Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yapmak zorundayım.....hatta zorundayız canım.İnan birazcık kilo verdim;oturmam kalkmam,iş yapmam,yürümem rahatladı.Düşünsene sağlıklı bir kiloya ulaşsak kimbilir ne rahat edeceğiz...Hele benim yaşımda bu çok önemli....Birlikte başaracağız inşallah.....

iyi akşamlar kızlar bende bugün uzun bir aradan sonra kek yedim ama bir dilim hem bugün biraz geç kahvaltı ettiğim için öğle tabi kalktı aradan bende dedim ara öğüne 1 dilim kek ekleyeyimde kendime kalorimi aşmadan ödül vereyim

emoş geçmişi okumaya çalışma başedemezsin....gel çay içelim hal hatır soralım...

Bademcim hoşgeldin,nasılsın canım..??

Kilo durumun nasıl.??

Hoşbulduk
Kilo durumum pek iç açıcı değil maalesef,denizliye geldim arkadaşlarla bir yiyoruz bir yiyoruz Kendime hakim olamıyorum yyaa YAzın neleri yaptıysam onları yapmıyorum,neleri yapmadıysam onları yapıyorum 80i gördüm :18:

evet canım kanki..başarmak zorundayız...senin yaşın ne kİ?her iki senede 2 yaş geriye gidiyorsun..allah nazardan esirgesin..bebek gibi bir yüz..allahım nazardan esirgesin..

seferan yena huuuu beni gormedınızmı....

Ama cee yapıp gidiyosun,olmazki..
Nasıl gidiyor hayat..?

Olsunnn..sen kendini toparlamısını bilirsin..Toparlarsın diimi..

evet canım kanki..başarmak zorundayız...senin yaşın ne kİ?her iki senede 2 yaş geriye gidiyorsun..allah nazardan esirgesin..bebek gibi bir yüz..allahım nazardan esirgesin..

Zeynepçim bende seni görmek istiyorum yokmu şöyle afili fotoların...Avatardaki resmin pek seçilmiyor..:)

haftaya oğlum gelecek..ona söylerim çekip yükler..ben pek anlamıyorum.

Yenacım rejimi bırakınca spor falanda hiç düşünmedim. Bu aralar çalışmıyorum ya kimseye yük olmak istemiyorum annem çok konuşuyor benim harcamalarıma ondan da canım sıkkın zaten bu akşam kavga ettik annemle işi bıraktıktan bu yana hiç büyük harcamalar yapmamaya çalışıyorum ama yine de bu kadar fazla konuşuyor annem. Çalışırken evdeki herkese sürekli hediyeler alırdım ben evdeki oturma grubundan tut televizyonuna bulaşık makinasından buzdolabına hepsini ben aldım çalışırken ama yine de kıymet bilinmiyor. Annem çok negatif bir kadın sürekli olumsuz konuşur sürekli bir azarlama halinde bende yediremiyorum gururuma 26 oldu yaşım. Ya adam akıllı bir iş ya da hayırlı bir eş istiyorum artık ...
Tamam annem biliyorum Allah yokluğunu göstermesin uzun sağlıklı ömürler versin ama çok yıpratıyor beni. Babamın yokluğunu daha çok hisseder oldum o savunurdu beni laf söylemezdi de söyletmezdi de bilirdi ne kadar kırılgan olduğumu. Kendimi bırakmamaya direniyorum şimdilik.

Bu akşam ilişki durumu: Karmaşık diye bir film izledim şimdi bitti. Sevimli bir filmdi. Kolay kolay bulamıyorum bu tür filmleri.
Gerçek aşk bul beni artıııkkkk ...

Kazen, Darülacezeye organizasyon düzenlemiş..Yaklaşık 30 üye hediye ve yiyeceklerle ziyaret etmişler..
İstanbul'da olsam kesin bende giderdim...
Orayı okuyordum foto yüklemişler çok duygulandım..Allahım sonumuzu hayırlı getir diye dualar ediyorum...
Yanlız ve sahipsiz olmak ne zor.

Baharcım her anne kız arasında olur bu tip sürtüşmeler..Üzme kendini çok normal...

Annende yanlız olduğu için iki kat dikkat etmeye çalışıyordur o yüzden sanırım...

Güzel Pazarlar
Rüyamda rakı içiyordum ne alakaysa normalde ağzıma koymadım daha acayip başım ağırıyor rüyada kafayı buldum 4 te uyudum şimdi kalktım ondanda ağırıyor olabilir tabiii =)
Uyanma nedenimde rüyamda bana gelen icra kağıdı mahkemeye sevk edilmiştir yazıyordu gözlerimi bir açışım vardı aynı filmlerdeki gibi kabus oldu bana bu icra olayı ya. Allah yardımcım olsun ne diyim

günaydın herkezee kimsecikler yok akşam köy düğününe gittik akrabamızın ilk karısını boşadı çocuğuyla bereber ikinciyede anlı şanlı düğün yaptı köyün muhtarının oğlu teksas gbiydi her yerden silah sesleri geliyordu çok korktuk bir saat oturup kalktık .naz bile çığlık çığlığa ağlamaya başladı .arbaya binip zor kaçtık.sağdan soldan önden arkadan sürekli çatır çatır silah sesleri kabus gibiydi yaaaa
diyet miyet kalmadı bu sabah umarım öğlen toparlarım sabah kaçı diye öğlende ipin ucunu bırakmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…