Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

seninkine ortalama yazıp baktım 2600 çıkıyor benimkide 2800 küsür sen 121 ben 137 16 kilo fark böyle olması normal... bide şöyle hesap var
121x2x10 =2420 cal senin
137x2x10=2740 cal benim sonuç yaklaşık aynı hep.......
tavuk suyuna çorbada şehriyeyi yağı unu hesapla.....

Çorbayı 1 kepçe olarak yersen tam 1 porsiyon olur ve sanırım 100 gr a tekabül eder....

cok guzel bi tablo.iki haftadir derecedeyim.insallah bundan sonraki haftalarda da devam eder.ama ben az once uzumlu keki bi guzel yedim.rehavete kapildim herhalde.
TEBRIKLER Nightwinglover

TEBRIKLER Arifeebe

saferan canım doktora gittin mi?

gittiysen sonuçlar nee?

randevuyu p.tesiye erteledim bugün öğleden sonra gitsem tahalil için tekrar gitmem gerekirdi en iyisi p.tesi sabaha gidicem tahlilde isterse veririm hemen .. sağol canım sorduğun için...

randevuyu p.tesiye erteledim bugün öğleden sonra gitsem tahalil için tekrar gitmem gerekirdi en iyisi p.tesi sabaha gidicem tahlilde isterse veririm hemen .. sağol canım sorduğun için...

inan senin kadar merak ediyorum sonuçların ne olacağını?

Hayırlısı olsun umarım bir hastalık çıkmaz...

herkese iyi geceler...

bu aralar internete hiç giremedim....

hepinizi öpüyorum

ZEKİ VE ÇEVİK SPORCULARIMIZ

1. CİMİZ.............MERUSE..................350 dk

2.CİMİZ.............İKLEM-ELİSA.............315 dk

3.CÜMÜZ.........YAĞMURGÖZLÜ.........225 dk

hepinizi tebrik ediyorum kızlar........ hepinizi öpüyorum...

şimdiye kadar çıkmadı bundan sonra çıkmadan da kilolardan kurtulursam çok iyi olur ....

geçmiş olsun canım

iyi akşamlar kızlar bugün yediklerim ve kalorileri bugun başka yerde çalıştığım için ekmeğe çok yüklendim ama başka çarem yoktu malesef ama en azından 1600 kaloriyi aşmadım
KAHVALTI
kepekli tost ekmek bim 1 dilim 43 cal.
domates 1 tane 14 cal.
yeşil biber - taze 100 gr. 12 cal.
beyaz peynir (yağlı) 20 gr. 55 cal.
kepekli tost ekmek bim 1 dilim 43 cal.
1. ARA ÖĞÜN
beyaz peynir 1 kib. kut. 80 cal.
ekmek 2 dilim 180 cal.
domates 0.5 tane 7 cal.
zeytin (siyah) 5 gr. 10 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ
beyaz peynir 2 kib. kut. 160 cal.
ekmek 4 dilim 360 cal.
maydanoz 100 gr. 44 cal.
2. ARA ÖĞÜN
elma 2 ad. 120 cal.
AKŞAM YEMEĞİ
ekmek 4 dilim 360 cal.
süt 0.5 bard. 62 cal.

167 cal.
277 cal.
564 cal.
120 cal.
422 cal.

1550 cal.

ben gidiyorum canlar hepinize iyi geceler tekrardan...

görüşürüz, öpüyorum

ZEKİ VE ÇEVİK SPORCULARIMIZ

1. CİMİZ.............MERUSE..................350 dk

2.CİMİZ.............İKLEM-ELİSA.............315 dk

3.CÜMÜZ.........YAĞMURGÖZLÜ.........225 dk

[tebrik ederim hepiniziii bebiş huzursuz hastalınıyoruz sanırım:98::98::98::98::98::98:

Slm kızlar
Akşam saçımı boyadım tekrar aynı renge çabuk akmasın tutsun rengi diye. Ama boya kokusu beni çok etkiledi hafif bir zehirlenme yaşıyorum sanırım. baş dönmesi ve mide bulantısı var yoğurt yedim ama başka ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Bilen varsa bana bir akıl verebilirmi acaba
_?

arifeebe yediklerinin kalorisini hangi siteden bakıyorsun bende yapmaya başlıyorumda...

az öne kapalı spor salonundan geldik ailece baskat ve voleybol oynadık ben fazla oynayamadım nazın peşinde koşmaktan ama en azından koşturdum durdum 1.5 saat boyunca çok güzel spor oldu bana ...haftada birgün olacakmış çok eğlnceliydi .bütün gençler çoluk çocuk nerdeyse 20 kişiydik ..saati 25 ytl 1.5 saat oynayabiliyorsun çok güzel değişiklik oldu kışın başka birşey yapılmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…