slm ! :) bu gruba nasıl dahil olabilirim... yani ben de katıldım demekle katılabiliyor muyum?
arifeebe yediklerinin kalorisini hangi siteden bakıyorsun bende yapmaya başlıyorumda...
az öne kapalı spor salonundan geldik ailece baskat ve voleybol oynadık ben fazla oynayamadım nazın peşinde koşmaktan ama en azından koşturdum durdum 1.5 saat boyunca çok güzel spor oldu bana ...haftada birgün olacakmış çok eğlnceliydi .bütün gençler çoluk çocuk nerdeyse 20 kişiydik ..saati 25 ytl 1.5 saat oynayabiliyorsun çok güzel değişiklik oldu kışın başka birşey yapılmıyor
arifeebe yediklerinin kalorisini hangi siteden bakıyorsun bende yapmaya başlıyorumda...
az öne kapalı spor salonundan geldik ailece baskat ve voleybol oynadık ben fazla oynayamadım nazın peşinde koşmaktan ama en azından koşturdum durdum 1.5 saat boyunca çok güzel spor oldu bana ...haftada birgün olacakmış çok eğlnceliydi .bütün gençler çoluk çocuk nerdeyse 20 kişiydik ..saati 25 ytl 1.5 saat oynayabiliyorsun çok güzel değişiklik oldu kışın başka birşey yapılmıyor
Derinciğim;
Kilo,boy ve yaşını yazarak hesaplattığın kalori miktarı senin günlük ihtiyacın olan kalori değeri;eğer çıkan sonuç 2600 ise ilk hafta 1600 ile başla,sonraki hafta 1400 ve sonrada 1200 diye azaltarak gidersin.Kilon durakladığı zaman sporu arttırır ,küçük bir kaçamak yapar bünyeyi şaşırtır yine kalori hesaplayarak devam edersin.
Bak canım çeşitli forumlarda okuduğum başarı öykülerinde gördüğüm tek şey sabırlı davranmaları ve vazgeçmemeleri.Onlarda bazı dönemler kilo verememiş veya almış;ama asla diyeti ve sporu bırakmamışlar.Bizim de yapacağımız bu.Başka çaremiz yok....
canım beni bu hafta izinli olarak yazarmısın?
diyet motivem sıfır kaç gündür, kendimi motive edip en yakın vakitte diyetime tekrar başlamak istiyorum.........
Slm kızlar
Akşam saçımı boyadım tekrar aynı renge çabuk akmasın tutsun rengi diye. Ama boya kokusu beni çok etkiledi hafif bir zehirlenme yaşıyorum sanırım. baş dönmesi ve mide bulantısı var yoğurt yedim ama başka ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Bilen varsa bana bir akıl verebilirmi acaba _?
ne güzel evde kapalı kalmamak lazım..Derinciğim benim oraya gelmem sabah belli oldu.MMT diye bir test var..bilişim testi.bir balıkesirde birde ayvalıkta varmış.ben ayvalığı seçtim..
bugün sabah erkenden hastaneye gittim.tekrar 6 doktor devlet has.4 doktor da sigorta da imza attırdım.bir sağlık raporu ne kadar zormuş.mahkeme ocak 14'e ertelendi eşime ait malların tespiti yapılacak.bana da onun mallarına konmak isteyen biri muamelesi yapılıyor..tüm bunlar anlaşılanbilir.ama en acısı sağlık raporu..şifası bulunmayacak bir rahatsızlığından dolayı vasi gerekmektedir..
Evet canım sabır çok önemlii...Allah her konuda yardımcımız olsun...
Daha öncede söylemiştim,doktor bana şöyle demişti,örneğin verdiği listeyi düzenli uyguluyorum her hafta veriyorum, bir kaç hafta üst üste kilo vermedim demekki kalorimi düşürmem gerek..1 dilim ekmek veya bir meyveyi çıkarırsın listenden demişti..Verdiği örnek buydu..
En kısa sürede dönmeni istiyoruz meyracım,ne güzel kilo verdin umarım almazsın...
Geçmiş olsun canım...Bende yoğurt biliyorum..birde temiz hava...
Allah yardımcın olsun canım...
Dişlerin nasıl oldu..varmı gelişme,iyileşme..?
benimkilere bu haftaki yoğunluk nedeniyle ara verdik.pazartesi ve çarşamba üstte kalan 4 diş alınacak..resmen açım..ama neden kilo veremiyorum..
Çok güzelmiş bu zumba sık kullanılanlara ekledim sağlıklı yaşama başlayınca yaparım ben bunları :81:
Teşekkürler Yeeennnaaa
Sen bu saatde pek uyanık olmazdın,uykumu tutmadı..?
Kızımın nezleden dolayı burnu tıkalı,nasıl horluyor,canım yaaa...
Bahaaaar,zumbayı izledinmi..? Çok hoş görünüyor henüz sesini açmadım,çocuklar uyuyor diye...
Sen nasıl oldun, mide bulantın geçtimi.??
Ayyy kıyamam anne olmak bambaşka birşey ya
Düzeldim yenacım msnde bir arkadaş epeyce güldürdü beni unuttum mide bulantısınıda baş dönmesinide :90:
Niye uyanığım bende bilmiyorum ki Gökhan Tepe yeni bir şarkısına tutuldum onu dinliyorum sürekli şarkıyı bırakıp uyuyamadım :95:
Gökhan Tepe - Birkaç Beden Önce
Vallaaa öyle manyaq güzel bir şarkıda değilki beni bu kadar etkileyen ne onu bende anlayamadım :26:
Valla müziğide hoş leslie ablanın daha hareketli versiyonu işteyapılabilir. 27 dakikalık olanı falanda vardı güzel deneyeceğim mutlaka bende
Bu aralar kendime yaptığım en büyük iyilik ben zayıflıyorum demek :90:
Neyse gidip uyuyayım bakalım belki uyku tutar.
İyi geceler yenacım çıkarken ışıkları söndür elektriğe yine zam gelmiş
Yarın görüşürüz :79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?