ilaç milaç hikaye sakın kullanma.. kimseye diyetteyim deme yemeyince dişim ağrıyo de emi kimse hödük gibi konuşup moralini bozmaz böylece....diyetteyim dedinmi millet anında tığ gibi olmamızı bekliyo zaten karşı binad azayıflama ilacı kullannan varmış 15 günd e 5 kilo vermiş bana diyolar sende diyettesin az verdin diye allahım kendi iradenle vermek başka ilaçla vermek başka
:84::84::84:
benim kızımda 6 ayına girdi artık yavaş yavaş hızlanmam lazım vermek için ek gıdaya başladık nası olsa
sevmediğim bişey yokki deliriyorum hamileliğimde bile miğdem bi kokudan bulanmadı istifra etmed,im aş ermedim zayıflamadım doğdum doğllı kilo alıyorum ben yaa
ilaç milaç hikaye sakın kullanma.. kimseye diyetteyim deme yemeyince dişim ağrıyo de emi kimse hödük gibi konuşup moralini bozmaz böylece....
32 yaşında yirmilik diş patlatıyom derimmm:125::125::125::125::125::125:[/
bu arada benim adam şehir dışındalcw ya gitmiş adam ikide bi arıyo kaç karış buliz giyon kaç karış pantolon bedeni falan aştık artık biz adam orda karışlıyo badileri ben burda 1,2,3...:))) ayyy küçük yerde yaşamak kötü hep anne bulizleri var spor bulamıyoruz işte:123::123::123::123::123:
hiç bir zaman istediğimi giyemedim
ben şöyle kırmızı diz üstü v yaka bir elbise tabi modelle gelişi güzel dedim ben azcık dekolteliyada hayatımda hiç etek gymedim şık bir etek ve dar bir badi ayakkabı olarak sivri topuklu açık bir ayakkabı ay bir an kendimi hayal ettimde ancak hayal olur zatii
bu arada benim adam şehir dışındalcw ya gitmiş adam ikide bi arıyo kaç karış buliz giyon kaç karış pantolon bedeni falan aştık artık biz adam orda karışlıyo badileri ben burda 1,2,3...:))) ayyy küçük yerde yaşamak kötü hep anne bulizleri var spor bulamıyoruz işte:123::123::123::123::123:
ben deee ben de.....hiç bir zaman istediğimi giyemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?