Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yorumu kim ne zaman yapmış neden göstermiyor bu forum ??? hiç beğenmedim ben ya hiç giresim gelmiyor bu haliyle bu foruma. Zaten küçük netbook kullanıyorum herşey ecüş bücüş görünüyor uyuz oldum
Eski haline dönmeyecekmiymiş ya nolmuş para sıkıntısımı çekiyorlarmış aramızda toplar veririz 3-5 nolursa ama eski haline dönsün nolur
Buraya giremezsem nasıl zayıflayacağım ben

Bugün erzurumda hava kapalı ve soğuk kar yağacak sanırım artık geç bile kaldı bu sene zaten amannn ne kadar geç yağarsa o kadar kısa bir kış görürüz bıktım metrelerce karda 6-7 ay geçirmekten
Hava kapalı olmasına rağmen bugün gayet mutluyum gibi ablam bana telefon aldı ilk defa biri bana bu derece büyük bir hediye alıyor bugüne kadar herşeyimi kendim çalıştım aldım bu çalışmadığım dönemde ablamın bana böyle güzel bir kıyak geçmesi çok hoşuma gitti. Dün gece de güzel uyudum ondanda kaynaklanıyor olabilir mutluluğum birde yeni biriyle tanıştım o da heyecanlandırıyor olabilir beni tabiki :93:
Bugün ya da yarın regl olacağım ondan şişkinim ama içime yavaş yavaş giriyor zayıflama isteği bu da beni mutlu ediyor tabiki reglim bitsin başlıyorum Allahın izniyle zayıflamam lazım

Yorktesti yaptıran varmı kızlar ??? Kaç liradır ki acaba :26: sitesini inceledim de ucuz birşey olsada yaptırsak :78:

sitenin yeni haline alışamadım.sayfanın altına inemiyorum.siz de de aynı sorunlar var mı?
bugün yeni bir azimle sağlıklı beslenmeye adım attım.sabah kaşarlı domatesli tost yaptım.bir bardak açık çayla kahvaltı faslını kapattım.ara da sadece çay içtim.

Yorktesti yaptıran varmı kızlar ??? Kaç liradır ki acaba :26: sitesini inceledim de ucuz birşey olsada yaptırsak :78:

canım ben araştırdım.ucuz değil.peşin 750tl,taksitle 940 lira civarı.şimdilik özel kliniklerde yapılıyormuş.birde yaptırıp ta sonuç alınamyan yüzde ikilik bir kesim varmış..

Merhaba güzel hanımlar,

Sitenin yeni hali çok da kötü olmamış, özellikle kalpleri çok beğendim, çok sevimli olmuşlar :)

Sadece bana özgü mü yoksa herkeste aynı problem var mı bilmiyorum ama site çok yavaş açılıyor. Bir sayfa açılana kadar çok fazla beklemem gerekiyor, bu da beni usandırıyor

Forumda fazla vakit geçiremiyorum ama arada sırada uğrayıp yazılanlara bakamıyorum. Cevap yazamasam da neler olup bittiğinden haberdarım :)

Şu sıralar diyet yapmıyorum, yapamıyorum. Ama mutluyum çünkü fazla kilo almadım, tartıda 300-500 gramlık bir oynama var ama bu kadarcık kilo için canımı sıkmaya değmez :)

Tekrar konsantre olduğumda, kendimi diyete hazır hissettiğimde günlük menü bildirimine başlayacağım. Bu aralar kına, düğün telaşı derken elime ne geçerse onu yiyiyorum. Diyet yapmam mümkün olmuyor

Tekrar görüşene dek kendinize iyi bakın, bol bol kilo verin inşallah

kilo takip sayfasına girmek için bir de farklı sunucuyu kullanın. yani eğer exploreer kullanıyorsanız firefox da açmaya çalışın; ben de de e bebek bir türlü açılmıyordu, google chrome dan tak diye açtı. kilomu yarın sabah tartılıp bildiririm. inşallah 110 nu altına inerim.

Bu arada ilerde benim gibi maviş gözlü bir kızım olursa adını '' Derin Mavi '' koyacağım bugün iclalin programında aşk doktoru mehmet coşkundenizin ikizlerini gördünüz mü Allahhhımmm çok güzellerdi biri Derin biri Mavi ikizim olur inşallaaah

aslında çok kolay öz türkçe bir isim dal gibi uzun ok gibi doğru ay gibi güzel demek. doğduğunda okadar ufak buruş buruş bişiydiki bu isim çok iddaalı demişti tüm ziyarete gelenler.

sanırım kimse kalmadı benimde nasıl dertleşesim vardı. akşam bi rüya gördüm eskisi gibi zayıftım anormal güzel hissediyodum kendimi. kalbimde minik kelebekler uynuyodu. bunu hissetmeyeli o kadar çok oluyo ki. kendinden emin olmak güzel ve zarif görünmek, dimdik insanların gözünün içine bakmak. offffffffff nedennnn nerede koptu film.

[B]kilo bildirimini bu akşam yapıcktm ben
geçen hafta: 96
bu hafta: 95
giden kilo: 1
az ama olsunnn herkesn ins erirde gider

spor: 150 dk[/B]

Son düzenleyen: Moderatör:
selam dün o kadar uğraştım.profil resmini değiştirmek için,ama hep mesaj geldi.şimdi tekrar deneyeceğim..
aa bu fıstıkda kimmiş....
Canım benim anladığım kadarıyla uzun süredir giremiyorsun mozilla firefoxtan girmeyi dene o zaman açılıyor. :80:
ayy çok şükür bi cevap aldım denicem........
canım ben araştırdım.ucuz değil.peşin 750tl,taksitle 940 lira civarı.şimdilik özel kliniklerde yapılıyormuş.birde yaptırıp ta sonuç alınamyan yüzde ikilik bir kesim varmış..
o ne ki....
inanmıyorum chrome da denedim açıldı....çoook teşekkürler.......
inan o günler uzak değil yeter ki azmedelim.....
[B]kilo bildirimini bu akşam yapıcktm ben
geçen hafta: 96
bu hafta: 95
giden kilo: 1
az ama olsunnn herkesn ins erirde gider

spor: 150 dk[/B]
tebrikleeer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…