Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

türk kahvesi keyfim bile kalmadı yazık bana walla. diyyetisyen yassak dedi. ben de emriniz başım üstüne dedim ve 6 gündür ayrıyız.

Çok şükür iyi canım sağolasın..Yarın kontrolü var tekrar götüreceğiz..İnşallah bişey çıkmaz..

aman iyi olsun, çok sevindim canım.
tüm bebekler, tüm çocuklar hep iyi olsunlar...

inşaallah bişey çıkmaz canım. bence bişey çıkmaz, sen içini ferah tut bence yenacım....

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar bugün evde kala bildim allaha şükür saat 8 den beri ders çalışıyorum hem ev hanımlığı hem çalışıp hem okuyup üstüne üstelik 1 sınıfa giden çocuğu olmak ne kadar zormuş oynatmaya az kaldı valla:84::84::84::84::84::84:

:81::81::81::81::81::90:
neden zayıflayamıyorum yaaaa(
11 gün oldu normal yediğimin 3 te 1 ni yiyorum her sabah aç karnına greyfurt yiyorum olmuyo olmuyo olmuyo....delircem yaaaaaa
yememekle kilo verilmiyor bunu çok iyi anladım benim günlük listelerime bak okadar yiyorum 2 aydır veremediğim kiloyu verdim yarın süper oplucak sonuçlar..
günaydın herkese...

kilo vermişim kızlaaaaar :)))))))
bugün sabah yine aç karnına tartıldım, tam 600gr vermişim:)))
[/BCOLOR]

eski: 88.6kg
yeni: 88kg

günaydıın.. ve de tebrikler .. yarını iple çekiyorum...][/
türk kahvesi keyfim bile kalmadı yazık bana walla. diyyetisyen yassak dedi. ben de emriniz başım üstüne dedim ve 6 gündür ayrıyız.
olsun canııımm...... her cefanın bir sefası olur...gün gelir...keyfini çıkarırız..

Çok şükür iyi canım sağolasın..Yarın kontrolü var tekrar götüreceğiz..İnşallah bişey çıkmaz..
allah bi daha göstermesin...
canım sana bir kere daha teşekkür edicem ...kilo takibi ve kalori hesabı sayesinde kilo vermeye tekrar başladım.. aslında 10 yıl kadar öncede klalori hesabıyla 30 kilo vermiştim ama senin tavsiyenle tekrar başladım......:90::90::90::90::90::90:

günaydın kızlar.......
sabah ne yedim..
KAHVALTI

beyaz peynir (yağlı) 50 gr. 137 cal.
zeytin (siyah) 30 gr. 60 cal.
salatalık 2 ad. 22 cal.
haşlanmış yumurta 1 ad. 77 cal.
ekmek - kepekli 2 dilim 120 cal.

TOPLAM 416 CAL.....

YAĞMURGÖZLÜüüüü..... canımcım nasılsın?

aslında sana nasılsın diye dün akşam sorucaktım ama kısmet olmadı. dün akşam baya bilgisayar başında durdum, sonrada çok uykum gelince dayanamadım yattım, şimdi yatıyım baride yarın sorarım artık diye düşündüm.

anlıyorum seni tatlım.....

canım hadi çocuk 1değilde 2 olsaydıııı yada 3olsaydııı???

günaydıın.. ve de tebrikler .. yarını iple çekiyorum...

teşekkür ederim canım

bende seni tebrik ederim, süper gidiyorsun canımcım:) :13:

teşekkür ederim canım iyiyim...sen nasılsın??? aslında biraz burukluk var içimde bayram yaklaştı ve bu bayramda oğluşumdan ayrı geçecek...izin alır gelir yada ben giderim van'a diyordum ama olmuyor...bayramda oğluşumun bölük komutanı nöbetçiymiş oğluşta onun postası olduğundan mecbur nöbetçi kalacakmış

iyi olduğuna sevindim:)) saolasın bende iyiyim şükür.

ağlama canım benimmm.....
bak seneler nasıl akıp geçiyor, bugünlerde geçer.....
sen mutlu ol, üzülmeki o da orada daha mutlu olsun değilmi?

oğlun anlattığın kadarıyla çok akıllı birine benziyor, maşaallah akıllı olan güçlüdürde bence.....
çok dua et, dualarınla onunla birlikte ol hep, dua çok mühim bence.....
hem askerden gelince daha bi olgunlaşacak oğulcuğun:)) onun için çok güzel bir durum olgunlaşması değilmi?? istemezmisin oğlun daha bi olgunlaşsın ve bu sayede mutlu hayatına dahada mutluluk eklesin???:)

canım sağlığı yerinde ya üzülme yaşlılar canı bedeni sağ olsun da derler şimdi zor geçiyor ama gelince üzüldüğünü hiç hatırlamazsın bile

yena geçmiş olsun annelik işte tırnağına taş batsa senin yüreğin sızlar allah esirgesin yavrularımızı

yağmurgözlü nasılsın
ben iyi deilim acayip acıkıyorum bu günlerde ve acayip yiyorum resmen boğazım açıldı sonrasıda bi pişmanlık deliriyorum resmen öğlen kkocam geldi patates kızart dedi canı çekmiş ama ben de yedim ayy önce ki azim kalmadı ama insanlara kanıtlamam lazım azimli oldumu yenilmemem lazım eşim bile sen yaparsın inanıyorum diyo ama ben daha gelemedim gaza napcam ya tombiş bi anne olmak istemiiyorum

canım sen bebiş emziriyorsun acıkman gayet doğal...keşke patatesi yememiş olsaydın ama yapacak bişey yok iki çocuk ev işleri falan derken yakarsın emzirmek avantaj senin için...daha önce nasıl verdiysen yine verirsin canım acele etme yavaş yavaş vericez .....aç kalma canım az ve sık sık yiyerek açlık krizine girmeyi engellemiş olursun..

kızlar patateste çok kalori var...illada yemek istiyorsanız haşlanmış patatesten bol yeşillikli salata yapın öyle yiyin....ama o salatayı öğün olarak düşünün yanında başka hiçbir şey yemeyin...ENDER SARAÇ öyle diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…