Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

zeynep ablacığım bunları okuduğumda çok kötü oldum gözyaşlarımı tutamadım..bravo sana ne diyebilirim ki senin yaptığını yapamaz ben yaparım diyen bile çok zor nasıl bir fedakarlık senin ki ömür boyu sürecek.kıyamam ben sana ne kadar üzülmüşsün,acı çekmişsin..ve seni çok takdir ediyorum ki çok güçlüsün..ama bu adam emekli olana kadar hiç çaktırmadı mı böyle bir yapısı olduğunu yoksa biz bayanlar mı çok iyi niyetliyiz sevince mi göremiyoruz bilemiyorum ama..sana bundan sonraki yaşamında çok mutlu olmanı temenni ediyorum manevi huzurun bile yeter aslında yaptıklarından dolayı..senin yüreğin kocaman ve senin tecrübelerine çok güveniyorum ben...seni çok ama çooooooooooookkkk seviyorum zaynep ablacığım

AYNI SONUCU ALMIŞIZ.. ben 1.65 maaşallah.. senin boyun çok iyi.. eniyisi kalori hesabı sende yap beraber gidelim bu hafta....

Derincim bende senin gibiyim bir öğün kaçırdımmı,boşa gitti diye düşünüp koyveriyorum hemen...

Aslında öyle yapmayıp,sabah börekmi yedik onun dışındaki öğünlerde ekmek yemeyip hafif geçirsekte günü kurtarırız ama..artık psikolojimiz haşat oldu...
yazık bize yani..:)

Ben çıkayım kızım gelicek yemek hazırlamam lazım...
Bildirmeyen var..Sonra listeyi yaparım...

hadiklızlar görüşürüz misafirliğe gidiyorum.............

kilo 80.4
spor yok
ama yarın bol bol diyetisyen karşısında ter dökücem. müstehak bana...
kilo veren ondan da önemlisi spor yapan herkesi tebrik ediyorum.

kilo aldım ama spor da yaptım ben ekinciğimmmen güzeli diyetisyen desteği ile kilo vermek canım yarın diyetisyen karşısında ter dök işte ne güzel daha sonra da sağlıklı kilolar verirsin işte

kızlar hemen kilo bildirimi yapıp gitmem gerekiyor

kilo aynı 5 haftadır galiba aynıyım 85.6

spor tabiki yok....

offffffff kendimi tutmam lazım

Ya ben ne kadar pisim ya kuşun yemi bitmiş farketmemişim hayvan nasıl acıkmış

bugünki menüm....
sabah
tiroid ilacım,su,elma
kahvaltı
denge ekmek,peynir,zeytin,maydanoz,çay
öğle
balık,salata,ayran
ara
elma
akşam
çorba,salata,yoğurt

su,mürdüm erikli çay,ıhlamur,papatya,

regl olduğumda papatya çayı içiyorum rahatlatıyor..... akşama kadar dursaydı ne güzel evde olacaktım......reglimin ilk günü işte olmayı hiç istemiyorum..... :78::78:

AYNI SONUCU ALMIŞIZ.. ben 1.65 maaşallah.. senin boyun çok iyi.. eniyisi kalori hesabı sende yap beraber gidelim bu hafta....
hangi siteden bakıyorsun canım kalori hesabına..birde ben nasıl öğrenebilirim kaç kalori almam gerektiğini. ben varım canım bakalım kaç kilo vereceğiz...

aynen yenacım yaaa gitii diyet diyorum sinirlerim bozuluyor yemeğe sarıyorum dediğin gibi diğer öğünde dengelesek..
psikolojimiz hakkatende haşat oldu bu çevremizede yansıyor vallahi acınacak haldeyim şimdi sporumu yaparken düşünüyorumda ne vardı zamanında bu kadar yemeseydin şimdi kızım uyurken başka işlerimi yapardım diye çok kızdım kendime

ZEKİ VE ÇEVİK SPORCULARIMIZ

1. CİMİZ.............MERUSE..................350 dk

2.CİMİZ.............İKLEM-ELİSA.............315 dk

3.CÜMÜZ.........YAĞMURGÖZLÜ.........225 dk

haftaya bu derecelere adayım ona göre
imza yepisyeni leslieci::))))))

Son düzenleme:
Hayırlı cumalar... Bende bi kilo bildireyim ve ekleneyim 87.5

Süpersin canım,sen diyetisyenemi başladın tekrar,yoksa serbestmi çalışıyorsun..:81:

:81: :81:

[table="head"]No|Kullanıcı|1.Hafta|1.Hafta (Fark)|2.Hafta|2.Hafta ( Fark)|3.Hafta|3.Hafta (Fark)|4.Hafta|4.Hafta (Fark)|Aylık Sonuç
1|Zeynep957|93|+0.3
2|zynpkr|81.3|-0.3|
3|Arifeebe|103|-1|
4|badem13| İzinli
5|yağmurgözlü|99.8|-0.5|
6|Blackandwı|62.4|+0.9|
7|Seçil00|İzinli...
8|Doga3|95.5|-0.5
9|Meruse|99|+0.5
10|Çizmelikedis|93.5|-2|
11|Derin|121.4|+0.9|
12|Tombulkelebek|119.7|Aynı
13|YENA|96| Aynı|
14|Ekincik|80.4|-0.1|
15|Nightwinglover|85.6|-1.6|
16|Lunaazul|85.6| Aynı|
17|ZzZzeynep|72.6|-0.3
18|Meyra| ?
19|BEYZUS|93.1| Aynı|
20|Cennetimsin|İzinli
21|Bonus|87.5|
22|İklem elisa|İzinli
23|banu145145|?
24|Nursena|93.1|-0.4|
25|Yasafat| ?
26|Citol| İzinli
27|saferan |137.5|+1.5|

[/table]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…