Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bende zayıflayınca en çok ayaklarımın ve memişlerin küçülmesine sevinmiştim hakkaten geri kilo alınca her yer alıyooo off offf hayal gibi 75 kilo ama bikere yazdım bakalım ne hale gelcem

Bende büyük göğüs hiiç sevmiyorum ama kilo aldıkça kocaman oldular..:85:

Canım benim yaaaa...
Yine çok güzel konuştun bak..:))

Günaydın millet....

Neşeli,hareketli az kalorili bir gün diliyorum....

Meyracım naber,sende erkencisin..:)

bugün erkenciyim :93: :93:
uyumak istemiyorum, ama gözlerim kapanıp gidiyo:)) bende uykum açılsın diye hemen müzik açıyım bari biraz dedim.....

ben yalın hayranıyım:)) benden size gelsin bu parça;
fizy / videomusic.

bugün sabah tartıldım, malum 2gündür diyet yapıyom:))
sonuç güzel bence.

5gün boyunca diyetimi bozmuştum şu 2gün öncesine kadar, bugünki sonuç o 5gün içinde sadece 200gr aldığımı gösterdi, ama neler yemiştim neler
bu yediklerimle 5gün içinde sadece 200gr almam çok iyi:))) o yüzden bence sonuç güzel=))

en son: 88,4kg
bugün: 88,6kg

günayydınn kızlarrrrr bebiş uyuydu şimdi işe başlıcam ama nerden başlıcam acep offf
meyra yalını bende çok seviyorum sabah sabah iyi oldu beyaaaahhhh

Ben de özledim canım.Seninle pek denk gelmiyor topiğe giriş saatlerimiz....
evet denk gelemiyoruz ablacım siz genelde akşam giriyorsunuz topiğe ben çok yorgun olduğumdan akşamları pek giremiyorum.... istanbul trafiğinde 2,5 bazen 3 saatte eve geliyorum....yemek bulaşık ertesi günki beslenme çantamı hazırlamak ( yemeğimi evden getiriyorum ) duş falan derken bir bakıyorum yatma saati gelmiş...
insanlar eve dinlenmek için giderler ben daha çok yoruluyorum...:84::84::84:

annem babam memleketten döndüler yaza kadar burdalar 2 kat üstümde oturuyolar...bir akşam yanlarına çıkmasam kızıyolar...
bana benden bir kaç tane kopya lazım...:76::76::76:

bugün bizim gün oturmamız var:))
öğlen heralde annemle oraya giderim artık.
hayır meyra bugün günde diyetimi bozmicam, hayır, hayır meyra bozmak yok, evet tamam diyeti bozmak yok :)))
inşaallah

ben şimdilik kaçıyım, öpüyorum hepinizi

aynen bende ayakkabı bulamıyordum şişlikten 6 kilo bilo çok farkediyor hiç şişmiyor artık ayaklarım...
bende zayıflayınca en çok ayaklarımın ve memişlerin küçülmesine sevinmiştim hakkaten geri kilo alınca her yer alıyooo off offf hayal gibi 75 kilo ama bikere yazdım bakalım ne hale gelcem
siz öyle derseniz ben ne yapim ya.. sen 20 kilo vericeksin ben60 kilo .. umutsuzluk yok...:20:.
günaydın herkeseeee:)

günaydııın...
günayydınn kızlarrrrr bebiş uyuydu şimdi işe başlıcam ama nerden başlıcam acep offf
meyra yalını bende çok seviyorum sabah sabah iyi oldu beyaaaahhhh
kolay gelsin.. bismillah de giriş...
günaydınnnnnnn fıstıklarrrrr
günaydıın ..gözükmüyorsun işler yoğun heralde...

aman diyim meyra sakın ha bozmak yok ...[/B]

sabah ne yedim..
.KAHVALTI
beyaz peynir (yağlı) 50 gr. 137 cal.
ekmek - kepekli 2 dilim 120 cal.
domates 2 ad. 28 cal.
salatalık 2 ad. 22 cal.
zeytin (siyah) 30 gr. 60 cal.
süt (yarım yağlı) - inek 1 bard. 94 cal. yeşil çy yeşillik...
461 cal...

günaydın kızlar kızımı uyuttum uyanınca gezmeğe gideceğiz. inşallah güzel birgün geçiririzkızım huysuzluk yapmazda..
saferan evet canım bizim yolumuz uzun çok vermemiz gereken kilo var.
meyra canım bugün günde boğazımızı tutabiliriz inşallah .teyzemde gün etimek tatlısı yapmış birde börek inşallah sadece bir dilim börekle yetinebilirim
ekincik bravo canım ne güzel düşüş başlamış hemde diyetin çok güzel halley ble vardı çokoprensle bendemi başlasam neee

merhaba kızlar iki gündür çok yoruluyorum onun için listemi verip çıkıyorum biliyosunuz ben ebeyim ve şu aralar okul aşılarımız var süretli okul okul dolaşıp 1 ve 8 sınıfları aşılıyoruz artık çocukların halini tahmin etmek zor değil ağlamalar bağırışlarr öldüm yani anlayacağınız oynatmama az kadı

bizden normal 2 insan çıkar zaten yağmurum burda doğum yapan bi kadın var 30 kilo almış hamilelikte çocuğu 1 yaşında 35 kilo gitmiş ye kafayı otur yanee delircem ben rejim yapıyom diyorum millet veremezsin der gibi bakıyo geçen gün oturmaya gittim ayyy nur zayıflamışın diyolar dalga geçer gibi 1 kilo anca verdik içten pazarlıklı insanlardan nefret ediyorummmm size inat verecem

bence de diyetimin en güzel tarafı ikindi arasındaki halley/çokoprens/probis gibi seçenekler walla her ikindi arasını iple çekiyorum.

nur'cum takma kafaya. onların söyledikleri senin için ancak motivasyon olsun. ben öyle yapıyorum başkaları söyledikçe ben gaza geliyorum diyete asılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…