Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende nefret ederim içten pazarlıklı ve iki yüzlü insanlardan..Bunu hayatımın her alanında belirttiğim ve taviz vermediğim içinde kaybetmişliğim çok vardır özellikle çalışırken...:))))

Hiiç önemli değil..beni ben yapanda bu özelliğim.. .

Son düzenleme:

canım seni çok iyi anlayabiliyorum...bende sevmem öyle gıcık insanları ama sen onları görüşmesende olur hiççç takma kafana onlarda kimmiş aynı şeyi bana kaynanam yapardı....o zamanlar beraber oturuyorduk bir evin içinde düşünsene sofradaki halimi ahhh ahhh ne çilem varmış...bu günüme binlerce milyonlarca şükür Allahımmmmm...
şimdi arkamdan genç kız gibi olmuş diyormuş.... aynı semtte oturuyoruz ister istemez yolda pazarda markette karşılaşıyoruz...boyum var birde orantılı kilom Allahtan çok kötü durmuyor....:87:
bir zamanlar yanıma yakışmıyorsun diyen vatandaşta şimdi gözünü alamıyor...ama geçti borun pazarı sür eşeğini niğdeye demişler......işte bu benim zaferim..KK ve sizler sayesindeee

yürü beee....kim tutar yağmurgözlümü..

İyice zayıflayınca ex kaynanan ve oğlunu makamına getirtirsin bir zamanlar şişman ama gururlu bir kadın vardı işte o benim dersin.....

Bu aralar kötü bir dönem geçiriyorum ondan pek birşey yazmıyorum zaten yazacak yüzümde yok rejim de yok sporda kendimi toplamak istiyorum ama istemekle olmuyor azmetmek lazım.
2 yıl önce tanıştığım ve kısa sürede çok etkilendiğim bir çocuk vardı o da benden çok hoşlanıyordu askere gitmişti kısa bir dönem sonra bazı nedenlerden dolayı kaybetmiştik birbirimizi. 2 gün önce o geldi faceden bir msjla '' bana birgün laz böreği yaparmısın'' yazmış resimde onu görünce inanamadım çok heyecanlandım 2 gündür telefonda saatlerce konuşuyoruz askerliği biteli uzun süre oldu makina mühendisi kpssden 91 almış kpds sınavını bekliyor şuanda kesin atanacak tercihleri arasında samsunda varmış birbirimizden çok hoşlanıyoruz bariz ikimizde belli ediyoruz zaten ama telefonda ya da 2 ayda 1 görüşülerek bir ilişki yaşamak istemiyorum artık sevdiğim yanımda olsun istiyorum. Sonumuz ne olur bilmiyorum ama istediğim ve yanıma yakıştırdığım bir adam hayırlısı olsun belki samsunda kavuşuruz =))
Bu arada bugün bir mail aldım başvurduğum bir işle alakalı bir bankanın müşteri hizmetleri daha öncesinde turkcell çağrı merkezinde çalıştığım için tecrübem var ve burdan taşınana kadar çalışabileceğim güzel bir iş. Pazar günü sınavına gireceğim umarım hayırlısı olur çünkü bu işe çok ihtiyacım var kızlar hayır dualarınızı bekliyorum. Hayatın bir ucundan tutunmam lazım artık ...

Bir zamanlar, bütün duyguların üzerinde yaşadığı bir ada varmış; Mutluluk, Üzüntü, Bilgi ve tüm diğerleri, Aşk da dahil... Bir gün, adanın batmakta olduğu, duygulara haber verilmiş. Bunun üzerine hepsi, adayı terk etmek için sandallarını hazırlamışlar.

Aşk, adada kalan son duygu olmuş. Çünkü mümkün olan en son ana kadar beklemek istemiş. Ada neredeyse battığı zaman; Aşk, yardım istemeye karar vermiş.

Zenginlik, çok büyük bir teknenin içinde yakından geçmekteymiş. Aşk:

- Zenginlik! Beni de yanına alır mısın?

Zenginlik:

- Hayır, alamam! Teknemde çok fazla altın ve gümüş var, senin için yer yok!

Aşk, çok güzel bir yelkenlinin içindeki Kibir’i fark etmiş.

- Kibir, lütfen bana yardım et!

Kibir:

- Sana yardım edemem Aşk! Sırılsıklamsın ve yelkenlimi mahvedersin!

Üzüntü yakınlardaymış… Aşk ona da seslenmiş:

- Üzüntü, seninle geleyim...

- Of, Aşk! O kadar üzgünüm ki; yalnız kalmaya ihtiyacım var!

Mutluluk da oralardan geçmekteymiş ama o kadar mutluymuş ki Aşk'ın yardım çağrısını duymamış bile. Aşk, birden bir ses duymuş:

- Gel Aşk! Seni yanıma alacağım!

Bu Aşk'tan daha yaşlıca birisiymiş. Aşk o kadar şanslı ve mutlu hissetmiş ki kendini onu yanına alanın kim olduğunu öğrenmeyi akıl edememiş. Yeni bir kara parçasına vardıklarında; Aşk'a yardım eden yoluna devam etmiş. Ona ne kadar borçlu olduğunu fark eden Aşk, Bilgi'ye sormuş:

- Bana yardım eden kimdi?

- O, Zaman’dı diye cevap vermiş Bilgi.

- Zaman mı? Neden bana yardım etti ki? diye sormuş Aşk.

Bilgi gülümsemiş:

- Çünkü sadece Zaman, Aşk'ın ne kadar büyük olduğunu anlayabilir!

çok sevindim senin adına herşey gönlünce olsun canım...
paylaşımın çok güzeldi ....................aşk böyle işte.............

yürü beee....kim tutar yağmurgözlümü..

İyice zayıflayınca ex kaynanan ve oğlunu makamına getirtirsin bir zamanlar şişman ama gururlu bir kadın vardı işte o benim dersin.....

YENACIM canım benimde hayalini kurduğum bir türk filmi sahnesi var...biraz ZEYNEP ablamınkine benziyor....:97:hayalsizde yaşanmaz değilmi ama

YENACIM canım benimde hayalini kurduğum bir türk filmi sahnesi var...biraz ZEYNEP ablamınkine benziyor....:97:hayalsizde yaşanmaz değilmi ama

İnşallah hepimiz hayallerimizi gerçekleştiririz tatlım....

Sen çok disiplinlisin beslenme konusunda gurur duyuyorum seninle....

Akşam yemeğine fırında tavuk yapıyorum,fırın poşetiyle...

Salatamıda yapayım kalkıp..eşim bu duruma hiiç sevinmiyecek,çünkü Şirket yemeğinde o kadar sık tavuk çıkıyormuşki,bıkmış herüfüm...:)

Et pahallı olunca tabiii naapsınlar..:)

Zeynepçim yok kaçgündür..Nasılda yeri belli..

İnşallah hepimiz hayallerimizi gerçekleştiririz tatlım....

Sen çok disiplinlisin beslenme konusunda gurur duyuyorum seninle....

teşekkür ederim yenacım...ben diyetimi buldum... biraz geç çıktı karşıma ama artık ayrılamayız monticimle.... hayatımın aşkını bulmuş gibi yazdım be

pazar günü yolda annemin arkadaşını gördüm...marketten geliyordum ...göz ucuyla bana baktı öbür tarafa döndü şaşırdım ben yanına yaklaştım konuşunca şaşırdı sema kız ben seni tanıyamadım ya sen ne kadar zayıflamışın dedi...çok mutlu oldum çççooookkkkkkkk
1 senedir memlekettelerdi yeni gelmişler...
bunları duydukça moral motivasyon tavan yapıyor...daha sıkı sarılıyorum diyetime...biraz spor konusunda zorlanıyorum...eve gidene kadar haşat oluyorum...zamanda kalmıyor...ama bu akşam yaprak dökümü eşliğinde yürümeyi düşünüyorum...
annemlere dün akşam çıktım...:82:

ne güzel kızlar toplanmış buraya... diyeti sallıyanlar ...sakın yolunuzdan dönmeyin kızlar .. ben burnın sayesinde zayılıcama inanıyorum.. hep birlikte görelim o günleri........

kızlar bu yazıyı MONTİ topiğindeki arkadaşım paylaşmış bende sizlerle paylaşmadan edemedim...:76:

BİLİNÇLİ OLUMLAMA
Dil, Realitemizi oluşturan en önemli araçlarımızdan birisidir. 21 gün - 1 Ay aralığında yapılan pozitif olumlamalar, içsel egomuzun ve inanışlarımızın yerini alarak yaydığımız titreşimleri değiştirecek ve hayatımızda realiteye dönüşecektir. Ayrıca, bilinçaltınızda yeni ve yapıcı düşünce şablonu oluşturmanıza da yardım edecektir. İçinde bulunduğunuz maddi şartlar, sosyal şartlar, ailevi şartlar, ülke şartları ve ruh durumunuz ne olursa olsun içsel sesinizi değiştirdiğiniz anda yaşadığınız dünyanın değiştiğini görebileceksiniz. Bu anlamasının zor olduğunu biliyorum. Bu yüzden Çekim yasası ve Kuantum düşünce bölümlerimizde vakit geçirmenizi ve farkındalığınızı arttırmanızı öneriyorum.

Önemle belirtmek isterim ki Gün içinde söylediğiniz sözlerin, dinlediğiniz şarkıların, verdiğiniz tepkilerin hayatımıza direkt etkileri vardır.

"Biz adam olmayız"
"Çok şansızım"
"İlişkilerim hep aynı"
"Çok Sakarımdır"

İşte çoğu insan farkında olmadan klişeleşmiş bir takım sözcükler seçiyor. Söyledikleri bu cümleler gayri ciddi ve espri olsa bile bilinçaltları bunu bir emir olarak algılayıp realiteye dönüştürmek için çalışmaya başlıyor. Bilinçaltımızın bu mükemmel sadakatini maalesef olumsuz şeyleri hayatımıza çekmek için kullanıyoruz...

Yani sorunları olduğu için mi söz ettiklerini, yoksa sorunlardan söz ettikleri için mi sorunların içinde olduklarını bilmeden !

SÖZ, bir enerji paketçiği ve düşüncenin somutlaşmış şekli olarak hayatımızda çok dikkat çekici etkiler yapar. Çevremizi ve hayatımızı değiştirebiliriz.

Bunun en iyi yöntemi de BİLİNÇLİ OLUMLAMADIR

Olumlamalar, rastgele hazırlanamaz. Kelimesi kelimesine özenle seçilmelidir. "Olacak, yapacak", "istiyorum", "Her şeye rağmen" gibi kelimeler KULLANILMAMALIDIR

OLUMLAMA NASIL YAPILMAZ

SE-SA eki;
Eğer çok Param olursa Mutlu olurum

Bu kalıp sizin hiç bir zaman mutlu olma becerisine sahip olamadığınızın ifadesidir. Çünkü mutluluğun sonucu bir şarta bağlıdır.

MELİ-MALI
Güçlü Olmalıyım

Zorunluluk öğesidir. Şimdiki zamanda güçsüz olduğunuz gerçeğini bilinçaltınıza verirsiniz.

ECEK-ACAK
Her şey çok güzel Olacak

Bu kalıp sizin isteğinizi hep geleceğe erteleyecektir.

TERSİNE SÖYLEM
Korkmuyorum

"Güvendeyim" yerine "korkmuyorum" derseniz, korkuya odaklanırsınız ve bu çözüm değildir.

BELİRSİZLİK
İyi bir hayat istiyorum

Nasıl bir hayatın sizin için iyi olacağını belirtmediğiniz için belirsizlik ifadesi vardır.

:::: OLUMLAMA NASIL YAPILIR ::::

- Olumlama yapmak için ilk önce geçmiş düşüncelerimiz ele alınmalıdır. Bilmeliyiz ki; geçmişteki anılarımızın oluşturduğu çekirdek inançlarımızı kırmadan ileriye gitmemiz çok yavaş ve zor olacaktır. Geçmişimizde bizi üzen insanlar, kötü anılar, maddi zorluklar hep blokaj oluşturacaktır. BU YÜZDEN İLK OLARAK AFFETME OLUMLAMALARI YAPILMALIDIR. Hayatımız boyunca geçmişimizde bizi üzen ve küstüğümüz insanların hayatımızda blokaj oluşturduğunu biliyor musunuz ? Ne yaşarsanız yaşayın geçmişteki herkesi kalben affetmeniz gerekmektedir. Kabul bu çok zor olabilir. Ama 1 ay içinde Hayatınızdaki mucizelere hayret edeceksiniz

- Olumlamaların her ay 1 konu üzerinde ve aynı olumlama metni üzerinde yapılmalıdır. Çünkü bilinçli yaptığınız olumlamalar 21. gün sonunda bilinçaltınız tarafında kabul görür ve hayatınızda Gerçekleştirmek için çalışmalara başlar. Bir olumlamayı 3 gün yapıp bırakırsanız hiç bir fayda etmeyecektir. Ya da 2 farklı olumlama yaparsanız enerji kanalınızı dağıtırsınız.

- Olumlama sesli bir şekilde, yavaş tempoda, hissederek yapılmalıdır. Sabah ilk uyandığınızda ve gece yatmadan 2-3 er kere yapılan olumlamalar bilinçaltına daha fazla ulaşırlar. Kendinizle yaptığınız bu konuşmalar bir süre sonra içsel egonuzun size inandırdıklarını silecek ve yerine yenilerini koyacaktır. Bilinçaltına kodladığınız yeni söz ve düşünceler inançları yeniler ve çekim yasasını harekete geçirir.

- Olumlamaları Ses kaydı haline getirip gün içinde dinleyebilirsiniz. Yaptığınız ses kaydını uyurken, çalışırken, kitap okurken dinleyebilirsiniz. Ses rahatsız olmayacağınız seviyede normal düzeyde olabilir. Zaten dikkatiniz başka yerde olacağı için SUBLİMİNAL etkisi yapacak ve bilinç daha kolay kırılıp bilinçaltına ulaşacaktır. Sakın bilinçli olumlamaları bırakmayın. Sadece ses kaydı ve subliminal telkin dinlemek çekim yasasını dağınık çalıştıracaktır.

- Yine gün içinde belirli kalıpları tekrarlayabilirsiniz. Örneğin o ay içinde "Bolluk ve bereket" olumlaması yapmaktasınız. yaptığınız çalışmalarla beraber boş zamanlarınızda yada dışarıdayken sadece "bolluk, bereket, para" diyerek veya tekrar edilerek odaklanma sağlanabilir ve bu kesinlikle faydalıdır.

Bir süre sonra görmeye başlayacaksınız ki, çevrenizde size olumsuzluk veren kişiler gidecek, yerinde sizin düşüncelerinizi destekleyen insanlar gelecektir. Geçmişte istemeden yada isteyerek söylediğiniz olumsuz sözcükler yerini olumlu ve yapıcı sözcüklere bırakacaktır.

İnançlarınızı değiştirmek için bu 1 er aylık çalışmaları yapın. Sakın olumsuzluğa kapılmayın...

Çünkü işe yarıyor...

Ben bazı durumlar için denemeyi düşünüyorum, affetmek ve güzel bir gelecek için...denemeden bilemeyiz...siz de olumsuz düşüncelerinizi bu sistemle olumlu hale getirebilirsiniz

lafa daldım bugünki menümü yazmayı unuttum...
sabah
su,tiroid ilacı
yolda
4 kuru kayısı,1 küçük su
kahvaltı
tb ekmek,peynir,zeytin,domates,salatalık,çay
öğle
kıymalı türlü,yoğurt,b,lahana salatası
ara
elma
akşam
tonlu salata,yoğurt
su,iksir,yeşilçay,mürdüm erikli çay,
spor
45 dk bantta yürüyüş

BUGÜN YEDİKLERİM......KAHVALTI
beyaz peynir (yağlı) 50 gr. 137 cal.
ekmek - kepekli 2 dilim 120 cal.
domates 2 ad. 28 cal.
salatalık 2 ad. 22 cal.
zeytin (siyah) 30 gr. 60 cal.
süt (yarım yağlı) - inek 1 bard. 94 cal.
1. ARA ÖĞÜN
mandalina 1 ad. 50 cal.
elma 1 ad. 60 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ ekmek - kepekli 2 dilim 120 cal.
domates 1 ad. 14 cal.
beyaz peynir (yağlı) 25 gr. 68 cal.
haşlanmış yumurta 1 ad. 77 cal.
knorr domates çorbası - çabuk çorba 0.75 por. 63 cal.
ayran 1.5 bard. 105 cal.
2. ARA ÖĞÜN
eti lifalif meyveli müsli 50 gr. 177 cal.
portakal suyu 50 ml. 22 cal.
AKŞAM YEMEĞİ
ekmek - kepekli 1 dilim 60 cal.
tavuk sote 1 por. 230 cal.
TOPLAM 1500 CAL....

beyzuş sana bişey sorucam 10 gündür leslie yapıyorum 500+500+1 mil dünde 3 mili denedim soru şu:))
kollarım ağrıyor ya bluzumun arkasını düzeltirken falan ağrıyor hamladım mı denir ne denir bu na spordan mı oldu ki??

slmlar öncelikle listemimi vereyim acaba tahlillerimdeki garipliklerimi

idrarda protein yüksek çıkıt kanım düşük çıktı ,kanda şeker azcık yüksek çıktı klor yüksek çıktı

diyet listem ayda 2-4 kilo verirsem kontrole gerek yok eğğer değilse arıcam konuşcaz

boy:159 , kilo :84.7 , hedef :50-60 kg. ,

bir günde alınması gerekn besin miktarları

süt değişimi :3
et değişimi:4
ekmek değişimi :7
meyve değişmi:4
pişmiş sebze :2
yağ değişimi:4

örnek yemek listesi

kahvaltı (09:00):2kk(yy)peynir, 5 adet zeytin, bol çiğ sebze, 3 ince dilim ekmek(çavdar, tambuğday), çay,ıhlamur

ara öğün(11:00): 1 porsiyon meyve

öğle(13:00-13:30): 4yk. sebze yemeği, 1 su bardağı yoğurt veya bu kadardan ayran, yağsız salata, 2 ince dilim ekmek,1 porsiyon meyve

ara öğün(15:00-15:20):1 porsiyon meyve

akşam(18:00-19:30): 2köfte kadar et baklık tavuk veya peynir, 4yk.sebze yemeği ,1kase çorba veya 2yk.pilav makanrna bulgur, 1 bardak yoğurt veya ondan ayran,saysız salata, 1 ince dilim ekmek

ara(21:00-21:30): 1 meyve , 1 bardak süt

herkese iyi akşamlar:)

BUGÜNKİ MENÜM:

SABAH:
2dilim ekmek
6tane marul yaprağı
1tane armut
3kk lor peynir
5tane zeytin
1fincan şekerli türk kahvesi

1sb süt

ARA1:
1tane armut
1dilim ekmek

ÖĞLE:
2kk lor peynir
6yk taze fasülye yemeği
1sb süt
2dilim ekmek
6tane marul yaprağı

ARA2:
1tane armut
1dilim ekmek

AKŞAM:
6yk taze fasülye yemeği
1sb süt
2dilim ekmek

1tane salatalık

ARA3:
1sb süt
1tane kivi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…