Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

güzelim kilotakibi yaz ilk gelen siteye kayıt ol ben oradan yapıyorum

ne güzel evde kapalı kalmamak lazım..Derinciğim benim oraya gelmem sabah belli oldu.MMT diye bir test var..bilişim testi.bir balıkesirde birde ayvalıkta varmış.ben ayvalığı seçtim..
bugün sabah erkenden hastaneye gittim.tekrar 6 doktor devlet has.4 doktor da sigorta da imza attırdım.bir sağlık raporu ne kadar zormuş.mahkeme ocak 14'e ertelendi eşime ait malların tespiti yapılacak.bana da onun mallarına konmak isteyen biri muamelesi yapılıyor..tüm bunlar anlaşılanbilir.ama en acısı sağlık raporu..şifası bulunmayacak bir rahatsızlığından dolayı vasi gerekmektedir..

Evet canım sabır çok önemlii...Allah her konuda yardımcımız olsun...

Daha öncede söylemiştim,doktor bana şöyle demişti,örneğin verdiği listeyi düzenli uyguluyorum her hafta veriyorum, bir kaç hafta üst üste kilo vermedim demekki kalorimi düşürmem gerek..1 dilim ekmek veya bir meyveyi çıkarırsın listenden demişti..Verdiği örnek buydu..

canım beni bu hafta izinli olarak yazarmısın?

diyet motivem sıfır kaç gündür, kendimi motive edip en yakın vakitte diyetime tekrar başlamak istiyorum.........

En kısa sürede dönmeni istiyoruz meyracım,ne güzel kilo verdin umarım almazsın...

Geçmiş olsun canım...Bende yoğurt biliyorum..birde temiz hava...

Allah yardımcın olsun canım...

Dişlerin nasıl oldu..varmı gelişme,iyileşme..?

Son düzenleme:

benimkilere bu haftaki yoğunluk nedeniyle ara verdik.pazartesi ve çarşamba üstte kalan 4 diş alınacak..resmen açım..ama neden kilo veremiyorum..

benimkilere bu haftaki yoğunluk nedeniyle ara verdik.pazartesi ve çarşamba üstte kalan 4 diş alınacak..resmen açım..ama neden kilo veremiyorum..

Bu seferde çok aç kaldığın için veremiyorsun heralde..:))

Önemli olan iyileşmen,sen kiloların üstesinden gelirsin inanıyorum ben...

Bahaaaar,zumbayı izledinmi..? Çok hoş görünüyor henüz sesini açmadım,çocuklar uyuyor diye...
Sen nasıl oldun, mide bulantın geçtimi.??

Son düzenleme:
Sen bu saatde pek uyanık olmazdın,uykumu tutmadı..?

Kızımın nezleden dolayı burnu tıkalı,nasıl horluyor,canım yaaa...

Son düzenleme:
Sen bu saatde pek uyanık olmazdın,uykumu tutmadı..?

Kızımın nezleden dolayı burnu tıkalı,nasıl horluyor,canım yaaa...

Ayyy kıyamam anne olmak bambaşka birşey ya

Düzeldim yenacım msnde bir arkadaş epeyce güldürdü beni unuttum mide bulantısınıda baş dönmesinide :90:
Niye uyanığım bende bilmiyorum ki Gökhan Tepe yeni bir şarkısına tutuldum onu dinliyorum sürekli şarkıyı bırakıp uyuyamadım :95:
Gökhan Tepe - Birkaç Beden Önce
Vallaaa öyle manyaq güzel bir şarkıda değilki beni bu kadar etkileyen ne onu bende anlayamadım :26:

Bahaaaar,zumbayı izledinmi..? Çok hoş görünüyor henüz sesini açmadım,çocuklar uyuyor diye...
Sen nasıl oldun, mide bulantın geçtimi.??

Valla müziğide hoş leslie ablanın daha hareketli versiyonu işte yapılabilir. 27 dakikalık olanı falanda vardı güzel deneyeceğim mutlaka bende
Bu aralar kendime yaptığım en büyük iyilik ben zayıflıyorum demek :90:
Neyse gidip uyuyayım bakalım belki uyku tutar.
İyi geceler yenacım çıkarken ışıkları söndür elektriğe yine zam gelmiş
Yarın görüşürüz :79:

Düzelmene sevindim canım..
Bende Gökhan tepe kim diye düşünüyordum sonra google amcaya sordumda söyledi sağolsun..Yakışıklı ama diimi ablası..
Hatta bir dizide oynamıştı ve oyunculuğu iyi kıvırmıştı diye hatırlıyorum...

İyi geceler canım...Ohh be azıcık düzelmişsin..:)))

bende 104 dummm 95 e dustumm hızlı bı sekıldede verıyorumm ılk asama dıyete alıstırma olacakkk kendınııı 1. asama 1 hafta sabah kalkınca 1 bardak yagsız sut 1 galete ara ogunler meyve ve bolca su oglenn 1 galete ve yogurt akşam bol malzemeli 2 orta boy patatesten salata az tuzlu cok lımonluuu bunu 1 hafta boyunca yapınnnnn bıde sporda olacakkk emınım kendınızdekı degısıklerı goreceksınız daha sonra 1 hafta gectıkten sonra sıze uygun dıyet lıstesı secıp uygulayabılırsınzız

ben bır arkadasımdan sandaloz sakkızı duydum 1 lıtre suya 1 yemek kasıgı saızdan koyup ıyıcene karıstırdıktan sonra onu ara ogunlerde ıcıyormusuz kendısı yapmıs cok memnun kalmısss bende yenı basladımmm bakalım sonucunu gorecegızzzzınsallahhhhh:79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…