canım sen bebiş emziriyorsun acıkman gayet doğal...keşke patatesi yememiş olsaydın ama yapacak bişey yok iki çocuk ev işleri falan derken yakarsın emzirmek avantaj senin için...daha önce nasıl verdiysen yine verirsin canım acele etme yavaş yavaş vericez .....aç kalma canım az ve sık sık yiyerek açlık krizine girmeyi engellemiş olursun..
kızlar patateste çok kalori var...illada yemek istiyorsanız haşlanmış patatesten bol yeşillikli salata yapın öyle yiyin....ama o salatayı öğün olarak düşünün yanında başka hiçbir şey yemeyin...ENDER SARAÇ öyle diyor
kızlar kimse yok buralarda yine ............ nerdesiniz......
bu gün hastaneye gittim tahlilleri aldım ama doktorum yokmuş gösteremedim sonuçları yazim beyzus ablam sen anlarsın nasıl sonuçlar başka anlayan varsa yorumlasın....
normal değ.
gluk.açl.kan şeke. 89 74-106
üre 20 14,.9-36,3
kreatini n 0.6 0.6-1,3
ast 18 <37
alt 29 <65
kolesterol 179 0-200
hdl kolesterol 52 40-60
ldl kolesterol 107 100-129
trigliserid 100 <150
tsh 3,17 0,34-5,6
free tsh 0.74 0.61-1,12
HbA1c 5.7 4,8-6.0
sonuçlar böyle....
kızlar kimse yok buralarda yine ............ nerdesiniz......
bu gün hastaneye gittim tahlilleri aldım ama doktorum yokmuş gösteremedim sonuçları yazim beyzus ablam sen anlarsın nasıl sonuçlar başka anlayan varsa yorumlasın....
normal değ.
gluk.açl.kan şeke. 89 74-106
üre 20 14,.9-36,3
kreatini n 0.6 0.6-1,3
ast 18 <37
alt 29 <65
kolesterol 179 0-200
hdl kolesterol 52 40-60
ldl kolesterol 107 100-129
trigliserid 100 <150
tsh 3,17 0,34-5,6
free tsh 0.74 0.61-1,12
HbA1c 5.7 4,8-6.0
sonuçlar böyle....
iyi akşamlar fıstıklar... :79:
İyi akşamlar topkimin güzelleri....
Bu gün eski iş yerime gittim;ilaçlarımı yazdırmak için...Beni pek güzelleşmiş ve zayıflamış buldular.Pek bir sevindirik oldum...
Yolların derdini unutmuşum vallahi çok yoruldum.Bunca sene nasıl çektim bu derdi acaba.Şimdi yalan gibi geliyor.Şimdi Yağmur gözlü var bu derdi çekmeye devam eden.Allah kolaylık versin...
Doğal olarak beslenmem düzgün olmadı.Standart kahvaltımı yapıp gittim.Orada ikram ettikleri şeyleri yemedim.1 paket sunta bisküvi ve 1 bardak light cola içtim.Eve gelince de ızgara tavuk yedim ve ayran içtim.Şimdi de nescafe fincanına türk kahvesi yaptım içiyorum.Kafam yerine gelsin....
çok güzel bir karşılama olmuş senin için, süper. olalaaa hobaaaa:))
kahve içinde afiyet olsun beyzuş abla:)
ayy .. sağolasın ablacım içimi ferahlattın...ne kadar tombik olsamda sağlıksız şeylerden her zaman uzak durmaya çalıştım ..eşim 95 kilo onun kolesterolu tavan yapmıştı geçen sene benim daha öncede kolesterolüm normaldi sonuçlara bakıp çatlamıştı sende niye yok diye........Bütün sonuçların çok güzel canım.....Maaşallah....
HDL Kolesterol ve Trigliserid sonuçlarına bayıldım.Süpersin süper......:92::92:
iyi akşamlar ...........iyi akşamlar fıstıklar... :79:
ohh onlar da çatlasın..........İyi akşamlar topkimin güzelleri....
Bu gün eski iş yerime gittim;ilaçlarımı yazdırmak için...Beni pek güzelleşmiş ve zayıflamış buldular.Pek bir sevindirik oldum...
Yolların derdini unutmuşum vallahi çok yoruldum.Bunca sene nasıl çektim bu derdi acaba.Şimdi yalan gibi geliyor.Şimdi Yağmur gözlü var bu derdi çekmeye devam eden.Allah kolaylık versin...
Doğal olarak beslenmem düzgün olmadı.Standart kahvaltımı yapıp gittim.Orada ikram ettikleri şeyleri yemedim.1 paket sunta bisküvi ve 1 bardak light cola içtim.Eve gelince de ızgara tavuk yedim ve ayran içtim.Şimdi de nescafe fincanına türk kahvesi yaptım içiyorum.Kafam yerine gelsin....
sağolasın canım...........:80:canım beyzuş abla hepsi normal, iyi diyor, o zaman hadi gözünaydın, geçmiş olsun canım
İyi akşamlar tatlım...
Atmışsın bakıyorum 600 gr ı çöpe.....Tebrik ederim.Bak birde ara vermeyi düşünüyordun...Ne iyi oldu bırakmadığın.....
Sağol canım....Gel beraber olsun......Keşke yakın olsak birbirimize ne güzel kahveler içeriz beraber.....
iyi akşamlar beyzuş ablam:)
teşekkür ederim tebriğin için:)
tekrar başlamamda senin etkin gerçekten büyük.... tekrar başlamaya kendimde güç bulamadığım o gecede beni sen cesaretlendirdin desteğinle.... çok teşekkür ederim sana, çooook öpüyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?