evet gayet iyi....
aktivite derken günlük yaptığın temizlik, bulaşık, bilgisayar başında çalışmak bile kalori harcamana sebeb
bunlarıda kattınmı -300 lük kısıma
ayrıca ne yediğine baktımda şöyle
bence akşam yemeği için ağır şeyler yemişsin
ama sanırım sen çalışan birisin öyle olmak zorunda oluyor çoğu zaman
ayrıca bence pilavı her bulduğunda yeme
arada bir çok canın istediği zaman ye
ve ekmeğini de beyaz ekmek değilde diğerleri ile değiştir canım..
YENOOOŞ yukardaki mesajı sana yazmıştım. mesajım gözünden kaçtı, okumadın galiba canım???
Yaptığım 1 saatlik telefon görüşmesinin ardından zayıflama isteğim geri geldi sanırım geleceğim için zayıflamam lazım oturup kendime acımak yerine sevdiğim insanın yanına başkalarını yakıştırmak yerine onun yanına yakışabilmek için çaba harcamam gerekiyor şişmanların en büyük sorunu bu hiç zayıflayamayacağını düşünmek ama öyle değil insan isteyince başarıyor ve bende başarmak için elimden geleni yapacağım kendime acımaktan vazgeçip , napalım bizide seven böyle sevsin demek yerine sevdiğimin yanına yakışmak için çabalayacağım ama onun için değil kendim için kendimi iyi ve değerli hissetmek için insanın önce kendisine saygısı olması gerekiyor bunu yapmam lazım bu gecenin dönüm noktası olması lazım bunu becerebilirim zayıflayabilirim :88: kadın isterse ...
uzun bir aradan sonra ikinci olmuşum.. ellerine sağlık yenacım..ayaklarımın altından ateş çıkıyor. çok yorucu bir gündü yemeğede annemler vardı.gündüz misafir vardı..aklım sizlerde ama gözlerim kapanıyor artık iyi geceler
Yaptığım 1 saatlik telefon görüşmesinin ardından zayıflama isteğim geri geldi sanırım geleceğim için zayıflamam lazım oturup kendime acımak yerine sevdiğim insanın yanına başkalarını yakıştırmak yerine onun yanına yakışabilmek için çaba harcamam gerekiyor şişmanların en büyük sorunu bu hiç zayıflayamayacağını düşünmek ama öyle değil insan isteyince başarıyor ve bende başarmak için elimden geleni yapacağım kendime acımaktan vazgeçip , napalım bizide seven böyle sevsin demek yerine sevdiğimin yanına yakışmak için çabalayacağım ama onun için değil kendim için kendimi iyi ve değerli hissetmek için insanın önce kendisine saygısı olması gerekiyor bunu yapmam lazım bu gecenin dönüm noktası olması lazım bunu becerebilirim zayıflayabilirim :88: kadın isterse ...
iyiyim canım sen nasılsın?
Sağol canım toparlanmaya çalışıyorum...ev için koşturuyoruz,dolap falan yapılacak,hem ekonomik hemde güzel olmasını isteyince zor oluyor..:)
Nasılsınız arkadaşlar..
kolay gelsingüle güle oturmak nasip etsin allah
iyiyiz..ne kadar yoğun günler yaşıyorsun.ama kendi evin için olunca yorgunluğu bile bir başka güzel..bende mutfak yaptırmaya karar vermiştim..ama gerçekten istediğim gücümü aştı..yedeklerini de ben istemedim...hayalleri gerçekleştirmek başka bahara kaldı..
zeynep ablam nasılsın
iyi geceler kızlar benim balış abi tepemde malum oyuna top tüfek asker gönderecekmiş
iyiyim diyeceğim..olumlu olmak adına..bugün iki ayrı hastanede 5 saat geçirdim.önce diş hastanesine,sonra da devlet hastanesine.psikiyatri servisine eşimi götürdüm..bizden başka kimse yokmuş.doktor bir saate yakın beni dinledi.ve benim yardıma ihtiyacım olduğuna karar verdi????????bir ilaç yazdı..
bak selam verdin borçlu çıktın..senden ne haber?
hayalle bütçe arasında tenis topu oldum yıllardır.17 sene bekledim.biraz daha beklerim.oğlumun yardımını kabul etmedim.ama o babasının sağlık raporu için uğraşırken 2000tl vermişti.birde bayramda klima aldı.oğlum derken haksızlık ediyorum.herşeyi gelinimle ortak yapıyor.ama benim istediğim gibi bir mutfak 3 civarı oluyor.nisanda alacağım kiraya güveniyordum.kiracı da çıkıyormuş.şimdi adanaya gitmem lazım.ev tadilat istiyor.bir yakınım tutmak istiyor..bakalım..Çok doğru söylüyorsun tatlı bir yorgunluk..Ama bütçeye göre ayarlamaya çalışmakta insanı yoruyor...
sonrada düşünüyorum, herşey dört dörtlük olucak diye birşey yok..Mücadele etmeden yaşamanın bir anlamı kalmaz..
PEki sen, oğlunun yardımını kabul etmedin sanırım...
iyiyim diyeceğim..olumlu olmak adına..bugün iki ayrı hastanede 5 saat geçirdim.önce diş hastanesine,sonra da devlet hastanesine.psikiyatri servisine eşimi götürdüm..bizden başka kimse yokmuş.doktor bir saate yakın beni dinledi.ve benim yardıma ihtiyacım olduğuna karar verdi????????bir ilaç yazdı..
bak selam verdin borçlu çıktın..senden ne haber?
zeynepçim eşin neden psikiyatriste gidiyor..??
Saçmamı oldu soru..
hayalle bütçe arasında tenis topu oldum yıllardır.17 sene bekledim.biraz daha beklerim.oğlumun yardımını kabul etmedim.ama o babasının sağlık raporu için uğraşırken 2000tl vermişti.birde bayramda klima aldı.oğlum derken haksızlık ediyorum.herşeyi gelinimle ortak yapıyor.ama benim istediğim gibi bir mutfak 3 civarı oluyor.nisanda alacağım kiraya güveniyordum.kiracı da çıkıyormuş.şimdi adanaya gitmem lazım.ev tadilat istiyor.bir yakınım tutmak istiyor..bakalım..
alzhemir başlangıcı vardı.bir de çok içine kapandı.hayata küstü.yemek yemiyordu.birkaçkez özel götürdüm.bayağı faydası oldu.aslında zaman zaman hepimizin yardım alması gerek..şimdi biraz daha hayata sarıldı..ama hijyen konusu sıfır.dünyanın en titiz adamı temizlikten nefret ediyor.ben olmadığım zaman bezini ortaya atıyor.çok garip şeyler yapıyor..onun için kimsenin gelmesini istemiyorum..bazan üstü yarı çıplakken balkona çıkmaya çalışıyor..böyle şeyler..
evet ablam haklılar senin de ihtiyacın var annem den bahsetmişdim daha önce birbuçuk yıl yatalak kaldı önce kız kardeşim bakıyordu psikolojisi mahvolmuştu annemin yanında dayımın hanımı falan gelirdi saolsun hadio varken gezelim falan diyoduk yok cık aman ben gezmeye napacam hayatından bezmişdi ki ona yüklemedik sorumluluğu yardımcı falan tuttuk hadi git gezmeye dediğimizde markete gidip gelirdi hemen gezmesi oydu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?