Merhaba arkadaşlar bir kaçgündür yoktum.Perşembe akşamı edirneye gittim annanem hastalanmış onu alıp istanbula geldik o günden beride cerrahpaşa acildeyiz bugün eve geldim dinleniyim diye sizlerede bakıyım dedim.Kilo verenleri kutlarım ben hiç tartılmadım.Zaten oralarda yemeğe vakit olmadığından anca tost çay içip yedim Eve gelince en basit yemek makarna yedim.Şimdi buraya yazmadan önce buzluğa sakladığım baklavayı çıkardım 3 tane lüplettim ama stresten yedim valla
İnşallah bu hafta aksilikler biterde bende dietime devam ederim.
Merhaba arkadaşlar bir kaçgündür yoktum.Perşembe akşamı edirneye gittim annanem hastalanmış onu alıp istanbula geldik o günden beride cerrahpaşa acildeyiz bugün eve geldim dinleniyim diye sizlerede bakıyım dedim.Kilo verenleri kutlarım ben hiç tartılmadım.Zaten oralarda yemeğe vakit olmadığından anca tost çay içip yedim Eve gelince en basit yemek makarna yedim.Şimdi buraya yazmadan önce buzluğa sakladığım baklavayı çıkardım 3 tane lüplettim ama stresten yedim valla
beyzuş ablaaa
napıyosun? nasılsın?
İyiyim canım sağolasın.....Sen nasılsın.....
Diyeti bıraktınmı gerçekten....Sakın ha.....Arada bırakınca toparlanmak zor oluyor.Diyet psikolojisinden çıkma derim ben...Yine de sen bilirsin ama;yolumuz uzun daha dinlenmeye zaman var.Hadi yarın başla.
bende yuvarlanıp gidiyorum işte Allah'a şükür beyzuş abla.
tam isabet........... diyet konusunda sıkıntım var işte bu aralar(
çok haklısın söylediklerinle.
tamam yarın diyete devam etmeye gayret edicem, söz veriyorum sana bunun için beyzuş ablam
Eyü gecelee :) YENAAA sana bi şarkı hediye edim
Şekil yapmışsın kendine inadınaa inadınaa :87::82:
Avatar için dedim ya..Nasıl oldun daha iyimisin
Hııııımmmmm...İyiyim yaa,ekmek arası kaşar götürüyorum bu saatde...Misafirim vardı pek yiyemedim..herkes uyuyor bende tıkınıyorum.. bugün geç uyandım uyku tutmadı,gel beraber yiyek...
offffff of
benim diyet yapmak için tekrar motive olmam lazıııııımmm((
ama canım hiç istemiyo diyet yapmak
ve hep bişeyler yemek istiyor canımiştahım acayip açıldı nedense.....
ben çıtır bir kız olmak istiyorum, hatta çıtır bir gelin......
6ay sonra düğünüm var.....
Beni davet etmedin ama ekmek arası kaşar deyince duramadım :90:
Yanında meyve suyu da var mı :86::78:
Ayıp ediyosun etmemmi..geç oldu gelmezsin belki uzat elini bak hazırladım sanada,domatesde istermisin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?