- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
kekik çayının faydaları Bedeni kuvvetlendirir, hazmı kolaylaştırır, iştahsızlığı giderir, sinirleri kuvvetlendirici yardımcı gıda takviyesi özellikleri vardır.
Kalp çarpıntılarını kesebilir.
Yemeklerin bozulmasını önler.
Bağırsak iltihabını iyileştirmeye yardımcı gıda takviyesidir.
Salgı bezlerinin düzenli çalışmasını sağlayabilir.
İdrar söktürür. Aybaşı kanamalarının düzenli olmasını sağlayabilir.
Bağırsak solucanlarının düşürülmesine yardım eder.
Böbreklerde ve mesanedeki mikropları öldürebilir.
Tansiyonu geçici olarak yükseltebilir.
Hastalıklara karşı direnci artırabilir.
Çocuklarda görülen kansızlığı giderebilir.
Öksürük, astım, bronşit ve iltihaplı zatülcenpte faydalı olabilir.
Grip, beyin nezlesi ve anjinde şikâyetleri azaltabilir.
Kandaki şeker miktarını azaltabilir.
Zayıflatıcı özeliği tarih kitaplarında yazılıdır.
Doğal antibiyotiktir.
2 gündür uyku düzenim çok kötü regli olacam ama onunla alakası yok sanırım kabus görmüyorum ama rüyalarımın içinde yaşıyorum sanki ve çok üzücü rüyalar görüyorum çok uykusuzum neden böyle oldu nasıl düzelir acabasinir küpüyüm çok huysuzum yaaa.
bence silkelen ve eskiye dön bu sadece vicdan azabı bende yemeye başlıyınca böyle oluyorum çünkü doğrusunun bu olmadığını beynim vicdanım biliyor kendini topla sağlıklı beslenmeye başla herşey düzelicek görüceksin...2 gündür uyku düzenim çok kötü regli olacam ama onunla alakası yok sanırım kabus görmüyorum ama rüyalarımın içinde yaşıyorum sanki ve çok üzücü rüyalar görüyorum çok uykusuzum neden böyle oldu nasıl düzelir acabasinir küpüyüm çok huysuzum yaaa.
kilo sorunu ile ilgili canım aynen bende öyleyim sürekli aklımda kilo var diyet var ama yinede tutamıyorum boğazımı..buda psikolojimi bozuyor çok üzülüyorum allaha şükür sağlıklıyız tek sorunumuz kilo ama oda bizi mahvediyor..dün tvdede konuşuyorlar tek yapmanız gereken boğazınızı tutmak ilaçla geçebilecek bir rahatsızlığınızda olabilirdi diyorlar çok haklılar herşey bizim elimizde..bende dünden itibaren çok dikkatliyi inşallah bozmam yinede
blackandwhite aldığının hepsi kilo değildir. ödem yapmıştır vücudun... o kadar kısa sürede kimse 3 kilo almaz... tartı 3 gösterir ama alınanın hepsi kilo olarak vücudunda kalmaz bence... hepimizin daha motive olup, bayram kaçamaklarını unutmamız lazım artık. önemli olan düşmek değil, azmedip düştüğümüz yerden kalkıp devam edebilmek...
selam yağmur gözlü nasılsın bayram nasıl geçti...
2 gündür uyku düzenim çok kötü regli olacam ama onunla alakası yok sanırım kabus görmüyorum ama rüyalarımın içinde yaşıyorum sanki ve çok üzücü rüyalar görüyorum çok uykusuzum neden böyle oldu nasıl düzelir acabasinir küpüyüm çok huysuzum yaaa.
kilo sorunu ile ilgili canım aynen bende öyleyim sürekli aklımda kilo var diyet var ama yinede tutamıyorum boğazımı..buda psikolojimi bozuyor çok üzülüyorum allaha şükür sağlıklıyız tek sorunumuz kilo ama oda bizi mahvediyor..dün tvdede konuşuyorlar tek yapmanız gereken boğazınızı tutmak ilaçla geçebilecek bir rahatsızlığınızda olabilirdi diyorlar çok haklılar herşey bizim elimizde..bende dünden itibaren çok dikkatliyi inşallah bozmam yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?