- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
geçmiş olsun.geçici olarak birkaç karanfil çiğnersen yardımcı olabilir.ama dişçiye gitmende fayda var..Dişim zonkluyor yailtihap var sanırım şişti ama yinede rahatsız edici bir sızlaması var ağrı kesicide içmek istemiyorum regl oldum diye ağrıdan 3 günde 5 tane majezik içtim offff dişimmm aaarııyoooo :84:
Herkese merhaba forumdaşlar :)
Bugün çok mutluyum. Kendime güzel bir elbise aldım, uzun zamandan beri beni görmeyenler ne kadar güzel kilo vermişsin dediHatta nasıl verdiğimi, yöntemimi sordular defalarca :) Ama söylemedim Çok çok mutlu oldum :82: 10 kilo kadar verdim, birkaç gramını aldım ama yine de ne kadar kilo verdiğim fark ediliyor. İltifatları duydukça daha da uçtum havalara. Bundan sonra diyetime daha çok sarılıcam. 60 kilo olmak istiyorum. 60 kilo hedefimdir :) Hedefi büyüttüm
Dişim zonkluyor yailtihap var sanırım şişti ama yinede rahatsız edici bir sızlaması var ağrı kesicide içmek istemiyorum regl oldum diye ağrıdan 3 günde 5 tane majezik içtim offff dişimmm aaarııyoooo :84:
merhaba arkadaşlar. tombul kelebek in yazısı eşimle tanışmamı hatırlattı. ama ne yazıkki zayıflığın önemi üzerine bir anı. yaklasık 74 kilo civarıydım bi akşam arkadaşlarımla bara gitmiştik. herkes aslında ne kadar güzel bi kız olduğumu ama tombul olduğumu falan anlatırken ben fasion tv i izliyodum. boy ve kilo oranlarını veriyorlardı mankenlerin. boyum aşağı yukarı mankenlere yakın ama kilom fazla, elim ayağım düzgün kafam çalışır az buçuk yanımda yarım kadar kızlar erkek arkadaşlarını anlatıyorlar ballandıra ballandıra. hop dedim. bu kadar yeter yarın başlıyorum kilo vermeye. 26 yaşımda 60 kilonun altına düştüğüm günlerde 36-38 beden giyen topuklu tepelerinde dolaşan bir kız olduğumda eşimle tanıştım. yine barda arkadaşlarımla dikilirken 100 kişinin içinden sıyrılıp direk bana doğru geldi.. bir sürü ortak noktamız vardı aynı şeylerden hoşlanıyorduk ama ben öyle görünmesem asla tanışmazdık. evleneli 2 sene oluyor. 5 senedir beraberiz. her sene için 10 kilo alarak 110 kilo oldum. adamın bakışı bile değişti. son 1-2 aydır artık toplan biraz demeye başladı. şimdi her lafın başı zayıflarsan alırız, zayıflarsan yaparız, zayıflarsan olur. o alıntı yapılan yazıdaki gibi ne aptal ne kusurlu olduğum için, yalnız şişman olduğum için eşim tarafından neredeyse terbiye ediliyorum, arkadaşlarım bana acıyor, akrabalarım arkamdan önümden hale bak diye dalga geçiyorlar. kısaca ne yazıkki erkekler çok iyi anlaşabilecekleri biri bile olsanız önce görüntünüz için yaklaşıyorlar. tabi bu benim deneyimim.
merhaba arkadaşlar. Tombul kelebek in yazısı eşimle tanışmamı hatırlattı. Ama ne yazıkki zayıflığın önemi üzerine bir anı. Yaklasık 74 kilo civarıydım bi akşam arkadaşlarımla bara gitmiştik. Herkes aslında ne kadar güzel bi kız olduğumu ama tombul olduğumu falan anlatırken ben fasion tv i izliyodum. Boy ve kilo oranlarını veriyorlardı mankenlerin. Boyum aşağı yukarı mankenlere yakın ama kilom fazla, elim ayağım düzgün kafam çalışır az buçuk yanımda yarım kadar kızlar erkek arkadaşlarını anlatıyorlar ballandıra ballandıra. Hop dedim. Bu kadar yeter yarın başlıyorum kilo vermeye. 26 yaşımda 60 kilonun altına düştüğüm günlerde 36-38 beden giyen topuklu tepelerinde dolaşan bir kız olduğumda eşimle tanıştım. Yine barda arkadaşlarımla dikilirken 100 kişinin içinden sıyrılıp direk bana doğru geldi.. Bir sürü ortak noktamız vardı aynı şeylerden hoşlanıyorduk ama ben öyle görünmesem asla tanışmazdık. Evleneli 2 sene oluyor. 5 senedir beraberiz. Her sene için 10 kilo alarak 110 kilo oldum. Adamın bakışı bile değişti. Son 1-2 aydır artık toplan biraz demeye başladı. şimdi her lafın başı zayıflarsan alırız, zayıflarsan yaparız, zayıflarsan olur. O alıntı yapılan yazıdaki gibi ne aptal ne kusurlu olduğum için, yalnız şişman olduğum için eşim tarafından neredeyse terbiye ediliyorum, arkadaşlarım bana acıyor, akrabalarım arkamdan önümden hale bak diye dalga geçiyorlar. Kısaca ne yazıkki erkekler çok iyi anlaşabilecekleri biri bile olsanız önce görüntünüz için yaklaşıyorlar. Tabi bu benim deneyimim.
merhaba arkadaşlar. tombul kelebek in yazısı eşimle tanışmamı hatırlattı. ama ne yazıkki zayıflığın önemi üzerine bir anı. yaklasık 74 kilo civarıydım bi akşam arkadaşlarımla bara gitmiştik. herkes aslında ne kadar güzel bi kız olduğumu ama tombul olduğumu falan anlatırken ben fasion tv i izliyodum. boy ve kilo oranlarını veriyorlardı mankenlerin. boyum aşağı yukarı mankenlere yakın ama kilom fazla, elim ayağım düzgün kafam çalışır az buçuk yanımda yarım kadar kızlar erkek arkadaşlarını anlatıyorlar ballandıra ballandıra. hop dedim. bu kadar yeter yarın başlıyorum kilo vermeye. 26 yaşımda 60 kilonun altına düştüğüm günlerde 36-38 beden giyen topuklu tepelerinde dolaşan bir kız olduğumda eşimle tanıştım. yine barda arkadaşlarımla dikilirken 100 kişinin içinden sıyrılıp direk bana doğru geldi.. bir sürü ortak noktamız vardı aynı şeylerden hoşlanıyorduk ama ben öyle görünmesem asla tanışmazdık. evleneli 2 sene oluyor. 5 senedir beraberiz. her sene için 10 kilo alarak 110 kilo oldum. adamın bakışı bile değişti. son 1-2 aydır artık toplan biraz demeye başladı. şimdi her lafın başı zayıflarsan alırız, zayıflarsan yaparız, zayıflarsan olur. o alıntı yapılan yazıdaki gibi ne aptal ne kusurlu olduğum için, yalnız şişman olduğum için eşim tarafından neredeyse terbiye ediliyorum, arkadaşlarım bana acıyor, akrabalarım arkamdan önümden hale bak diye dalga geçiyorlar. kısaca ne yazıkki erkekler çok iyi anlaşabilecekleri biri bile olsanız önce görüntünüz için yaklaşıyorlar. tabi bu benim deneyimim.
Zeynep ablacım seni o kadar iyi anlıyotumki annanemde alzhaiemer onada teyzem bakıyor bende teyzemle dairelerimi karşılıklıydı bir çok şeyi beraber yaşadık.İlk zamanlar insan inanmıyor huysuzluk kapris inatçı neler düşünüyorsun sonra anlıyorsunki o isteyerek yapmıyor.Aman dikkat et annanem evden bile kaçtı evde mutfağı kitliyoduk camlara demir uyaptırdık tüm önlemlerimizi aldık 10 yıldır bu hastalıkla uğraşıyoruz.Şuan bebek gibi artık ama hep sevgi verdik ve bazen diyorum sanki bizi anlıyo ve minnatar şekilde bakıyo canım ninem bu ara çok hastalandı seni çok seviyorum ninişimmmmmm
zeynep çok haklısınız. belki eşimden bana daha uygun daha mutlu edecek insanlarla tanıştım ama arkadaş olmaktan öteye gitmedim. ama 190 lık esmer yakışıklısı eşimi ilk gördüğüm anda öylece kala kaldım. onun bana yaklaşmasına izin verdim bir çok hatasını fark dahi etmedim. evet güzeli istemek insanın doğasında var. kendimi böyle kabul edemediğimde doğru. eşimin o aşık olduğu kadını istediğinden daha çok ben onu ayna da görmek istiyorum. ama ruhun aşkta yeri var ama onu bulabilmek için iyibir ambalaj içinde olması gerek ne yazıkki.
ahh bu kocalar işte napcan bizimkide aynı zayıfla sana bady alacam dar kot alacam adamın içinde var bişeyler ortaya çıkarmam lazım kurcalayım az akşam akşam:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
gel değişik bir şey yapalım.mesela sen adamın içindeki birşeyleri ortaya çıkarman yerine,senin içindeki narin.ince nursenayı ortaya çıkaralım..bunun için haydi marş marş..sporsa spor.rejimse rejim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?