Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

evet akşam yemeginde ipin ucu kaçıyor ekmek de evde vardı markete göndermedim çocukları

YENOOOŞ yukardaki mesajı sana yazmıştım. mesajım gözünden kaçtı, okumadın galiba canım???

Meyracım okudum, sana cevapta yazdım ama alıntılarda çıkmamış...Zaten site bir garip oldu..Çok özür dilerim..Ne kadar incesin sen ya..İnşallah hakettiğin hayatı yaşarsın tatlım...

Evet İzmir'de çok sık deprem oluyor,çoğunu hissetmiyoruz ama bayramdan önce 4.9 şiddetinde olanını bayağı hissettik...

Bende istiyorum o değişimden..:)) Banada bir el at baharcım..:)

Derincim ne güzel kilo vermişsin...Tebrik ederim...

Son düzenleme:

hadi be fıstık kim tutar seni heyecanlandım valla sen yaşın itibarıyle daha çabuk verirsin

Nasılsınız arkadaşlar..

iyiyiz..ne kadar yoğun günler yaşıyorsun.ama kendi evin için olunca yorgunluğu bile bir başka güzel..bende mutfak yaptırmaya karar vermiştim..ama gerçekten istediğim gücümü aştı..yedeklerini de ben istemedim...hayalleri gerçekleştirmek başka bahara kaldı..

iyi geceler kızlar benim balış abi tepemde malum oyuna top tüfek asker gönderecekmiş

Çok doğru söylüyorsun tatlı bir yorgunluk..Ama bütçeye göre ayarlamaya çalışmakta insanı yoruyor...
sonrada düşünüyorum, herşey dört dörtlük olucak diye birşey yok..Mücadele etmeden yaşamanın bir anlamı kalmaz..

PEki sen, oğlunun yardımını kabul etmedin sanırım...

zeynep ablam nasılsın

iyiyim diyeceğim..olumlu olmak adına..bugün iki ayrı hastanede 5 saat geçirdim.önce diş hastanesine,sonra da devlet hastanesine.psikiyatri servisine eşimi götürdüm..bizden başka kimse yokmuş.doktor bir saate yakın beni dinledi.ve benim yardıma ihtiyacım olduğuna karar verdi????????bir ilaç yazdı..
bak selam verdin borçlu çıktın..senden ne haber?

zeynepçim eşin neden psikiyatriste gidiyor..??
Saçmamı oldu soru..

hayalle bütçe arasında tenis topu oldum yıllardır.17 sene bekledim.biraz daha beklerim.oğlumun yardımını kabul etmedim.ama o babasının sağlık raporu için uğraşırken 2000tl vermişti.birde bayramda klima aldı.oğlum derken haksızlık ediyorum.herşeyi gelinimle ortak yapıyor.ama benim istediğim gibi bir mutfak 3 civarı oluyor.nisanda alacağım kiraya güveniyordum.kiracı da çıkıyormuş.şimdi adanaya gitmem lazım.ev tadilat istiyor.bir yakınım tutmak istiyor..bakalım..

evet ablam haklılar senin de ihtiyacın var annem den bahsetmişdim daha önce birbuçuk yıl yatalak kaldı önce kız kardeşim bakıyordu psikolojisi mahvolmuştu annemin yanında dayımın hanımı falan gelirdi saolsun hadio varken gezelim falan diyoduk yok cık aman ben gezmeye napacam hayatından bezmişdi ki ona yüklemedik sorumluluğu yardımcı falan tuttuk hadi git gezmeye dediğimizde markete gidip gelirdi hemen gezmesi oydu yani

zeynepçim eşin neden psikiyatriste gidiyor..??
Saçmamı oldu soru..

alzhemir başlangıcı vardı.bir de çok içine kapandı.hayata küstü.yemek yemiyordu.birkaçkez özel götürdüm.bayağı faydası oldu.aslında zaman zaman hepimizin yardım alması gerek..şimdi biraz daha hayata sarıldı..ama hijyen konusu sıfır.dünyanın en titiz adamı temizlikten nefret ediyor.ben olmadığım zaman bezini ortaya atıyor.çok garip şeyler yapıyor..onun için kimsenin gelmesini istemiyorum..bazan üstü yarı çıplakken balkona çıkmaya çalışıyor..böyle şeyler..

Sende olmuşken tam olsun istiyorsun diimi...Bizde akşam kuzenimin bir tanıdığı marangozla gittik bakalım ne kadar fiyat çıkarıcak..:)

Demek adanaya gideceksin..Peki bu gibi durumlarda eşinidemi götürüyorsun..?

Anladım canım..Çok zor bir durum eşin içinde..birine bağımlı kalmak helede erkekse ,gerçekten feci..

Artık yapabildiğin kadar yap canım,kendini çok yıpratmamaya çalış...Çok zor işin Allah yardımcın olsun..

Son düzenleme:

aynı durum benim de başımda..benim de tek eğlencem markete gitmek..oğlum gelince yemeğe götürüyor.bayramda akçaya götürdü.birkaç kitap aldım.beni en çok bunlar mutlu ediyor..o zaman bile suçluluk duyuyorum..ya geldiğimde bir şey olmuşsa diye..kendin için yaşamayı unutuyorsun..mutluluk projesi diye bir kitap okuyorum..bayağı faydalı..bilinen şeyler ama uygulama aşamaları ve bir başkasının sizin kaybolduğunuz kaoslardaki yaratıcılığı insan da uygulmalıyım fikrini doğuruyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…