bende zayıflayınca en çok ayaklarımın ve memişlerin küçülmesine sevinmiştim hakkaten geri kilo alınca her yer alıyooo off offf hayal gibi 75 kilo ama bikere yazdım bakalım ne hale gelcem
Kudurduysa tamam iyileşmiştir artık....
Allahım nelere seviniyoruz....Çocuğun yaramazlığına bile sevindiriyor cenab-ı rabbim...
İyi günlerimizin kıymetini bilelim diye...
Bu gün sanaysa yarın bana canım.İnsan halinden anlayıp destek olmalıyız ki yarın bir gün destek bekleyelim......
günayydınn kızlarrrrr bebiş uyuydu şimdi işe başlıcam ama nerden başlıcam acep offf
meyra yalını bende çok seviyorum sabah sabah iyi oldu beyaaaahhhh
evet denk gelemiyoruz ablacım siz genelde akşam giriyorsunuz topiğe ben çok yorgun olduğumdan akşamları pek giremiyorum.... istanbul trafiğinde 2,5 bazen 3 saatte eve geliyorum....yemek bulaşık ertesi günki beslenme çantamı hazırlamak
Ben de özledim canım.Seninle pek denk gelmiyor topiğe giriş saatlerimiz....
aynen bende ayakkabı bulamıyordum şişlikten 6 kilo bilo çok farkediyor hiç şişmiyor artık ayaklarım...Çok sevindim senin adına canım.Ne güzel bir duygu....
Benimde ayağıma dar gelen ayakkabılar ; ödemlerim gidince bol gelmeye başladı.Bu bile çok güzel bir duygu;zayıflasam sevincimden resmi gazeteye ilan veririm herhalde.....
siz öyle derseniz ben ne yapim ya.. sen 20 kilo vericeksin ben60 kilo .. umutsuzluk yok...:20:.bende zayıflayınca en çok ayaklarımın ve memişlerin küçülmesine sevinmiştim hakkaten geri kilo alınca her yer alıyooo off offf hayal gibi 75 kilo ama bikere yazdım bakalım ne hale gelcem
günaydııın...günaydın herkeseeee:)
kolay gelsin.. bismillah de giriş...günayydınn kızlarrrrr bebiş uyuydu şimdi işe başlıcam ama nerden başlıcam acep offf
meyra yalını bende çok seviyorum sabah sabah iyi oldu beyaaaahhhh
günaydıın ..gözükmüyorsun işler yoğun heralde...günaydınnnnnnn fıstıklarrrrr
bugün bizim gün oturmamız var:))
öğlen heralde annemle oraya giderim artık.
hayır meyra bugün günde diyetimi bozmicam, hayır, hayır meyra bozmak yok, evet tamam diyeti bozmak yok:)))
inşaallah
ben şimdilik kaçıyım, öpüyorum hepinizi
[B]
evet denk gelemiyoruz ablacım siz genelde akşam giriyorsunuz topiğe ben çok yorgun olduğumdan akşamları pek giremiyorum.... istanbul trafiğinde 2,5 bazen 3 saatte eve geliyorum....yemek bulaşık ertesi günki beslenme çantamı hazırlamak( yemeğimi evden getiriyorum ) duş falan derken bir bakıyorum yatma saati gelmiş...
insanlar eve dinlenmek için giderler ben daha çok yoruluyorum...:84::84::84:
annem babam memleketten döndüler yaza kadar burdalar 2 kat üstümde oturuyolar...bir akşam yanlarına çıkmasam kızıyolar...
bana benden bir kaç tane kopya lazım...:76::76::76:
günaydın kızlar kızımı uyuttum uyanınca gezmeğe gideceğiz. inşallah güzel birgün geçiririzkızım huysuzluk yapmazda..
saferan evet canım bizim yolumuz uzun çok vermemiz gereken kilo var.
meyra canım bugün günde boğazımızı tutabiliriz inşallah .teyzemde gün etimek tatlısı yapmış birde börek inşallah sadece bir dilim börekle yetinebilirim
ekincik bravo canım ne güzel düşüş başlamış hemde diyetin çok güzel halley ble vardı çokoprensle bendemi başlasam neee
bizden normal 2 insan çıkar zaten yağmurum burda doğum yapan bi kadın var 30 kilo almış hamilelikte çocuğu 1 yaşında 35 kilo gitmiş ye kafayı otur yanee delircem ben rejim yapıyom diyorum millet veremezsin der gibi bakıyo geçen gün oturmaya gittim ayyy nur zayıflamışın diyolar dalga geçer gibi 1 kilo anca verdik içten pazarlıklı insanlardan nefret ediyorummmmsize inat verecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?