Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kısmet değilmiş.ben bu aralar çok yoğunum.pzrtesi memlekete gideceğim.ani bir iş çıktı.bir ay kadar buralarda yokum.akşamları arada bir topiğeuğrarım.benim internet taşınabilir.kiracıyla ilgili bir sorun var.cuma günleri kilo bildirimi yaparım.yanımda öncelikli olarak pc ve tartımı götürüyorum..

günaydın herkese...

geçen hafta bayram nedeniyle 1,3kg kilo almıştım. bu hafta hasta olduğumdan diyet yapmadım hiç, kilom fazla çıkıcak diye korkuyordum ama şükür sabit kalmışım bu hafta kilomda. bu hafta canım ne isterse onu yedim, ama hasta olunca galiba pek iştahım yok ve az yedim yani bu 1haftada.

BU HAFTAKİ KİLOM: 88.7kg

BU HAFATAKİ SPOR: yok

görüşürüz kızlar...
kendinize iyi bakın....

günaydın kızlar meyracım geçmiş olsun dikkat et kendine :94: kilo bildirimi yapayım 96 olmuşum yani 97 dim 1 kilo vermişim

geçmiş olsun meyra...........çabuk iyileş tatlım bekliyoruz......

geçmiş olsun bende kaçıyorum kzım okuldan yeldi yemek zamanı oleyyyyyyy:84::86::86:

geçmiş olsun canım dikkat et

canım çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim...

Canım geçmiş olsun kendine dikkat et bolbol mandalina ye ıhlamur iç önce iyileşde dieti boşver öptüm seni

Günaydın arkadaşlar...

Yağmurgözlü ve meyra geçmiş olsun...

Yarın tartı günü acı varmı acı... Bende çok varda o yüzden sordum..

günaydın kızlar meyracım geçmiş olsun dikkat et kendine :94: kilo bildirimi yapayım 96 olmuşum yani 97 dim 1 kilo vermişim

canlarım benimmmmm, çok teşekkür ederim hepinize....
öpüyorum hepinizi

Klio verenleri tebrik ediyorum
Veremeyenlerde kendilerini üzmesinler haftaya cuma löp löp yağlarımız gidecek inşallah

Benim uzun bir süredir 85.300 ve yukarısı olarak gitti geldi

yaklaşık 2 ay ama bu hafta şeytanın bacağını kırdım

Bu hafta 84.500

Umarım devamı gelir ama gelmesi için elimden geleni yapıcam...

kızlar şu kalori hesabını yapan varmı aranızda arifeebeyle seferanın yaptığını biliyorum galiba bendemi yapsam acaba diyorum ? bilgi verirmisiniz

kızlar şu kalori hesabını yapan varmı aranızda arifeebeyle seferanın yaptığını biliyorum galiba bendemi yapsam acaba diyorum ? bilgi verirmisiniz

Bende ilk kilolarımı verirken yapıyordum

ve kesinlikle tavsiye ederim...

çok az şey yediğini düşünüyorsun ama

kalori hesabı yapmaya başladığın zaman yediklerinin kalorilerinin o kadarda az olmadığını görüp

en azından kendine ve yediklerine daha dikkat etmeye başlıyorsun...

bence yap bende tekrar yapmaya başlıcam...

geçen yediklerimi hesapladım 1900 falan yaptı az da yememiştim hoşuma gitti kafama yattı gibi saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…