- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
Yorktesti yaptıran varmı kızlar ??? Kaç liradır ki acaba :26: sitesini inceledim de ucuz birşey olsada yaptırsak :78:
[B]kilo bildirimini bu akşam yapıcktm ben
geçen hafta: 96
bu hafta: 95
giden kilo: 1
az ama olsunnn herkesn ins erirde gider
spor: 150 dk[/B]
slm cnm 1kiloyu az görme 4tane margarin paketi olarak düsünmek gerek ne kadar cok deilmiyag olarak
tebrikler 1 kilo bence harika ibrenin ters dönmesi bile beni mutlu edecek.
aa bu fıstıkda kimmiş....selam dün o kadar uğraştım.profil resmini değiştirmek için,ama hep mesaj geldi.şimdi tekrar deneyeceğim..
ayy çok şükür bi cevap aldım denicem........Canım benim anladığım kadarıyla uzun süredir giremiyorsun mozilla firefoxtan girmeyi dene o zaman açılıyor. :80:
o ne ki....canım ben araştırdım.ucuz değil.peşin 750tl,taksitle 940 lira civarı.şimdilik özel kliniklerde yapılıyormuş.birde yaptırıp ta sonuç alınamyan yüzde ikilik bir kesim varmış..
inanmıyorum chrome da denedim açıldı....çoook teşekkürler.......kilo takip sayfasına girmek için bir de farklı sunucuyu kullanın. yani eğer exploreer kullanıyorsanız firefox da açmaya çalışın; ben de de e bebek bir türlü açılmıyordu, google chrome dan tak diye açtı. kilomu yarın sabah tartılıp bildiririm. inşallah 110 nu altına inerim.
inan o günler uzak değil yeter ki azmedelim.....sanırım kimse kalmadı benimde nasıl dertleşesim vardı. akşam bi rüya gördüm eskisi gibi zayıftım anormal güzel hissediyodum kendimi. kalbimde minik kelebekler uynuyodu. bunu hissetmeyeli o kadar çok oluyo ki. kendinden emin olmak güzel ve zarif görünmek, dimdik insanların gözünün içine bakmak. offffffffff nedennnn nerede koptu film.
tebrikleeer...[B]kilo bildirimini bu akşam yapıcktm ben
geçen hafta: 96
bu hafta: 95
giden kilo: 1
az ama olsunnn herkesn ins erirde gider
spor: 150 dk[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?