Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese hayırlı günler...

nasılsınız kızlar görüşmeyeli? napıyosunuz??
ben 2-3gündür neti açamadım, çünkü hastalandım, bugün biraz halim olduda sizleri halimden haber ediyim dedim.
çok kötü üşüttüm yine(( vede grip var birazda((( acayip halsizim...
mecbur doktora gittim 2gün önce, yine antibiyotik ve artı 2ilaç daha verdi şuan 2gün önceye göre daha iyiyim. halsizlik zor bir durum yaa((
ben böyle iyi hasta olunca diyet yapamıyorum, o yüzden 3gündür diyet yapmıyorum. inşaallah iyi olur olmaz diyetime tekrar başlicam. yinede iyi olana kadar diyet yapmasamda kilo bildiriminde bulunucam cumaları.

ben çok terlediğim için hasta oluyorum büyük ihtimal, o yüzden bronşit atleti diye bir iç giyim varmış, onu almayı düşünüyorum belki bana faydası olur diye ama bakalım ne zaman alıcam.
neyse...

hepinizi öpüyorum
görüşmek üzere...

şöyle yapalım herkes bi takım hayalindeki
kıyafetten alsın belki yola gelirizzzzzzzzzzz............:84::84::84:

geçmiş olsun meyra...........çabuk iyileş tatlım bekliyoruz......

geçmiş olsun bende kaçıyorum kzım okuldan yeldi yemek zamanı oleyyyyyyy:84::86::86:

slm kizlar ben gecen sene 18kilo vermisdim sonra isdedim dedimki hamile kalinca midem bulanir cikarirrim felan derken 5kilo daha veririm diye düsündüm hamile kalasiyada 5ay gecer o aradada 5kilo daha veririm diye düsündüm derken ilk aydan hamile kaldim derken midem bulandi cok ama cikarmiyordum allahdan sekerim cikdida fazla kilo almadim yoksa 100kilo olurdum 93 kiloyla dogum yaptim . ARKADAs YAZMISKI BILINCLI olmanin faydasi var bilincliydim ama faydasi olmadi cünkü beyin bahane ariyor yemek icin hamileyim daha bahanesimi varrrrrrr

geçmiş olsun canım dikkat et

cnm ben ek gidayi tattiriyom doyurasiya vermiyom vermemeye calisiyom ben beni emmesini isdiyom günde 500kalori emiyormus herseyden tadiyor ama yanlismi yapiyom bilmem ama zayiflamam icin emzirmek mantikli geliyor sükret miden bulanmadigina cnm ben marketlere giremedim kokusundan 9ay alis veris yapmadim tvde yemek programlarina bakamadim reklamlarada gecti gitti o zamanlar oh beee

bu günki menüm
SABAH
1 bardak iksir,tiroid ilacım
YOLDA
yarım elma
KAHVALTI
tb ekmek,peynir,zeytin,domates,salatalık,biber,çay
ÖĞLE
yumurtalı ıspanak,yoğurt,salata
ARA
armut
AKŞAM
tonlu salata,yoğurt

bol su,iksir,bitki çayları

spor
35 dk yürüyüş...

canım çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim...

kızlar konu harika olmuş benimde hayalim topuklu uzun çizme giymek bu kütük bacaklar erirse inş seneye kışa :97::78:üst bedenim iyice gitti badi giymeye başladım pazarda satılan düz renk badilerin büyük bedenleri olmaya başladı sevinçten her rengini aldım gri,yeşil,siyah,kahve basenler ve bacaklar gitmiyor yaaa:84::84::84:

cnm bende basenliyim üstüm fazla deil ondan ben yürürken sauna esofmani sade altini giyiyorum cok etkisi var 1ay giy nerdeyse 4santim belkide daha fazla gidiyor tabi saglikli beslenmeyle birde sicakda yapilirsa spor yaglar ufaliyorlar ben sauna esofmaniyla 2004de 90dan 63kiloya kadar zayiflamisdim 40beden giyordum

ben kot pantolon üzerine beyaz dar bir tişört ya da ispanyol paça bir kot pantolon üstünde dar kesim mavi bir gömlek ve üstünde minicik dar kesim bir ceket hayal e diyorum. yine beyaz bir pantolon üstünde fuşya şık bir bluz istiyorum. efil efil elbiseler hayal ediyorum. neyse zaten hayaller için lotodan ikramiye çıkması lazım... :26:

İnşallah ablacım hava oralarda soğuktur.Boşver tatilin keyfibi çıkar gelince yine başlarsın

canım ben ebeyim biz ailelere çocuklara ek gıdalara yavaş başlamasını öneriyoruz 6 aydan sonra ek gıdalara başlamayan bebeklerde daha sonra ek gıdaları istemiyorlar en güzeli 6 ayda başlaması birde alışmaları için acıkınca önce ek gıdayı sonra anne sütünü tavsiye ediyoruz bir de domates portakal mandalin gibi gıdaları önermiyoruz çünkü bunlar asitli olduğu için pişik yapıyor bebeğe muzada dikkat etmek gerekiyor çünkü kabızlık yapıyor

canım sauna eşofmanı geçen yaz bayağı araştırdım...hatta buraya topiğe bile yazdım...ama kafam karıştı...sağlıklı değil diyenler oldu onunla verilen kg yağ değil giden su diyenler oldu...bende almaktan vazgeçtim...demek işe yarıyor...çok teşekkür ederim...ilk fırsatta alıyım...kışın dışarda yürümüyorum evde bantta yürürken giysem olurmu ki??:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…