Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Zeynep ablacım seni o kadar iyi anlıyotumki annanemde alzhaiemer onada teyzem bakıyor bende teyzemle dairelerimi karşılıklıydı bir çok şeyi beraber yaşadık.İlk zamanlar insan inanmıyor huysuzluk kapris inatçı neler düşünüyorsun sonra anlıyorsunki o isteyerek yapmıyor.Aman dikkat et annanem evden bile kaçtı evde mutfağı kitliyoduk camlara demir uyaptırdık tüm önlemlerimizi aldık 10 yıldır bu hastalıkla uğraşıyoruz.Şuan bebek gibi artık ama hep sevgi verdik ve bazen diyorum sanki bizi anlıyo ve minnatar şekilde bakıyo canım ninem bu ara çok hastalandı seni çok seviyorum ninişimmmmmm

Ya yemekten içim bulanıyo gecenin bu saati olmuş hala aklım dolaptaki pinguiede offfffffffffffffffffffff:84::125:

günaydıın .... topiğimizin bütün güzel hanımları.............kilo veren herkesi tebrik ediyorum ...........haftaya kimse beni tutamaz.............
sabah ne yedim..........
KAHVALTI
beyaz peynir 2 kib. kut. 160 cal.
ekmek - kepekli 2 dilim 120 cal.
domates 1 ad. 14 cal.
zeytin (siyah) 30 gr. 60 cal.
yağda yumurta 0.25 ad. 30 cal.
süt (tam yağlı) - inek 0.5 bard. 62 cal

toplam 446 cal...........

YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜREN HAFTANIN SPORCULARI

1 Cİ..........................150 dak.... CİNDYBLACK

2 Cİ...........................75 dak....EKİNCİK

3 CÜ..........................70 dak....SAFERAN
ellerine sağlık beyzus abla.....3. olmuşum............
toksin benim oğlum 6 ay 1 haftalık oldu. emziriyorum hem de gece gündüz ama gr verememek de büyük başarı :2: heralde ama artık hepberaber el ele kiloları vericez
ben de 1,5 yaşına kadar emzirdim ancak 2 aydır bırakınca kilo vermeye başladım..............
senin azminle kilo vericeğine inanıyorum..........ben de evlenmeden 90 civarıydım evlenince çocukleardan sonra bu kiloya geldim ...şimdiki aklım olsa ipinucunu kaçırmazdım neyaparsan şimdi yaparsın zaten maşallah güzelsin laf aramızda yüzünde bana çok benziyor............hadi canım bi başla gerisi gelir.......

inş. hayırlısıyla taşınırsın evine .. darısı başımıza........

Kilo verenler sizleri tebrik ediyorum.Ama haftaya hiç şansınız yok ben birinciyimmmm::)))))))))))):84:

insan az yemeye alışınca mide kaldırmıyor fazla yemeyi bende akşam kaçırdım biraz bulantıdan uyku tutmadı yaa....
geçmiş olsun canım ...
Ya yemekten içim bulanıyo gecenin bu saati olmuş hala aklım dolaptaki pinguiede offfffffffffffffffffffff:84::125:
....yemedin dimi ........cumayı düşün......bizde derece yapalım........

Yenacım senin eklediğin şu 42 kg veren kızın resimleri gözümün önüne geliyor hep birde dediğim gibi dün akşamki telefon konuşmasında dank etti gencim güzelim zayıflarım bebek gibi olurum. Zayıflamak zor değil hep seçilin resimlerine bakıyorum facede kız o kadar kilo vermiş boru değil maşalllaaahhh ona ve çok güzel görünüyor bende yapabilirim ya boğazımı tutar popomu kaldırıp yürürsem yaparım Allahın izniyle

hadi be fıstık kim tutar seni heyecanlandım valla sen yaşın itibarıyle daha çabuk verirsin

Yaşım 26 o kadarda genç sayılmam :26: şimdi 19-20 yaşında olmak isterdim ama yine de gencim ya zayıflıyım dahada küçük göstereceğim Allah bu heyecanı hepimizin gönlüne versin zayıflama hırsı isteğini kimse kaybetmesin inşallah :81:

Son düzenleme:
Sabahtan beri topuklu ayakkabılara bakıyorum ve zayıf halimi düşünüyorum tabiii giydiğim kıyafetlerde değişecek offff zayıf olsam neler giyerim neler bacak bacak üstüne atmayı bile özledim ben ya
Kendime şunu söylüyorum haftada 2 kg verme kapasitesine sahip bir kilodayım 120 kiloyum haftada 2 kg ne ki kalori takibi yapıp leslie + zumba + oryantel + bisiklet + yürüyüşe başlamayı düşünüyorum kalori takibine bugün ufaktan başladım reglim bitsin sporada vereceğim kendimi
Geçenlerde girdiğim çağrı merkezi sınavını geçmişim Pazartesi mülakata gidiyorum Allah izin verirse hayırlısıyla toplu mülakatı geçersem tekli mülakatta her türlü geçerim :78: İşe başlıycam rejime başlıycam herşey çok güzel olacak

çok sevindim canım tuttuğunu koparıyorsun belli ki...

Baharcım nasıl sevindim iş durumunun olumlu geçmesine,çok heyecanlandım birden, sanki benide iş alıcaklar gibi..:)))

İnşallah hemen işe alınırsın...

Tatlım bişey diicem heyecanlanıp herşeyi,tüm sporları bir anda yapmak istiyorsan,sonrada sıkılıyorsun, yavaş yavaş başla bence..Bende öyleyim biliyorum çünkü, o yüzden yıllardır bir arpa boyu yol almadım..:))
Yine sen bilirsin tatlım...

Birde haftada 2 kiloya odaklama kendini,seçil'in haftada 2 kg. verdiğini hatırlamıyorum hiç kendisinede sorabilirsin..

Son düzenleme:
Saferancım sen yüzmeye gidiyormuydun..??

Namem cim
38 beden olduğumuzda elele tutuşup bikinili poz verelim tamammı...
Sonrada ''diyet başarı öyküleri'' topiğinde yayınlayalım,30'undan sonra kuduran kadınlar başlığı adı altında..

Son düzenleme:
Zayıflamayla ilgili bir yazı okudum da en çok şurası etkiledi paylaşmak istedim.

Arkadaşlar hiç zor değil hiç değil!
Zayıflama günlüğü tutmak konusuna gelirsek,hepinize öneriyorum arkadaşlar,basit bir defter alın ya da şatafatlı bir tane,zevkinize kalmış:) ve ona hissettiğiniz herşeyi ama herşeyi yazın,yediklerinizi yazın,canınızın çektiği şeyleri yazın(ama bunu yazdığınızın ertesi günü mutlaka canınızın çektiği o şeyden yiyin ve onu da yazın)kendinize ne kadar güvendiğinizi yazın,göreceksiniz bir süre sonra kendi gücünüzü farketmeye başlayacaksınız.Mükemmel bir bedeniniz var,mükemmel bir işleyişi var,mükemmel bir şeye yani doğaya aitsiniz,yapmanız gereken tek şey kendinizi o mükemmel işleyişe teslim etmek,sadece bu işte.Çok mu zor yani?Siz odalarda saklanırken dışarda salına salına yürüyen o incecik insanlar sizden daha mı akıllı,daha mı güçlü,daha mı üstün?Hayır, sadece onlar doğanın mükemmel işleyişine daha fazla teslimler,onlar mantıdan korkmuyorlar, mantıdan korkmayı bir kere bile düşünmemişler,korkmadıkları için savaşçı/mantı onları kovalamıyor, bu yüzden sadece kendilerine yetecek kadarını yiyorlar ve bu sistem öyle doğal işliyor ki,öyle incecik kalıyorlar.Ne yani siz yapamayacak mısınız?Kalıbımı basarım ki şişman insanlar diğerlerinden bin kat daha zeki insanlardır,çünkü bizler derinlemesine düşünmeye,kendimizi korumaya,incinmemek için çırpınmaya,varolabilmek için çabalamaya o kadar ihtiyaç duyduk ki,o kadar çabaladık ki tüm bunlar için,hepimiz düşünceden ibaret birer varlığa dönüştük sonunda.Zekanıza güvenin,yiyeceklerden korkmayın,başaramamayı aklınıza bile getirmeyin,bedeniniz doğaya ait ve doğada başaramamak diye bir şey yok,başarısızlıklar hep dış etkenler sonucu olur doğada,hangi hayvan dış etkenler sonucu hastalanmamışsa hamile kalmaz,hangi tohum dış etkenler etkilemedikçe toprağı delip çıkmaz,hangi su dış etkenler olmaksızın kirlidir?Hergün tekrarlayın, BEN DE ZAYIF OLABİLİRİM.BENİM İSKELETİM DE İNCECİK BİR İNSANINKİNDEN FARKSIZ,çünkü doğal olan bu,çünkü ben doğanın bir parçasıyım...

Namem cim
38 beden olduğumuzda elele tutuşup bikinili poz verelim tamammı...
Sonrada ''diyet başarı öyküleri'' topiğinde yayınlayalım,30'undan sonra kuduran kadınlar başlığı adı altında..

yüzmeye değil de yürüme ve alet çalışıyorum sömestrden sonra değiştircem bakalım.

Çok beğendim yazıyıı bahar,iyiki paylaştın bizimle...Süper...

çok doğru...........

''Hayatımızı ıskalama gibi bir lüksümüz yok..''

Buda çok hoşuma gitmişti benim,bir üyenin rütbesinde veya imzasında yazıyordu...
Bizden bahsediyor aynen..

Sağol canım toparlanmaya çalışıyorum...ev için koşturuyoruz,dolap falan yapılacak,hem ekonomik hemde güzel olmasını isteyince zor oluyor..:)
Allah kolaylık versin canım....

kendi evin olunca ne güzel yaptırırsın...

benim gibi kirada olunca insan eşya bile almak istemiyor ...

birde tayinci olunca şurdan gidelim alırız diyoruz ama yine olmuyorrr

bende yatak odası alıcam ama bu sene tayin isticem belki çıkar diye almak istemiyorum...

of yaaa...

İnşallah canım Allah hepimizin gönlüne göre verir..
İl içimi yoksa il dışımı tayin isteyeceksin..birde sendin diimi ev taşıyan,öyle hatırlıyorum sanki...

Çok beğendim yazıyıı bahar,iyiki paylaştın bizimle...Süper...

Sevinmene bende sevindim yenacım haklısın bütün sporlara aynı anda saldırıyorum ben sanki 2 günlük işmiş gibi haklısın yavaş yavaş başlayıp zamana yaymam lazım :97: haftada 2 kg kendime hedef koysam onu yapmak için çok çabalarım ondan haftada 2 kg dedim ben 2 vermek için çabalıyımda 1 vereyim o da kardır
Yena ikimizde yazının aynı yerinden etkilenmişiz bende tam orası için paylaştım bu yazıyı :81:
Sabahtan beri senin verdiğin linkteki zumbaları dinliyorum onların konuşmaları bile motive ediyor beni açtım müzik dinlemek yerine onları dinliyorum Bu gazla bi 5 ay daha gitsem süper olacak :90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…