Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar kızlar benim diyet bugün çok güzel gidiyodu taa ki benim47:) ki bakava alıncaya kadar tabi
KAHVALTI
domates 1 tane 14 cal.
salatalık 1 ad. 11 cal.
beyaz peynir 1 kib. kut. 80 cal.
ekmek - beyaz 3 dilim 270 cal.
1. ARA ÖĞÜN
mandalina 4 ad. 200 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ
yağda yumurta 1 ad. 120 cal.
ekmek - kepekli 2 dilim 120 cal.
2. ARA ÖĞÜN
baklava 3 ad. 450 cal.
AKŞAM YEMEĞİ
kapuska - kıymalı 1 por. 190 cal.
etli yaprak sarma 1 ad. 33 cal.
etli lahana sarma 3 ad. 75 cal.
ekmek - kepekli 3 dilim 180 cal.
Salatalar (sıvı yağlı) 1 por. 200 cal.
375 cal.
200 cal.
240 cal.
450 cal.
678 cal.
toplam 1943 cal.

YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜREN HAFTANIN SPORCULARI

1 Cİ..........................150 dak.... CİNDYBLACK

2 Cİ...........................75 dak....EKİNCİK

3 CÜ..........................70 dak....SAFERAN

Bonus - 1.8 kg............................... .HAFTANIN 1.si

Cİndy black-Derin-Arifeebe.- 1 kg....HAFTANIN 2.leri

Lunaazul - 0.8 kg............................... HAFTANIN 3.sü

YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜREN HAFTANIN SPORCULARI

1 Cİ..........................150 dak.... CİNDYBLACK

2 Cİ...........................75 dak....EKİNCİK

3 CÜ..........................70 dak....SAFERAN

hepinizi tebrik ediyorum kızlar:)))
hepinizi öpüyorummm:)

YENOOOŞ yukardaki mesajı sana yazmıştım. mesajım gözünden kaçtı, okumadın galiba canım???

bu gün yediklerim
sabah:
2kepekli ekmek
peynir
1biber
1domates
1fincan kahve
ölen:
brokoli buharda pismis
kornfleks
azcik makarna
aksam:koca tabak kisir
2denecikde börek (bebek emiyorya ondan yedim ) böle olmuyor SIKI yapacam
3bardak cay(misafirlikdeydim )

toksin benim oğlum 6 ay 1 haftalık oldu. emziriyorum hem de gece gündüz ama gr verememek de büyük başarı :2: heralde ama artık hepberaber el ele kiloları vericez

toksin benim oğlum 6 ay 1 haftalık oldu. emziriyorum hem de gece gündüz ama gr verememek de büyük başarı :2: heralde ama artık hepberaber el ele kiloları vericez
allah bagislasin cnm anali babali büyütürsün insallah
bende önceleri saglikli beslendim basdan veremedim vucut ödemleri 6aydan sonra atiyormus cnm sabir sen devam et vazgecme cnm :13:

Son düzenleme:
vazgeçmeyeceğim bu gün yıllardır yapamadığım bir şeyi yaparak özsüt pastasına hayır dedim bi çatal falan alırım diye düşündüm sonra hiç almadan kalkmayı becerdim. bu komik gelsede benim için büyük bir gelişme

tbrler cnm benim 2 gün önce yigenim yas günü vardi pastadan yemedim ama bu gün börege hayir diyemedim

evet gayet iyi....

aktivite derken günlük yaptığın temizlik, bulaşık, bilgisayar başında çalışmak bile kalori harcamana sebeb

bunlarıda kattınmı -300 lük kısıma

ayrıca ne yediğine baktımda şöyle

bence akşam yemeği için ağır şeyler yemişsin

ama sanırım sen çalışan birisin öyle olmak zorunda oluyor çoğu zaman

ayrıca bence pilavı her bulduğunda yeme

arada bir çok canın istediği zaman ye

ve ekmeğini de beyaz ekmek değilde diğerleri ile değiştir canım..

Yaptığım 1 saatlik telefon görüşmesinin ardından zayıflama isteğim geri geldi sanırım geleceğim için zayıflamam lazım oturup kendime acımak yerine sevdiğim insanın yanına başkalarını yakıştırmak yerine onun yanına yakışabilmek için çaba harcamam gerekiyor şişmanların en büyük sorunu bu hiç zayıflayamayacağını düşünmek ama öyle değil insan isteyince başarıyor ve bende başarmak için elimden geleni yapacağım kendime acımaktan vazgeçip , napalım bizide seven böyle sevsin demek yerine sevdiğimin yanına yakışmak için çabalayacağım ama onun için değil kendim için kendimi iyi ve değerli hissetmek için insanın önce kendisine saygısı olması gerekiyor bunu yapmam lazım bu gecenin dönüm noktası olması lazım bunu becerebilirim zayıflayabilirim :88: kadın isterse ...

geçmiş olsun canım.en kısa zamanda atlatman dileğiyle..
güzelsözlerine deteşekkürler..ama şimdi görsen tanıyamazsındişsiz halimle..bir de dikkat edersen bir gözümde küçülme var..buna da şükür..iyileştikten sonra tekrar başlar ve ilerde çok güzel bir gekin olursun..

her niyet önce düşüncedir sonra eyleme dönüşür.hedefine kolaylıkla ulaşacaksın..öncelikle ''kendin''için.gerekli azim ve iradeyi içinde bulacaksın..destek te bizden..

uzun bir aradan sonra ikinci olmuşum.. ellerine sağlık yenacım..ayaklarımın altından ateş çıkıyor. çok yorucu bir gündü yemeğede annemler vardı.gündüz misafir vardı..aklım sizlerde ama gözlerim kapanıyor artık iyi geceler

bak okadar şikayet ediyordun..yemekler ikramlar derken..yinede verbilmen çok büyük başarı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…