günaydın kızlar
bahanur hoşgeldin çok güzel kilo vermişsin.
ben bu kalori hesabınla uğraşamıyorum yaa herşeyden az az yemeyi düşünüyorum.sabah uğraştım olmuyor aradığımı bulamıyorum adet yazıcam gram çıkıyor .benim minikle zaten ben burada vakit geçiremiyorum ki ...ourup saatlerce araştırabilsem..şimdi babaannesi gezmeğe götürdü oturdum bende yarım saatir uğraşıyorum beceremedim kalori hesabını..ev işi kaldı hemen bitireyim naz gelmeden ....
çünki kucağımdan inmiyor sürekli kucakta
Mutlu haftasonları olsunnn hepinize....
Biz fırk fırk aile olduk ..çoluk çocuk hepimizin elinde selpak ha bire akan burunlarımızı siliyoruz..Kocaman kırmızı burunlarla dolanıyoruz ortalıkta..Oğluş bizden farklı o eliylede müdahele ettiğinden yüzünün tümü ve elleri daha bir pırıldıyor sümükten..
gnydn kzlr naslsnz?
günaydın topikler nasıl gidiyor bakalım benim diyete full devam
Sen bu saatde pek uyanık olmazdın,uykumu tutmadı..?
Kızımın nezleden dolayı burnu tıkalı,nasıl horluyor,canım yaaa...
Ayyy kıyamam anne olmak bambaşka birşey ya
Düzeldim yenacım msnde bir arkadaş epeyce güldürdü beni unuttum mide bulantısınıda baş dönmesinide :90:
Niye uyanığım bende bilmiyorum ki Gökhan Tepe yeni bir şarkısına tutuldum onu dinliyorum sürekli şarkıyı bırakıp uyuyamadım :95:
Gökhan Tepe - Birkaç Beden Önce
Vallaaa öyle manyaq güzel bir şarkıda değilki beni bu kadar etkileyen ne onu bende anlayamadım :26:
geçmiş olsun ailecek sizeeeeMutlu haftasonları olsunnn hepinize....
Biz fırk fırk aile olduk ..çoluk çocuk hepimizin elinde selpak ha bire akan burunlarımızı siliyoruz..Kocaman kırmızı burunlarla dolanıyoruz ortalıkta..Oğluş bizden farklı o eliylede müdahele ettiğinden yüzünün tümü ve elleri daha bir pırıldıyor sümükten..
off aynı dert bedede var topla topl abitmez taşınırken merak etme hepsini atıyosun almıcam bidaha diyosun sonra dayanamayıp gene alıyosun doyumsuzus biraz taşınmanın en güzel yanı aralardan derelerden ufak şeyler çıkar hatırası olan o günleri anarsın sonra kötü yanı yaşlandığını zamanın ne çabuk geçtini eve ilk taşındın günü hatırlarsın ta kii ev bom boş olana kadar bakarsınki eşyasız ev bi işe yaramaz hayallerde boş olur bi kapı kapanır ,içi eşya dolu bi kapı açılır sonra gene hayatın gerçekleri aceba nerden düzenlemeye başlasm dersin düzenlersin gene yayıntı toplamaya devam edersin ayyy neler yazmışım ben hüzünlendim bak bu kaçıncı evim kaçıncı komşularım oldu offf yerleşik hayata geçmek istiyorum artıkın ama rahat bi 15 senemiz varrr en azından 90 topiği daimi hayat arkadaşlarım nere gidersem yanımdasınız hepicinizi seviyorummBende temizilik yapmayı planlıyorum bugün, bu saat oldu hala başlamadım..Pazar işim var..
Nasıl gözümde büyüyor,pazara gitmeyi çok severiimde ama temizlik artık çok sıkıldım...Sürekli yayıntı toplamakda çabası.:96:.
tebrik ederimgünaydın topikler nasıl gidiyor bakalım benim diyete full devam
yyaa ama senin bu yazıların beni ilk evlendiğim adanaya götürüyo kış günü bile çay bahçede içilirdi emekli olursam inşallah adanya yerleşcem seviyorum insanlarını yaaa çok doğal içi dışı bir oluyolar toprak bereketli olunca ilk evimde çoluk çocuk olmayınca bahçe dikiyodum marulklar tereler rokalar hele o portakal çi,çeğinin baharın bi kokusu olur anlatamam sabah camları açarsın dışardan eve buram buram portakal çiçeği kokulaarı dolar ayyy özlemişim adanayısana ve tüm ailene geçmiş olsun..bizde de aynı durum..dün internet kesintisi yüzünden fazla giremedim.bütün gece aksırıp tıskırdım.bir ara boğazım kopacak sandım..tarçınlı çay içtim.ne zamn uyudum bilmiyorum..ama kalktığımda 11 olmuştu.bugün pazarımız var..ama ne yaklarımda ne de kollarımda kuvvet var..balkonda çayımı içip sizleri takip ediyorum.ne kadar yeni arkadaşlarımız olmuş.gittikçe kalabalık bir aile oluyoruz..kimbilir onların bize ne güzel katkıları olacak..hepsi hoş geldi..
tünaydın millet...
güzelim kilotakibi yaz ilk gelen siteye kayıt ol ben oradan yapıyorum
vallahi görev doğu olunca haftasonu güneşte varsa dışarıda çıkamıyosan anca hayal kurup oturyosun inan eşimle ben okadar severizki elele yürümeyi ama malesef 2 yıl hasret kalıyoruz buralarda çarşıya çıkıp yürümek imkansız neye hasretim düşün yaneNursena,
geçmişo olsun dileklerin için sağolasın..
sen iyice dertlenmişsin bugün,sıla hasreti hadsafhada....
NE güzel anlatmışsın Adanayı öyle,ben yazın geçmiştim ordan İskenderun'a giderken bayağı büyük bir şehir,ama nem oranı feci yüksek bir yer...
Ben Adana diyince Yaşar Kemal ve Yılmaz Güney'i anımsıyorum nedense...
Birde kebab.:76:.
çok güzel paylaşımın için saolarkadaşlar bu şiiri sizinle paylaşmak istedim;
Sen Derviş Olamazsın - www.yunusemre.net
bu şiiri ilk defa 2gün önce dinledim,
bu şiir beni kalbimden vurdu, çok beğendim çok.......
yunus emre'nin dili ne kadarda tatlı öyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?