canım geçmiş olsun allah şifa versinMerhabalar hastahaneden yeni geldim banyomu yaptım bir sizlere bakıyım dedim tüm iyi dilekleriniz ve dualarınız için sağolun.Bugün yediğimiz tüm nimetlere şükrettim minik annaneme beslenme hortumu taktılar bizler gene yediklerimizin ağzımızla çiğnediklerimizin değerini nasıl bilmiyoruz.Bugün gerçekten zor birgündü onun canı yandı bizler üzüldük 83 yaşında ama olsun bundan 5 gün önce yiyodu oturuyodu iyiydi insana çok zor geliyor şimdi sadece mamayla besleniyor altına yapıyo hiçbişey anlamadığı sanılıyo ama bence farkında biz altını temizledikten sonra hiç tepki vermeyen miniğim bütün gece gözlerinden yaş aktı zaten oda bizi bitirdi inşallah biran önce iyileşir daha fazla acı çekmez sizleride yazdıklarımla üzdüm ama insan ailesiyle böyle acı duyguları üzmemek için paylaşamıyor sizlerle paylaşıp içimi döktüm orda ağlayamıyorum bile çok zormuş bu kadar yakının başına gelince minişin çabuk iyileş yada çok acı çekme:::::::::::::::::::::(((((((((((((((((((((((
ayyy darısı bana yaaaaaaaa bende görürmüyümkiiiselam kızlar 3 aydır inemediğim 79'lu kilolara bugün inmenin sevincini yaşıyorum. artık diyetimi değiştirmenin sonucu mu yoksa başka bir şey mi bilmiyorum. hepiniz için hayırlı ve mutlu bir gün olur inşallah
günaydınnnnnnnnnnnnn
geçmiş olsun canım allah yardımcınız olsun... ... benim anneannemde 2 yıl önce aynı böyle oldu allah hakkında hayırlısını versin....Merhabalar hastahaneden yeni geldim banyomu yaptım bir sizlere bakıyım dedim tüm iyi dilekleriniz ve dualarınız için sağolun.Bugün yediğimiz tüm nimetlere şükrettim minik annaneme beslenme hortumu taktılar bizler gene yediklerimizin ağzımızla çiğnediklerimizin değerini nasıl bilmiyoruz.Bugün gerçekten zor birgündü onun canı yandı bizler üzüldük 83 yaşında ama olsun bundan 5 gün önce yiyodu oturuyodu iyiydi insana çok zor geliyor şimdi sadece mamayla besleniyor altına yapıyo hiçbişey anlamadığı sanılıyo ama bence farkında biz altını temizledikten sonra hiç tepki vermeyen miniğim bütün gece gözlerinden yaş aktı zaten oda bizi bitirdi inşallah biran önce iyileşir daha fazla acı çekmez sizleride yazdıklarımla üzdüm ama insan ailesiyle böyle acı duyguları üzmemek için paylaşamıyor sizlerle paylaşıp içimi döktüm orda ağlayamıyorum bile çok zormuş bu kadar yakının başına gelince minişin çabuk iyileş yada çok acı çekme:::::::::::::::::::::(((((((((((((((((((((((
çok sevindim canım en güzeli sağlıklı beslenip kilo vermek ben de kalori hesaplayıp herşeyden yiyorum sonucu güzel olur inş...:81::81::81:selam kızlar 3 aydır inemediğim 79'lu kilolara bugün inmenin sevincini yaşıyorum. artık diyetimi değiştirmenin sonucu mu yoksa başka bir şey mi bilmiyorum. hepiniz için hayırlı ve mutlu bir gün olur inşallah
günaydıın nerelerdesin gözükmüyorsun....günaydınnnnnnnnnnnnn
günaydın nursena .....canım geçmiş olsun allah şifa versin
ayyy darısı bana yaaaaaaaa bende görürmüyümkiii
günayydınnnn oğluşun napıyooo
günayydınnnn oğluşun napıyooo
Merhabalar hastahaneden yeni geldim banyomu yaptım bir sizlere bakıyım dedim tüm iyi dilekleriniz ve dualarınız için sağolun.Bugün yediğimiz tüm nimetlere şükrettim minik annaneme beslenme hortumu taktılar bizler gene yediklerimizin ağzımızla çiğnediklerimizin değerini nasıl bilmiyoruz.Bugün gerçekten zor birgündü onun canı yandı bizler üzüldük 83 yaşında ama olsun bundan 5 gün önce yiyodu oturuyodu iyiydi insana çok zor geliyor şimdi sadece mamayla besleniyor altına yapıyo hiçbişey anlamadığı sanılıyo ama bence farkında biz altını temizledikten sonra hiç tepki vermeyen miniğim bütün gece gözlerinden yaş aktı zaten oda bizi bitirdi inşallah biran önce iyileşir daha fazla acı çekmez sizleride yazdıklarımla üzdüm ama insan ailesiyle böyle acı duyguları üzmemek için paylaşamıyor sizlerle paylaşıp içimi döktüm orda ağlayamıyorum bile çok zormuş bu kadar yakının başına gelince minişin çabuk iyileş yada çok acı çekme:::::::::::::::::::::(((((((((((((((((((((((
normal tabi ast üst davası ama korkma artık eskisi gibi deil yeme içme dışarda yemediklerini veriyo devlet saolsun kavga etmezse üzül ezerler yoksa şekerimcanımmm oğluş iyi haftasonu msn de görüştük toparlanmış kilo almış..yemekleri çok güzelmiş en korktuğum şeydi askerde yemek yemez bu çocuk derdim çok dua ettim...ne seferihisarda nede burda yemek sorunu yaşamadı ki öyle kolay kolay herkesin yaptığını beğenip yemez...bu ara tezkeresi yakın olanlarla biraz takışmışlar çok üzüldüm....dayısıda onlar askerde olağan şeyler üzülme diyor
sen nasılsın canım...
bugünki menüm...
sabah acele çıktım evden ne ilaç ne su içebildim unuttum....((((((
yolda
4 kuru kayısı,su ( çantamda varmış ):86:
kahvaltı
tb ekmek,peynir,zeytin,tere,çay
öğle
mantarlı tavuk sote,yoğurtlu biber
ara
1 nar
akşam
peynirli roka salatası,yoğurt
normal tabi ast üst davası ama korkma artık eskisi gibi deil yeme içme dışarda yemediklerini veriyo devlet saolsun kavga etmezse üzül ezerler yoksa şekerim
valla süper sin bacım sen oğluşun askerden gelmeye 80 leri görcen heralde
beyzus nirelerde bonuşla yenada yok:92: tamam çıkın teslim olun
Merhabalar hastahaneden yeni geldim banyomu yaptım bir sizlere bakıyım dedim tüm iyi dilekleriniz ve dualarınız için sağolun.Bugün yediğimiz tüm nimetlere şükrettim minik annaneme beslenme hortumu taktılar bizler gene yediklerimizin ağzımızla çiğnediklerimizin değerini nasıl bilmiyoruz.Bugün gerçekten zor birgündü onun canı yandı bizler üzüldük 83 yaşında ama olsun bundan 5 gün önce yiyodu oturuyodu iyiydi insana çok zor geliyor şimdi sadece mamayla besleniyor altına yapıyo hiçbişey anlamadığı sanılıyo ama bence farkında biz altını temizledikten sonra hiç tepki vermeyen miniğim bütün gece gözlerinden yaş aktı zaten oda bizi bitirdi inşallah biran önce iyileşir daha fazla acı çekmez sizleride yazdıklarımla üzdüm ama insan ailesiyle böyle acı duyguları üzmemek için paylaşamıyor sizlerle paylaşıp içimi döktüm orda ağlayamıyorum bile çok zormuş bu kadar yakının başına gelince minişin çabuk iyileş yada çok acı çekme:::::::::::::::::::::(((((((((((((((((((((((
Merhaba,
Dün, tüm gün ege acildeydik..Çocukların burun akıntısı var diyip geyik yapmıştım hatırlarsanız...Pazar gecesi oğlum sabaha kadar uyuyamadı öksürük ve nefes darlığı..
Çok kötüydü ödüm koptu..astım belirtileri gibiydi resmen..Sabah kızımı okula biraktıktan sonra aile hekimliğine gittim eve çok yakın, dinler dinlemez hemen çocuk hastanesine gidin dedi,kalbine yük binmesin..
Eşimi arayıp nasıl hastaneye gittiğimizi tahayyül bile edemezsiniz..
Muayeneden sonra akciğer röntgeni istediler,daha sonra 4 kez 15 dk. aralıklarla hava verildi ..
Hala açılmadı,en son damar yoluyla yapılan müdahelede rahatladı çocuğum..
Kan tahlili vs. normal çıktı..İilginçtir biz ordayken gelen çocukların çoğunda aynı şikayet...
Offf çok zordu çok üzüldüm ve korktum..KEndimi kasmaktan ve terden boğazım falan şişti..sesim gitti..
ahhh canım yaa kıyamam kuzucuğa çok geçmiş olsunn((((( acil şifalar dilerim... (
Merhaba,
Dün, tüm gün ege acildeydik..Çocukların burun akıntısı var diyip geyik yapmıştım hatırlarsanız...Pazar gecesi oğlum sabaha kadar uyuyamadı öksürük ve nefes darlığı..
Çok kötüydü ödüm koptu..astım belirtileri gibiydi resmen..Sabah kızımı okula biraktıktan sonra aile hekimliğine gittim eve çok yakın, dinler dinlemez hemen çocuk hastanesine gidin dedi,kalbine yük binmesin..
Muayeneden sonra akciğer röntgeni istediler,daha sonra 4 kez 15 dk. aralıklarla hava verildi ..
Kan tahlili vs. normal çıktı..İilginçtir biz ordayken gelen çocukların çoğunda aynı şikayet...
Offf çok zordu çok üzüldüm ve korktum..KEndimi kasmaktan ve terden boğazım falan şişti..sesim gitti..
çok geçmiş olsun yavruna kendine iyi bak....Merhaba,
iyi akşamlar bu günkü yediklerim kalorileri
KAHVALTI
kepekli tost ekmek bim 2 dilim 86 cal.
domates 1 tane 14 cal.
salatalık 1 ad. 11 cal.
haşlanmış yumurta 1 ad. 77 cal.
tulum peyniri 25 gr. 64 cal.
maydanoz 100 gr. 44 cal.
yeşil biber - taze 50 gr. 6 cal.
1. ARA ÖĞÜN yok
ÖĞLE YEMEĞİ
ezogelin çorbası 1 por. 190 cal.
ekmek 3 dilim 270 cal.
2. ARA ÖĞÜN
patates (haşlama) 200 gr. 200 cal.
turşu - karışık 3 por. 210 cal.
AKŞAM YEMEĞİ
tulum peyniri 50 gr. 128 cal.
elma 2 ad. 120 cal.
302 cal.
0 cal.
460 cal.
410 cal.
248 cal.
toplam1420 cal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?