Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Dişim zonkluyor ya iltihap var sanırım şişti ama yinede rahatsız edici bir sızlaması var ağrı kesicide içmek istemiyorum regl oldum diye ağrıdan 3 günde 5 tane majezik içtim offff dişimmm aaarııyoooo :84:

Forum yavaş yavaş eski haline dönüyor sanırım msjların saatlerinide koymuşllarr smileylerde hizalı

kızlar bi yazı okudum ne kadar dogru bilmiyorum paylaşım dedm ..

Berlin Charite Üniversitesi Gastroenteroloji Bölümü'nden doktorların, güçlü ishal ve bağırsak yakınmalarıyla hastaneye gelen 2 hastayı tetkik ettikleri belirtildi. Bu hastalardan biri olan 21 yaşındaki bir kadının, 8 ay boyunca karın ağrısı ve ishalden yakınması olduğu, 11 kilo yitirdiği ve hastaneye geldiğinde 41 kilonun altında olduğu, diğer hastanın ise 1 yılda 22 kilo yitiren 46 yaşındaki bir erkek olduğu kaydedildi.

Tetkikleri normal görünen iki hastanın beslenmesini inceleyen doktorlar, kadının günde 18-20 grama eşdeğer miktarda sorbitol tükettiği (bir sakızda 1.25 gram sorbitol bulunuyor), erkeğin ise günde yaklaşık 20 şekersiz sakız çiğnediği ve yaklaşık 200 gram tatlandırıcılı şekerleme tükettiğini saptadılar. Erkeğin tüketiminin yaklaşık 30 gram sorbitole denk geldiği kaydedildi.

Bu biçimdeki beslenmeye son verilmesiyle söz konusu belirtilerin kısa sürede kesildiği belirtildi.

Bu iki hastada olduğu gibi yüksek dozda sorbitol tüketiminin beslenmeyle ilgili ciddi risklere neden olabileceği kaydedildi.

dogrumudur sizce

Herkese merhaba forumdaşlar :)

Bugün çok mutluyum. Kendime güzel bir elbise aldım, uzun zamandan beri beni görmeyenler ne kadar güzel kilo vermişsin dedi Hatta nasıl verdiğimi, yöntemimi sordular defalarca :) Ama söylemedim Çok çok mutlu oldum :82: 10 kilo kadar verdim, birkaç gramını aldım ama yine de ne kadar kilo verdiğim fark ediliyor. İltifatları duydukça daha da uçtum havalara. Bundan sonra diyetime daha çok sarılıcam. 60 kilo olmak istiyorum. 60 kilo hedefimdir :) Hedefi büyüttüm

Baharcığım iş bulmana çok sevindim dişin içinde çok geçmiş olsun bugün yediklerimi yazayım sizlere
KAHVALTI
ekmek - kepekli 70 gr. 150 cal.
susam 20 gr. 117 cal.
penguen - vişne reçeli 10 gr. 27 cal.
kaşar peyniri 1 kib. kut. 121 cal.
1. ARA ÖĞÜN
mandalina 1 ad. 50 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ
brokoli 500 gr. 175 cal.
patates (haşlama) 100 gr. 100 cal.
dana eti (az yağlı) 25 gr. 39 cal.
ekmek - kepekli 40 gr. 85 cal.
havuç 1 orta boy 35 cal.
2. ARA ÖĞÜN
elma 2 ad. 120 cal.
muz 1 ad. 100 cal.
kivi 0.5 ad. 17 cal.
gofret muzlu bim 1 ad. 20 cal.
patates cipsi - lays klasik 10 gr. 52 cal.
AKŞAM YEMEĞİ
kuzu haşlama 0.4 por. 260 cal.
415 cal.
50 cal.
434 cal.
309 cal.
260 cal.
toplam1468 cal.

geçmiş olsun.geçici olarak birkaç karanfil çiğnersen yardımcı olabilir.ama dişçiye gitmende fayda var..

ne kadar gurur duysan azdır.devamı da gelecek..darısı başımıza

hayirli geceler kizlar zeynep allah kolaylik versin cnm cok zor hasta bakmasi rabbim sana sabir versin .
yediklerimi yazayim
sabah:
1fincan kahve
6dilim kepekli tost ekmegi
menemen
ölen :yarim döner sossuz
aksam :kisir,etli pilav,2catal pasta,
2bardak cay
insan misafirlikde oldumu rejim raydan cikiyor

merhaba arkadaşlar. tombul kelebek in yazısı eşimle tanışmamı hatırlattı. ama ne yazıkki zayıflığın önemi üzerine bir anı. yaklasık 74 kilo civarıydım bi akşam arkadaşlarımla bara gitmiştik. herkes aslında ne kadar güzel bi kız olduğumu ama tombul olduğumu falan anlatırken ben fasion tv i izliyodum. boy ve kilo oranlarını veriyorlardı mankenlerin. boyum aşağı yukarı mankenlere yakın ama kilom fazla, elim ayağım düzgün kafam çalışır az buçuk yanımda yarım kadar kızlar erkek arkadaşlarını anlatıyorlar ballandıra ballandıra. hop dedim. bu kadar yeter yarın başlıyorum kilo vermeye. 26 yaşımda 60 kilonun altına düştüğüm günlerde 36-38 beden giyen topuklu tepelerinde dolaşan bir kız olduğumda eşimle tanıştım. yine barda arkadaşlarımla dikilirken 100 kişinin içinden sıyrılıp direk bana doğru geldi.. bir sürü ortak noktamız vardı aynı şeylerden hoşlanıyorduk ama ben öyle görünmesem asla tanışmazdık. evleneli 2 sene oluyor. 5 senedir beraberiz. her sene için 10 kilo alarak 110 kilo oldum. adamın bakışı bile değişti. son 1-2 aydır artık toplan biraz demeye başladı. şimdi her lafın başı zayıflarsan alırız, zayıflarsan yaparız, zayıflarsan olur. o alıntı yapılan yazıdaki gibi ne aptal ne kusurlu olduğum için, yalnız şişman olduğum için eşim tarafından neredeyse terbiye ediliyorum, arkadaşlarım bana acıyor, akrabalarım arkamdan önümden hale bak diye dalga geçiyorlar. kısaca ne yazıkki erkekler çok iyi anlaşabilecekleri biri bile olsanız önce görüntünüz için yaklaşıyorlar. tabi bu benim deneyimim.

cnm istersen yine zayiflarsin hersey beyinde bitiyor erkekler hanimlarin zayif olmasini isdiyorlar ama kendilerine göbek yakisiyor derler yada balkonsuz ev olmaz derler rejim yap desek ooo ben bukadarcik yemekle ölürüm derler benimki öle diyor

bir şeyi paylaşmak istiyordum. sporla ilgili eşimin bir spor hocası arkadaşı var. yağ yakmanın vucuda öğretilmesi gereken birşey olduğunu söylemiş. yani düzenli spor sayesinde vucud artık bu ağırlıktan kurtulamam sart, hareket ettiğim için kasa ihtiyacım var diye düşünüp yağları yakıyomuş. ama püf noktası, aerobik sporları (koşmak yüzmek yürümek gibi) nabzı 120 üzerinde tutarak en az 20 dakika yapmakmış. haftada 2-3 bu şekilde spor yapmak bir süre sonra vucudun oturken bile yağ yakmasını sağlıyormuş.

ahh bu kocalar işte napcan bizimkide aynı zayıfla sana bady alacam dar kot alacam adamın içinde var bişeyler ortaya çıkarmam lazım kurcalayım az akşam akşam:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:

aslında bizim açımızdan acıtıcı olsada onları da anlamak lazım.yapıları gereği hep güzele odaklanıyorlar.bizlerde öyleyiz.hangimiz manken gibi olmasa da giydiğinin yakıştığı vücuda sahip olmak istemez.onlarda belki bizdeki güzeli ortaya çıkarmak istiyorlardır.daha evvel aşık olduğu kadınla bugünkü arasında ki farkı görüp bocalıyordur.bizi olduğu gibi kabul edecek kaç koca vardır allah aşkına.biz çok mu memnunuz bu halimizden.biraz da kolaycılığa kaçmıyormuyuz.biraz popomuzu kaldırıp,gırtlağımızı kapatacağımıza niye bu halimizlede olsa kabul etmiyorlar diyoruz.şimdi belki bana kızacaksın ama senin manken gibi halinde olduğun zamanlar karşına 110 kilolu bir genç gelse çıkmayı kabul edermiydin?
aslında bu soruyu daha çok kendime soruyorum.eşimi suçlamayı bırakıp kendimle ilgili hesaplaşmalar içindeyim.yoksa çok kolay,, anlaşılan sevilen sadece deri.ruhun aşk ta yok yeri demek..

zeynep çok haklısınız. belki eşimden bana daha uygun daha mutlu edecek insanlarla tanıştım ama arkadaş olmaktan öteye gitmedim. ama 190 lık esmer yakışıklısı eşimi ilk gördüğüm anda öylece kala kaldım. onun bana yaklaşmasına izin verdim bir çok hatasını fark dahi etmedim. evet güzeli istemek insanın doğasında var. kendimi böyle kabul edemediğimde doğru. eşimin o aşık olduğu kadını istediğinden daha çok ben onu ayna da görmek istiyorum. ama ruhun aşkta yeri var ama onu bulabilmek için iyibir ambalaj içinde olması gerek ne yazıkki.

eklemek istediğim diğer şey ise zayıf şişman kendiyle barışık, başı dik, aynalara gülümseyen bir kadın olmak doğrusu. şişman ve kendinden emin olmak öyle kolay değil standartların çok net olduğu bu zamanlarda. üstümüze göre kıyafet bile bulmak büyük olay ki giyinip süslenip kendimizi iyi hissedelim. evde iyiyiz mutluyuz diyelim kapıdan çıkıp 5 adım attığımızda moralimiz alt üst. güzel ruhumuza hakettiği şekilde beden vermek gerekiyor ki mutlu bir kadın olalım.

geçmişe dönmede zorluk yaşadığımdan gözden kaçırmışım.bizimkisi başlangıç aşamasında.demans teşhisi konulmuştu.ama ilaçların bayağı etkisi oldu.birde iriyarı bir adam.karşı koyarken zorlanıyorum.benim için zor olan daha evvel karşısında konuşamayan silik bir kişiliktim.ödüm patlardı.şimdi tam tersi oldu.evde bağıran çağıran onu dizginleyen benim.sonrada neden bağırdım?kalbini kırdım diye ağlayıp gidip elini öpüp özür diliyorum.yani bende de anormallikler başladı.dün doktara her şeyi anlattım..doktor yardıma ihtiyacım olduğunu söyleyip ilaç yazdı.
tek başımayım.bazen günlerce konuşacak kimsem yok.yardımcı tut diyorlar.oda imkanla olacak birşey.bana bile zor gelirken büyük birinin altını temizlemek..elin adamı ne yapar.
geçen gün yüzünü yıkarken birden boğazıma sarıldı.ancak elimle bir yerini çimdikleyince bıraktı.bunları yaşamak gerçekten zor.iki kez dişarı çıktı.komşularla aradık.zeytinlik bir alanda yere düşmüş olarak bulduk..o yüzden gece nöbet bekliyorum.gece sabaha kadar tv.seyrediyor.sabah 6 gibi uyumaya çalışıyorum.ama sevmeden bakılmıyor.eski öfkem geçti.sanki kocam değil çocuğum gibi oldu..karmik bir süreçte debeleniyorum.karmalarımız çakıştı sanki..ya da herşeyin tersine döndüğü bir an aslında..senin anneannene sevgiler sunuyorum.nasıl da çocuk gibi oluyorlar değilmi?bu da onun olmasa da sanki benim sevgimin sınavı gibi..boşuna demiyorlar..hastalıkta ve sağlıkta...

erkekler marstan.kadınlar venüsten.onların bizi anlamadığından şikayet ederken aslında bizde onları anlamıyor sadece bizim gibi düşünmesini istiyoruz veya zorluyoruz.biz iki ayrı cins olarak yaratılmışız.gerçek bir aşta buluşup kaynaşmanın mutluluğunu yakalamışsınız..bu aşka güvenip beni olduğum gibi kabul etsini bekliyoruz.onlar da hayır diyor..benim aşık olduğum kadın bu değildi..oyuncağı elinden alınan çocuk gibi huysuzlanıyorlar..aslında haklılar..biz onların sevdiği kadını kat kat yağlar arasına saklayıp,hadi bul beni sev beni oyunu oynamak istiyoruz.aslında ifade etmekte biraz zorlanıyorum ama bizde pek hatasız değiliz..
sağlık sorunu dışında alınan bu homini gırtlak katmanlarını atacağımıza niye şikayet ediorlar diye sızlanıyoruz..
burda kadınlar olarak ele aldığım aslında kendim..kendimle çok derin hesaplaşmalar içindeyim dedim ya..

ahh bu kocalar işte napcan bizimkide aynı zayıfla sana bady alacam dar kot alacam adamın içinde var bişeyler ortaya çıkarmam lazım kurcalayım az akşam akşam:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:

gel değişik bir şey yapalım.mesela sen adamın içindeki birşeyleri ortaya çıkarman yerine,senin içindeki narin.ince nursenayı ortaya çıkaralım..bunun için haydi marş marş..sporsa spor.rejimse rejim..

gel değişik bir şey yapalım.mesela sen adamın içindeki birşeyleri ortaya çıkarman yerine,senin içindeki narin.ince nursenayı ortaya çıkaralım..bunun için haydi marş marş..sporsa spor.rejimse rejim..

akşam saat 3 buçuktu girdim çok buanldım dertleşem dedim az site eror verdi zeynep ablacım eskiden burda 17 kilo vermiştim 97 den 80 ne indim ama e azimdi kocamı hiç bu kadar mutlu görmemiştim neredeyse her hafta sonu bana badyler kapriler alıp alıp geliyodu sana kıyefet almayı özlemişim diyodu kendi zayıf spor giyiniyo bense genelde anne blizleri adam seslenmiyodu ama mutlu deilmiş demekki doğum yaptık hamilelik derken ben 95 i buldum gene dün sen verirsin inanıyorum ama eski iraden yok diyo hakkaten yok sanki uzun bi süreç veremicem gibime geliyo ama insanları utandırmak bana doğumdan sonra herkeze koca göbek kaldı diyen kayın validemi utandırmak istiyorum azmetmem lazım vermem lazım vel hasıl benim adamın içinde zayıflayıp sağlıklı olmamı isteyen ben varmışım kilo verince akşamları 9 da hastalandım diyip olduğun yere sızmıyosun ayaklarım ağrıyo demiyosun çok mutlu olluyosun işten geldimmi kapıyı açışın bile farklı oluyodu diyo onun gözlemi tabi bende düşünüp durdum uyuyamadım neden dedim veremiyim ki bende vercem kocamı ve kendimi mutlu etmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…