Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canımmmm;
Seni çok iyi anlıyorum ve üzüntüne can-ı yürekten katılıyorum....Rabbim anneanneciğine acil şifalar verir inşallah tez zamanda....
Seni de güzel yüreğinden öpüyorum.....Allah yardımcınız olsun...

Gözün aydın canım.Çok sevindim....Darısı başıma.... Buradayım canım......Akşam sizler yoktunuz.....
ceeeee deyip kaçmışın bacımmm...:92:bayılıyorum şunlara don paça sütyen herşey ortada
beyzuş ablamı bende özledim...yenacımda yok....bonus yok,zeynep ablam yok:84::84::84:
Ben de özledim canım.Seninle pek denk gelmiyor topiğe giriş saatlerimiz.... Çok geçmiş olsun canım...Acil dedinmi tüylerim diken diken oluyor.Allah yardım etsin işi düşenlere....Nasılda perişan olmuşsun canım ya...Allah yardım etsin Barış'a da sana da.Rabbim tüm şifaya ihtiyacı olanlara gani gani nasip etsin....Umarım çabuk iyileşir kuzucuk....

Bu gün yediklerim.....

SABAH: 2 dilim ekmek,lor,kaşar,domates,salatalık
ÖĞLE: Izgara balık,salata,1 dilim ekmek
ARA: 1 Küçük kurabiye
AKŞAM: 1 Tabak karnabahar,1 kase yoğurt,1 dilim ekmek (daha yemedim)
ARA: Meyva

Spor: Yok

Son düzenleme:
Banucum,
geçmiş olsun anaannene,hasta olmakta,bakmakta çok zor...Allah hayırlı bir kapı açar inşallah...
Genel bir rahatsızlığı varmı,yoksa yaşlılığamı bağlı..?

Canım sizede çok geçmiş olsun oğluşun inşalllah kısa zamanda iyice toparlanır.
Annanemin alzhemırı var Ama en azından yiyiyordu oturuyodu geçen perşembe şekeri 900 çıktı tabi oda onu mahvetti En acısı burnundan beslenmesi.Bu arada bugün raporumuda aldım ona bile sevinemedim.

Sağol beyzuş abla yaşı var ama genede insan kıyamıyor.Bu arada cerrahpaşa acil gerçekten süper bundan 3 sene önce annemi götürmüştük neler yaptılar sert kötü fakat şimdi doktorlarda hemşirelerde süper herkesle ilgileniyorlar hemde onca kalabalıkta bunu burdan yazmak istedim.

Yanacım beni listelerde izinli yaz elimde geldiğince diete uysamda hazır yemeklerle olmuyor ama napalım sağlık olsun.

herkese iyi akşamlar...

BUGÜNKİ MENÜM:

SABAH:
2dilim ekmek
1tane salatalık
1tane armut
3kk beyaz peynir
5tane zeytin
1fincan şekerli türk kahvesi

ARA:
1tane armut
1dilim ekmek

ÖĞLE:
2kk lor peynir
6yk taze fasülye yemeği
1sb süt
2dilim ekmek
6tane marul yaprağı

AKŞAM:
8yk taze fasülye yemeği
1sb süt
3dilim ekmek

2tane armut

ARA:
1sb süt
1tane armut

Son düzenleme:

Ah yavrum bilmezmiyim.Kıyılırmı onlara...İkinci çocukluk,ikinci meleklik dönemlerini yaşıyorlar.....Allah esirgesin onları....
Annem 86 yaşında......Seni çok iyi anlıyorum.Herkes anlıyor eminim ama;oldukça yaşlı ebeveynleri olanlar o kalp titremesini;o korkuyu sık sık yaşadıkları için daha çok anlayabilirler gibi geldi bana.Yoksa sevdiklerimizin yaşının önemi yok;onlar herşeyden önemli.Bunu hepimizde anlarız...ama o korku yokmu o korku bizleri daha sık ziyaret ediyor onu demek istedim.Umarım yarın çok iyi haberler alırsın.
Raporunada çok sevindim.Hayırlı olsun ...İnşallah bu geceden itibaren çok güzel kapılar açılır önünde.....

merhaba kızlar

öncelikle hastaları olan Yena ve Banuya çok geçmiş olsun diyorum...

Benim diyetle aram hiç iyi değil bu aralar

Ama yinede bugün çok mutlu oldum

Kendime alışveriş yaptım

ve daha önce deneyip içine giremediğim 44 ben pantolon aldım....

Ve koca ayaklarıma bot ve ayakkabı aldım

onlarda küçülmüş...

bugün hangi ayakkabıyı denediysem oldu... Hatta bazıları büyük bile geldi

çok mesudum.....

Galiba tombulkelebeğimin ayakkabı sorunu vardı

Tombulkelebek erzurumda diechman varsa orda çok rahat ayakkabı bulabilirsin....

iyigeceler herkeze sabah 8de gittim anneme az önce geldik..naz çok eğleniyor orda kalablık ortamları istemeye başladı resmen bayram yaptı bugün karşı komşunun oğluyla çok eğlendi evde bütün gün mızırdanıyor kucağımdan inmiyor bıugün bende rahatladım..benim için kötü oldu yediklerime dikkat edemedim.çantaları koydum yerleştirmeden hemen burayı açtım ne kadarda alışmışız
yenacım geçmiş olsun barışımıza ne kadar korktuğunu tahmin edebiliyorum canım. nazda geçenlerde 15 gün öksürdü nefes alamadı burunlarıda tıkalıydı ödüm koptu astıma çevirir başka hastalık olur diye allahtan geçti çok şükür

banucum geçmiş olsun anneannene biliyorum çok zor oluyor hasta bakımı bizde babaanneme bakmıştık 6 ay allah sabırlar versin bian önce iyileşir umarım

Çok sevindim senin adına canım.Ne güzel bir duygu....
Benimde ayağıma dar gelen ayakkabılar ; ödemlerim gidince bol gelmeye başladı.Bu bile çok güzel bir duygu;zayıflasam sevincimden resmi gazeteye ilan veririm herhalde.....

yena ve banu geçmiş olsunnn çocuklar çiçek gibi soluyolar allah yardımcın olsun acil şifalar versin banucum ananemi bende çok severim oda kötü bu aralar çok üzülüyorum ama naparsın ben gurbetteyim göremiyorum bile sen gene yanındasın

off 2 çocuk ne zormuş evde eşortmanlarla gezmekten gına geldi sabah 7 de bi kalkıyorum gece 1 de anca sızıyorum artık tam ohhh dicem bebiş ağlıyo onu uyutuyorum büyük kız acıkıyo oyun istiyo onu susturyom koca geliyo yemek 2 dakkka vakit bulamıyorum valla kendime bakayım annelik ne zor yaaeskiler 4-5 çocuk nası büyütürlerdi acep

bende zayıflayınca en çok ayaklarımın ve memişlerin küçülmesine sevinmiştim hakkaten geri kilo alınca her yer alıyooo off offf hayal gibi 75 kilo ama bikere yazdım bakalım ne hale gelcem

YENACIĞIM;

İyi geceler....Barış rahat rahat uyuyor anlaşılan.....Yoksa topiğe gelemezdin......
Yavrun iyileşince sende kendine geldin değilmi....Çok şükür...

BEYZUS,banu,Meyra,Saferan,lunaazul,Derin,Nursena..Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim..İyiki varsınız....

Bizde dün ege üni.acilden çok memnun kaldık....Nasıl iyilerdi..hepsinden Allah razı olsun..
Her sorduğum soruya anlayabileceğim dilden cevap verip beni aydınlattılar...

Yanacım beni listelerde izinli yaz elimde geldiğince diete uysamda hazır yemeklerle olmuyor ama napalım sağlık olsun.

Tamam canım...Kendini hazır hissettiğinde dönersin...raporunda hayırlı olsun...

Allah hayırlı ömür versin anneciğine...
Kaç yaşında olurlarsa olsunlar,insanın sevdiğinin hastalığı çok üzücü bir durum...

YENACIĞIM;

İyi geceler....Barış rahat rahat uyuyor anlaşılan.....Yoksa topiğe gelemezdin......
Yavrun iyileşince sende kendine geldin değilmi....Çok şükür...

Evet tatlım çok iyi şükür...Dün hastaneye giden biz değiliz sanki....Çocuklar çok ilginç yaaa..İyiki öyleler çünkü halsiz olduklarında çok üzülüyor insan...bugün arkadaşım ve oğlu geldi,onunla bayağı bi kudurdular..:)))
Yemekten sonra resmen sızdı yorgunluktan öğlende uyumadığı için....

Kudurduysa tamam iyileşmiştir artık....
Allahım nelere seviniyoruz....Çocuğun yaramazlığına bile sevindiriyor cenab-ı rabbim...
İyi günlerimizin kıymetini bilelim diye...

Bu gün sanaysa yarın bana canım.İnsan halinden anlayıp destek olmalıyız ki yarın bir gün destek bekleyelim......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…