Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah ne yedim

Kavurma 15 100.50
Yumurta (yağsız pişmiş) 1 70.00
Beyaz Peynir 50 125.00
Kepekli Ekmek 2 110.00
Toplam : 405.5 Kal

<

Günaydın
Aramızda öğretmen olan varmıydı net hatırlamıyorum ama tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyorum.

Slm kızlar sanırsam kimse toplanamadı bayramdan sonra bugünde morelim bozuk ben sabah 1 haşlanmış yumurta bir dilim ekmek yedm ama neye yarr annemdeydm kek yapmışr iki koca dilimi getirm yeni gelen arkadaş snd e doğum madursun sanırsam bende 7 sene önce70kiloydum şimi100 of

Selamlar...Nassınız? Tatil sonrası toparlanmak zor oluyo...
Örtmenler günümüz kutlu olsun...

sanırım bana dediniz doğum üstüne tüy dikti. 94 kilo ile hamile kalıp 115 ile doğum yaptım. doğumda yalnızca 7 kilo gitti. emzirmeme rağman iştahım sayesinde 108 den 111 e çıktım son 2 ay da. sizleri görünce mutlu oldum azimle kilo vermişsiniz. insallah kilo cetvelimde benimde ibrem hızla hedefime doğru ilerler.

bugün üçüncü günüm çok şükür 1.5 kilo gitmiş bile... inşallah devamı gelsin 110lara bir inebilsem.10 kiloda bile çok hafifliyorum inanınki kendimi taşıyamıyorum kızımı ayağımda zor sallıyorum yaaaaa aylardır...
herkez nerede kimse boğazını tutamıyor hralde uğramıyor hadi ama desteğe ihtiyacımız var hep beraber olalım

evet cnm sana dedim bende 90 la kaldım 107 ile doğuma girdm 40 çıktıında 92 kiloydım ama geçen kış mthiş çabamla 100 leri grdüm ( umarım hepimizvercez gerçte hayat iice zorlaşıyo bize

senin kızın 17 aylıkmı cnm şuan kaç kilosn hamileiğe kaçla başlamıştın kaçla btrdin benm kız 19 aylığaolmaya yaklaşıyo ben hala kilo vermeyi bırak üstüne aldm

bu ne ya biz niye böyleyiz allah iştah vermiş geçen iş yerinde arkadaş soruyor neyi sevmez yemezsin onu yap evde diye aklıma bişey gelmedi ooooooo işin zor senin dedi bu hafta mecburen izinliyim yeter artık dedim yeşil çayımı içtim kahvaltımı kral gibi yapmıştım ama aklımda şu detoks çorbası vardı ne zamandır şimdi onu yedim bakalım devam edebilecekmiyim leslieyede başlıycam arife gününden beri yapmıyordum işte böyle

ya ne güzel vermişsiniz doğumdan sonra benimki 6 aylık doğum öncekilerle beraber 50 kilo fazlam var.

canımmm ben 94 le hamile kaldım 100 le doğum yaptım kısa süre sonra 94 e geri dönmüştüm amaaaaaa daha sonra ye ye ye ye ye al sana 100 inanamadım doğumdan sonraki beslenme çok önemli bilinçli olunca kilo almıyor üstüne veriyorsun

ya ne güzel vermişsiniz doğumdan sonra benimki 6 aylık doğum öncekilerle beraber 50 kilo fazlam var.
benim kızımda 18 aylık hamilelikte hiç kilo almadım 140 la başlayıp bitirdim gerçi daha ne alıcaksam...şimdi 137 yim inş. hepimiz kurtuluruz kilolardan..

gerçekten sevmediğimiz ne var ..bi düşünim..:97::97::97::97::97:bulamadım çocukken bamya sevmezdim çok şükür onuda çok seviyom artık..

nursena napıyon kız.... işler bittimi...senin sevmediğin bi yemek var mı......

:84::84::84:
benim kızımda 6 ayına girdi artık yavaş yavaş hızlanmam lazım vermek için ek gıdaya başladık nası olsa

sevmediğim bişey yokki deliriyorum hamileliğimde bile miğdem bi kokudan bulanmadı istifra etmed,im aş ermedim zayıflamadım doğdum doğllı kilo alıyorum ben yaa

..............ne zamandır bu smileyi kullanacağım bi cevap arıyodum .. katıldım gülmekten şanslımıyız şanssızmı yaaa...

senin kızın 17 aylıkmı cnm şuan kaç kilosn hamileiğe kaçla başlamıştın kaçla btrdin benm kız 19 aylığaolmaya yaklaşıyo ben hala kilo vermeyi bırak üstüne aldm

6 gün sonra 17 ay bitiyor canım .ben 112 ile hamile kaldım 126 ile doğum yaptım . sonra 130 oldum.vereceğime doğumdan sonra... bu topiğe geldim 114e düşmüştüm yada baskülüm o zamanlardamı bozuktu bilemiyorum bir ay önce tartıldığımda 125 kiloyu gördüm başka bir baskülde ve tartımın bozuk olduğunu anlaım..dijital basküldü tefalindi . bir aydırda çabalıyorum sinirlerim çok bozuldu 125 kiloyu görünce ancak toparlanıyorum...yoksa doğumdan beri güyaa diyetteyim kim sorarsa....

bende pazartesiden itibaren tamamen başladım inşallah bırakmm bu sefer ..çok iştahlıyız yoksa bu kiloda olurmuyduk..bayramda yediğim tatlıyı saymaya utanıyorum okadar çok yedimki çok severim tatlıyı abur cuburu beni onlar mahvediyor yoksa yemekle ekmekle işim yok ....pilav makarna doymuyorum sanki makarn pilav yemeyince ama doyacağız artık kendimden utanıyorum artık şu 3 hanelerden kurtulayım bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…