sağol bir tanem..sende benim gibi gece mutfak ve banyo modeli sitelerini inceleyip iç geçiriyormusun.?Yena unutma eve ilk taşındığında dilek tut..o gece ki rüya çok önemli..bu yüzdeno gün hafif şeyler ye..ve üstün açık kalmasın..
Anladım canım..Çok zor bir durum eşin içinde..birine bağımlı kalmak helede erkekse ,gerçekten feci..
Artık yapabildiğin kadar canım,kendini çok yıpratmamaya çalış...Çok zor işin Allah yardımcın olsun..
sağol bir tanem..sende benim gibi gece mutfak ve banyo modeli sitelerini inceleyip iç geçiriyormusun.?Yena unutma eve ilk taşındığında dilek tut..o gece ki rüya çok önemli..bu yüzdeno gün hafif şeyler ye..ve üstün açık kalmasın..
Sende olmuşken tam olsun istiyorsun diimi...Bizde akşam kuzenimin bir tanıdığı marangozla gittik bakalım ne kadar fiyat çıkarıcak..:)
Demek adanaya gideceksin..Peki bu gibi durumlarda eşinidemi götürüyorsun..?
Tamam canım dilek tutarım...sen yine hatırlatırsın, o dönem ben heyecandan ve telaştan kesin unuturum..
Bu arada üstün açık kalmasın kısmı güldürdü beni..:))))))
Unutmadan oğlunun askerlik yeri bellimi..??
mecburen götüreceğim.belki başka bir çıkış yolu bulurum..pazartesi düşünüyordum.ama diş doktoru alt damağa alışması ve kontrol için 15 gün bir yere ayrılma dedi?
ben alt modülün maun balon kapak,üstün krem membran,tezgahın da siyah granit,ara fayansı da cam mozaik istiyordum..neyse hayale para almıyorlar..sen neye karar verdin?..
tamam unutmam..özellikle söyledim ki kazaya gelmesin diye..
aralığın 8'zinde belli olacak.12'sinde gidiyor.daha kaçay yapacağı bile belli değil?allahım sağ salim dönmesini nasip etsin..darısı barışımı'za
benim çıkmam lazım..hepinize iyi geceler..
Yok canım yeni geldim ablamlardaydım misafir vardı Alllah size yardım etsin 2 ve üstü çocuklulara şuan pestil haldeyim evde 2 azgın biri yiğenim çocuk vardı sabahtan beri hiç oturmadılar bizde peşlerinde
Sen nasılsın geçmişi okudum evini yaptırıyormuşsun Allah yardım etsin hem maddi hem manevi zor iş ustalar insanı perişan ediyor yada bize öyle denk geldi
Bizimde berbat misafir çocuk çok zayıf bizimkinin maşallahı var koşuyolar üstüste düşcekler diye ödümüz koptu.Canavar sonunda kustu ağladı ve sızdı bende eve geldim ohhh ne mutluuu şu an yorgunluktan yatamıyorum
Bugün o kadar çok yedimki sınırsız bir ara heralde infilak edicem dedim yarın diete başlıyorum ya sanki kıtlık çıkıcak bir dahada bu yemekler dünyadan kalkıcak midem berbat durumdu oburum galiba ben öyle karar verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?