Kazen, Darülacezeye organizasyon düzenlemiş..Yaklaşık 30 üye hediye ve yiyeceklerle ziyaret etmişler..
İstanbul'da olsam kesin bende giderdim...
Orayı okuyordum foto yüklemişler çok duygulandım..Allahım sonumuzu hayırlı getir diye dualar ediyorum...
Yanlız ve sahipsiz olmak ne zor.
evet canım kanki..başarmak zorundayız...senin yaşın ne kİ?her iki senede 2 yaş geriye gidiyorsun..allah nazardan esirgesin..bebek gibi bir yüz..allahım nazardan esirgesin..
Yenacım rejimi bırakınca spor falanda hiç düşünmedim. Bu aralar çalışmıyorum ya kimseye yük olmak istemiyorum annem çok konuşuyor benim harcamalarımaondan da canım sıkkın zaten bu akşam kavga ettik annemle işi bıraktıktan bu yana hiç büyük harcamalar yapmamaya çalışıyorum ama yine de bu kadar fazla konuşuyor annem. Çalışırken evdeki herkese sürekli hediyeler alırdım ben evdeki oturma grubundan tut televizyonuna bulaşık makinasından buzdolabına hepsini ben aldım çalışırken ama yine de kıymet bilinmiyor. Annem çok negatif bir kadın sürekli olumsuz konuşur sürekli bir azarlama halinde bende yediremiyorum gururuma 26 oldu yaşım. Ya adam akıllı bir iş ya da hayırlı bir eş istiyorum artık ...
Tamam annem biliyorum Allah yokluğunu göstermesin uzun sağlıklı ömürler versin ama çok yıpratıyor beni. Babamın yokluğunu daha çok hisseder oldum o savunurdu beni laf söylemezdi de söyletmezdi de bilirdi ne kadar kırılgan olduğumu. Kendimi bırakmamaya direniyorum şimdilik.
Kazen, Darülacezeye organizasyon düzenlemiş..Yaklaşık 30 üye hediye ve yiyeceklerle ziyaret etmişler..
İstanbul'da olsam kesin bende giderdim...
Orayı okuyordum foto yüklemişler çok duygulandım..Allahım sonumuzu hayırlı getir diye dualar ediyorum...
Yanlız ve sahipsiz olmak ne zor.
Yemeğe misafirim gelicek...Ön hazırlıklar tamam,oğlumu uyuttum.. biraz dinlenip mutfağa geçicem..
BEYZUS,sende mesaj bırakmışsın, duyarlı arkadaşım benim okudum...Resimler nasıl iç acıtıcı değilmi..? Kim bilir ne yaşanmışılıklar saklı o mahzun bakışlarda...PEki o her birindeki hüzünlü ifade..
Çok etkilendim dün geceden beri...
resimlere ağlayarak bakarken kızım geldi yanıma,anne kim bunlar dedi..Darülaceze'deki sahipli kimsesizler dedim..İnanırmısın benimle birlikte ağladı...
Sesli dua ediyorum,Allahım sonumuzu hayırlı getir diye..annecim çok hayırlı olucak hhiç merak etme, ben ve barış hep sizinle olucaz dedi bana..Ben orda koyverdim kendimi artık...
Yıllar önce 0-6 yaş çocuk yuvasına gitmiştim karşıyaka'da Ordaki uzmanla konuşurken yanımıza zihinsel engelli bir çocuk geldi 4 yaşında falan..Sürekli bana dokunuyor yüzüme elliyordu..görevli bayan maalesef imkansızlıktan engelli ve sağlıklı çocuklar bir arada büyüyor demişti...
Ben bir süre orda haftada bir gün gidip minik bebeklere banyo yaptırıp,mamalarını yedirip ilgilenmiştim...
Sonra dayanamadım bir kaç ay sonra bırakmak zorunda kaldım çünkü sürekli ağlıyordum eve gelip kızıma bakıp bakıp ağlıyordum..
Kendi ruh halimi düşünüyor adı altında bencillik yaptım ve bir daha gitmedim...
Merhaba arkadaşlar bir kaçgündür yoktum.Perşembe akşamı edirneye gittim annanem hastalanmış onu alıp istanbula geldik o günden beride cerrahpaşa acildeyiz bugün eve geldim dinleniyim diye sizlerede bakıyım dedim.Kilo verenleri kutlarım ben hiç tartılmadım.Zaten oralarda yemeğe vakit olmadığından anca tost çay içip yedim Eve gelince en basit yemek makarna yedim.Şimdi buraya yazmadan önce buzluğa sakladığım baklavayı çıkardım 3 tane lüplettim ama stresten yedim valla
İnşallah bu hafta aksilikler biterde bende dietime devam ederim.
Merhaba arkadaşlar bir kaçgündür yoktum.Perşembe akşamı edirneye gittim annanem hastalanmış onu alıp istanbula geldik o günden beride cerrahpaşa acildeyiz bugün eve geldim dinleniyim diye sizlerede bakıyım dedim.Kilo verenleri kutlarım ben hiç tartılmadım.Zaten oralarda yemeğe vakit olmadığından anca tost çay içip yedim Eve gelince en basit yemek makarna yedim.Şimdi buraya yazmadan önce buzluğa sakladığım baklavayı çıkardım 3 tane lüplettim ama stresten yedim valla
İnşallah bu hafta aksilikler biterde bende dietime devam ederim.
KAHVALTıbeyaz peynir (yağlı) 50 gr. 137 cal.
zeytin (siyah) 25 gr. 50 cal.
ekmek - kepekli 1.5 dilim 90 cal.
menemen (1 adet yumurtalı) 1 por. 190 cal.
1. ARA ÖĞÜN
trabzon hurması 100 gr. 65 cal.
mandalina 1 ad. 50 cal.
muz 0.5 ad. 50 cal.
ÖĞLE YEMEĞİekmek - kepekli 2 dilim 120 cal.
beyaz peynir (yağlı) 25 gr. 68 cal.
domates 3 ad. 42 cal.
2. ARA ÖĞÜN
süt (tam yağlı) - inek 1 bard. 124 cal.
AKŞAM YEMEĞİhamsi buğulama 0.5 por. 173 cal.
Salatalar (sıvı yağlı) 1 por. 200 cal.
mandalina 1 ad. 50 cal.
trabzon hurması 100 gr. 65 cal.
eti form - kepekli bisküvi 0.1 paket 16 cal
TOPLAM 1500 CAL
ARİFE EBE tüm yediklerim bunlar çokmu azmı bilmiyorum ama aç kalmıyorum inş. sonucu güzel olur..
ben bugün kıtlıktan çıkmış gibi yedim yaaaa sabah tartıya yansıyacak biliyorum ...ama ne yedim bisküvi kurabiye kete halley aşırı tatlı isteği vardı kipaya gidince gözüm döndü bir anda ....
Hepimizin dönem dönem başına gelen bir şey canım....Ne yapalım;bazen cozutabiliyoruz.Keşke iradeyi güçlendiren bir ilaç yada bitki olsa işimiz ne kadar kolaylaşırdı........
Alışveriş merkezlerine tok gitmek lazım canım.Tok olunca yoldan çıkmayız diye bir garantimiz yok ama daha ölçülü olur belki.....
Naz kız yarın inşallah çok uslu olur;sende daha fazla spor yapar işi kurtarırsın.Üzülme.....
Hepimizin dönem dönem başına gelen bir şey canım....Ne yapalım;bazen cozutabiliyoruz.Keşke iradeyi güçlendiren bir ilaç yada bitki olsa işimiz ne kadar kolaylaşırdı........
Alışveriş merkezlerine tok gitmek lazım canım.Tok olunca yoldan çıkmayız diye bir garantimiz yok ama daha ölçülü olur belki.....
Naz kız yarın inşallah çok uslu olur;sende daha fazla spor yapar işi kurtarırsın.Üzülme.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?