Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

gel değişik bir şey yapalım.mesela sen adamın içindeki birşeyleri ortaya çıkarman yerine,senin içindeki narin.ince nursenayı ortaya çıkaralım..bunun için haydi marş marş..sporsa spor.rejimse rejim..

bu arada içimde ince narin nursena 80 olsa incecik duruyo kimilerine çok gelebilir 80 ama boyum var bide her yanım orantılı veriyo orantılıda alıyorum tabee

çok olacak ama sabah kalktım kahvaltı tabağımı ayırarak başladım 4 zeytin 2 kaşık patlıcan salata 1 kaşık lor peynir 1 dim ekmek 1 tatlı kaşığı recel yedim 1 bardak şekersiz süt içtim şimdide lesli ablamla yürüyeyim öpüyorum :119::119::119::119::119::119:

nursena gece yazdığınız yazınızı okudum neredeyse aynı sıkıntıları paylaşıyoruz. benimde uykularım kaçıyor. rüyalarımda nasıl güzel hafifim sabah sağdan sola zor dönen bedenimle uyanmak çok ağırıma gidiyor. gardolabımda 36-50 bedene kadar kıyafet var. iş yerinde tığ topukla dolasan bir kıza aman dikkat et diyişimi hatırlıyorum ayağımda spor ayakkabılar varken. kız halimle arkadaşıma dikkat etmemin tek nedeni zayıf olması idi. eşime bebeğin küvetini boşalt çok ağır dediğimde sen yaparsın maşalahın var diyor. inceyken muhtemelen daha güçlüyken1 kiloluk poset taşıtmazdı. kendi ağzıyla evet eskiden olsa yardım ederdim diyor. 8.5 kiloluk bebek sürekli ana kucağın da üstümde karıcım yoruldun alıp ben tasıyım demedi 1 kere. kısaca haketmiyoruz kilo yüzünden yargılanmayı. bu işin üstesinden gelmek zorundayız. iyiki sizi buradaki arkadasları buldum. dertlesmek bile psikolojımı rahatlatıyo.

canım benim oda kötülüne demiyodur seni zayıf me mutlu görmek istiyodur kilo aldıkça hakkaten psikolojimiz bozuluyo

Hmmm demekki evlenince bitmiyor olay kilo vericezde doğum yapınca bidaha alacazdaaa beğenip evlendiği kadın kendi çocuğunu doğurup tombik kaldı adamdan o kadar laf işitecez öyle mi yok artık gelemem ben öyle şeye beğenmiyorsa çıkar gider Evli olanlar eminim şunu diyorlardır bekara koca boşamak kolay en iyisi çocuk yapmamak sanırım yok o da olmaz ama kilo versek bidaha hiç almasak olmazmı ya benim vucudum kilo almaya meyilli zaten öffff hayatımızı herşeyden 1 kaşık yiyerek devam ettireceğiz galiba
Durumuna üzüldüm çünkü her ne kadar kocanda olsa sana o şekilde davranması beni üzdü neyse zayıflayıp bu kötü günleri atlatırsın umarım

Nursenacım senin boyun kaç ? 80 de güzel olduğunu yazmışsında =) bende 80 olsam iyi olurmuyum diye düşünüyorum. Önceden 80-85 olsam bana yeter diyordum Ama geçen günki telefon görüşmemin ardından 70-75 olmaya karar verdim. Önce bir 100 olayımda gerisi kolay :76:

bütün erkekler senin yazdığın gibi bence bu kilo ile ilgili değil evlilik süresi uzadıkca artık eski özenleri kalmıyor karılarına ellerinden gelseler onlar yatsa kadınlar her işi yapsa parayı kazanıp al ye dese çok hazıra alışıyorlar bir kere senin yapabildiğini görürlerse artık o senin görevin oluyor onun için ben derimki ben yapamıyorum dyip çekilin kenara sonra eşşek gibi yapıyorlar valla en azından bende öyle oldu

Merhaba arkadaslar ben yeni üye oldum ama uzun süredir takip ediyordum sizi :) Siz sadece birbirinizin motivasyonunu sağlamıyosunuz. Benim gibi dısardan takip edenlerde faydalanıyo bundan.
Ben çok kötü bir dönem geçirdim. Tüm kaybettiğim seylerden kilomdan dolayıydı. Ona bağladım ben. 106 oluvermişim hiç haberim yokken. Derken sizleri okudum uzun süre 1 ay önce kafamda bişeyler olusturdum uygulama kararı aldım :) Suan 101 kilo oldum 1 ay olmasına rağmen. Bunun için cok tesekkür ediyorum sizlere. Artık burdayım ve bende paylasacağım kilo verme sürecimi

Hoşgeldin aramıza...

Burada herkes birbirinden destek alarak, bazende "forumdakilere ne derim " diyerek kendine çeki düzen veriyor.

Kilo verme sürecinde bunun insana çok faydası olduğunu ben şahsen çok iyi biliyorum...

Umarım sende kilo vermeye bizimle beraber devam edersin...

Tekrar hoşgeldin

Hosbuldum :) Burada hep birbirini anlayan insanlar olduğu için daha rahat olur sanırım. Dısardaki insanlar cok anlayıssız bu konular hakkında kesinlikle onlardan biriyle konusmak, dertlesmek istemiyorum. Buranın bana iyi geleceğinden eminim. :) Umarım bende kurduğunuz güzel arkadaslıklar içinde kendime yer bulabilirim.

İyi akşamlar hanımlar.

Evime döndüm.....Artık diyet yapamamak gibi bir bahanem kalmadı;kendimi aldatmayı bırakıp diyetime sıkıca sarılıyorum......:13:

Yeni gelen arkadaşlarımız var.Hepiniz hoş geldiniz,sefalar getirdiniz...Umarım arzu ettiğiniz kiloya sağlıkla kavuşursunuz....Hep birlikte inşallah....

Hosbulduk. İnşallah

teb rik ederim canım....... yola devam.........
ben ce bütün erkekler aynı görsellik her zaman önemli onlar için kadınların aynı derecede önem verdiklerine inanmıyorum ayrıca............
ya görüyoruz işte zeynep ablam ,sen kadınların fedakarlığına özverisine en güzel örneksin sana en kötü anları yaşatan insana sağlığını kaybetmek pahasına sahip çıkıyorsun allah senin emeklerini boşa çıkarmıcaktır.... aynı durumda kadın olsaydı erkek nereye kadar yanında olurdu ki..........
çok güzel canım devam et gerçi
ben bu gün kaçırdım ama telafi edicem...........
aferin hakedenin hakettiğini vericeksin erkek milletine kesinlikle hoşgörü ters tepki yapıyor............bence öyle bende çok eksik gidermeye çalıştım bunca yıl ama kıymet bilinmiyor şimdi akıllandım varsa var yoksa bul lazım diyorum o kadar daha iyi oluyor......

hoşgeldin beyzus ablam ne getirdin bizee.............

Canım öncelikle ALLAH sana sabır versin. Yazdıklarını okuduğumda üzüldüm açıkçası. Belki eşin haklı kendince ama davranış şekli yanlış. Senin buradaki herkesten daha iyi bir sebebin var zayıflamak için bunun avantajını kullan ve tıkandığın yerde yaz buraya herkes sana destek olacaktır

bu gün kaçırdım galiba ama yinede 500 cal eksik almışımdır....... KAHVALTI
beyaz peynir 2 kib. kut. 160 cal.
zeytin (siyah) 25 gr. 50 cal.
domates 1 ad. 14 cal.
kıymalı sebzeler 1 por. 180 cal.
ekmek - kepekli 2 dilim 120 cal.
1. ARA ÖĞÜN
yaş pasta - vişneli 0.5 dilim 212 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ
kıymalı pide 1 por. 498 cal.
2. ARA ÖĞÜN
yaş pasta - çikolatalı 1 dilim 400 cal.
AKŞAM YEMEĞİ
ızgara tavuk 1 por. 132 cal.
bulgur köftesi - yoğurtlu 1 por. 344 cal.
toplam 2200 cal....

eşimin doğumgünüydü 2 kere pasta kestik akrabalarla pikniğede gidince.... bakırköy sahildeydik havada süperdi semaver çayıyla yakamozlar arasında mehtaba daldık.............:97::97::97:

hoşgeldin canım yol arkadaşlığımıza.....

İYİ AKŞAMLAR TOPİCİKLERİM BUGÜN HERKEZ KOCASINDAN ŞİKAYETCİ AMAN BOŞ VERELİM VE BİZ KENDİMİZ İÇİN ZAYIFLAMAYA ÇALIŞALIM O ZAMAN GERİSİ ARKASINDAN GELİR ŞU ÜÇ GÜNLÜK DÜNYADA BAŞKALRI İİN DEĞİL BAZI ŞEYLERİ KENDİMİZ İÇİN YAŞAYALIM HAYAT BİZİM HAYATIMIZ ONLARIN DEĞİL BEN HİÇ BİR ERKEĞİN KARIMA GÜZEL GÖRÜNMEK İÇİN ZAYIFLAYACAĞIM DEDİĞİNİ DUYMADIM YA DOKTORA GİDER DOKTOR KİLO VERMEN LAZIM DER YADA BAŞKA KADINLARA ÇEKİCİ GÖRÜNMEK İÇİN YAPAR BİZDE KOCALARIMIZ İÇİN DEĞİL KENDİMİZ İÇİN KENDİ ÖZ GÜVENİMİZİ KAZANA BİLMEMİZ İÇİN ZAYIFLAMALIYIZ BENCE NEYSE BUGÜNKÜ YEDİKLERİM VE KALORİLERİ 2 GÜNDÜR İYİ TOPLADIM DİYETİMİ ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN
KAHVALTI
kepekli tost ekmek bim 2 dilim 86 cal.
kaşar peyniri 1 kib. kut. 121 cal.
domates 1 tane 14 cal.
salatalık 1 ad. 11 cal.
bal 5 gr. 14 cal.
penguen - vişne reçeli 5 gr. 13 cal.
1. ARA ÖĞÜN
armut 0.5 ad. 35 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ
Salatalar (sıvı yağlı) 1 por. 200 cal.
brokoli 300 gr. 105 cal.
patates (haşlama) 250 gr. 250 cal.
havuç 2 orta boy 70 cal.
kepekli tost ekmek bim 2 dilim 86 cal.
pirinç pilavı 0.1 por. 32 cal.
2. ARA ÖĞÜN
patates cipsi - lays klasik 25 gr. 132 cal.
gofret muzlu bim 1 ad. 20 cal.
elma 1 ad. 60 cal.
kivi 1 ad. 34 cal.
muz 1 ad. 100 cal.
AKŞAM YEMEĞİ YOK
259 cal.
35 cal.
743 cal.
346 cal.
0 cal. TOPLAM1383 cal.

benim için yorum yazan herkese tesekkür ederim. artık diyet olarakdeğilde hayat biçimi haline getirmeye calışıyorum doğru beslenmeyi ki bundan sonra zayıflık şişmanlık derdim olmasın. umarım kilo verirken hem güzelliğimizi hem özgüven ve öz saygımızı kazanıp bizi hırpalamaya calışanları duruşumuzla susturacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…