Acıktıkça çorba içmeyi dene Meyracım :92:
Açlık hissini bastırıyor :93: 6 ay var diye sakın güvenme, insan bugün diyet yaparım yarın diyet yaparm derken zaman su gibi akıp gidiyor :84:
günaydın kızlar... yeni diyetisyenime gittim. tatlı bi kadın. hemen aklımda kalan hep bildiğimiz ama yapamadığımız şeyleri aktarayım. önce uyku: 8 saat karanlık bir ortamda uyuyacaksın dedi. günde en az 45 dk-1 saat yürüme, eliptik bisiklet, dans, aerobik bunlardan birini aralıksız yapacaksın dedi. sürekli yeme modunda olmayacaksın benim verdiğim saatlerde yiyeceksin ve yemeni keseceksin dedi. malumunuz günde 2 lt su içeceksin dedi. light ekmek light yoğurt light peynir light süt kullanmayacaksın dedi. buna şaşırmadım dersen yalan olur. o kadar alıştım ki pembe light ürünlerle yaşamaya. normal ürünler kullacaksın dedi. diyet listemi de bayağı bir değiştirdi. bakalım ne olacak. dün itibariyle onun verdiği listenin emrindeyim. bana da hepinize de kolay gelsin.
günaydın kızlar... yeni diyetisyenime gittim. tatlı bi kadın. hemen aklımda kalan hep bildiğimiz ama yapamadığımız şeyleri aktarayım. önce uyku: 8 saat karanlık bir ortamda uyuyacaksın dedi. günde en az 45 dk-1 saat yürüme, eliptik bisiklet, dans, aerobik bunlardan birini aralıksız yapacaksın dedi. sürekli yeme modunda olmayacaksın benim verdiğim saatlerde yiyeceksin ve yemeni keseceksin dedi. malumunuz günde 2 lt su içeceksin dedi. light ekmek light yoğurt light peynir light süt kullanmayacaksın dedi. buna şaşırmadım dersen yalan olur. o kadar alıştım ki pembe light ürünlerle yaşamaya. normal ürünler kullacaksın dedi. diyet listemi de bayağı bir değiştirdi. bakalım ne olacak. dün itibariyle onun verdiği listenin emrindeyim. bana da hepinize de kolay gelsin.
günaydınnnnnnn.......
hayırlı haftalar herkeseeeeeeeee.........
günaydıın....diyet listen nasıl yazarmısın merak ettim........
günaydıın...... nasılsın canım....
günaydıın....diyet listen nasıl yazarmısın merak ettim........
günaydıın...... nasılsın canım....
Ekincik özel mesaj attım yanıtlarsan çok sevinirim.
Teşekkürler.
bugünki menüm...
sabah
tiroid ilacım,2 bardak iksir ( içim yanmış ):76:
kahvaltı
tb ekmek,peynir,zeytin,tere,çay
öğle
kıymalı taze fasulye,fırında karnıbahar kızartması,ayran
ara
elma
akşam
mantarlı tavuk sote,salata,yoğurt
su,yeşilçay,çay,
spor
45 dk bantta yürüyüş
kahvaltı(07:30):1 dilim peynir 1 yumurta 2 zeytin 2 dilim ekmek yeşillik domates salatalık 1 çay kaşığı reçel ya da bal şekersiz açık çay
kuşluk(10:30) 5-6 tane gün kusu denen koyu renkli kayısı
öğle(13:00):5 yemek kaşığı sebze yemeği (haftada 1 kurubaklagil yenecek) 1 su bardağı yoğurt bol salata 1 dilim ekmek
ikindi(15:30)1 danette veya 1 halley veya 1 çokprens veya 1 probis + 1 meyve
akşam(18:30)öğle öğününün aynısı fakat hergün mutlaka ya öğle yemeğinde ya da akşam yemeğinde et yenecek. hafta 2 gün balık haftada 2 gün kırmızı et haftada 3 gün tavuk şeklinde.
gece(21:00) 2 porsiyon meyve
öğünler arası atıştırmak yasak kahve light kola yasak günde 4 bardak açık çaydan fazlası yasak en az 2 lt su en az 45 dk aralıksız spor günde 8 saat düzenli uyku
liste bu kadar listeye öyle böyle uyucam da hergün 45 dk spor nasıl olacak bilmiyorum :26:
Bende bugun baslayanlardanım ıns bırakmam destek ıstıyorum kızlarrr ılclar ıgneler acayıp sısırdı benı offfff........
Bu gece topiğimiz çok ıssız....
Nerelerdesiniz güzeller....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?