canım sauna eşofmanı geçen yaz bayağı araştırdım...hatta buraya topiğe bile yazdım...ama kafam karıştı...sağlıklı değil diyenler oldu onunla verilen kg yağ değil giden su diyenler oldu...bende almaktan vazgeçtim...demek işe yarıyor...çok teşekkür ederim...ilk fırsatta alıyım...kışın dışarda yürümüyorum evde bantta yürürken giysem olurmu ki??:26:
cnm ben herseyden tattiriyom istahi acik masallah zaten vermesem agliyor yemek yerken yanimiza emekliyerek geliyor ben sade doyasiya vermiyom benim kizda cok seviyor mandalinayi bana yedirmiyor bilecanım ben ebeyim biz ailelere çocuklara ek gıdalara yavaş başlamasını öneriyoruz 6 aydan sonra ek gıdalara başlamayan bebeklerde daha sonra ek gıdaları istemiyorlar en güzeli 6 ayda başlaması birde alışmaları için acıkınca önce ek gıdayı sonra anne sütünü tavsiye ediyoruz bir de domates portakal mandalin gibi gıdaları önermiyoruz çünkü bunlar asitli olduğu için pişik yapıyor bebeğe muzada dikkat etmek gerekiyor çünkü kabızlık yapıyor
Özlememmi zeynep abla sen gelmişşin ben yoktum Seninde bayramın kutlu olsun oğlun askere gidiyomuş Allah kavuştursun
sağol yavrum..senin ve tüm topiğin geçmiş bayramı kutlu olsun.incecik olacağımız nice bayramlara..
ben de bu yaşımda gençliğimde ki gibi dar bir kot ve mavi ekose gömlek giymek isterdim..
bayram da oğlum ve gelinimle dolaşıyoruz.gelinim kısa bir elbise giymişti.kendine çok yakışıyor ama oğlum huysuzluk ediyor.benim zorumla giydi.o kadar güzel bir vücudu var ki.ne giyse yakışıyor.36 beden ama göğüs ve kalça yerinde.bir ara ona tayt almak istedim.bktım seviniyor..ama oğlum engelledi.ben de kızdım..bu yaşta bu vücut bende olsa bikini de giyerim tayt ta dedim..o ara yanımızdan geçen biri duymuş.vayyyyyyyyy bee demezmi?
aslında oğlumuda anlıyorum ama gelin de genç..bir daha ne zaman giyecekki..en iyisi karışmamak galiba.:26:
bugün ne yedim...........
İsim Miktar Kalori
Elma 1 60.00
Mandalina 3 150.00
Cacık 2 262.00
Tavuk Göğüs 300 312.00
Yarım Yağlı Süt 0.2 130.00
Beyaz Peynir 20 50.00
Makarna (haşlanmış) 100 138.00
Kavurma 15 100.50
Yumurta (yağsız pişmiş) 1 70.00
Beyaz Peynir 50 125.00
Kepekli Ekmek 2 110.00
Toplam : 1507.5 Kal.
herkese hayırlı günler...
nasılsınız kızlar görüşmeyeli? napıyosunuz??
ben 2-3gündür neti açamadım, çünkü hastalandım, bugün biraz halim olduda sizleri halimden haber ediyim dedim.
çok kötü üşüttüm yine(( vede grip var birazda ((( acayip halsizim...
mecbur doktora gittim 2gün önce, yine antibiyotik ve artı 2ilaç daha verdişuan 2gün önceye göre daha iyiyim. halsizlik zor bir durum yaa ((
ben böyle iyi hasta olunca diyet yapamıyorum, o yüzden 3gündür diyet yapmıyorum. inşaallah iyi olur olmaz diyetime tekrar başlicam. yinede iyi olana kadar diyet yapmasamda kilo bildiriminde bulunucam cumaları.
ben çok terlediğim için hasta oluyorum büyük ihtimal, o yüzden bronşit atleti diye bir iç giyim varmış, onu almayı düşünüyorum belki bana faydası olur diye ama bakalım ne zaman alıcam.
neyse...
hepinizi öpüyorum
görüşmek üzere...
aaaaaaayyy kızlar nolur banada yardım edinn....
2 ay önce doğum yaptım.....
ve su anda tam 90 kiloyum......
kızım spor yapmama hiç izin vermio ewde yürüyüş bandıda var ama.......
eşim işten gelince baksın yapiyim diorum o da yorgunum dio....6 ay sonra baslarsın fln dio.......
cok fenalardayım kızlar.....
artık bıktım bu kilolardann....
bende zayıf olmak her istediğimi giymek istiyoum....
bi de eşim dün demez mi biraz daha zarif olmanı istiyoum die....
başımda asagı kaynar sular döküldü!!!!!!
bi de şeydio bn okul zamanında bana sarkan kilolulardan hep kacardım uzak dururdum dio.....
ya ağlamak istiyoum yaaaa....
ama karar werdim utandırıcam kocamı.......
zayıfladığımda da bn ona zayıfla dicem(gerci ufacık bi göbekten baska bişeyi, yok ama...)
bir de şu kilonuzu gösteren cizelgeleri nası yapıyosunuz bnde yapiyim de başliyim artık....
farz oldu...
sizce basarabilirmiyim.???(hiç öylegelmiyor da!!!!)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?