Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

spoumu yaptım geldim bu gün yediklerim...
Süt 0.2 136.00
Yoğurt (tam yağlı) 150 102.00
Nohut yemeği 1 425.75
Elma 1 60.00
Mandalina 1 50.00
Yoğurt (tam yağlı) 150 102.00
Bulgur Pilavı 0.5 145.50
Koyun-Kuzu But (normal yağ) 30 70.20
Kepekli Ekmek 3 165.00
Zeytin (yeşil) 25 36.00
Kepekli Ekmek 2 110.00
Beyaz Peynir 50 125.00
Domates 2 28.00
Salatalık (hıyar) 1 11.00
Domates 2 28.00
Toplam : 1594.45 Kal.

slm kizlar bu gün yediklerimi yazayim
sabah:
2dilim kepekli ekmek -
peynir-domates-biber
1fincan kahve
ölen :
3bardak cay
5dilim teragli kepekli ekmek (ama tosta kizartim cok guzeldi )
7zeytin -az peynir (esim gececi anca kalkti beraber kahvallti yaptik)
aksam: hamsi
salata (aslinda aksam yemicekdim ama babam hamsi alinca dayanamadim)

Yenacııımmmmmmmmm ben bu hafta kilo bildirimi yapmasam izinli olarak yazsan beni bugün regl oldum ve çok şişim şimdi 3-5 kg fazla çıkarım hepten moralim sıfırlanır :96:
Tşk ederim izin verdiğin için

bir arkadasla konuştum sakın proteini hayatınızdan çıkarmayın demiş doktor. akşam yememek geçiştirmek falan her yediğimizi yağa dönüştürüyormus. yememek değil doğru seyleri yemek gerekmiş. bu da çokkk zor

Günaydın arkadaşlar...

Yağmurgözlü ve meyra geçmiş olsun...

Yarın tartı günü acı varmı acı... Bende çok varda o yüzden sordum..

Ahhh ahhh YENACIĞIM acı olmamı hiç...Dünyanın emeği zayii oldu...
Canım ben marifetimi bu geceden bildireyim;yarın geç kalırım....Hiç olmazsa 100-200 gr az gelirim belki...Bu akşam yemeğinde yediklerim kimbilir ne kaa kaloridir ve ne kaa kilo eklemiştir....:84::84::84:

Dikkat!!!!!!!!!!!!!!Marifetim: 94.600
İspor: Yok tabii...

BEYZUS döndünmüüüüüüüüü?

Yenacığım bende akşamdan yazayım.yarın hastanede olacağım.eşimin alt dişleri takılacak..aslında tam da şuan yemek yedikten sonra hiç işime gelmiyor.keşke daha evvel tartılsaydım.
kilo:93.500
herkese hayırlı başlangıçlar olsun..

BEYZUS döndünmüüüüüüüüü?

Merhaba hayatım....Güzel kankacığım; pazar döneceğim inşallah...Yeğenimdeyim; onların neti kullanıyorum buradayken ama ancak akşamları gelebiliyorum onlara.Egeciğimiz bu sene 1 ci sınıf tam okumayı söktü.Beni görünce azıyor ve ders yapmıyor .Ödevlerini yapsın diye akşamları geliyoruz....
Gördün değilmi marifetimi...Bayramdan önce geldim...Günlerce kendimi tuttum;diyetime dikkat ettim.Bayramda bir bozdum kendimi....Kardeşim hiçmi tatlı,çikolata görmedim;yada bir daha hiç mi görmeyeceğim öyle bir yemek yani...Allah akıl fikir versin bana .....:111::111:

kankacığım tatlı görmediğimizden değil de ancak bayramlarda sevdiklerimizi gördüğümüzden ne yediğimizi bilmiyoruz.sevindirik mi oluyoruz acaba.kalabalık sohbet derken almış başını gidiyor..
neyse yakışıklı egemiz okumayı sökmüş.kocaman öpücükler ona zeynep teyzesinden..
o;da sana şımarıyor BEYZUS,valla kimin kendilerini sevdiğini öyle iyibiliyorlar kii
hadi sağsalim gel..

iyi akşamlar bakalım ne olacağız yarın bugün yediklerim ve kalorilerini yazayım sizede görün ne kadar saçma bir diyet yaptığımı allahtan kalorilerini hesaplıyorumda dengelemeye çalışıyorum:26: :26: :26:
KAHVALTI
tost - kaşarlı ve kepek ekmekli 1 ad. 222 cal.
tost - kaşarlı 0.4 ad. 100 cal.
domates 1 tane 14 cal.
penguen - vişne reçeli 20 gr. 54 cal.

1. ARA ÖĞÜN
elma 1 ad. 60 cal.

ÖĞLE YEMEĞİ
tost - kaşarlı 1 ad. 250 cal.

2. ARA ÖĞÜN
muz 1 ad. 100 cal.
patates cipsi - lays klasik 20 gr. 105 cal.
ülker altınbaşak yulaflı kepekli bisküvi 1 paket 177 cal.

AKŞAM YEMEĞİ
etli yaprak sarma 5 ad. 125 cal.
etli lahana sarma 5 ad. 125 cal.
Salatalar (sıvı yağlı) 1 por. 200 cal.
yoğurt (yağlı) 200 gr. 190 cal.
390 cal.
60 cal.
250 cal.
382 cal.
640 cal.
toplam1722 cal.

merhaba kızlar şimdi bi düğünden geldim moralim sıfır oldu ne güzel kıyafetler giymişlerdi içimde kaldı giyemedim görümceminin yeğeni hemde akraba damat görümcem zavallıda aralarında anaları ablaları gibi duruyordu oda kilolu 100 ün üstündedir yaşıt sayılırız bakarsan onun kıyafeti daha pahalı ama işte anne elbiseleri 3 yıl önce kız kardeşimin düğünü vardı şöyle giyerim böyle giyerim diyodum şehiri alt üst ettim yok yok kiminde kolum kiminde kalçam kiminde karnım çıktı durdu o zamanlar 90-92 filandım heralde bide korse giydim ama nereye saklıyosun yine istediğimi giyemedim

Merhaba yenacım kilo bildirimimi yapayım canım
2 hafta önce 108.8
Bu hafta 110 süper dimi valla nasıl canım sıkkın sorma gitsin ama yok yarından itibaren ciddi ciddi başlıyorum lesliecimle yürüyüşede başlıyorum.Adetimde yarın biter harelde Çizlgemide değiştirmiyim heralde sakıncası olmaz dimi?
Bu arada tüm kilo verenleri kutluyorum.Haftaya bende kutlananlar arasında olurum inşallah.:93:
Rejime tam başlıyorum bişeyler oluyor dünde bizim ufaklık merdivenden yere çakıldı hastahanelerdeydik bütün gecede uyumadık saat başı uyandırdık tabi gece oturuncada yutuyo insan ama çok şükürki birşey olmadı.Ucuz atlattık valla

Doğacım istanbuldaysan bakırköyde bir yer var büyükbeden abiye elbiseler yapıyolar üstünde istediğin heryeri ek bir ücret almadan yapıyolar ben düğün için almıştım tavsiye ederim

benim de yazın eşimin erkek kardeşi evleniyor oldukça varlıklı bir ailedenmiş kız gelinlik yıldırım mayruk tarafından yapılacakmış. kayınvalidem bunu anlattığında içim resmen sızladı müstakbel eltim 3 yaş küçük benden ama ben şuan 20 yaş yaşlı gösterdiğim için direk annesi gibi görünücem altından bile elbise giysem

Yok canım okadarda değildir.Kendini o kadar üzme bence kilolu insanlar güzel hele birde güzel bir bakım hoş bir kıyafet hepsinden güzel olursun.Bakırköydeki yere bir uğra süper kıyafetler var sen bile kendine şaşıracaksın giyince

adım mutlu bu arada dalokay oğlumun adı.

Merhaba canım,bende Nilüfer hoşgeldin aramıza...OĞLunda ismiyle yaşasın.. anlamını merak edip baktım'' çok beğenilen'' demekmiş..:))

e-bebek sitesine bende 2007 de oğlum doğduğunda üye olmuştum ama şu an aktif değilim orda....

Ahh Banucum bayramda hızlı yükselişimden dolayı fena demoralize oldum..
Yani bumudur benim iradem,kendime çok kızıyorum anlatamam...

Son düzenleme:
Aynen canım bende kızıyorum ama kızdıkçada kısır döngüye giriyoruz.O da bizi yemeğe çeviriyor nasıl atlatıcaz bu dönemi bilemiyorum nasıl bir diet yapacağımada karar veremiyorum.Aklımda hep yemek ayyy çok pis boğaz oldum bennn hiç birşey kendime getiremiyor beni offfff:::((((((((

Avatar resmin gözümden kaçmadı değil hani...:)
Seni fıstık seni..Ama uygun bir zamanda diğer resimlerindende ekle lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…