Meruse,
hoşgeldin canım,nasılsın..
ZEKİ VE ÇEVİK SPORCULARIMIZ
1. CİMİZ.............MERUSE..................350 dk
2.CİMİZ.............İKLEM-ELİSA.............315 dk
3.CÜMÜZ.........YAĞMURGÖZLÜ.........225 dk
maalesef bu hafta 62.4 çıktı kilom
hangi siteden bakıyorsun canım kalori hesabına..birde ben nasıl öğrenebilirim kaç kalori almam gerektiğini. ben varım canım bakalım kaç kilo vereceğiz...
aynen yenacım yaaa gitii diyet diyorum sinirlerim bozuluyor yemeğe sarıyorum dediğin gibi diğer öğünde dengelesek..
psikolojimiz hakkatende haşat oldu bu çevremizede yansıyor vallahi acınacak haldeyim şimdi sporumu yaparken düşünüyorumda ne vardı zamanında bu kadar yemeseydin şimdi kızım uyurken başka işlerimi yapardım diye çok kızdım kendime
beyzus ablacım çok teşekkür ederim akşam kızım uyuduktan sonra inceleyeceğim şu an yemek hazırlığı ile uğraşıyorum salata v.s.
int. den indirdim bi kaç liste .. 1600 vermişti bana doktor.. sen 1400 falan yap istersen benden az kilon.. 2800 kalori almam lazımmış.. 1600 normal heralde kilo vermek için..hangi siteden bakıyorsun canım kalori hesabına..birde ben nasıl öğrenebilirim kaç kalori almam gerektiğini. ben varım canım bakalım kaç kilo vereceğiz...
aynen yenacım yaaa gitii diyet diyorum sinirlerim bozuluyor yemeğe sarıyorum dediğin gibi diğer öğünde dengelesek..
psikolojimiz hakkatende haşat oldu bu çevremizede yansıyor vallahi acınacak haldeyim şimdi sporumu yaparken düşünüyorumda ne vardı zamanında bu kadar yemeseydin şimdi kızım uyurken başka işlerimi yapardım diye çok kızdım kendime
tebrikler...:81::81::81:Haftanın 1.si Çizmelikedis.......................................-2000gr.:81:
Haftanın 2.si Nightwinglover......................................-1600gr.
Haftanın 3.sü Arifeebe...........................................-1000gr..
beyzus ablacım çok teşekkür ederim akşam kızım uyuduktan sonra inceleyeceğim şu an yemek hazırlığı ile uğraşıyorum salata v.s.
Tamam bebeğim.Lütfen moralini bozma,kararlı ol,ailenizin beslenme tarzına uygun bir liste hazırlayabilirsin kalori cedvelinden ve çok faydasını göreceğinden eminim...
Sadece kararlı ve sabırlı ol lütfen.Senden ricam bu zorluklar seni yıldırmasın...Zorluklar başarımızın büyüklüğünü etkiliyor.....
sağol beyzus abla inanki çok kararlıyım aslında ama biryere gidipte karşıma birşey çıktığında tutamıyorum kendimi beni yakan hamur işleri zaten..bugünde gittim sadece tadına baktım..inşallah hep böyle olurum
2600.1400 yazıyor acaba 1400 kalori mi alam gerekiyor zayıflamak için hiçbişey anlamadım bu işten
ben de 2800 çıktı bunun altında alıcam seninki az sanki...Tamam bebeğim.Lütfen moralini bozma,kararlı ol,ailenizin beslenme tarzına uygun bir liste hazırlayabilirsin kalori cedvelinden ve çok faydasını göreceğinden eminim...
Sadece kararlı ve sabırlı ol lütfen.Senden ricam bu zorluklar seni yıldırmasın...Zorluklar başarımızın büyüklüğünü etkiliyor.....
sağol beyzus abla inanki çok kararlıyım aslında ama biryere gidipte karşıma birşey çıktığında tutamıyorum kendimi beni yakan hamur işleri zaten..bugünde gittim sadece tadına baktım..inşallah hep böyle olurum
2600.1400 yazıyor acaba 1400 kalori mi alam gerekiyor zayıflamak için hiçbişey anlamadım bu işten
ben yaptım faydasını göremedim...kızlaaar karbonhidrat diyeti yapan var mı aranızda
ben de 2800 çıktı bunun altında alıcam seninki az sanki...
ben yaptım faydasını göremedim...
nasıl yaptın canım biraz anlatırmısın
nasıl yaptın canım biraz anlatırmısın
karbon hidrat diyeti sayfasına bak.. ordaki gibi yaptım50 puanı geçmedim ama olmadı ...
kızlaaar karbonhidrat diyeti yapan var mı aranızda
öğle
1 kase tavuk suyuna çorba
ikindi 1 küçük açma 3 lokma soslu kek
akşam
bir kepçe tavuk suyuna çorba 1 but ızgara salata azma haşlama
birazdan mandalin elma nar yerim azar azar
şimdi anlamadığım nokta yoğurt çorbasında şehriye var tere yağı unu var birde gramdan anlamıyorum kaşıkla veya kepçe olarak yazsa anlayacağım
saferan nasıl olur ikimizinkide aynı çıkmış beyzus ablanın verdiği yerdenmi yaptın kalori hesabını
Haftanın 1.si Çizmelikedis.......................................-2000gr.:81:
Haftanın 2.si Nightwinglover......................................-1600gr.
Haftanın 3.sü Arifeebe...........................................-1000gr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?