- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
Bonus - 1.8 kg............................... .HAFTANIN 1.si
Cİndy black-Derin-Arifeebe.- 1 kg....HAFTANIN 2.leri
Lunaazul - 0.8 kg............................... HAFTANIN 3.sü
YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜREN HAFTANIN SPORCULARI
1 Cİ..........................150 dak.... CİNDYBLACK
2 Cİ...........................75 dak....EKİNCİK
3 CÜ..........................70 dak....SAFERAN
bravo kilo verenlere tebrikler. toksin bende emziriyorum inşallah senin gibi vermeye başlarım bende. bebeğin kaç aylık.yaza bende şifon bi elbise giymek istiyorum duman rengi
canım izmirde küçük küçük depremler oluyormuş öylemi?? bayramdada aynen küçük küçük olmuş galiba???
eğer öyle ise çok geçmiş olsun canım benim....
deprem korkutucu gerçekten.... fazla büyük olmasada bende orta bir deprem yaşadım, üzerinden 1sene geçti ama hala korkunun yarısı benimle birlikte duruyo...
Rabbim esirgesin kötü şeylerden hepimizi....
allah bagislasin cnm anali babali büyütürsün insallahtoksin benim oğlum 6 ay 1 haftalık oldu. emziriyorum hem de gece gündüz ama gr verememek de büyük başarı :2: heralde ama artık hepberaber el ele kiloları vericez
vazgeçmeyeceğim bu gün yıllardır yapamadığım bir şeyi yaparak özsüt pastasına hayır dedim bi çatal falan alırım diye düşündüm sonra hiç almadan kalkmayı becerdim. bu komik gelsede benim için büyük bir gelişme
akşam yemegini 1655 kaloriyle bitirdim inşallah doğru hesaplamışımdır
kahvaltı
ekmek - beyaz 2 dilim 180 cal.
beyaz peynir 1 kib. kut. 80 cal.
yağda yumurta 1.5 ad. 180 cal.
çay - şekerli (3 ad. kesme şeker) 1 çay bar. 60 cal.
çay - şekersiz 2 bard. 0 cal.
1. ARA ÖĞÜN
yeşil çay - şekersiz 1 kupa 0 cal.
elma 1 ad. 60 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ
acılı etsiz çiğ köfte 50 gr. 95 cal.
AKŞAM YEMEĞİ
nohutlu pilav 2 por. 482 cal.
çoban salatası 1 por. 58 cal.
ayran 3 bard. 210 cal.
turşu - karışık 1 por. 70 cal.
ekmek - beyaz 2 dilim 180 cal.
amannn ne fazla yemişim gene ya saçma olmuş biraz yazınca anlaşılıyor
lunacım -300 de aktiviteden iyimi şimdilik
günaydın herkese...
geçen hafta bayram nedeniyle 1,3kg kilo almıştım. bu hafta hasta olduğumdan diyet yapmadım hiç, kilom fazla çıkıcak diye korkuyordum ama şükür sabit kalmışım bu hafta kilomda. bu hafta canım ne isterse onu yedim, ama hasta olunca galiba pek iştahım yok ve az yedim yani bu 1haftada.
BU HAFTAKİ KİLOM: 88.7kg
BU HAFATAKİ SPOR: yok
görüşürüz kızlar...
kendinize iyi bakın....
Yaptığım 1 saatlik telefon görüşmesinin ardından zayıflama isteğim geri geldi sanırım geleceğim için zayıflamam lazım oturup kendime acımak yerine sevdiğim insanın yanına başkalarını yakıştırmak yerine onun yanına yakışabilmek için çaba harcamam gerekiyor şişmanların en büyük sorunu bu hiç zayıflayamayacağını düşünmek ama öyle değil insan isteyince başarıyor ve bende başarmak için elimden geleni yapacağım kendime acımaktan vazgeçip , napalım bizide seven böyle sevsin demek yerine sevdiğimin yanına yakışmak için çabalayacağım ama onun için değil kendim için kendimi iyi ve değerli hissetmek için insanın önce kendisine saygısı olması gerekiyor bunu yapmam lazım bu gecenin dönüm noktası olması lazım bunu becerebilirim zayıflayabilirim :88: kadın isterse ...
uzun bir aradan sonra ikinci olmuşum.. ellerine sağlık yenacım..ayaklarımın altından ateş çıkıyor. çok yorucu bir gündü yemeğede annemler vardı.gündüz misafir vardı..aklım sizlerde ama gözlerim kapanıyor artık iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?