Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım çok geçmiş olsun.....
inşaallah hayırlısı ile anneciğin tez zamanda iyi olur...
Allah'a emanet olun.

geçmiş olsun banucuğum neneciğinin ellerinden öperim allah onları başımızdan eksik etmesin :93::93:

beyzuş ablaaa

napıyosun? nasılsın?

İyiyim canım sağolasın.....Sen nasılsın.....
Diyeti bıraktınmı gerçekten....Sakın ha.....Arada bırakınca toparlanmak zor oluyor.Diyet psikolojisinden çıkma derim ben...Yine de sen bilirsin ama;yolumuz uzun daha dinlenmeye zaman var.Hadi yarın başla.

offffff of
benim diyet yapmak için tekrar motive olmam lazıııııımmm((
ama canım hiç istemiyo diyet yapmak
ve hep bişeyler yemek istiyor canım iştahım acayip açıldı nedense.....

ben çıtır bir kız olmak istiyorum, hatta çıtır bir gelin......
6ay sonra düğünüm var.....

bende yuvarlanıp gidiyorum işte Allah'a şükür beyzuş abla.

tam isabet........... diyet konusunda sıkıntım var işte bu aralar(
çok haklısın söylediklerinle.
tamam yarın diyete devam etmeye gayret edicem, söz veriyorum sana bunun için beyzuş ablam

Geçmiş olsun banucum..MErak ettik seni..

Eyü gecelee :) YENAAA sana bi şarkı hediye edim

Şekil yapmışsın kendine inadınaa inadınaa :87::82:

Avatar için dedim ya..Nasıl oldun daha iyimisin

Hııııımmmmm...İyiyim yaa,ekmek arası kaşar götürüyorum bu saatde...Misafirim vardı pek yiyemedim..herkes uyuyor bende tıkınıyorum.. bugün geç uyandım uyku tutmadı,gel beraber yiyek...

Hııııımmmmm...İyiyim yaa,ekmek arası kaşar götürüyorum bu saatde...Misafirim vardı pek yiyemedim..herkes uyuyor bende tıkınıyorum.. bugün geç uyandım uyku tutmadı,gel beraber yiyek...

Beni davet etmedin ama ekmek arası kaşar deyince duramadım :90:
Yanında meyve suyu da var mı :86::78:

Acıktıkça çorba içmeyi dene Meyracım :92:

Açlık hissini bastırıyor :93: 6 ay var diye sakın güvenme, insan bugün diyet yaparım yarın diyet yaparm derken zaman su gibi akıp gidiyor :84:

Beni davet etmedin ama ekmek arası kaşar deyince duramadım :90:
Yanında meyve suyu da var mı :86::78:

Ayıp ediyosun etmemmi..geç oldu gelmezsin belki uzat elini bak hazırladım sanada,domatesde istermisin...

Ayıp ediyosun etmemmi..geç oldu gelmezsin belki uzat elini bak hazırladım sanada,domatesde istermisin...

Canım ne kadar çok çekiyor biliyor musun :87:
Zaten mideme 2-3 gündür tavuk etinden başka bir şey girmiyor. Şeytan diyor ki...
Yok almayayım, düğün var abiye giymem lazım. Baldırlarımdaki kalınlıklar biraz daha gitsin Sen de yemeee :95:

Geç oldu ben artık yatayım :92:

İyi geceler Yenacım :80: Sakın çok yeme

Görüp göremediğim herkese iyi geceler

günayyydınnnnn annem in bi lafı vardır gece yatmak bilmiyon sabah kalkmak bilmiyon hoş artık çocuklardan yatamıyorum o ayrı

uyku düzeninizi ayarlasanız daha çok kilo verirsiniz kızlar geçen dr söyledi eskiler neden zayıf erken kalktıklarının etkisi çok dedi çünki saat 8 deki metebolizma hızıyla 11 den sonraki çok farklıymış

günaydın kızlar... yeni diyetisyenime gittim. tatlı bi kadın. hemen aklımda kalan hep bildiğimiz ama yapamadığımız şeyleri aktarayım. önce uyku: 8 saat karanlık bir ortamda uyuyacaksın dedi. günde en az 45 dk-1 saat yürüme, eliptik bisiklet, dans, aerobik bunlardan birini aralıksız yapacaksın dedi. sürekli yeme modunda olmayacaksın benim verdiğim saatlerde yiyeceksin ve yemeni keseceksin dedi. malumunuz günde 2 lt su içeceksin dedi. light ekmek light yoğurt light peynir light süt kullanmayacaksın dedi. buna şaşırmadım dersen yalan olur. o kadar alıştım ki pembe light ürünlerle yaşamaya. normal ürünler kullacaksın dedi. diyet listemi de bayağı bir değiştirdi. bakalım ne olacak. dün itibariyle onun verdiği listenin emrindeyim. bana da hepinize de kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…