Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kizlar bu gün guzel saglikli beslendim aksam yemegimde fena deildi kizima degisik cikolata almisdim nasil diye 1denecik issirdim bide bakdim yok elimde

Son düzenleme:
banucum evet vallahi nereye baksak karşımıza kaloril yiyecek çıkıyor.bugün öğlen kızıma çikolatalı gofret verdim yarısını yedi resmen mücadele ettim kendimle yemeeee diye bir lokma ısırdım gerisini hemen eşimin ağzına attım...anneme gittim sütlaç vardı üç kaşık aldım bıraktım ama içim içimi yedi git kalan sütlacıda yee diye ama yemedim .yine kızımın kekinden iki lokma ısırdım ...neyse bu kadar zararla kapattık bugünüde..karşıma çıktığında engelleyemiyorum kendimi ..çok zorlanıyorumcanım bebeğim olacak dahada kilo alacağım diye düşün bak bende allah verirse ikinciyi düşünüyorum o yüzden acil kilo vermem lazım bu halde hamile kalmak istemiyorum çünki

aynen canım benimde 17 aylık bir kızım var sürekli evdeyim çok sıkılıyorum süreklide atıştırma halindeyim....yürüyüşede çıkamıyorum spor salonunada gidemiyorum evde leslie yapıyordum bayram nedeni ile ara verdim bakalım ne zaman başlayacağım yine bir istek gelsede başlasam

Ayy kızlar neler oluyor bize valla hepimiz nazara geldik ne güzel kilolar veriyorduk hadi hepbirlikte tekrar başlıyalım.
Yoksa bu işin sonu yok hergün dahada pişman olucaz.Hadi birlik olalım şu kilolaları verelim amma kafiyeli oldu

merhaba ben bu gün katıldım aranıza. 110 kiloyum. 6 aylık bir oğlum var. çok mutsuzum. çünkü 6 yıl önce 60 kg dım. aralarda 5-10 kilo versem de hamilelikte aldıım 20 kiloyu da veremeyerek bu hale geldim. pzt diyete başladım.çünkü kendimi tanıyamayacak kadar deforme oldum, doğumdan sonra verdiğim 3 kiloyu da aldım. kısaca her türlü motivasyona ihtiyacım var. herkese selam.

Hoşgeldin canım bizler bayramdan dolayı böyleyiz yoksa bu topikte herkes kararlı ve güzel kilolar veriyor.İnşallah sen bize bizler sana destek olup bu kiloları veririz.
Bende iki ay sonra tüpbebebek yapıcam ama bu kilolarla nasıl olucak bilmiyorum.
Nasıl bir diyet uyguluyorsun.Eğer gerçekten istersen başaramıyacağın şey yoktur

desteğiniz için çok sevindim banu,
emzirdiğim için çok sıkı bir diyet yapmıyorum. doğrusu iştahım açık onu dizginleyerek başladım. evde aburcubur yememeye ikramları almamaya çalışıyorum. bol su meyve sebze süt vs yiyip içmeye calısıyorum. evde kapalı olduğum için yemek içmek tek eğlencem olmuştu. ama dur demem lazım. duruşum bile eğrildi.

Merhaba beyzuş abla geçmiş bayramın kutlu olsun özledim valla epeydir yoksun.

Banucuğum seninde nice güzel bayramların olsun canım.....
Kırklareli'ndeyim hayatım...Nete girebilmem için yeğenime gelmem gerekiyor ;bu nedenle görüşmemiz azaldı...Pazar günü evime dönüyorum.Daha sık görüşürüz ve gerçek diyet yaparım diye düşünüyorum.....

uyku tutmadı kızlar sabah nası kalkacaksam kafam şişti bugün miso lar vardı 10 tane büyük adam olsun çocuk olamasın hee topu topu 5 kişi geldi ama 2 şer çocukla 15 ettiler 2 de bende puff kafa kazan uyuyamıyorum neyse gece gece yena kızcak bane amma bi cigaretta yakam be yahhh

selam. ben de yine uyumadım.ama uykusuzluktan değil.adam yarım saatte bir tuvalete taşınıyor.sersem gibi oldum.kaçgündür böyleyim.bugün çok yağmur yağdı.fırtına da cabası.yolda yağmura yakalandım.inşallah grip olmam.
nursena bende sana eşlik edeyim.türk kahvesi var..gel birlikte içelim..

günaydın kızlar .. artık toplanın yaa... kimseler uğramıyor... arifeebe kilotakip sitesine girebiliyormusun ben açamıyorum siteyi...

senin adam uyumuyo benimde bebek aşı yaptırmıştım 2 gündür ateş huzursuz kapattım ağlayınca kahve keyfi yapamadık neyse ben şimdi yapayımda ayılayım azcık sersem gibiyim

günaydın kızlar .. artık toplanın yaa... kimseler uğramıyor... arifeebe kilotakip sitesine girebiliyormusun ben açamıyorum siteyi...

günayyyydınnnnnn her yanım ağrıyo bayram yorgunluğu yeni çıkıyo sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…