Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

saol cnm sizede kolay gelsin annelik zor ama cok guzellllll

Canım kaç yaşındasın..??

seninde benim gibi yaş farkı var sanırım çocukların arasında...benim kızımla oğlum arasında 10 yaş var....:)

Merhaba ben yeni üye oldum buraya.Bende zayiflamak istiyorum.Benide alirmisiniz araniza? Banada destek olursaniz sevinirim.Destekden azim ve kuvvet dogar.
Tessekkürler
Saygilarimla

benim kiz bu ayin 24dünde yedi aylik bitcek 4.cü disi cikariyor .bu gece heralde tam cikar insallah

7 aylık demek, daha minicikmiş yaaa..
Emekliyormu.??

Her eve lazım diimi bebek..))) Ben bebeklerin kokularını çok seviyorum öperken içime çekerek koklarım..:) Oğlumu ve kızımı hala koklayarak öperim...gerçi kızımın kokusu artık deodorant kokusuyla karıştı ama olsun:))

Merhaba ben yeni üye oldum buraya.Bende zayiflamak istiyorum.Benide alirmisiniz araniza? Banada destek olursaniz sevinirim.Destekden azim ve kuvvet dogar.
Tessekkürler
Saygilarimla

Saygılar bizden...:)))

Hoşgeldin aramıza..İnan bizimde desteğe o kadar ihtiyacımız varki..Bayram mahfetti hepimizi...
Uğurlu gelirsin bize inşallah ve hep beaber toparlanırız....

yas 38 ilk kizim 19yasinda engelli kizim arada 3rahmetli bu saglikli kizimda 7aylik olcak rabbim sonunda güldürdü beni

Allah bağışlasın canım..İnşallah hep güler yüzün...:)

cümlemizin evlatlarini cnm evlat acisi göstermesin rabbimmmm bebek evin nesesi evin günesi morel deposuuu haa kizim emekliyor masallah senin ikincisi kac yasinda

2,5 yaşında canım...

selam çıtırlar..bayram da bayağı götürmüşsünüz.afiyet olsun.artık ciddi ciddi yeniden başlamak lazım.ben kendi hesabıma aynı kaldım.oğluşum geldi.bir hafta doya doya birlikte olduk diyeceğim ama insan doyamıyor.giderken içimden birşeyleri de götürdü.aralığın on ikisinde asker..gelinimin babası yemin törenine götürecek..buraya girmedim.onun zamanından çalmak istemedim..ama hepinizi çok özledim..çorba içmekten helak oldum..ama tartı bana mısın demiyor..hep aynı..

günaydın kızlaar..... ne bu sitenin hali ya düzelse artık saatler yok.. hoşgeldin zeynep abla.... bizim kilo takibi siteside açılmıyor ne oldu siteye arifeebe acaba kalori hesaplıyamıyorum ....

günaydın kızlar ben sitelerde gezerken kekik çayının yag yaktıgını okudum acaba dogrumudur kullanan wrsa cevap verebilrmi bn başlıcm dogruysa :26::26:

kocalar gaza getiriyo inşallah verirsin inan verdikçe insana güven geliyo kocanda mutlu oluyo sende ahhh bende gene vermek istiyorum ama açılan boğazımı kapatamıyorum hamilelikten kalan kilolar nası gidecek bilemiyorum

kekik çayının faydaları Bedeni kuvvetlendirir, hazmı kolaylaştırır, iştahsızlığı giderir, sinirleri kuvvetlendirici yardımcı gıda takviyesi özellikleri vardır.

Kalp çarpıntılarını kesebilir.

Yemeklerin bozulmasını önler.

Bağırsak iltihabını iyileştirmeye yardımcı gıda takviyesidir.

Salgı bezlerinin düzenli çalışmasını sağlayabilir.

İdrar söktürür. Aybaşı kanamalarının düzenli olmasını sağlayabilir.

Bağırsak solucanlarının düşürülmesine yardım eder.

Böbreklerde ve mesanedeki mikropları öldürebilir.

Tansiyonu geçici olarak yükseltebilir.

Hastalıklara karşı direnci artırabilir.

Çocuklarda görülen kansızlığı giderebilir.

Öksürük, astım, bronşit ve iltihaplı zatülcenp’te faydalı olabilir.

Grip, beyin nezlesi ve anjinde şikâyetleri azaltabilir.

Kandaki şeker miktarını azaltabilir.

Zayıflatıcı özeliği tarih kitaplarında yazılıdır.

Doğal antibiyotiktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…