Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol bir tanem..sende benim gibi gece mutfak ve banyo modeli sitelerini inceleyip iç geçiriyormusun.?Yena unutma eve ilk taşındığında dilek tut..o gece ki rüya çok önemli..bu yüzdeno gün hafif şeyler ye..ve üstün açık kalmasın..

annemin aklıda gitmişdi durup durup annem( nereyeydi unuttum )... gitti daha gelmedi derdi ağlardı annen öldü dediklerinde yeni ölmüş gibi ağlardı 35 sene önce nin hafızası
sen kendine dikkat et pozitif olup hayatı sevmek lazım kardeşimde o yokdu işimiz daha zor oluyordu hem annem hemde onun kaprisleriyle uğraşıyorduk

Tamam canım dilek tutarım...sen yine hatırlatırsın, o dönem ben heyecandan ve telaştan kesin unuturum..
Bu arada üstün açık kalmasın kısmı güldürdü beni..:))))))

Unutmadan oğlunun askerlik yeri bellimi..??

mecburen götüreceğim.belki başka bir çıkış yolu bulurum..pazartesi düşünüyordum.ama diş doktoru alt damağa alışması ve kontrol için 15 gün bir yere ayrılma dedi?
ben alt modülün maun balon kapak,üstün krem membran,tezgahın da siyah granit,ara fayansı da cam mozaik istiyordum..neyse hayale para almıyorlar..sen neye karar verdin?..

tamam unutmam..özellikle söyledim ki kazaya gelmesin diye..

aralığın 8'zinde belli olacak.12'sinde gidiyor.daha kaçay yapacağı bile belli değil?allahım sağ salim dönmesini nasip etsin..darısı barışımı'za

Ben mutfak dolaplarında değişiklik yapmıycam,sadece dolaplara uygun ek dolaplar olucak..

Yatak odası,çocukların odasına dolap ve şifonyer birde vestiyer olucak.

İnşallah kısa dönem yapar,onun için sınavamı giriliyordu öyle birşey hatırlıyorum sanki...

benim çıkmam lazım..hepinize iyi geceler..

İyi geceler canım...

Son düzenleme:
Banucum geciktin bugün...Uykumu tutmadı..:)

Yok canım yeni geldim ablamlardaydım misafir vardı Alllah size yardım etsin 2 ve üstü çocuklulara şuan pestil haldeyim evde 2 azgın biri yiğenim çocuk vardı sabahtan beri hiç oturmadılar bizde peşlerinde

Sen nasılsın geçmişi okudum evini yaptırıyormuşsun Allah yardım etsin hem maddi hem manevi zor iş ustalar insanı perişan ediyor yada bize öyle denk geldi

Yok canım yeni geldim ablamlardaydım misafir vardı Alllah size yardım etsin 2 ve üstü çocuklulara şuan pestil haldeyim evde 2 azgın biri yiğenim çocuk vardı sabahtan beri hiç oturmadılar bizde peşlerinde

Bizde bugün misafirlikteydik..9 aylık bebekli bir çift geldi..Oğlum nasıl kıskandı anlatamam..:))

Onu zaptedicem diye akla karayı seçtim inan..Bebek emekliyor bizim velet arkasından ayağını çekmeye çalışıyor,saçını çekiyor çok fena bi durumdu..:))

Bizimde berbat misafir çocuk çok zayıf bizimkinin maşallahı var koşuyolar üstüste düşcekler diye ödümüz koptu.Canavar sonunda kustu ağladı ve sızdı bende eve geldim ohhh ne mutluuu şu an yorgunluktan yatamıyorum

Sen nasılsın geçmişi okudum evini yaptırıyormuşsun Allah yardım etsin hem maddi hem manevi zor iş ustalar insanı perişan ediyor yada bize öyle denk geldi

Bende iyiyim canım sağol,sağlıklı beslenmeye geçmeye çalışıyorum ama başarılı olamıyorum henüz istediğim gibi...
Ev işini halletmeye çalışıyoruz bir yandan,umarım yolunda gider herşey...

İnşallah canım biz 4 sene önce uğraştık annemin evi için gerçekten zor.Sağlıklı beslenme benimkide berbat ama tamam bugün bitti artık yemiycem yarın itibariyle yediklerimide yazıcam offff

Banucum senin bebeğin olduğunda yeğenin kıskanır gibime geliyor..Şimdi hep onunla ilgileniyorsun tabii...Paylaşamıycak seni...

Canım sen geldin ben gideceğim..İyi geceler diliyorum,allah rahatlık versin...

Bugün o kadar çok yedimki sınırsız bir ara heralde infilak edicem dedim yarın diete başlıyorum ya sanki kıtlık çıkıcak bir dahada bu yemekler dünyadan kalkıcak midem berbat durumdu oburum galiba ben öyle karar verdim

He he he aynen ben...Diyete karar verdiğim gece sabaha kadar yiyorum...

Sanada iyi geceler bende birazdan yatarım.O konuyu hiç sorma lafı bile geçse sinir oluyor olmaz olamaz diye ortalığı koparıyor bakalım ilerde olursa napıcaz.Ona göre benim bebeğim olunca ben insan olmuyomuşum ve teyzede olamıyormuşum çocuğun ilginç bir tezi var ::::)))))))))))çözemedim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…