sanırım bana dediniz doğum üstüne tüy dikti. 94 kilo ile hamile kalıp 115 ile doğum yaptım. doğumda yalnızca 7 kilo gitti. emzirmeme rağman iştahım sayesinde 108 den 111 e çıktım son 2 ay da. sizleri görünce mutlu oldum azimle kilo vermişsiniz. insallah kilo cetvelimde benimde ibrem hızla hedefime doğru ilerler.
bugün üçüncü günüm çok şükür 1.5 kilo gitmiş bile... inşallah devamı gelsin 110lara bir inebilsem.10 kiloda bile çok hafifliyorum inanınki kendimi taşıyamıyorum kızımı ayağımda zor sallıyorum yaaaaa aylardır...
herkez nerede kimse boğazını tutamıyor hralde uğramıyor hadi ama desteğe ihtiyacımız var hep beraber olalım
bugün üçüncü günüm çok şükür 1.5 kilo gitmiş bile... inşallah devamı gelsin 110lara bir inebilsem.10 kiloda bile çok hafifliyorum inanınki kendimi taşıyamıyorum kızımı ayağımda zor sallıyorum yaaaaa aylardır...
herkez nerede kimse boğazını tutamıyor hralde uğramıyor hadi ama desteğe ihtiyacımız var hep beraber olalım
ya ne güzel vermişsiniz doğumdan sonra benimki 6 aylık doğum öncekilerle beraber 50 kilo fazlam var.
benim kızımda 18 aylık hamilelikte hiç kilo almadım 140 la başlayıp bitirdim gerçi daha ne alıcaksam...ya ne güzel vermişsiniz doğumdan sonra benimki 6 aylık doğum öncekilerle beraber 50 kilo fazlam var.
bu ne ya biz niye böyleyiz allah iştah vermiş geçen iş yerinde arkadaş soruyor neyi sevmez yemezsin onu yap evde diye aklıma bişey gelmedi ooooooo işin zor senin dedibu hafta mecburen izinliyim yeter artık dedim yeşil çayımı içtim kahvaltımı kral gibi yapmıştım ama aklımda şu detoks çorbası vardı ne zamandır şimdi onu yedim bakalım devam edebilecekmiyim leslieyede başlıycam arife gününden beri yapmıyordum işte böyle
benim kızımda 6 ayına girdi artık yavaş yavaş hızlanmam lazım vermek için ek gıdaya başladık nası olsaya ne güzel vermişsiniz doğumdan sonra benimki 6 aylık doğum öncekilerle beraber 50 kilo fazlam var.
benim kızımda 18 aylık hamilelikte hiç kilo almadım 140 la başlayıp bitirdim gerçi daha ne alıcaksam...şimdi 137 yim inş. hepimiz kurtuluruz kilolardan..
gerçekten sevmediğimiz ne var ..bi düşünim..:97::97::97::97::97:bulamadım çocukken bamya sevmezdim çok şükür onuda çok seviyom artık..
nursena napıyon kız.... işler bittimi...senin sevmediğin bi yemek var mı......
:84::84::84:
benim kızımda 6 ayına girdi artık yavaş yavaş hızlanmam lazım vermek için ek gıdaya başladık nası olsa
sevmediğim bişey yokki deliriyorum hamileliğimde bile miğdem bi kokudan bulanmadı istifra etmed,im aş ermedim zayıflamadım doğdum doğllı kilo alıyorum ben yaa
senin kızın 17 aylıkmı cnm şuan kaç kilosn hamileiğe kaçla başlamıştın kaçla btrdin benm kız 19 aylığaolmaya yaklaşıyo ben hala kilo vermeyi bırak üstüne aldm
bu ne ya biz niye böyleyiz allah iştah vermiş geçen iş yerinde arkadaş soruyor neyi sevmez yemezsin onu yap evde diye aklıma bişey gelmedi ooooooo işin zor senin dedibu hafta mecburen izinliyim yeter artık dedim yeşil çayımı içtim kahvaltımı kral gibi yapmıştım ama aklımda şu detoks çorbası vardı ne zamandır şimdi onu yedim bakalım devam edebilecekmiyim leslieyede başlıycam arife gününden beri yapmıyordum işte böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?