ben de 2 akşamdır kaçırıyorum yarına görürüz sonuçları....:26::26:benim bugnkü yediklerim ve kalorileri bir türlü 1500 kaloriye düşemedim gülük bu gün tama diyorum bir bakıyom geçmişim
KAHVALTI
kepekli tost ekmek bim 3 dilim 129 cal.
yağda yumurta 2 ad. 240 cal.
domates 1 tane 14 cal.
salatalık 1 ad. 11 cal.
1. ARA ÖĞÜN
elma 0.5 ad. 30 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ
kavurma 100 gr. 670 cal.
ekmek 3 dilim 270 cal.
bahçıvan - light beyaz peynir 1 kib. kut. 51 cal.
2. ARA ÖĞÜN
elma 0.5 ad. 30 cal.
mandalina 2 ad. 100 cal.
elma 1 ad. 60 cal.
mandalina 1 ad. 50 cal.
AKŞAM YEMEĞİ
makarna - haşlanmış peynirli 0.5 por. 340 cal.
394 cal.
30 cal.
991 cal.
240 cal.
340 cal.
toplam 1995 cal.
kilo takip diye site vardı şimdi açamıyorum kalori sepetim sitesine üye oldum şimdi ordan takip ediyorum.....kilonx2x10=alman gereken kalori oluyor.. kilo vermek için bunun 500le 1000 kalori arası altında kalori almalısın...Hangi siteden takip ediyorsun kalorilerini bende bari bu ara bu tarz bir diet yapayım 1000 kalori kilo verdirir heralde dimi?
önce bi tartı edin canım..kaç kaç nereye kadar dimi ama ...günaydın kızlar nasılsınızherhafta tartılıyomusunuz benm tartım yokhangi günler tartılıyonuz
günaydın canıım...günaydınnnnnnn fıstıklarrrrrr:80:
aferin kız az ama devamlı olsun bugünde kaçırma yarın daha çok çıkar..ben dayanamadım tartıldım kızlar yarım kilo anca vermişim inşallah yarında böyle çıkarım öğlen gün var çünkiii:İ54: hepinize yolladımmmm
Günaydın arkadaşlar...
Yağmurgözlü ve meyra geçmiş olsun...
Yarın tartı günü acı varmı acı...Bende çok varda o yüzden sordum..
günaydın kızlar..bişey sorucam ben bu akşam kilo bildirimi yapsam olurmu yarın okulda oluyorum geç geliyorum bi sorun faln olmazsa bu akşam yapabilirmiym :78::78:
olur canım niye olmasın...
yağmur gözlü şu kilo takibi sitesine bi girmeyi denesene ben mi giremiyorum yoksa bozukmu site...
sorma birtanem..ben hep profile odaklandım.avatarı değitirmem gerekiyormuş.:26:zeynepcim profil resmin değişmiş görünüyor...
ayy çıldırızaam ben niye giremiyorum .. sayfa görüntülenemiyor diyo ya..
ekinciğim ben bir yerde hata yapıyorum ama anlamıyorum.biraz önce sana cevap yazdım ama çıkmadı.ben avatar yerine profil resmini değiştirmişim.ama cevaplar konusunda da sıkıntı çekiyorum.yeni halinde çok ta yavaşladı geriye dönüşler..zeynepcim profil resmin değişmiş görünüyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?