Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm giyerken sauna esofmanin altina legings giy terleri cekmesi icin ben öle yapiyordum yoksa hasta oluyor insan tabi cok su icceksin terliyon ama yagda yakiyon sade sauna gibi oturmuyon cünkü harekette yapiyon bir dene 1hafta giy sporunu yap ama önce santimini ölc basenin 1hafta sonra birdaha ölc farkini görcen alt üst tavsiye etmem insan bunaliyor cok disari cikarken hele hic alt üst giyme ben giydimde azdaha bayilcakdim evde deneyebilirsin :13:

cnm ben herseyden tattiriyom istahi acik masallah zaten vermesem agliyor yemek yerken yanimiza emekliyerek geliyor ben sade doyasiya vermiyom benim kizda cok seviyor mandalinayi bana yedirmiyor bile

Son düzenleme:
bugün ne yedim...........
İsim Miktar Kalori

Elma 1 60.00
Mandalina 3 150.00
Cacık 2 262.00
Tavuk Göğüs 300 312.00
Yarım Yağlı Süt 0.2 130.00
Beyaz Peynir 20 50.00
Makarna (haşlanmış) 100 138.00
Kavurma 15 100.50
Yumurta (yağsız pişmiş) 1 70.00
Beyaz Peynir 50 125.00
Kepekli Ekmek 2 110.00
Toplam : 1507.5 Kal.

bu gün yediklerim..... KAHVALTI
yumurta 1 ad. 80 cal.
kepekli ekmek (kepek ekmeği) 1 dilim 60 cal.
sütaş - peynir - yarım yağlı beyaz peynir 40 gr. 64 cal.
çay - şekerli (1 ad. kesme şeker) 1 çay bar. 20 cal.
AKŞAM YEMEĞİ
tarhana çorbası 1 por. 140 cal.
Salatalar (sıvı yağlı) 1 por. 200 cal.
kabak tatlısı 1 por. 240 cal.
804 cal

Özlememmi zeynep abla sen gelmişşin ben yoktum Seninde bayramın kutlu olsun oğlun askere gidiyomuş Allah kavuştursun

sağol yavrum..senin ve tüm topiğin geçmiş bayramı kutlu olsun.incecik olacağımız nice bayramlara..
ben de bu yaşımda gençliğimde ki gibi dar bir kot ve mavi ekose gömlek giymek isterdim..
bayram da oğlum ve gelinimle dolaşıyoruz.gelinim kısa bir elbise giymişti.kendine çok yakışıyor ama oğlum huysuzluk ediyor.benim zorumla giydi.o kadar güzel bir vücudu var ki.ne giyse yakışıyor.36 beden ama göğüs ve kalça yerinde.bir ara ona tayt almak istedim.bktım seviniyor..ama oğlum engelledi.ben de kızdım..bu yaşta bu vücut bende olsa bikini de giyerim tayt ta dedim..o ara yanımızdan geçen biri duymuş.vayyyyyyyyy bee demezmi?
aslında oğlumuda anlıyorum ama gelin de genç..bir daha ne zaman giyecekki..en iyisi karışmamak galiba.:26:

benim bugnkü yediklerim ve kalorileri bir türlü 1500 kaloriye düşemedim gülük bu gün tama diyorum bir bakıyom geçmişim
KAHVALTI
kepekli tost ekmek bim 3 dilim 129 cal.
yağda yumurta 2 ad. 240 cal.
domates 1 tane 14 cal.
salatalık 1 ad. 11 cal.
1. ARA ÖĞÜN
elma 0.5 ad. 30 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ
kavurma 100 gr. 670 cal.
ekmek 3 dilim 270 cal.
bahçıvan - light beyaz peynir 1 kib. kut. 51 cal.
2. ARA ÖĞÜN
elma 0.5 ad. 30 cal.
mandalina 2 ad. 100 cal.
elma 1 ad. 60 cal.
mandalina 1 ad. 50 cal.
AKŞAM YEMEĞİ
makarna - haşlanmış peynirli 0.5 por. 340 cal.
394 cal.
30 cal.
991 cal.
240 cal.
340 cal.
toplam 1995 cal.

Çok haklısın insanlar gençken giyiyor hazır fırtlıycak biryeri yok giysin.Bakanlarda zaten kendini bilmezler bende zayıflarsam hayalimde çok güzel bir kıyafet var ama nerde sanırım hayallerde kalıcak elbisem

inşallah canım azmedersen giyersin .Ben negüzel gayretliydim ailede hastalıklar ardından bayram girince bozuldu şimdide tam toparlıyamıyorum

Hangi siteden takip ediyorsun kalorilerini bende bari bu ara bu tarz bir diet yapayım 1000 kalori kilo verdirir heralde dimi?

Canım geçmiş olsun kendine dikkat et bolbol mandalina ye ıhlamur iç önce iyileşde dieti boşver öptüm seni

hosgeldin canim.bende bu gruba dahilim ama aktif olamiyorum.seninle ortak noktalarimiz var 2 ay once dogum yaptim ve 93 kiloyum.ve emzirdigim icin bir rejim programim yok malesef.sutum kesiliyo.bende elimden geldigince dikkat etmeye calisiyorum.cok istiyorum kilolarimdan kurtulmayi.seni cok iyi anliyorum.ben simdilik hafif olmakla beraber ek gidaya gecince siki bir diyet uygulayabilmeyi umut ediyorum.kolay gelsin canim.burada herkes sana yardimci olacaktir.

Günaydın arkadaşlar...

Yağmurgözlü ve meyra geçmiş olsun...

Yarın tartı günü acı varmı acı... Bende çok varda o yüzden sordum..

günaydın kızlar galiba kimsecikler kalkmamış yarın büyük gün bakalım ne olacağız merakla bekliyorum

Son düzenleme:
Günaydın..Ben yeniledim bile çizelgemi kendimde şaşkınım sessizce izliyorum...YENA cığım sen beni yarın gelemezsem çizelgedeki gibi yazıver yarın bi değişiklik olmaz sanırsam

günaydın kızlar nasılsınızherhafta tartılıyomusunuz benm tartım yok hangi günler tartılıyonuz

ben dayanamadım tartıldım kızlar yarım kilo anca vermişim inşallah yarında böyle çıkarım öğlen gün var çünkiii:İ54:hepinize yolladımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…