dua et yena gurbettekiler naapsın kız ne ggelen var ne giden koca bayramda bile görevde allahtan 2 kızım var da kavga döğüş geçirdik tatili
götürüyon kebapları demiiii deni gidi seni:)))
ayy canım geçmiş olsunnnn yaa yeme ıhlamur iç tok tutar biraz
çatlayana kadar yemenin sonu pişmanlık olmasa ne iyi olacak demi pen çok pişman olup kendime çok kızıyoru çokk
büyük kızın nasıl iyimi onunda ihtiyacı vardı sana nası bakıyosun ikisine allah kolaylık versin
slm cnm rabbim kolaylik veriyor . Cnm sizin disinizde yakinda bas gösterir rabbim kolaylik versin
canım allah yardımcımız olsun evet boğaztutulup olabiliyor ama kahrolası iştahımız bırakmıyor aç gezmekten bıktım ve yaklaşık 1 aydır kesinlikle kendime hakim olamıyorum küçük kızımvar onun yüzünden dışarıyada istediğim an çıkıp yürüğüş yapamıyorum evde olmanın vermişolduğu moral bozukluğuyla habire canım bişey yemek istiyor anlıyacağınız kısırdögü eve koşubandı aldım geçen kış çok güzel kullandım bu yıl daha başlıyamadım sürekli yarın yarınları kovalıyor bakalım ne zaman başlıyacağım kısmet kilolarda habire yükseliyor
merhaba ben bu gün katıldım aranıza. 110 kiloyum. 6 aylık bir oğlum var. çok mutsuzum. çünkü 6 yıl önce 60 kg dım. aralarda 5-10 kilo versem de hamilelikte aldıım 20 kiloyu da veremeyerek bu hale geldim. pzt diyete başladım.çünkü kendimi tanıyamayacak kadar deforme oldum, doğumdan sonra verdiğim 3 kiloyu da aldım. kısaca her türlü motivasyona ihtiyacım var. herkese selam.
Merhaba beyzuş abla geçmiş bayramın kutlu olsun özledim valla epeydir yoksun.
uyku tutmadı kızlar sabah nası kalkacaksam kafam şişti bugün miso lar vardı 10 tane büyük adam olsun çocuk olamasın hee topu topu 5 kişi geldi ama 2 şer çocukla 15 ettiler 2 de bende puff kafa kazan uyuyamıyorum neyse gece gece yena kızcak bane amma bi cigaretta yakam be yahhh
Merhaba beyzuş abla geçmiş bayramın kutlu olsun özledim valla epeydir yoksun.
senin adam uyumuyo benimde bebek aşı yaptırmıştım 2 gündür ateş huzursuz kapattım ağlayınca kahve keyfi yapamadık neyse ben şimdi yapayımda ayılayım azcık sersem gibiyimselam. ben de yine uyumadım.ama uykusuzluktan değil.adam yarım saatte bir tuvalete taşınıyor.sersem gibi oldum.kaçgündür böyleyim.bugün çok yağmur yağdı.fırtına da cabası.yolda yağmura yakalandım.inşallah grip olmam.
nursena bende sana eşlik edeyim.türk kahvesi var..gel birlikte içelim..
günaydın kızlar .. artık toplanın yaa.. . kimseler uğramıyor... arifeebe kilotakip sitesine girebiliyormusun ben açamıyorum siteyi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?