Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yürü be baharcım kim tutar seni...
yada şöyle olsun yürüyelim elele,birlikten kuvvet doğar ya..

Bir ara yeni manitadan bahsetsen ya havamız değişsin..Şimdi çıkmam lazım,benim prenses geçicek, başımda bekliyor..:))

Son düzenleme:
İnşallah canım Allah hepimizin gönlüne göre verir..
İl içimi yoksa il dışımı tayin isteyeceksin..birde sendin diimi ev taşıyan,öyle hatırlıyorum sanki...[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]

il dışı tayin isticemmm canım bulunduğum yer ilçe ve çok küçük

artık buradan çok sıkıldım gitmemk istiyorum

süper bir hafızan var

ev taşıyan bendim, çocukların okuluna yakın olan

ve verdiğim kalorifer parası karşılığında ısındığım bir eve geçtim bu sene...

inşallah tayinim çıkar hayırlısıyla....

bi sorunmu var .......... yazdıklarıma hiç yorum yapmamak bi sebebi varsa bilmek isterim........

bi sorunmu var .......... yazdıklarıma hiç yorum yapmamak bi sebebi varsa bilmek isterim........

Yooo yorummu yaptın görmedim saferan sitenin yeni haline alışabilmiş değilim yazdığın yorumu görmedim yoksa ne sorunumuz olacak bizlerin biz kader arkadaşıyız

Yeni manita yok Yenacım ya Daha önce bahsetmiştim 2 yıl önce tanıştığım fakat araya askerlik girince görüşemediğim ve uzaklaştığım bir çocuk vardı Adanada yaşıyor zaten facebookta mühendisler odasında tanışmıştık ama çok etkilenmiştim o zamanlar kendisinden gitar çalıp şarkılar söylemişti bana erzincanda askerlik yaptı erzuruma gelecekti görüşecektik reel olarak fakat yaşanılan tatsız şeyler yüzünden görüşmeyi kestik. 2 yıl sonra yaklaşık 1 ay önce bana faceden yazdı şaşırdım ve heyecanlandım çünkü onunla yaşamak istediğim herşey yarım kalmıştı ve biz görüştüğümüz zamanlarda geleceğe dair planlar yapmıştık evlilik anlamında değil ama ikimizde aynı yerleri görmek istiyorduk beraber kültür gezilerine katılacaktık falan birde gerçekten yakışıklı karizmatik bir çocuktu etkilenmiştim açıkçası
Fazla görüşmüyoruz haftada 1 telefon ediyorum ya da o arıyor bazen msnde karşılaşıyoruz KPDS ye çalışıyor ondan fazla aramak istemiyorum zaten yaşayacağımız ilişkiyi böyle uzaktan telefonla konuşarak yıpratmak ya da sıradanlaştırmak istemiyoruz. Aradığım zamanda konuştuklarımız birbirinden hoşlanan iki kişi arasında olan muhabbetler değil daha çok dünya durumu ekonomik ve ekolojik durum tarihi ve kültürel mekanlar. İçi dolu biri ondan belki de bu şekilde hissediyorum ona karşı. Anlattığı herşeyde birşeyler öğreniyorum.
Dün akşamki 1 saatlik konuşmada bana kendime saygı duymam gerektiğini her daim bakımlı ve güzel olmam gerektiğini dank ettirdi çünkü kendisi kendine olan saygısını öyle bir anlattıki ben kendimden utandım o da rejim ve spor yapıyor eskiden sporla çok uğraşmış bu aralar biraz kilo almış bana yakışmıyor diyor adam ya ben belki defalarca tekrarladım sen böylede gayet hoşsun dedim kendine bu vucudu yakıştıramadığını söyledi ve yanında olacak kadınında '' bakımlı '' kendine saygısı olan ve kendini seven biri olması gerektiğini söyledi. Ben içimden şunu geçirdim '' ben senin yanına yakışmıyorum, biz hiçbir zaman beraber olamayacağız , sen beni beğenmezsin ki '' o arada konu değişti ama benim aklım hala ordaydı acıdım kendime o daha iyilerine layık dedim her ne kadar sevsemde onun yanında yer almama yetmez dedim. Sonra düşündüm neden ondan vazgeçip başka kadınlara bırakayım ki ??? Ona değer veriyorum beni geliştireceğini biliyorum bana güzel şeyler hissettiren ve her ne kadar dile getirmemiş olsada bana karşı güzel şeyler hisseden bu adamı neden başkasına bırakayım ??? Şişmanım diye mi ? Çok saçma geldi bu bana ve savaşmalıyım dedim bu hedefsiz amaçsız hayatımda bu gayem olsun dedim bende zayıf bakımlı ve güzel olabilirim zaten zekiyim ondan eminim geleceğimi neden 4 tarafımı sarmış bu yağ dolu bedenle yok edeyim ki ? ilk hedef zayıflamak gerisi gelir zaten. Ben kendimi seviyorum ve bu bedeni kendime layık duruma getireceğim. Ruhum nasıl inceyse bedenimde incelikte ruhumla yarışacak. Ve zayıfladığım zaman artık daha umut dolu bakacağım hayata Ve o zaman herşey çok daha güzel olacak

Hep şunu savunmuşumdur..Kendini sevmek,beğenmek ukalalık değildir,tabiii hastalıklı derecede değilse...
Böylesine donanımlı,ideolojileri olan birinden asla zarar gelmez..İyiki görüşmeye başlamışsınız..İlişkiniz ne olursa olsun irdeleme, herşeyden önce arkadaşlığınız çok güzel başlamış..
Seni kendine ne kadar iyi hissettiriyor,inan bu zamanda dertleşecek arkadaş bulmak o kadar zorki..

Kötü günlerin geride kalıyor ne güzel canım...

Son düzenleme:
Baharcım, rütbendeki ''depresif polyanna''yı da değiştirmenin zamanı geldi diimi...

bu gün ne yedim......

KAHVALTI
beyaz peynir 2 kib. kut. 160 cal.
ekmek - kepekli 2 dilim 120 cal.
domates 1 ad. 14 cal.
zeytin (siyah) 30 gr. 60 cal.
yağda yumurta 0.25 ad. 30 cal.
süt (tam yağlı) - inek 0.5 bard. 62 cal.
1. ARA ÖĞÜN
mandalina 1 ad. 50 cal.
elma 1 ad. 60 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ
nohut yemeği 1 por. 352 cal.
yoğurt (az yağlı) 100 gr. 63 cal.
ekmek - kepekli 1 dilim 60 cal.
süt (tam yağlı) - inek 0.5 bard. 62 cal.
çikolata 15 gr. 78 cal.
2. ARA ÖĞÜN
mandalina 1 ad. 50 cal.
AKŞAM YEMEĞİ
kereviz 100 gr. 18 cal.
yoğurt (yağlı) 150 gr. 142 cal.
ızgara köfte 3 ad. 195 cal.
ekmek - kepekli 1 dilim 60 cal.
elma 1 ad. 60 cal.
toplam 1700 cal.............. işte böyle............

iyi ki böyle herşeyi yazıyorsunuz.bende sizden araklama yapıyorum.
şimdilik sıvı gıdalar,dişler takılınca diğerleri..bu sefer olack safiş..

Bende yediklerimi yazayım
Kahvaltı
20 gr tahin helvası
3 dilim light ekmek
Yeşilçay
Ara
3 küçük mandalina
1 dilim kek
Öğle
Yan komşu göndermişti hamuru açıp yağsız tavada çevirmiş bunun adını bilmiyorum
Akşam
7-8 tane hamsi
0.5 porsiyon havuç-turp salatası
3 dilim uno light
1 porsiyon kabak tatlısı :78: en sevdiğim tatlıdır kabak tatlısı annem benim için yapmış yemesem ayıp olurdu
1 saat yürüyüş yavaş tempolu
Toplamda aldığım kalori 1417 Kalori

Allah izin verirse çalışacağım çağrı merkezinde spor salonu varmış molaları toplayıp spor salonuna giderim ben süper ya
Regl döneminde oldğum için hep tatlı şeyler yemişim :78: şimdi listeye bakınca farkettim
Su içmiyorum hiç toplasan 2 bardak içmişimdir bugün soğuktada su hiç istenmiyorki

baharcuğım çok sevindim.bak nasıl açılıyor kapılar önünde..hepsi hayırlara vesile olur inşallah.bizim mavişimiz hakettiği mutluluklara çok kısa zaman da kavuşacak..buna eminim.tebrik ederim baharcığım.yine,yeniden başlangıç yaptığın için.küçük bir tökezlemeydi,yaşadıkların.veye kısa bir mola.ama şimdi tam donamınlı yürüyorsun.bütün kılıçlar kuşanılmış.kim tutar senii

Çok dengeli beslenmişsin,tebrikler..Sütü sevmene ayrıca yıldızlı aferim..:)
Keşke bende sevsem..Yoğurduda sütüde zorla yiyip,içiyorum..

bu günü 1540 kaloriyle bitirdim

iyi ki böyle herşeyi yazıyorsunuz.bende sizden araklama yapıyorum.
şimdilik sıvı gıdalar,dişler takılınca diğerleri..bu sefer olack safiş..
devam ablacım o günleri görelim beraber.........:81:
Çok dengeli beslenmişsin,tebrikler..Sütü sevmene ayrıca yıldızlı aferim..:)
Keşke bende sevsem..Yoğurduda sütüde zorla yiyip,içiyorum..

ayy teşekkür ettim............... peynir yoğurt en sevdiğim gıdalar......

ayy teşekkür ettim............... peynir yoğurt en sevdiğim gıdalar......

Peyniri bende çok severim..tam yağlı beyaz peynir,tulum peynir..
Ama yoğurdu yağ yakma özelliği var diye zar zor yiyorum...bak şimdi kalkıp bir bardak yy.süt içtim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…