gel değişik bir şey yapalım.mesela sen adamın içindeki birşeyleri ortaya çıkarman yerine,senin içindeki narin.ince nursenayı ortaya çıkaralım..bunun için haydi marş marş..sporsa spor.rejimse rejim..
nursena gece yazdığınız yazınızı okudum neredeyse aynı sıkıntıları paylaşıyoruz. benimde uykularım kaçıyor. rüyalarımda nasıl güzel hafifim sabah sağdan sola zor dönen bedenimle uyanmak çok ağırıma gidiyor. gardolabımda 36-50 bedene kadar kıyafet var. iş yerinde tığ topukla dolasan bir kıza aman dikkat et diyişimi hatırlıyorum ayağımda spor ayakkabılar varken. kız halimle arkadaşıma dikkat etmemin tek nedeni zayıf olması idi. eşime bebeğin küvetini boşalt çok ağır dediğimde sen yaparsın maşalahın var diyor. inceyken muhtemelen daha güçlüyken1 kiloluk poset taşıtmazdı. kendi ağzıyla evet eskiden olsa yardım ederdim diyor. 8.5 kiloluk bebek sürekli ana kucağın da üstümde karıcım yoruldun alıp ben tasıyım demedi 1 kere. kısaca haketmiyoruz kilo yüzünden yargılanmayı. bu işin üstesinden gelmek zorundayız. iyiki sizi buradaki arkadasları buldum. dertlesmek bile psikolojımı rahatlatıyo.
merhaba arkadaşlar. tombul kelebek in yazısı eşimle tanışmamı hatırlattı. ama ne yazıkki zayıflığın önemi üzerine bir anı. yaklasık 74 kilo civarıydım bi akşam arkadaşlarımla bara gitmiştik. herkes aslında ne kadar güzel bi kız olduğumu ama tombul olduğumu falan anlatırken ben fasion tv i izliyodum. boy ve kilo oranlarını veriyorlardı mankenlerin. boyum aşağı yukarı mankenlere yakın ama kilom fazla, elim ayağım düzgün kafam çalışır az buçuk yanımda yarım kadar kızlar erkek arkadaşlarını anlatıyorlar ballandıra ballandıra. hop dedim. bu kadar yeter yarın başlıyorum kilo vermeye. 26 yaşımda 60 kilonun altına düştüğüm günlerde 36-38 beden giyen topuklu tepelerinde dolaşan bir kız olduğumda eşimle tanıştım. yine barda arkadaşlarımla dikilirken 100 kişinin içinden sıyrılıp direk bana doğru geldi.. bir sürü ortak noktamız vardı aynı şeylerden hoşlanıyorduk ama ben öyle görünmesem asla tanışmazdık. evleneli 2 sene oluyor. 5 senedir beraberiz. her sene için 10 kilo alarak 110 kilo oldum. adamın bakışı bile değişti. son 1-2 aydır artık toplan biraz demeye başladı. şimdi her lafın başı zayıflarsan alırız, zayıflarsan yaparız, zayıflarsan olur. o alıntı yapılan yazıdaki gibi ne aptal ne kusurlu olduğum için, yalnız şişman olduğum için eşim tarafından neredeyse terbiye ediliyorum, arkadaşlarım bana acıyor, akrabalarım arkamdan önümden hale bak diye dalga geçiyorlar. kısaca ne yazıkki erkekler çok iyi anlaşabilecekleri biri bile olsanız önce görüntünüz için yaklaşıyorlar. tabi bu benim deneyimim.
nursena gece yazdığınız yazınızı okudum neredeyse aynı sıkıntıları paylaşıyoruz. benimde uykularım kaçıyor. rüyalarımda nasıl güzel hafifim sabah sağdan sola zor dönen bedenimle uyanmak çok ağırıma gidiyor. gardolabımda 36-50 bedene kadar kıyafet var. iş yerinde tığ topukla dolasan bir kıza aman dikkat et diyişimi hatırlıyorum ayağımda spor ayakkabılar varken. kız halimle arkadaşıma dikkat etmemin tek nedeni zayıf olması idi. eşime bebeğin küvetini boşalt çok ağır dediğimde sen yaparsın maşalahın var diyor. inceyken muhtemelen daha güçlüyken1 kiloluk poset taşıtmazdı. kendi ağzıyla evet eskiden olsa yardım ederdim diyor. 8.5 kiloluk bebek sürekli ana kucağın da üstümde karıcım yoruldun alıp ben tasıyım demedi 1 kere. kısaca haketmiyoruz kilo yüzünden yargılanmayı. bu işin üstesinden gelmek zorundayız. iyiki sizi buradaki arkadasları buldum. dertlesmek bile psikolojımı rahatlatıyo.
Hoşgeldin aramıza...Merhaba arkadaslar ben yeni üye oldum ama uzun süredir takip ediyordum sizi :) Siz sadece birbirinizin motivasyonunu sağlamıyosunuz. Benim gibi dısardan takip edenlerde faydalanıyo bundan.
Ben çok kötü bir dönem geçirdim. Tüm kaybettiğim seylerden kilomdan dolayıydı. Ona bağladım ben. 106 oluvermişim hiç haberim yokken. Derken sizleri okudum uzun süre 1 ay önce kafamda bişeyler olusturdum uygulama kararı aldım :) Suan 101 kilo oldum 1 ay olmasına rağmen. Bunun için cok tesekkür ediyorum sizlere. Artık burdayım ve bende paylasacağım kilo verme sürecimi
Hoşgeldin aramıza...
Burada herkes birbirinden destek alarak, bazende "forumdakilere ne derim " diyerek kendine çeki düzen veriyor.
Kilo verme sürecinde bunun insana çok faydası olduğunu ben şahsen çok iyi biliyorum...
Umarım sende kilo vermeye bizimle beraber devam edersin...
Tekrar hoşgeldin
İyi akşamlar hanımlar.
Evime döndüm.....Artık diyet yapamamak gibi bir bahanem kalmadı;kendimi aldatmayı bırakıp diyetime sıkıca sarılıyorum......:13:
Yeni gelen arkadaşlarımız var.Hepiniz hoş geldiniz,sefalar getirdiniz...Umarım arzu ettiğiniz kiloya sağlıkla kavuşursunuz....Hep birlikte inşallah....
teb rik ederim canım....... yola devam.........Herkese merhaba forumdaşlar :)
Bugün çok mutluyum. Kendime güzel bir elbise aldım, uzun zamandan beri beni görmeyenler ne kadar güzel kilo vermişsin dediHatta nasıl verdiğimi, yöntemimi sordular defalarca :) Ama söylemedim Çok çok mutlu oldum :82: 10 kilo kadar verdim, birkaç gramını aldım ama yine de ne kadar kilo verdiğim fark ediliyor. İltifatları duydukça daha da uçtum havalara. Bundan sonra diyetime daha çok sarılıcam. 60 kilo olmak istiyorum. 60 kilo hedefimdir :) Hedefi büyüttüm
ben ce bütün erkekler aynı görsellik her zaman önemli onlar için kadınların aynı derecede önem verdiklerine inanmıyorum ayrıca............merhaba arkadaşlar. tombul kelebek in yazısı eşimle tanışmamı hatırlattı. ama ne yazıkki zayıflığın önemi üzerine bir anı. yaklasık 74 kilo civarıydım bi akşam arkadaşlarımla bara gitmiştik. herkes aslında ne kadar güzel bi kız olduğumu ama tombul olduğumu falan anlatırken ben fasion tv i izliyodum. boy ve kilo oranlarını veriyorlardı mankenlerin. boyum aşağı yukarı mankenlere yakın ama kilom fazla, elim ayağım düzgün kafam çalışır az buçuk yanımda yarım kadar kızlar erkek arkadaşlarını anlatıyorlar ballandıra ballandıra. hop dedim. bu kadar yeter yarın başlıyorum kilo vermeye. 26 yaşımda 60 kilonun altına düştüğüm günlerde 36-38 beden giyen topuklu tepelerinde dolaşan bir kız olduğumda eşimle tanıştım. yine barda arkadaşlarımla dikilirken 100 kişinin içinden sıyrılıp direk bana doğru geldi.. bir sürü ortak noktamız vardı aynı şeylerden hoşlanıyorduk ama ben öyle görünmesem asla tanışmazdık. evleneli 2 sene oluyor. 5 senedir beraberiz. her sene için 10 kilo alarak 110 kilo oldum. adamın bakışı bile değişti. son 1-2 aydır artık toplan biraz demeye başladı. şimdi her lafın başı zayıflarsan alırız, zayıflarsan yaparız, zayıflarsan olur. o alıntı yapılan yazıdaki gibi ne aptal ne kusurlu olduğum için, yalnız şişman olduğum için eşim tarafından neredeyse terbiye ediliyorum, arkadaşlarım bana acıyor, akrabalarım arkamdan önümden hale bak diye dalga geçiyorlar. kısaca ne yazıkki erkekler çok iyi anlaşabilecekleri biri bile olsanız önce görüntünüz için yaklaşıyorlar. tabi bu benim deneyimim.
ya görüyoruz işte zeynep ablam ,sen kadınların fedakarlığına özverisine en güzel örneksin sana en kötü anları yaşatan insana sağlığını kaybetmek pahasına sahip çıkıyorsun allah senin emeklerini boşa çıkarmıcaktır.... aynı durumda kadın olsaydı erkek nereye kadar yanında olurdu ki..........geçmişe dönmede zorluk yaşadığımdan gözden kaçırmışım.bizimkisi başlangıç aşamasında.demans teşhisi konulmuştu.ama ilaçların bayağı etkisi oldu.birde iriyarı bir adam.karşı koyarken zorlanıyorum.benim için zor olan daha evvel karşısında konuşamayan silik bir kişiliktim.ödüm patlardı.şimdi tam tersi oldu.evde bağıran çağıran onu dizginleyen benim.sonrada neden bağırdım?kalbini kırdım diye ağlayıp gidip elini öpüp özür diliyorum.yani bende de anormallikler başladı.dün doktara her şeyi anlattım..doktor yardıma ihtiyacım olduğunu söyleyip ilaç yazdı.
tek başımayım.bazen günlerce konuşacak kimsem yok.yardımcı tut diyorlar.oda imkanla olacak birşey.bana bile zor gelirken büyük birinin altını temizlemek..elin adamı ne yapar.
geçen gün yüzünü yıkarken birden boğazıma sarıldı.ancak elimle bir yerini çimdikleyince bıraktı.bunları yaşamak gerçekten zor.iki kez dişarı çıktı.komşularla aradık.zeytinlik bir alanda yere düşmüş olarak bulduk..o yüzden gece nöbet bekliyorum.gece sabaha kadar tv.seyrediyor.sabah 6 gibi uyumaya çalışıyorum.ama sevmeden bakılmıyor.eski öfkem geçti.sanki kocam değil çocuğum gibi oldu..karmik bir süreçte debeleniyorum.karmalarımız çakıştı sanki..ya da herşeyin tersine döndüğü bir an aslında..senin anneannene sevgiler sunuyorum.nasıl da çocuk gibi oluyorlar değilmi?bu da onun olmasa da sanki benim sevgimin sınavı gibi..boşuna demiyorlar..hastalıkta ve sağlıkta...
çok güzel canım devam et gerçiçok olacak ama sabah kalktım kahvaltı tabağımı ayırarak başladım 4 zeytin 2 kaşık patlıcan salata 1 kaşık lor peynir 1 dim ekmek 1 tatlı kaşığı recel yedim 1 bardak şekersiz süt içtim şimdide lesli ablamla yürüyeyim öpüyorum :119::119::119::119::119::119:
aferin hakedenin hakettiğini vericeksin erkek milletine kesinlikle hoşgörü ters tepki yapıyor............bence öyle bende çok eksik gidermeye çalıştım bunca yıl ama kıymet bilinmiyor şimdi akıllandım varsa var yoksa bul lazım diyorum o kadar daha iyi oluyor......bütün erkekler senin yazdığın gibi bence bu kilo ile ilgili değil evlilik süresi uzadıkca artık eski özenleri kalmıyor karılarına ellerinden gelseler onlar yatsa kadınlar her işi yapsa parayı kazanıp al ye dese çok hazıra alışıyorlar bir kere senin yapabildiğini görürlerse artık o senin görevin oluyor onun için ben derimki ben yapamıyorum dyip çekilin kenara sonra eşşek gibi yapıyorlar valla en azından bende öyle oldu
İyi akşamlar hanımlar.
Evime döndüm.....Artık diyet yapamamak gibi bir bahanem kalmadı;kendimi aldatmayı bırakıp diyetime sıkıca sarılıyorum......:13:
Yeni gelen arkadaşlarımız var.Hepiniz hoş geldiniz,sefalar getirdiniz...Umarım arzu ettiğiniz kiloya sağlıkla kavuşursunuz....Hep birlikte inşallah....
merhaba arkadaşlar. tombul kelebek in yazısı eşimle tanışmamı hatırlattı. ama ne yazıkki zayıflığın önemi üzerine bir anı. yaklasık 74 kilo civarıydım bi akşam arkadaşlarımla bara gitmiştik. herkes aslında ne kadar güzel bi kız olduğumu ama tombul olduğumu falan anlatırken ben fasion tv i izliyodum. boy ve kilo oranlarını veriyorlardı mankenlerin. boyum aşağı yukarı mankenlere yakın ama kilom fazla, elim ayağım düzgün kafam çalışır az buçuk yanımda yarım kadar kızlar erkek arkadaşlarını anlatıyorlar ballandıra ballandıra. hop dedim. bu kadar yeter yarın başlıyorum kilo vermeye. 26 yaşımda 60 kilonun altına düştüğüm günlerde 36-38 beden giyen topuklu tepelerinde dolaşan bir kız olduğumda eşimle tanıştım. yine barda arkadaşlarımla dikilirken 100 kişinin içinden sıyrılıp direk bana doğru geldi.. bir sürü ortak noktamız vardı aynı şeylerden hoşlanıyorduk ama ben öyle görünmesem asla tanışmazdık. evleneli 2 sene oluyor. 5 senedir beraberiz. her sene için 10 kilo alarak 110 kilo oldum. adamın bakışı bile değişti. son 1-2 aydır artık toplan biraz demeye başladı. şimdi her lafın başı zayıflarsan alırız, zayıflarsan yaparız, zayıflarsan olur. o alıntı yapılan yazıdaki gibi ne aptal ne kusurlu olduğum için, yalnız şişman olduğum için eşim tarafından neredeyse terbiye ediliyorum, arkadaşlarım bana acıyor, akrabalarım arkamdan önümden hale bak diye dalga geçiyorlar. kısaca ne yazıkki erkekler çok iyi anlaşabilecekleri biri bile olsanız önce görüntünüz için yaklaşıyorlar. tabi bu benim deneyimim.
Merhaba arkadaslar ben yeni üye oldum ama uzun süredir takip ediyordum sizi :) Siz sadece birbirinizin motivasyonunu sağlamıyosunuz. Benim gibi dısardan takip edenlerde faydalanıyo bundan.
Ben çok kötü bir dönem geçirdim. Tüm kaybettiğim seylerden kilomdan dolayıydı. Ona bağladım ben. 106 oluvermişim hiç haberim yokken. Derken sizleri okudum uzun süre 1 ay önce kafamda bişeyler olusturdum uygulama kararı aldım :) Suan 101 kilo oldum 1 ay olmasına rağmen. Bunun için cok tesekkür ediyorum sizlere. Artık burdayım ve bende paylasacağım kilo verme sürecimi
hoşgeldin canım yol arkadaşlığımıza.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?