[sıze="2"]
1600 verdiğinde kaç kiloydun.??[/sıze]
kilo 80.4
spor yok
ama yarın bol bol diyetisyen karşısında ter dökücem. Müstehak bana...
[ı]kilo veren ondan da önemlisi spor yapan herkesi tebrik ediyorum.
yaşamadan bunları söylemek kolay oluyor..başına geldiğinde donakalıyorsun..5 sene evvel artık herşeyin rayına oturduğunu(ikimizde emekliydik.oğlumuz başarıyla okuyordu).artık zamanı kendimize ayımaya başlamamız gerektiğini düşündüğümde eşim benimle konuşacağını söyledi.ben herhalde çok istediğim için yurt dışına tatile götürecek diye düşündüm.pasaportları da almıştık.akşam çok güzel bir masa hazırladım..neyse yemeğin sonunda..ee artık buraya kadar ,zeynep hanım dedi..anlamadım.ne? nereye kadar? dedim..artık ikimizde emekliyiz.sen fazla kilo aldın.yaşında bayağı odu.ben senden ayrılıp daha genç ve ince bir fıstık bulacağım dedi.içimde bir yerlerde bir şeylerin koptuğunu anladım.sesimim titremesine engel olmaya çalışarak,şaka mı yapıyorsun ? dedim..çok ciddiydi.tüm ev etrafımda dönüyordu..
neyse çok ciddi olduğunu anladım..valizini daha evvel hazırlamış..biletini almış..en acısı benim evdeolmadığım zamanlarda tüm albümleri karıştırıp kendi resimlerini toplamış..bana ait hiç bir resim yada bize ait hiç bir resimi almamış..
gitti..giderken 23 yılımı da götürdü..3 ay boyunca aramadı..oğlumdan haberlerini alıyordum.herkese ne söyleyeceğimi şaşırıyordum..bir gece tanımakta güçlük çektiğim bir sesle ''gel'' dedi..hastalanmışş.bakıcıya ihtiyacı varmışş.düşene vuramadım..gittikçe daha da kötüleşti..artık çocuk gibi altını alıyor,yemeğini yediriyorum..oğluma saygımdan,allah korkusundan,ve sadece onu çok sevmiş olmamdan..bir yığın bahanem var..en önemlisi insanlık adına..
başınıza geldiğininde ne olduğunu anlamanız zaman alıyor..kafa basmıyor..ya da bende öyleydiiiiii.çok sevdiğinizi bilirse çok kolay harcayabiliyorlar...genelleme yapmayayım..ama benim raslantılarım da oran yüzde 90'larda...off be rahatladım...hafifledim.üstümden koca bir yük gitti..pazar neşenizi bozdum..ama bunları da göz ardı etmeyin.gidip yemek hazırlıyacağım...
geçen hafta sonu çok gergin geçirdim canım günlerce aç kaldım montignac diyetini yaparak 15 günde verdiğim kilo 1.5 oldu ki karşıma neler çıktı yemedim sizlerde biliyorsunuz çok sabrettim.geçen hafta bir anlık öfke ile bıraktım belkide iyi yapmadım bilemiyorum. bu hafta çok dikkat ettim ama sonuç bu...inşallah bu hafta güzel olur
üzülme canım en iyisi kalorı hesabı bende düşünüyorum onu boyun kaç canım...benim 1 78 bende geçensne 130 kiloya kadar çıkmıştım doğumdan sonraaaa
kilo 80.4
spor yok
ama yarın bol bol diyetisyen karşısında ter dökücem. müstehak bana...
kilo veren ondan da önemlisi spor yapan herkesi tebrik ediyorum.
uğramıyorsun artık, neden.?? Vakitmi bulamıyorsun..?
kızlar hemen kilo bildirimi yapıp gitmem gerekiyor
kilo aynı 5 haftadır galiba aynıyım 85.6
spor tabiki yok....
offffffff kendimi tutmam lazım
hangi siteden bakıyorsun canım kalori hesabına..birde ben nasıl öğrenebilirim kaç kalori almam gerektiğini. ben varım canım bakalım kaç kilo vereceğiz...
AYNI SONUCU ALMIŞIZ.. ben 1.65 maaşallah.. senin boyun çok iyi.. eniyisi kalori hesabı sende yap beraber gidelim bu hafta....
Derincim bende senin gibiyim bir öğün kaçırdımmı,boşa gitti diye düşünüp koyveriyorum hemen...
Aslında öyle yapmayıp,sabah börekmi yedik onun dışındaki öğünlerde ekmek yemeyip hafif geçirsekte günü kurtarırız ama..artık psikolojimiz haşat oldu...
yazık bize yani..:)
Ya ben ne kadar pisim ya kuşun yemi bitmiş farketmemişim hayvan nasıl acıkmış
ZEKİ VE ÇEVİK SPORCULARIMIZ
1. CİMİZ.............MERUSE..................350 dk
2.CİMİZ.............İKLEM-ELİSA.............315 dk
3.CÜMÜZ.........YAĞMURGÖZLÜ.........225 dk
Hayırlı cumalar... Bende bi kilo bildireyim ve ekleneyim 87.5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?