Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

diyetteyim dedinmi millet anında tığ gibi olmamızı bekliyo zaten karşı binad azayıflama ilacı kullannan varmış 15 günd e 5 kilo vermiş bana diyolar sende diyettesin az verdin diye allahım kendi iradenle vermek başka ilaçla vermek başka

Son düzenleme:
ilaç milaç hikaye sakın kullanma.. kimseye diyetteyim deme yemeyince dişim ağrıyo de emi kimse hödük gibi konuşup moralini bozmaz böylece....

aynen bende azcık bulansada kilo versem diyodum nebiçim gırtlsk var bizde

ilaç yok doğal yolla zayıflıcaz inş
kızlar benm eksik falan oluyo yazılr kızm laptopun tuşlarını dozduda biraz ondan

bu arada benim adam şehir dışındalcw ya gitmiş adam ikide bi arıyo kaç karış buliz giyon kaç karış pantolon bedeni falan aştık artık biz adam orda karışlıyo badileri ben burda 1,2,3...:))) ayyy küçük yerde yaşamak kötü hep anne bulizleri var spor bulamıyoruz işte:123::123::123::123::123:

hiç bir zaman istediğimi giyemedim

hade yazın bakalım zayıflayınca ne giymek istiyonuz kızlar

ben penye elbise gri renkte belde kemer dizlerde olcek elbise altınada çivi topuk çizmee

ben şöyle kırmızı diz üstü v yaka bir elbise tabi modelle gelişi güzel dedim ben azcık dekolteli yada hayatımda hiç etek gymedim şık bir etek ve dar bir badi ayakkabı olarak sivri topuklu açık bir ayakkabı ay bir an kendimi hayal ettimde ancak hayal olur zatii

evlendiğinde kaç mkiloydun

çatlicam gülmekten iyiki evde kimse yok deli derlerdi yoksa...
hiç bir zaman istediğimi giyemedim
ben deee ben de.....

efenim ben de şu uzuuun çizmelerden tayt ilen giymek istiyom ......bacaklara çizme olmuyoki.. üst 48 alt 60 beden........

evlendiğimde 85 tim zaten 4 ay sonra hamile kaldım o arada yiye yiye eşim beni 5kilo aldırdı sinema keyifleri faln nışanlanırken 80 tim o ara 10 kilo vermiştm herkes süperolmuş diyodu

valla ayakbı bile olmuyo kızar boy kaç benm 1.65 bedenler kaç lcw den 46 c& a da 48 beden giyiym doğumdan sonra başka yere bakmadım hiç üst xl dar xxl ii geliyor üst bedende diğer tabirse 46

bu ay avonda katalogda panço var yılbaşı kataloğunda kiloluyum hoşuma gidiyo panço üstüm kalın omuzlar geniş benim yakışırmıki sizce

bayramdan önce alışveriş yaparken eşim bi bluz getirdi dene dedi. bi baktım L beden.olmaz dedim. yarasa kolluydu. bi giydim süper noldu :) bu keyfi S, M bedenlerde de görmek ne güzel olurdu.benimde hep xl yada xxl oluyo maalesef.
konu iyi olmuş ayrıca...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…