Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım siteyle aynı renk yazıyorsun yazdıklarını okumak için netbookun içine kadar giriyorum ve sürekli uyarmama rağmen aynı rengi kullanıyorsun Allah rızası için görünen bir renk kullan yahuuuuuu zaten körümmm.

2 gündür uyku düzenim çok kötü regli olacam ama onunla alakası yok sanırım kabus görmüyorum ama rüyalarımın içinde yaşıyorum sanki ve çok üzücü rüyalar görüyorum çok uykusuzum neden böyle oldu nasıl düzelir acaba sinir küpüyüm çok huysuzum yaaa.

kilo sorunu ile ilgili canım aynen bende öyleyim sürekli aklımda kilo var diyet var ama yinede tutamıyorum boğazımı..buda psikolojimi bozuyor çok üzülüyorum allaha şükür sağlıklıyız tek sorunumuz kilo ama oda bizi mahvediyor..dün tvdede konuşuyorlar tek yapmanız gereken boğazınızı tutmak ilaçla geçebilecek bir rahatsızlığınızda olabilirdi diyorlar çok haklılar herşey bizim elimizde..bende dünden itibaren çok dikkatliyi inşallah bozmam yinede

bence silkelen ve eskiye dön bu sadece vicdan azabı bende yemeye başlıyınca böyle oluyorum çünkü doğrusunun bu olmadığını beynim vicdanım biliyor kendini topla sağlıklı beslenmeye başla herşey düzelicek görüceksin...

ben de başladım p.tesi itibarıyla cumaya herşey güzel olucak kendimizi toplıyalım bizim yapanlardan neyimiz eksik...hiçbnirşey bizden önemli değil ..

merhaba kızlar...

bugünki menüm
sabah
1 bardak iksir,tiroid ilacım
yolda
1 armut
kahvaltı
tb ekmek,peynir,zeytin,domates,salatalık,çay
ara
1 türkkahvesi ( sade )
öğle
yumurtalı ıspanak,yoğurt,salata
ara
elma
akşam
nohut yemeği,yoğurt,salata

bol su ve bitki çayları....

Son düzenleme:
blackandwhite aldığının hepsi kilo değildir. ödem yapmıştır vücudun... o kadar kısa sürede kimse 3 kilo almaz... tartı 3 gösterir ama alınanın hepsi kilo olarak vücudunda kalmaz bence... hepimizin daha motive olup, bayram kaçamaklarını unutmamız lazım artık. önemli olan düşmek değil, azmedip düştüğümüz yerden kalkıp devam edebilmek...

aynen katılıyorum sana ekincik... benim eşimde avukat... meslekdaşsınız....

ne yedim.....
Kepekli Ekmek 2 110.00
İnek sütü 0.2 130.00
Domates 2 28.00
Yumurta (yağsız pişmiş) 1 70.00
Zeytin (Siyah) 40 82.80
Beyaz Peynir 75 187.50
toplam 608 cal...
kilo takip sitesi açılmıyor kalori sepeti sitesine geçtim..

saferancım demek meslektaşız eşinle... eşini bilmem ama ben daha bu yaşta bu meslekten usanmış durumdayım walla. allah hepimize kolaylıklar versin...

Merhabalar aramıza yeni gelenler azimli olursanız bu siteden herkese destek var.
Tabii arada şutlar oluyor ama onlarıda toparlamak lazım bayram hepimizi mahvetti inşallah toplanırız benim diet sabahtan beri iyi gidiyor adet oldum önümde tatlılar uçuyor ama bu sefer yemiycem zaten evdede yok çok şükür zararlı gıdalar bitti.Safra kesem çok ağrıyor ağrısını azaltacak bilgisi olan varmı?

Sanırım havalardan hemenhemen herkes aynı güneş biranda kayboldu havalar bulutlandı ondan yapılan bir araştırmada kış aylarında insanlar daha fazla deprasyona giriyormuş.Fazla abartmadan şekerli şeyler ye iyi geliyormuş....

Çok doğru ne hastalıklar var doğru ama buda bir hastalık ve tedavisi gerçekten zor nereye kafanı çevirsen kalorili gıdalar tv seyrediyorsun reklamında dizisinde heryerde yemek.Şuan karnım resmen aç yemem gerekeni yedim ama bayram ve hastalık sürecinde çok yediğim için heralde şu an doyamıyorum bakalım napıcam valla bebek işim olmasa olduğum kilodan kalıcam ama mecburum vermeye....

canım allah yardımcımız olsun evet boğaztutulup olabiliyor ama kahrolası iştahımız bırakmıyor aç gezmekten bıktım ve yaklaşık 1 aydır kesinlikle kendime hakim olamıyorum küçük kızımvar onun yüzünden dışarıyada istediğim an çıkıp yürüğüş yapamıyorum evde olmanın vermişolduğu moral bozukluğuyla habire canım bişey yemek istiyor anlıyacağınız kısırdögü eve koşubandı aldım geçen kış çok güzel kullandım bu yıl daha başlıyamadım sürekli yarın yarınları kovalıyor bakalım ne zaman başlıyacağım kısmet kilolarda habire yükseliyor

meraba kızlar bu günden itibaren kesin karar werdm birini seviyorum ama o beni arkadaşı gibi görüo bende karar werdm kilo verip kendimi degştirerek ona arkadaşı olmadımı onu sevdigimi belli edicem inş olurrr:18:

kızlar merhabalar nasılsınız bakalım benim bugünkü yediklerim ve kalorilerini yazayım size
KAHVALTI
kepekli tost ekmek bim 2 dilim 86 cal.
bahçıvan - light beyaz peynir 1 kib. kut. 51 cal.
domates 1 ad. 14 cal.
salatalık 1 ad. 11 cal.
penguen - vişne reçeli 20 gr. 54 cal.
1. ARA ÖĞÜN
ÖĞLE YEMEĞİ
domates 1 tane 14 cal.
ekmek 3 dilim 270 cal.
beyaz peynir 1 kib. kut. 80 cal.
2. ARA ÖĞÜN
kavurma 50 gr. 335 cal.
ekmek 2 dilim 180 cal.
ülker dido karamel 0.4 ad. 82 cal.
AKŞAM YEMEĞİ
kapuska - kıymalı 0.5 por. 95 cal.
ekmek 2 dilim 180 cal.
yoğurt (yağlı) 100 gr. 95 cal.
ülker çokokrem kakaolu fındık ezmesi 20 gr. 107 cal.
216 cal.
0 cal.
364 cal.
597 cal.
477 cal.
toplam 1654 cal.

iyi geceler kızlar bayramdan sonra bir türlü toplayamadım kendimi neden tutamıyozşu gırtlağımız allah inş.hepimiz sağlıklı bir şekilde kilo veririz çok morelimbozuk çok off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…