iyi akşamlar beyzus ablam valla çocuklar pizza dürüm yedi ben tavuk şiş .... inş.böyle daha iyi olur bu kilo takibi sitesi var çok güzel herşeyi hesaplıyor günlük tutuyor süper...
sende çok iyi yapmışsın ... :81::81:
seferan yena huuuu beni gormedınızmı....
Bademcim hoşgeldin,nasılsın canım..??
Kilo durumun nasıl.??
Yapmak zorundayım.....hatta zorundayız canım.İnan birazcık kilo verdim;oturmam kalkmam,iş yapmam,yürümem rahatladı.Düşünsene sağlıklı bir kiloya ulaşsak kimbilir ne rahat edeceğiz...Hele benim yaşımda bu çok önemli....Birlikte başaracağız inşallah.....
Hoşbulduk
Kilo durumum pek iç açıcı değil maalesef,denizliye geldim arkadaşlarla bir yiyoruz bir yiyoruzKendime hakim olamıyorum yyaa YAzın neleri yaptıysam onları yapmıyorum,neleri yapmadıysam onları yapıyorum 80i gördüm :18:
evet canım kanki..başarmak zorundayız...senin yaşın ne kİ?her iki senede 2 yaş geriye gidiyorsun..allah nazardan esirgesin..bebek gibi bir yüz..allahım nazardan esirgesin..
Ama cee yapıp gidiyosun,olmazki..
Nasıl gidiyor hayat..?
Olsunnn..sen kendini toparlamısını bilirsin..Toparlarsın diimi..
Zeynepçim bende seni görmek istiyorum yokmu şöyle afili fotoların...Avatardaki resmin pek seçilmiyor..:)
haftaya oğlum gelecek..ona söylerim çekip yükler..ben pek anlamıyorum.
Yenacım rejimi bırakınca spor falanda hiç düşünmedim. Bu aralar çalışmıyorum ya kimseye yük olmak istemiyorum annem çok konuşuyor benim harcamalarımaondan da canım sıkkın zaten bu akşam kavga ettik annemle işi bıraktıktan bu yana hiç büyük harcamalar yapmamaya çalışıyorum ama yine de bu kadar fazla konuşuyor annem. Çalışırken evdeki herkese sürekli hediyeler alırdım ben evdeki oturma grubundan tut televizyonuna bulaşık makinasından buzdolabına hepsini ben aldım çalışırken ama yine de kıymet bilinmiyor. Annem çok negatif bir kadın sürekli olumsuz konuşur sürekli bir azarlama halinde bende yediremiyorum gururuma 26 oldu yaşım. Ya adam akıllı bir iş ya da hayırlı bir eş istiyorum artık ...
Tamam annem biliyorum Allah yokluğunu göstermesin uzun sağlıklı ömürler versin ama çok yıpratıyor beni. Babamın yokluğunu daha çok hisseder oldum o savunurdu beni laf söylemezdi de söyletmezdi de bilirdi ne kadar kırılgan olduğumu. Kendimi bırakmamaya direniyorum şimdilik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?