Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Doğacım istanbuldaysan bakırköyde bir yer var büyükbeden abiye elbiseler yapıyolar üstünde istediğin heryeri ek bir ücret almadan yapıyolar ben düğün için almıştım tavsiye ederim

yok canım istanbulda değilim gerçekten moralim bozuldu ya karnım acıktı gelince yemedim bakalım etkisi ne kadar sürecek ezik hissettim kendimi hem pahalıya giyin hemde zor bul yarında tartı günü dün şu detoksa başlamıştım bugün baş ağrım artınca akşam yemeğinde yedim ama 1 kilo fark etti ya sabah aç karnına tartılayımda o zaman netleşir sonuç şu

Doğacım istanbuldaysan bakırköyde bir yer var büyükbeden abiye elbiseler yapıyolar üstünde istediğin heryeri ek bir ücret almadan yapıyolar ben düğün için almıştım tavsiye ederim

yok canım istanbulda değilim gerçekten moralim bozuldu ya karnım acıktı gelince yemedim bakalım etkisi ne kadar sürecek ezik hissettim kendimi hem pahalıya giyin hemde zor bul yarında tartı günü dün şu detoksa başlamıştım bugün baş ağrım artınca akşam yemeğinde yedim ama 1 kilo fark etti ya sabah aç karnına tartılayımda o zaman netleşir sonuç

Çok haklısın canım ama napalım yemeyi seviyoruz neyazıkki inşallah bu sefer bu şevk seni sonuna kadar götürür

Dogacım bende düğünlerden bu yüzden nefret ediyorum,giyecek hiç birşey bulamamak veya fotoğraflarda en şişko çıkmak..
Oooofff çok pis bunalıma giresim var..zaten malum dönemimdeyim mazeretimde var...

inşallah banucum sende iyi gidiyodun ama aksilikler çıkınca olmuyor işte

Evet valla hepimiz bunalıma giriyoruz ay toplıyalım kendimizi biri bizi kendimize getirsin off yoksa yandı verdiğimiz kilolarrrrr.
Valla doğacım aksilikler arkaarkaya geldi allah beterinden korusun.

Dogacım bende düğünlerden bu yüzden nefret ediyorum,giyecek hiç birşey bulamamak veya fotoğraflarda en şişko çıkmak..
Oooofff çok pis bunalıma giresim var..zaten malum dönemimdeyim mazeretimde var...
bunalma canım napalım allah başka dert vermesin yavaş yavaş verecez inşallah

Şu korseler varya tuzlu olanlar acaba işe yarıyormu.Ben bir tv programını aramıştım kadın anlattı kendine güvenen varsa gelin zayıflatalım diyodu aradım çağırdılar ama sonra cesaret edemedim bu başıma ikinci gelişi birde haluk saçaklının programı vardı ordan kabul etmişlerdi cesaret edemedim şimdi pişmanımmm ama nafile

Hadi valla doğacım bu topiktekilerin canlanmaya ihtiyacı var bundan sonra gene herkes yediklerini yazsın süper motive oluyo insan.123 BAŞLAAAAAAAAAAAA

iyi geceler kızlar
zeynep abla gçen hafta altınoluktaydık cuma günü akçay altınoluk gezdik .telin olsaydı seni görmek isterdim .kısmet değilmiş inşallah bir daha yolum düşerse görmek isterim seni ablacım..
hergün tartılarak sinirlerim bozuluyor iyice yaaa dün -1 kiloydu bugün +1 oldu yine bkalım sabah durum ne olacak..o kaar dikkat ediyorumkii aslında ama spor yapamıyorum yarın inş leslieye başlayabilirim yine

Üzme canım kendini hepimiz aynıyız inşallah önümüzdeki hafta hepimiz toparlarız.Bende başlıycam leslieye 30 dk başlıycamm bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…