Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Haftanın 1.si Çizmelikedis.......................................-2000gr. :81:

Haftanın 2.si Nightwinglover......................................-1600gr.

Haftanın 3.sü Arifeebe...........................................-1000gr..

Son düzenleme:
Pıssstt yağmurgözlü yıkılıyorrr...

hadi ısmarla bir cappucino içelim..

Son düzenleme:
yena 95.5 im ilk yazarken yanlış yazmışdım sonra düzelttim görmedin galiba aman nasıl kocaaaaaaa yarım kğ yi es geçeyim deilmi

slm arkadaslar.gec kaldim sanirim.oglumu saglik ocagina goturdum.ancaak yazabiliyorum.siralama degisebilir.bu hafta da 2 kilo vermisim.93.5 kiloyum.emin olamadim tekrar tekrar tartildim.sonuc ayni.duzenim yok.yediklerimi yazamiyorum.bebekten firsat buldukca gidip atistiriyorum.azz ve sik yemek bu olsa gerek.sonuc olarak (aslinda birkac gram daha az ama ben boyle yazayim)
kilom 93.5

Bu gibi durumlarda perşembe akşamı da yazabilirsin kilonu..:)

Yine boğazımda birşeyler oluyor..hastalanmak istemiyorum..
Kızımda nezle oldu salya sümük kıyamam, bugünde ingiilizce sınavı vardı...

Yine boğazımda birşeyler oluyor..hastalanmak istemiyorum..
Kızımda nezle oldu salya sümük kıyamam, bugünde ingiilizce sınavı vardı...

aynen kızımın burnu silmekten kıpkırmızı benimde 2-3 gündür vardı umursamıyordum bu gün şiddetli bademcik ağrısıyla uyandım :94:

aynen kızımın burnu silmekten kıpkırmızı benimde 2-3 gündür vardı umursamıyordum bu gün şiddetli bademcik ağrısıyla uyandım :94:

zaten evde biri hastalandımı tamam,sırayla hastalanıyoruz..İnşallah oğlum hastalanmaz...

Hebatit A aşının 2.dozu olucak iyileşmesini bekliyorduk,Tekrarlamasa bari..

Süpersin canım,sen diyetisyenemi başladın tekrar,yoksa serbestmi çalışıyorsun..:81:

:81: :81:

He doğaçlama çalışıyorum çalışmakta denmez işte kafama göre takılıyorum...
Ah şu içimdeki özgür kız ahhh :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…