öğle
1 kase tavuk suyuna çorba
ikindi 1 küçük açma 3 lokma soslu kek
akşam
bir kepçe tavuk suyuna çorba 1 but ızgara salata azma haşlama
birazdan mandalin elma nar yerim azar azar
şimdi anlamadığım nokta yoğurt çorbasında şehriye var tere yağı unu var birde gramdan anlamıyorum kaşıkla veya kepçe olarak yazsa anlayacağım
saferan nasıl olur ikimizinkide aynı çıkmış beyzus ablanın verdiği yerdenmi yaptın kalori hesabını
Tamam bebeğim.Lütfen moralini bozma,kararlı ol,ailenizin beslenme tarzına uygun bir liste hazırlayabilirsin kalori cedvelinden ve çok faydasını göreceğinden eminim...
Sadece kararlı ve sabırlı ol lütfen.Senden ricam bu zorluklar seni yıldırmasın...Zorluklar başarımızın büyüklüğünü etkiliyor.....
sağol beyzus abla inanki çok kararlıyım aslında ama biryere gidipte karşıma birşey çıktığında tutamıyorum kendimi beni yakan hamur işleri zaten..bugünde gittim sadece tadına baktım..inşallah hep böyle olurum
2600.1400 yazıyor acaba 1400 kalori mi alam gerekiyor zayıflamak için hiçbişey anlamadım bu işten
Derinciğim;
Kilo,boy ve yaşını yazarak hesaplattığın kalori miktarı senin günlük ihtiyacın olan kalori değeri;eğer çıkan sonuç 2600 ise ilk hafta 1600 ile başla,sonraki hafta 1400 ve sonrada 1200 diye azaltarak gidersin.Kilon durakladığı zaman sporu arttırır ,küçük bir kaçamak yapar bünyeyi şaşırtır yine kalori hesaplayarak devam edersin.
Bak canım çeşitli forumlarda okuduğum başarı öykülerinde gördüğüm tek şey sabırlı davranmaları ve vazgeçmemeleri.Onlarda bazı dönemler kilo verememiş veya almış;ama asla diyeti ve sporu bırakmamışlar.Bizim de yapacağımız bu.Başka çaremiz yok....
öğle
1 kase tavuk suyuna çorba
ikindi 1 küçük açma 3 lokma soslu kek
akşam
bir kepçe tavuk suyuna çorba 1 but ızgara salata azma haşlama
birazdan mandalin elma nar yerim azar azar
şimdi anlamadığım nokta yoğurt çorbasında şehriye var tere yağı unu var birde gramdan anlamıyorum kaşıkla veya kepçe olarak yazsa anlayacağım
saferan nasıl olur ikimizinkide aynı çıkmış beyzus ablanın verdiği yerdenmi yaptın kalori hesabını
Haftanın 1.si Çizmelikedis.......................................-2000gr.:81:
Haftanın 2.si Nightwinglover......................................-1600gr.
Haftanın 3.sü Arifeebe...........................................-1000gr..
Kilo verenleri tebrik ederim :81::81:
Hem kilo veren hem de veremeyen arkadaşlara bol iradeli günler dilerim :92::82:
ay yine 3 olmuşum bir türlü 1.ci olamadım ama olsun yola tam gaz devam pes etmek yok
saferan canım doktora gittin mi?
gittiysen sonuçlar nee?
randevuyu p.tesiye erteledim bugün öğleden sonra gitsem tahalil için tekrar gitmem gerekirdi en iyisi p.tesi sabaha gidicem tahlilde isterse veririm hemen .. sağol canım sorduğun için...
inan senin kadar merak ediyorum sonuçların ne olacağını?
Hayırlısı olsun umarım bir hastalık çıkmaz...
arifeebe tbrk ederm kaç ayda 10 klo werdn
ZEKİ VE ÇEVİK SPORCULARIMIZ
1. CİMİZ.............MERUSE..................350 dk
2.CİMİZ.............İKLEM-ELİSA.............315 dk
3.CÜMÜZ.........YAĞMURGÖZLÜ.........225 dk
şimdiye kadar çıkmadı bundan sonra çıkmadan da kilolardan kurtulursam çok iyi olur ....
Haftanın 1.si ..............
ZEKİ VE ÇEVİK SPORCULARIMIZ
1. CİMİZ.............MERUSE..................350 dk
2.CİMİZ.............İKLEM-ELİSA.............315 dk
3.CÜMÜZ.........YAĞMURGÖZLÜ.........225 dk
Derinciğim;
Kilo,boy ve yaşını yazarak hesaplattığın kalori miktarı senin günlük ihtiyacın olan kalori değeri;eğer çıkan sonuç 2600 ise ilk hafta 1600 ile başla,sonraki hafta 1400 ve sonrada 1200 diye azaltarak gidersin.Kilon durakladığı zaman sporu arttırır ,küçük bir kaçamak yapar bünyeyi şaşırtır yine kalori hesaplayarak devam edersin.
Bak canım çeşitli forumlarda okuduğum başarı öykülerinde gördüğüm tek şey sabırlı davranmaları ve vazgeçmemeleri.Onlarda bazı dönemler kilo verememiş veya almış;ama asla diyeti ve sporu bırakmamışlar.Bizim de yapacağımız bu.Başka çaremiz yok....
Çorbayı 1 kepçe olarak yersen tam 1 porsiyon olur ve sanırım 100 gr a tekabül eder....
çok güzel motive ediyorsun beni ablacımiyiki sizleri tanımışım yoksa bu kadar sabırlı olamazdım .tek hayalım birgün ikili rakamlarad olabilmek :92: :98:
bayıldım yaaa yeni gülümsemelere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?