bizden normal 2 insan çıkar zaten yağmurum burda doğum yapan bi kadın var 30 kilo almış hamilelikte çocuğu 1 yaşında 35 kilo gitmiş ye kafayı otur yanee delircem ben rejim yapıyom diyorum millet veremezsin der gibi bakıyo geçen gün oturmaya gittim ayyy nur zayıflamışın diyolar dalga geçer gibi 1 kilo anca verdik içten pazarlıklı insanlardan nefret ediyorummmmsize inat verecem
bizden normal 2 insan çıkar zaten yağmurum burda doğum yapan bi kadın var 30 kilo almış hamilelikte çocuğu 1 yaşında 35 kilo gitmiş ye kafayı otur yanee delircem ben rejim yapıyom diyorum millet veremezsin der gibi bakıyo geçen gün oturmaya gittim ayyy nur zayıflamışın diyolar dalga geçer gibi 1 kilo anca verdik içten pazarlıklı insanlardan nefret ediyorummmmsize inat verecem
canım seni çok iyi anlayabiliyorum...bende sevmem öyle gıcık insanları ama sen onları görüşmesende olur hiççç takma kafana onlarda kimmişaynı şeyi bana kaynanam yapardı.... o zamanlar beraber oturuyorduk bir evin içinde düşünsene sofradaki halimi ahhh ahhh ne çilem varmış... bu günüme binlerce milyonlarca şükür Allahımmmmm...
şimdi arkamdan genç kız gibi olmuş diyormuş....aynı semtte oturuyoruz ister istemez yolda pazarda markette karşılaşıyoruz...boyum var birde orantılı kilom Allahtan çok kötü durmuyor....:87:
bir zamanlar yanıma yakışmıyorsun diyen vatandaşta şimdi gözünü alamıyor...ama geçti borun pazarı sür eşeğini niğdeye demişler......işte bu benim zaferim..KK ve sizler sayesindeee
çok sevindim senin adına herşey gönlünce olsun canım...Bu aralar kötü bir dönem geçiriyorum ondan pek birşey yazmıyorum zaten yazacak yüzümde yok rejim de yok spordakendimi toplamak istiyorum ama istemekle olmuyor azmetmek lazım.
2 yıl önce tanıştığım ve kısa sürede çok etkilendiğim bir çocuk vardı o da benden çok hoşlanıyordu askere gitmişti kısa bir dönem sonra bazı nedenlerden dolayı kaybetmiştik birbirimizi. 2 gün önce o geldi faceden bir msjla '' bana birgün laz böreği yaparmısın'' yazmış resimde onu görünce inanamadım çok heyecanlandım 2 gündür telefonda saatlerce konuşuyoruz askerliği biteli uzun süre oldu makina mühendisi kpssden 91 almış kpds sınavını bekliyor şuanda kesin atanacak tercihleri arasında samsunda varmış birbirimizden çok hoşlanıyoruz bariz ikimizde belli ediyoruz zaten ama telefonda ya da 2 ayda 1 görüşülerek bir ilişki yaşamak istemiyorum artık sevdiğim yanımda olsun istiyorum. Sonumuz ne olur bilmiyorum ama istediğim ve yanıma yakıştırdığım bir adam hayırlısı olsun belki samsunda kavuşuruz =))
Bu arada bugün bir mail aldım başvurduğum bir işle alakalı bir bankanın müşteri hizmetleri daha öncesinde turkcell çağrı merkezinde çalıştığım için tecrübem var ve burdan taşınana kadar çalışabileceğim güzel bir iş. Pazar günü sınavına gireceğim umarım hayırlısı olur çünkü bu işe çok ihtiyacım var kızlar hayır dualarınızı bekliyorum. Hayatın bir ucundan tutunmam lazım artık ...
paylaşımın çok güzeldi ....................aşk böyle işte.............Bir zamanlar, bütün duyguların üzerinde yaşadığı bir ada varmış; Mutluluk, Üzüntü, Bilgi ve tüm diğerleri, Aşk da dahil... Bir gün, adanın batmakta olduğu, duygulara haber verilmiş. Bunun üzerine hepsi, adayı terk etmek için sandallarını hazırlamışlar.
Aşk, adada kalan son duygu olmuş. Çünkü mümkün olan en son ana kadar beklemek istemiş. Ada neredeyse battığı zaman; Aşk, yardım istemeye karar vermiş.
Zenginlik, çok büyük bir teknenin içinde yakından geçmekteymiş. Aşk:
- Zenginlik! Beni de yanına alır mısın?
Zenginlik:
- Hayır, alamam! Teknemde çok fazla altın ve gümüş var, senin için yer yok!
Aşk, çok güzel bir yelkenlinin içindeki Kibir’i fark etmiş.
- Kibir, lütfen bana yardım et!
Kibir:
- Sana yardım edemem Aşk! Sırılsıklamsın ve yelkenlimi mahvedersin!
Üzüntü yakınlardaymış… Aşk ona da seslenmiş:
- Üzüntü, seninle geleyim...
- Of, Aşk! O kadar üzgünüm ki; yalnız kalmaya ihtiyacım var!
Mutluluk da oralardan geçmekteymiş ama o kadar mutluymuş ki Aşk'ın yardım çağrısını duymamış bile. Aşk, birden bir ses duymuş:
- Gel Aşk! Seni yanıma alacağım!
Bu Aşk'tan daha yaşlıca birisiymiş. Aşk o kadar şanslı ve mutlu hissetmiş ki kendini onu yanına alanın kim olduğunu öğrenmeyi akıl edememiş. Yeni bir kara parçasına vardıklarında; Aşk'a yardım eden yoluna devam etmiş. Ona ne kadar borçlu olduğunu fark eden Aşk, Bilgi'ye sormuş:
- Bana yardım eden kimdi?
- O, Zaman’dı diye cevap vermiş Bilgi.
- Zaman mı? Neden bana yardım etti ki? diye sormuş Aşk.
Bilgi gülümsemiş:
- Çünkü sadece Zaman, Aşk'ın ne kadar büyük olduğunu anlayabilir!
YENACIM canım benimde hayalini kurduğum bir türk filmi sahnesi var...biraz ZEYNEP ablamınkine benziyor....:97:hayalsizde yaşanmaz değilmi ama
kimlerin hayali yok ki................:97::97:
İnşallah hepimiz hayallerimizi gerçekleştiririz tatlım....
Sen çok disiplinlisin beslenme konusunda gurur duyuyorum seninle....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?