görmek istemiyorum bu listeyi .:84::84::84::84:.. k.h diyetini bırakıyorum 5gün diyetiyle kendimi şoklayıp sonra kalori hesabına geçiyorumm.....:86::86::86::86::86:
duyduk duymadık demeyin...

K.h. diyeti bahar'ada yaramamıştı..Sen sporada gidiyorsun bence direk kalori hesabıyla başla...
Daha fazla düşürme metabolizmanı...Tabiii sen bilirsin canım...Çünkü bizim kilomuz fazla öyle 3-5 günlük yapılacak iş değil .Uzun süre ve sabır lazım bize...

kaç kalori olmalı 1600 vermişti daha önce doktor..

canım ben kh de 2 günde 1.5 kğ verdim bide yapabilsem bana iyi verdiriyorda uygulama yok ki 70-80 kh de
selinnnnnn gel artık

Son düzenleme:
142 idim .. int. baktım 2700 almam lazımmış ozaman 1600 iyidir heral..

Tamam canım 1800 de başlayabilirsin,sonra kilo verdikçe düşürürsün..
Bakarsın artık,birde sporada gidiyorsun süper yani...

Kolay gelsin..:)

Günaydın Topikdaşlarım :79:

Bende bir değişiklik yok bu hafta 119.7 aynı yani :78: rejimi bırakmış olmama rağmen gayet iyi kilo almaya başlamadan düzenli beslenmeye başlamam lazım :97: bende kalori hesabı yapacağım inşallahhhh haftada 1 er kilo benden de gider. Düzenli yürüyorum ama spor diyemem ona günde en az 1 saat mutlaka yürüyorum :81: Spor YOK beyzuş düzenli yemeğe başlayınca hafiften leslieyede başlayacağım kalbi zorlamadan :94:

kilo 80.4
spor yok
ama yarın bol bol diyetisyen karşısında ter dökücem. müstehak bana...
kilo veren ondan da önemlisi spor yapan herkesi tebrik ediyorum.

Günaydın derincim,

Üzme kendini,bundan sonra dikkat edersin...Bende veremedim kilo ama bu hafta hiiç dikkat etmedim...
geçen hafta sonu çok gergin geçirdim canım günlerce aç kaldım montignac diyetini yaparak 15 günde verdiğim kilo 1.5 oldu ki karşıma neler çıktı yemedim sizlerde biliyorsunuz çok sabrettim.geçen hafta bir anlık öfke ile bıraktım belkide iyi yapmadım bilemiyorum. bu hafta çok dikkat ettim ama sonuç bu...inşallah bu hafta güzel olur

üzülme canım en iyisi kalorı hesabı bende düşünüyorum onu boyun kaç canım...benim 1 78 bende geçensne 130 kiloya kadar çıkmıştım doğumdan sonraaaa

bugün sabah kahvaltısında kayınvalidem su böreği yapmış iki dilim yedim tutum kendimi..
(desenize tuttun kendini iki dilim tutmasan tepsiyimi bitirecektin ne iştahlı kadın yaaaaa) birde poğaça çok fazla biliyorum ama olan oldu şimdi lesliemi yapayım kızım uyumuşken aslında böyle kaçamak yaptığımda spor yapmak içimdn gelmiyor ama yediğimi eriteyim en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…