Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Acıktıkça çorba içmeyi dene Meyracım :92:

Açlık hissini bastırıyor :93: 6 ay var diye sakın güvenme, insan bugün diyet yaparım yarın diyet yaparm derken zaman su gibi akıp gidiyor :84:

saol canım.

çok haklısın bugündü yarındı derken zaman su gibi akıp gidiyo...

bugün sabah başladım ama Allah'a şükür ben, devamıda gelsin istiyorum:))

kolay gelsin bitanem...

Bende bugun baslayanlardanım ıns bırakmam destek ıstıyorum kızlarrr ılclar ıgneler acayıp sısırdı benı offfff........

selam.. kızlaarr.. sabah doktora gittim.. dahiliye bir sürü tahlil istedi sonuçlar çarşambaya cikacak bizim hast. diyetisyen gelmiş.. dahiliye sonuçlara göre yönlendiricek ama insülin direnci testi yokmuş burda bunlar çıksın olmazsa başka hastaneye giderim diyetisyenlede görüşücem bakalım ne olacak....

günaydıın....diyet listen nasıl yazarmısın merak ettim........
günaydınnnnnnn.......
hayırlı haftalar herkeseeeeeeeee.........

günaydıın...... nasılsın canım....

teşekkür ederim canım ...sen nasılsın?tahlilleri vermişsin inş iyi sonuçlar alırsın...insülin direnci çok önemli benimde yaptırmam lazım sürekli ihmal ediyorum....((

kahvaltı(07:30):1 dilim peynir 1 yumurta 2 zeytin 2 dilim ekmek yeşillik domates salatalık 1 çay kaşığı reçel ya da bal şekersiz açık çay
kuşluk(10:30) 5-6 tane gün kusu denen koyu renkli kayısı
öğle(13:00):5 yemek kaşığı sebze yemeği (haftada 1 kurubaklagil yenecek) 1 su bardağı yoğurt bol salata 1 dilim ekmek
ikindi(15:30)1 danette veya 1 halley veya 1 çokprens veya 1 probis + 1 meyve
akşam(18:30)öğle öğününün aynısı fakat hergün mutlaka ya öğle yemeğinde ya da akşam yemeğinde et yenecek. hafta 2 gün balık haftada 2 gün kırmızı et haftada 3 gün tavuk şeklinde.
gece(21:00) 2 porsiyon meyve

öğünler arası atıştırmak yasak kahve light kola yasak günde 4 bardak açık çaydan fazlası yasak en az 2 lt su en az 45 dk aralıksız spor günde 8 saat düzenli uyku

liste bu kadar listeye öyle böyle uyucam da hergün 45 dk spor nasıl olacak bilmiyorum :26:

bugünki menüm...
sabah
tiroid ilacım,2 bardak iksir ( içim yanmış ):76:
kahvaltı
tb ekmek,peynir,zeytin,tere,çay
öğle
kıymalı taze fasulye,fırında karnıbahar kızartması,ayran
ara
elma
akşam
mantarlı tavuk sote,salata,yoğurt

su,yeşilçay,çay,

spor
45 dk bantta yürüyüş

iyi akşamlar kızlar bugünkü yediklerim ve kalorilerim
KAHVALTI
domates 1 tane 14 cal.
salatalık 1 ad. 11 cal.
yeşil biber - taze 100 gr. 12 cal.
kepekli tost ekmek bim 2 dilim 86 cal.
tulum peyniri 50 gr. 128 cal.
1. ARA ÖĞÜN yok
ÖĞLE YEMEĞİ saat 12 de
ekmek 2 dilim 180 cal.
beyaz peynir 1 kib. kut. 80 cal.
domates 1 tane 14 cal.
salatalık 1 ad. 11 cal.
2. ARA ÖĞÜN
tuzlu kurabiye 1 ad. 50 cal.ssat 2 de
elma 2 ad. 120 cal. saat 20 de
tulumba tatlısı 1 ad. 90 cal. saat 20 de
1 dilim kek 215 cal
AKŞAM YEMEĞİ saat 17 de
kepekli tost ekmek bim 3 dilim 129 cal.
çoban salatası 1 por. 58 cal.
tulum peyniri 50 gr. 128 cal.
251 cal.
0 cal.
285 cal.
260 cal.
315 cal.
toplam1326 .bence iyi hem tatlı yedim hem kek hemde diyetimi bozmadım

İyi akşamlar hanımlar....

Bu gün yediklerim....

SABAH: 2 dilim ekmek,lor,kaşar,kahvaltılık salça

ARA: 2 Adet madlen çikolata (malum bayram alışverişi.....Alırken tadına bakayım derken hooopppp 2 tane gitti)

ÖĞLE: 1 Tabak nohut yemeği,1 kase yoğurt

ARA: 1 Mandalina

AKŞAM: 1 Tabak karnabahar,1 bardak ayran,1 dilim ekmek.

ARA: Meyva yerim

Spor: 50 dak yürüyüş....

Son düzenleme:

Yağmurgözlü, bu sabahki iksir neydi acaba?

Arkadaşım ben daha önce aynı listeyi aynı saatlerle uyguladım ve haftada 3 gün de spor yapabiliyordum 45 er dakikadan. Bu liste çok işe yarıyor ve de acıktırmıyor aslında keşke ben de tekrar dönebilsem bu listeye de azcık kilo verebilsem. İnan daha önce 3 ayda 13 kilo verdim ve doktorum da tebrik etmişti.

herkese iyi geceler...

BUGÜNKİ MENÜM:

kahvaltıdan 2saat önce 1sb süt

KAHVALTI:
2dilim ekmek
1tane salatalık
1tane armut
2kk beyaz peynir

1tane haşlanmış yumurta
5tane zeytin
1fincan şekerli türk kahvesi

ARA:
1tane armut
1dilim ekmek

ÖĞLE:
2köfte büyüklüğünde sucuk
1,5tane havuç
1sb yoğurt
2dilim ekmek
1tane salatalık

AKŞAM:
1,5tane havuç
1sb yoğurt
1tane salatalık
3dilim ekmek

1tane armut
5tane ızgara köfte

ARA-GECE:
1sb süt

bugün menüm biraz karıştı, birbirine girdi:)
neyse şeker ağırlıklı olmadı en azından.....

Bende bugun baslayanlardanım ıns bırakmam destek ıstıyorum kızlarrr ılclar ıgneler acayıp sısırdı benı offfff........

hoşgeldin canım sende bizim aramıza.....
buranın motivesi çok güzel canım, bu topiği bırakma derim sana ilk destek olarak)

Bu gece topiğimiz çok ıssız....

Nerelerdesiniz güzeller....

evet beyzuş abla katılıyorum sana :96: :96:

YENAAAAAA nerelerdesiiiin??? bugün hiç yazmadın topiğe....

sen 1gün gelmesen ben çok merak ediyorum seni......

Merhabalar hastahaneden yeni geldim banyomu yaptım bir sizlere bakıyım dedim tüm iyi dilekleriniz ve dualarınız için sağolun.Bugün yediğimiz tüm nimetlere şükrettim minik annaneme beslenme hortumu taktılar bizler gene yediklerimizin ağzımızla çiğnediklerimizin değerini nasıl bilmiyoruz.Bugün gerçekten zor birgündü onun canı yandı bizler üzüldük 83 yaşında ama olsun bundan 5 gün önce yiyodu oturuyodu iyiydi insana çok zor geliyor şimdi sadece mamayla besleniyor altına yapıyo hiçbişey anlamadığı sanılıyo ama bence farkında biz altını temizledikten sonra hiç tepki vermeyen miniğim bütün gece gözlerinden yaş aktı zaten oda bizi bitirdi inşallah biran önce iyileşir daha fazla acı çekmez sizleride yazdıklarımla üzdüm ama insan ailesiyle böyle acı duyguları üzmemek için paylaşamıyor sizlerle paylaşıp içimi döktüm orda ağlayamıyorum bile çok zormuş bu kadar yakının başına gelince minişin çabuk iyileş yada çok acı çekme:::::::::::::::::::::(((((((((((((((((((((((

selam kızlar 3 aydır inemediğim 79'lu kilolara bugün inmenin sevincini yaşıyorum. artık diyetimi değiştirmenin sonucu mu yoksa başka bir şey mi bilmiyorum. hepiniz için hayırlı ve mutlu bir gün olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…