Doğacım istanbuldaysan bakırköyde bir yer var büyükbeden abiye elbiseler yapıyolar üstünde istediğin heryeri ek bir ücret almadan yapıyolar ben düğün için almıştım tavsiye ederim
Doğacım istanbuldaysan bakırköyde bir yer var büyükbeden abiye elbiseler yapıyolar üstünde istediğin heryeri ek bir ücret almadan yapıyolar ben düğün için almıştım tavsiye ederim
büyuk beden olmasın elbisem hazirana insallah. en azından 42-44 bişi olsun oooooof
bunalma canım napalım allah başka dert vermesin yavaş yavaş verecez inşallahDogacım bende düğünlerden bu yüzden nefret ediyorum,giyecek hiç birşey bulamamak veya fotoğraflarda en şişko çıkmak..
Oooofff çok pis bunalıma giresim var..zaten malum dönemimdeyim mazeretimde var...
büyuk beden olmasın elbisem hazirana insallah. en azından 42-44 bişi olsun oooooof
Hadi valla doğacım bu topiktekilerin canlanmaya ihtiyacı var bundan sonra gene herkes yediklerini yazsın süper motive oluyo insan.123 BAŞLAAAAAAAAAAAA
iyi geceler kızlar
zeynep abla gçen hafta altınoluktaydık cuma günü akçay altınoluk gezdik .telin olsaydı seni görmek isterdim .kısmet değilmiş inşallah bir daha yolum düşerse görmek isterim seni ablacım..
hergün tartılarak sinirlerim bozuluyor iyice yaaa dün -1 kiloydu bugün +1 oldu yine bkalım sabah durum ne olacak..o kaar dikkat ediyorumkii aslında ama spor yapamıyorum yarın inş leslieye başlayabilirim yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?