Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de 2 akşamdır kaçırıyorum yarına görürüz sonuçları....:26::26:
Hangi siteden takip ediyorsun kalorilerini bende bari bu ara bu tarz bir diet yapayım 1000 kalori kilo verdirir heralde dimi?
kilo takip diye site vardı şimdi açamıyorum kalori sepetim sitesine üye oldum şimdi ordan takip ediyorum.....kilonx2x10=alman gereken kalori oluyor.. kilo vermek için bunun 500le 1000 kalori arası altında kalori almalısın...
günaydın kızlar nasılsınızherhafta tartılıyomusunuz benm tartım yok hangi günler tartılıyonuz
önce bi tartı edin canım..kaç kaç nereye kadar dimi ama ...
günaydınnnnnnn fıstıklarrrrrr:80:
günaydın canıım...
ben dayanamadım tartıldım kızlar yarım kilo anca vermişim inşallah yarında böyle çıkarım öğlen gün var çünkiii:İ54:hepinize yolladımmmm
aferin kız az ama devamlı olsun bugünde kaçırma yarın daha çok çıkar..

sabah ne yedim..
İsim Miktar Kalori

Zeytin (yeşil) 25 36.00
Kepekli Ekmek 2 110.00
Beyaz Peynir 50 125.00
Domates 2 28.00
Salatalık (hıyar) 1 11.00
Domates 2 28.00
Toplam : 338 Kal.

yağmur gözlü şu kilo takibi sitesine bi girmeyi denesene ben mi giremiyorum yoksa bozukmu site...

günaydın kızlar.. bişey sorucam ben bu akşam kilo bildirimi yapsam olurmu yarın okulda oluyorum geç geliyorum bi sorun faln olmazsa bu akşam yapabilirmiym :78::78:

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz diyorum,hedefinize sağlıkla varmanız dileğiyle...Birde her hafta düzenli kilo bildirimi yapabilirseniz,sizi listeye ekleyip birlikte tatlı bir rekabetle yarışalım...

Am o kadar yeni arkadaşımız olduki..ismini ilk hafta yazdırıp,sonra mazeretsiz bir daha uğramıyor...

Bizler sanalda olsa bu yarışı ciddiye alıyoruz..Güzel paylaşımlar diliyorum hepimize....

Son düzenleme:
Saferan sen söyleyince denedim..bende kilo takibine girebiliyorum...

ayy çıldırızaam ben niye giremiyorum .. sayfa görüntülenemiyor diyo ya..

neyse değiştirebildim.kırpa kırpa kuşa çevirdim.ama ancak yükleyebildim..oğlum resimlerimi çekmişti ama ara kabloyu unutmuş.onun için üyeolduğum zaman yani geçen mayıstaki resimlerimden yükledim.imageshack olayını henüz çözemedim..onu da öğrenirsem Yena;yı merakta bırakmayacağım.yalnız dişler takılsın ondan sonra.şu an en az 10 yaş büyük duruyorum.en kötüsü gülmeyen kalmadı yeni halime..gelinim hariç..

zeynepcim profil resmin değişmiş görünüyor...
ekinciğim ben bir yerde hata yapıyorum ama anlamıyorum.biraz önce sana cevap yazdım ama çıkmadı.ben avatar yerine profil resmini değiştirmişim.ama cevaplar konusunda da sıkıntı çekiyorum.yeni halinde çok ta yavaşladı geriye dönüşler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…