Günaydın arkadaşlar...
Yağmurgözlü ve meyra geçmiş olsun...
Yarın tartı günü acı varmı acı...Bende çok varda o yüzden sordum..
Ahhh ahhh YENACIĞIM acı olmamı hiç...Dünyanın emeği zayii oldu...
Canım ben marifetimi bu geceden bildireyim;yarın geç kalırım....Hiç olmazsa 100-200 gr az gelirim belki...Bu akşam yemeğinde yediklerim kimbilir ne kaa kaloridir ve ne kaa kilo eklemiştir....:84::84::84:
Dikkat!!!!!!!!!!!!!!Marifetim: 94.600
İspor: Yok tabii...
BEYZUS döndünmüüüüüüüüü?
kankacığım tatlı görmediğimizden değil de ancak bayramlarda sevdiklerimizi gördüğümüzden ne yediğimizi bilmiyoruz.sevindirik mi oluyoruz acaba.kalabalık sohbet derken almış başını gidiyor..Merhaba hayatım....Güzel kankacığım; pazar döneceğim inşallah...Yeğenimdeyim; onların neti kullanıyorum buradayken ama ancak akşamları gelebiliyorum onlara.Egeciğimiz bu sene 1 ci sınıf tam okumayı söktü.Beni görünce azıyor ve ders yapmıyor .Ödevlerini yapsın diye akşamları geliyoruz....
Gördün değilmi marifetimi...Bayramdan önce geldim...Günlerce kendimi tuttum;diyetime dikkat ettim.Bayramda bir bozdum kendimi....Kardeşim hiçmi tatlı,çikolata görmedim;yada bir daha hiç mi görmeyeceğim öyle bir yemek yani...Allah akıl fikir versin bana .....:111::111:
merhaba kızlar şimdi bi düğünden geldim moralim sıfır oldu ne güzel kıyafetler giymişlerdi içimde kaldı giyemedim görümceminin yeğeni hemde akraba damat görümcem zavallıda aralarında anaları ablaları gibi duruyordu oda kilolu 100 ün üstündedir yaşıt sayılırız bakarsan onun kıyafeti daha pahalı ama işte anne elbiseleri3 yıl önce kız kardeşimin düğünü vardı şöyle giyerim böyle giyerim diyodum şehiri alt üst ettim yok yok kiminde kolum kiminde kalçam kiminde karnım çıktı durdu o zamanlar 90-92 filandım heralde bide korse giydim ama nereye saklıyosun yine istediğimi giyemedim
benim de yazın eşimin erkek kardeşi evleniyor oldukça varlıklı bir ailedenmiş kız gelinlik yıldırım mayruk tarafından yapılacakmış. kayınvalidem bunu anlattığında içim resmen sızladı müstakbel eltim 3 yaş küçük benden ama ben şuan 20 yaş yaşlı gösterdiğim için direk annesi gibi görünücem altından bile elbise giysem
kilo takip sayfasına girmek için bir de farklı sunucuyu kullanın. yani eğer exploreer kullanıyorsanız firefox da açmaya çalışın; ben de de e bebek bir türlü açılmıyordu, google chrome dan tak diye açtı. kilomu yarın sabah tartılıp bildiririm. inşallah 110 nu altına inerim.
adım mutlu bu arada dalokay oğlumun adı.
Merhaba yenacım kilo bildirimimi yapayım canım
2 hafta önce 108.8
Bu hafta 110 süper dimi valla nasıl canım sıkkın sorma gitsin ama yok yarından itibaren ciddi ciddi başlıyorum lesliecimle yürüyüşede başlıyorum.Adetimde yarın biter harelde Çizlgemide değiştirmiyim heralde sakıncası olmaz dimi?
Bu arada tüm kilo verenleri kutluyorum.Haftaya bende kutlananlar arasında olurum inşallah.:93:
Rejime tam başlıyorum bişeyler oluyor dünde bizim ufaklık merdivenden yere çakıldı hastahanelerdeydik bütün gecede uyumadık saat başı uyandırdık tabi gece oturuncada yutuyo insan ama çok şükürki birşey olmadı.Ucuz atlattık valla
Yenacığım bende akşamdan yazayım.yarın hastanede olacağım.eşimin alt dişleri takılacak..aslında tam da şuan yemek yedikten sonra hiç işime gelmiyor.keşke daha evvel tartılsaydım.
kilo:93.500
herkese hayırlı başlangıçlar olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?