herkese hayırlı günler...
nasılsınız kızlar görüşmeyeli? napıyosunuz??
ben 2-3gündür neti açamadım, çünkü hastalandım, bugün biraz halim olduda sizleri halimden haber ediyim dedim.
çok kötü üşüttüm yine(( vede grip var birazda ((( acayip halsizim...
mecbur doktora gittim 2gün önce, yine antibiyotik ve artı 2ilaç daha verdişuan 2gün önceye göre daha iyiyim. halsizlik zor bir durum yaa ((
ben böyle iyi hasta olunca diyet yapamıyorum, o yüzden 3gündür diyet yapmıyorum. inşaallah iyi olur olmaz diyetime tekrar başlicam. yinede iyi olana kadar diyet yapmasamda kilo bildiriminde bulunucam cumaları.
ben çok terlediğim için hasta oluyorum büyük ihtimal, o yüzden bronşit atleti diye bir iç giyim varmış, onu almayı düşünüyorum belki bana faydası olur diye ama bakalım ne zaman alıcam.
neyse...
hepinizi öpüyorum
görüşmek üzere...
ben 2-3gündür neti açamadım, çünkü hastalandım, bugün biraz halim olduda sizleri halimden haber ediyim dedim.
mecbur doktora gittim 2gün önce, yine antibiyotik ve artı 2ilaç daha verdişuan 2gün önceye göre daha iyiyim. halsizlik zor bir durum yaa ((
ben böyle iyi hasta olunca diyet yapamıyorum, o yüzden 3gündür diyet yapmıyorum. inşaallah iyi olur olmaz diyetime tekrar başlicam. yinede iyi olana kadar diyet yapmasamda kilo bildiriminde bulunucam cumaları.
ben çok terlediğim için hasta oluyorum büyük ihtimal, o yüzden bronşit atleti diye bir iç giyim varmış, onu almayı düşünüyorum belki bana faydası olur diye ama bakalım ne zaman alıcam.
neyse...
hepinizi öpüyorum
görüşmek üzere...
bize bu gırtlak varke n canımşöyle yapalım herkes bi takım hayalindeki
kıyafetten alsın belki yola gelirizzzzzzzzzzz............:84::84::84:
:84::84::84:
benim kızımda 6 ayına girdi artık yavaş yavaş hızlanmam lazım vermek için ek gıdaya başladık nası olsa
sevmediğim bişey yokki deliriyorum hamileliğimde bile miğdem bi kokudan bulanmadı istifra etmed,im aş ermedim zayıflamadım doğdum doğllı kilo alıyorum ben yaa
neyse...
hepinizi öpüyorum
görüşmek üzere...
kızlar konu harika olmuş benimde hayalim topuklu uzun çizme giymek bu kütük bacaklar erirse inş seneye kışa :97::78:üst bedenim iyice gitti badi giymeye başladım pazarda satılan düz renk badilerin büyük bedenleri olmaya başladı sevinçten her rengini aldım gri,yeşil,siyah,kahvebasenler ve bacaklar gitmiyor yaaa:84::84::84:
Özlememmi zeynep abla sen gelmişşin ben yoktum Seninde bayramın kutlu olsun oğlun askere gidiyomuş Allah kavuştursunbeni özlemedinmi?
Banucuğum seninde nice güzel bayramların olsun canım.....
Kırklareli'ndeyim hayatım...Nete girebilmem için yeğenime gelmem gerekiyor ;bu nedenle görüşmemiz azaldı...Pazar günü evime dönüyorum.Daha sık görüşürüz ve gerçek diyet yaparım diye düşünüyorum.....
cnm bende basenliyim üstüm fazla deil ondan ben yürürken sauna esofmani sade altini giyiyorum cok etkisi var 1ay giy nerdeyse 4santim belkide daha fazla gidiyor tabi saglikli beslenmeyle birde sicakda yapilirsa spor yaglar ufaliyorlar ben sauna esofmaniyla 2004de 90dan 63kiloya kadar zayiflamisdim 40beden giyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?