süpersin tebrikler
YENAcım barış nasıl oldu? daha iyidir inşaallah??
Çok şükür iyi canım sağolasın..Yarın kontrolü var tekrar götüreceğiz..İnşallah bişey çıkmaz..
:81::81::81::81::81::90:meyra bugün gün oturmasında diyetini bozmadııı, amaaa niye??
çünkü; gitmedi güne
güne gitmedim bugün ama; akşam üstü alışveriş merkezine gittim. çok sıkıldım evde bugün, çok iyi oldu benim için bugün alışverişe çıkmam. :13:
yememekle kilo verilmiyor bunu çok iyi anladım benim günlük listelerime bak okadar yiyorum 2 aydır veremediğim kiloyu verdim yarın süper oplucak sonuçlar..neden zayıflayamıyorum yaaaa(
11 gün oldu normal yediğimin 3 te 1 ni yiyorum her sabah aç karnına greyfurt yiyorum olmuyo olmuyo olmuyo....delircem yaaaaaa
günaydın herkese...
günaydıın.. ve de tebrikler .. yarını iple çekiyorum...kilo vermişim kızlaaaaar :)))))))
bugün sabah yine aç karnına tartıldım, tam 600gr vermişim:)))
[/BCOLOR]
eski: 88.6kg
yeni: 88kg
olsun canııımm...... her cefanın bir sefası olur...gün gelir...türk kahvesi keyfim bile kalmadı yazık bana walla. diyyetisyen yassak dedi.ben de emriniz başım üstüne dedim ve 6 gündür ayrıyız.
allah bi daha göstermesin...
Çok şükür iyi canım sağolasın..Yarın kontrolü var tekrar götüreceğiz..İnşallah bişey çıkmaz..
canım sana bir kere daha teşekkür edicem .günaydın arkadaşlar bugün evde kala bildim allaha şükür saat 8 den beri ders çalışıyorum hem ev hanımlığı hem çalışıp hem okuyup üstüne üstelik 1 sınıfa giden çocuğu olmak ne kadar zormuş oynatmaya az kaldı valla:84::84::84::84::84::84:
günaydın arkadaşlar bugün evde kala bildim allaha şükür saat 8 den beri ders çalışıyorum hem ev hanımlığı hem çalışıp hem okuyup üstüne üstelik 1 sınıfa giden çocuğu olmak ne kadar zormuş oynatmaya az kaldı valla:84::84::84::84::84::84:
günaydıın.. ve de tebrikler .. yarını iple çekiyorum...
teşekkür ederim canım iyiyim...sen nasılsın??? aslında biraz burukluk var içimde bayram yaklaştı ve bu bayramda oğluşumdan ayrı geçecek...YAĞMURGÖZLÜüüüü..... canımcım nasılsın?
aslında sana nasılsın diye dün akşam sorucaktım ama kısmet olmadı. dün akşam baya bilgisayar başında durdum, sonrada çok uykum gelince dayanamadım yattım, şimdi yatıyım baride yarın sorarım artık diye düşündüm.
teşekkür ederim canım iyiyim...sen nasılsın??? aslında biraz burukluk var içimde bayram yaklaştı ve bu bayramda oğluşumdan ayrı geçecek...izin alır gelir yada ben giderim van'a diyordum ama olmuyor... bayramda oğluşumun bölük komutanı nöbetçiymiş oğluşta onun postası olduğundan mecbur nöbetçi kalacakmış
teşekkür ederim canım iyiyim...sen nasılsın??? Aslında biraz burukluk var içimde bayram yaklaştı ve bu bayramda oğluşumdan ayrı geçecek...izin alır gelir yada ben giderim van'a diyordum ama olmuyor... bayramda oğluşumun bölük komutanı nöbetçiymiş oğluşta onun postası olduğundan mecbur nöbetçi kalacakmış
teşekkür ederim canım iyiyim...sen nasılsın??? aslında biraz burukluk var içimde bayram yaklaştı ve bu bayramda oğluşumdan ayrı geçecek...izin alır gelir yada ben giderim van'a diyordum ama olmuyor... bayramda oğluşumun bölük komutanı nöbetçiymiş oğluşta onun postası olduğundan mecbur nöbetçi kalacakmış
yena geçmiş olsun annelik işte tırnağına taş batsa senin yüreğin sızlar allah esirgesin yavrularımızı
yağmurgözlü nasılsın
ben iyi deilim acayip acıkıyorum bu günlerde ve acayip yiyorum resmen boğazım açıldı sonrasıda bi pişmanlık deliriyorum resmen öğlen kkocam geldi patates kızart dedi canı çekmiş ama ben de yedim ayy önce ki azim kalmadı ama insanlara kanıtlamam lazım azimli oldumu yenilmemem lazım eşim bile sen yaparsın inanıyorum diyo ama ben daha gelemedim gaza napcam ya tombiş bi anne olmak istemiiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?