Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar kızlar bugünkü menum hiç güzel değil ama yinede yazayım şu aralar çok hamur işi oldu ama ne yapayım işlerim çok yoğun gelen giden en basit şeey hamur işi
KAHVALTI

superfresh peynirli gözleme 0.5 ad. 177 c
ÖĞLE YEMEĞİ

katmer 1 ad. 470 cal.
domates 0.5 tane 7 cal.
tulum peyniri 20 gr. 51 cal.
2. ARA ÖĞÜN

mandalina 1 ad. 50 cal.
fıstıklı çikolata 6 gr. 32 cal.
AKŞAM YEMEĞİ

katmer 1 ad. 470 c
177 cal.
0 cal.
528 cal.
82 cal.
470 cal.
toplam :84::26:1257 ca

meyra bugün gün oturmasında diyetini bozmadııı, amaaa niye??
çünkü; gitmedi güne

güne gitmedim bugün ama; akşam üstü alışveriş merkezine gittim. çok sıkıldım evde bugün, çok iyi oldu benim için bugün alışverişe çıkmam. :13:

İyi akşamlar Doğa;

Sanırım leslie yaptığında önceden fazla kullanmadığın kaslarında çalıştı ve alışık olmadıkları için ağrıyorlar.Sanırım egzersize devam ettikçe azalır.Yürüyüş yapanlarda da ilk günler bacakların arkasında ağrı olur ve devam edilirse geçer ya ; senin başına gelen de bu....

sağol beyzuş demekki yürüdüğümden ayaklarım ağrımadı işe yürüyerek gidip geliyorum (100 metre ya var ya yok )*4 4 katda 2 defa merdiven inip çıkıyorum :)

aferin kız doğa ablan gibi olma sen:))
pazar gününden beri oruç tutuyorum diyete dikkat etmedim ama bu gün kantarın topuzunu kaçırdım kek yaptım 2 dilim hüplettim

azmin zaferi
güle güle kullan canım yeni cicilerini:))

bu da mutluluğun için

siz öyle derseniz ben ne yapim ya.. sen 20 kilo vericeksin ben60 kilo .. umutsuzluk yok...
[/B][/I][/COLOR]

evet umutsuzluk yok canım

kolay gelsin bitanem

ver bacım ver.......

Allah gönlündekini hakkında hayırlı eylesin, hakkındakinide gönlüne razı eylesin inşaallah canım.

vayyyyy süperdi :))

teşekkürler canım...

evet. nerde acaba??
nerdesin zeynep ablaaaa???? merak ettik seni.......

çok teşekkür ederim canım paylaşımın için:)

aferin kız doğa ablan gibi olma sen:))
pazar gününden beri oruç tutuyorum diyete dikkat etmedim ama bu gün kantarın topuzunu kaçırdım kek yaptım 2 dilim hüplettim

3günde1 sadece 2dilim kekten birşey olmaz bence canımcım :))

Son düzenleme:

Merhaba canım yenisin sanırım ya da ben ilk kez görüyorum seni
84-85 kg olan biri için fazla değilmi diyetindeki yiyecekler :26:
Diyetisyenmi verdi bu listeyi sana :26:

ah canim ya birak catlasinlar seni cok iyi anliyorum yilda birde olsa kaynanam gorumcem ve eltimle ayni sofrada yemek yemek kabus resmen ki ikisi toplasan benim kilom kadar bile degiller dusun yani ayy resmen gerildim onlari hatirlayinca uff uuff

Ooooo süper...devamı gelir inşallah...

Merhaba,

Listen güzel bence, klasik diyet listesi,sebze az gibi geldi bana.Tabii sonuçta sana özel bir liste olduğu için uyman daha iyi olur...

İzmir'de nereye gittin öğrenebilirmiyim..Özelmi,devlet hastanesimi...??

Buca tıpta erkek bir diyetisyen varmış.. Pek methediliyor aldığım duyumlara göre..Sosyal güvencende yüzdesini karşılıyormuş bayağı avantajlı yani..

Son düzenleme:
neden zayıflayamıyorum yaaaa(
11 gün oldu normal yediğimin 3 te 1 ni yiyorum her sabah aç karnına greyfurt yiyorum olmuyo olmuyo olmuyo....delircem yaaaaaa

kilo vermişim kızlaaaaar :)))))))
bugün sabah yine aç karnına tartıldım, tam 600gr vermişim:)))

eski: 88.6kg
yeni: 88kg

neden zayıflayamıyorum yaaaa(
11 gün oldu normal yediğimin 3 te 1 ni yiyorum her sabah aç karnına greyfurt yiyorum olmuyo olmuyo olmuyo....delircem yaaaaaa

diyet yapmak sabır gerektiriyor canım, o yüzden hepimiz sabırlı olmalıyız....

birde tecrübeli, iyi bir diyetisyene gitmeni tavsiye ederim. ve o diyetisyenle birlikte kilo vermeni tavsiye ederim.

Günaydın fıstık ahalisi...:79:

Meyracım tebrik ederim tatlım..Çok sevindim inan....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…