saol cnm sizede kolay gelsin annelik zor ama cok guzellllllKolay gelsin canım sana...Diş çok zor..benim oğlumda 2.5 yaşında oldu...hala çıkarmadığı azı dişleri var..:)
saol cnm sizede kolay gelsin annelik zor ama cok guzellllll
benim kiz bu ayin 24dünde yedi aylik bitcek 4.cü disi cikariyor .bu gece heralde tam cikar insallah
Merhababen yeni üye oldum buraya.Bende zayiflamak istiyorum.Benide alirmisiniz araniza? Banada destek olursaniz sevinirim.Destekden azim ve kuvvet dogar.
Tessekkürler
Saygilarimla
Canım kaç yaşındasın..??
seninde benim gibi yaş farkı var sanırım çocukların arasında...benim kızımla oğlum arasında 10 yaş var....:)
Merhababen yeni üye oldum buraya.Bende zayiflamak istiyorum.Benide alirmisiniz araniza? Banada destek olursaniz sevinirim.Destekden azim ve kuvvet dogar.
Tessekkürler
Saygilarimla
yas 38 ilk kizim 19yasinda engelli kizim arada 3rahmetli bu saglikli kizimda 7aylik olcak rabbim sonunda güldürdü beni
Allah bağışlasın canım..İnşallah hep güler yüzün...:)
cümlemizin evlatlarini cnm evlat acisi göstermesin rabbimmmm bebek evin nesesi evin günesi morel deposuuuhaa kizim emekliyor masallah senin ikincisi kac yasinda
hmm allah bagislasin cnm ben ufak bebegin var sanmisdim2,5 yaşında canım...
Tessekkürler
Saygilarimla
kocalar gaza getiriyo inşallah verirsin inan verdikçe insana güven geliyo kocanda mutlu oluyo sende ahhh bende gene vermek istiyorum ama açılan boğazımı kapatamıyorum hamilelikten kalan kilolar nası gidecek bilemiyorumaaaaaaayyy kızlar nolur banada yardım edinn....
2 ay önce doğum yaptım.....
ve su anda tam 90 kiloyum......
kızım spor yapmama hiç izin vermio ewde yürüyüş bandıda var ama.......
eşim işten gelince baksın yapiyim diorum o da yorgunum dio....6 ay sonra baslarsın fln dio.......
cok fenalardayım kızlar.....
artık bıktım bu kilolardann....
bende zayıf olmak her istediğimi giymek istiyoum....
bi de eşim dün demez mi biraz daha zarif olmanı istiyoum die....
başımda asagı kaynar sular döküldü!!!!!!
bi de şeydio bn okul zamanında bana sarkan kilolulardan hep kacardım uzak dururdum dio.....
ya ağlamak istiyoum yaaaa....
ama karar werdim utandırıcam kocamı.......
zayıfladığımda da bn ona zayıfla dicem(gerci ufacık bi göbekten baska bişeyi, yok ama...)
bir de şu kilonuzu gösteren cizelgeleri nası yapıyosunuz bnde yapiyim de başliyim artık....
farz oldu...
sizce basarabilirmiyim.???(hiç öylegelmiyor da!!!!)
dua et yena gurbettekiler naapsın kız ne ggelen var ne giden koca bayramda bile görevde allahtan 2 kızım var da kavga döğüş geçirdik tatiliCanım inşallah iyi sonuç alırsınız...
yoğunluğa gelince her bayram çok yoğun oluruz..Hem benim hemde eşimin ailesi,akrabaları burda..bayram kültürünüde dolu dolu yaşıyoruz hala...:))
Ama bu ziyaretler dolayısıyla ziyafetler benim yıkımım oluyor tabiii...
Bende kesin 100 olmuşumdur heralde...
hoşgeldin aramıza...
götürüyon kebapları demiiii deni gidi seni:)))İyi akşamlar güzeller.....
Berbat olmuşuz ya hepimiz.....Bayram bozdu bizi...Korkudan tartılamıyorum ama aklım hep ne yesem diyor....Evime dönünce toparlanırım ama burayı da bırakıp gitmek istemiyorum.Allah hakkımda hayırlısını versin......
ayy canım geçmiş olsunnnn yaa yeme ıhlamur iç tok tutar biraziyi aksamlar kizlar diet bayramla gümledi bide üsdüne grip oldum yemek yersem iyilescekmisim gibi bir his var yedim yedim yedim ama korkumdan tartilmiyom
çatlayana kadar yemenin sonu pişmanlık olmasa ne iyi olacak demi pen çok pişman olup kendime çok kızıyoru çokkhahaha seni çılgın göbekli seni....
Ahhh ahhh beyzusum inan eğilip kalkamıyorum nefes nefese kalıyorum...
Dediğin gibi çatlayana kadar yiyorum...
ayyy ölezeğim yemekten...:)))
ayyy daha benim hiç çıkarmadı 5 tam bitti bugün aff çekeceğim var desenebenim kiz bu ayin 24dünde yedi aylik bitcek 4.cü disi cikariyor .bu gece heralde tam cikar insallah
hoş geldin bu topik hep bayram sonu dolar taşar azmin varsa hoşgeldin azmi olmayan 2 haftada gider sesizce cuma tartılıp kilonu bildir buraya hoşgeldinMerhababen yeni üye oldum buraya.Bende zayiflamak istiyorum.Benide alirmisiniz araniza? Banada destek olursaniz sevinirim.Destekden azim ve kuvvet dogar.
Tessekkürler
Saygilarimla
büyük kızın nasıl iyimi onunda ihtiyacı vardı sana nası bakıyosun ikisine allah kolaylık versinyas 38 ilk kizim 19yasinda engelli kizim arada 3rahmetli bu saglikli kizimda 7aylik olcak rabbim sonunda güldürdü beni
günaydın kızlarben sitelerde gezerken kekik çayının yag yaktıgını okudum acaba dogrumudur kullanan wrsa cevap verebilrmi bn başlıcm dogruysa :26::26:
kekik miğdeye zararlı ama iyi araştır kullanmıyorum ben emzirdiğim için yeşil çay bile içemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?